Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O invatatoare preda la munte-ziua I
Autor : zoltan01 - 2015-09-21
Citita de 17357 ori - Nota 2.27 (104 voturi)
Eram de aproape un an in relatia cu Mara, si sexul era super, ea experimentata si eu plin de energie, ea nu era deranjata cand mai simtea si durere, ma facea sa ma simt ca si cum as fi proprietarul unei masini de futut, asa ca am decis sa merg cu ea intr-o excursie la munte, o delegatie pentru sotul ei si o excursie pentru parintii mei...mai aveam 1 an pana sa plec la facultate, si vroiam s-o fac proprietatea mea, sa ma astepte, chiar daca o relatie intre o femeie de 36 de ani si un baiat de 18 ani era ceva neobisnuit. Asa ca i-am zis pur si simplu intr-o zi ca in weekendul urmator mergem la munte.
-Pai si ce-i spun lui Mihai ? Esti nebun ? Vrei sa afle lumea de noi ? Sa ma dea afara astia ?
Am intrerupt-o cu o palma, si am intors-o si-o strangeam in brate si-i masam sanii.
-O sa-i spui ca mergi intr-o delegatie, sa faci un schimb de experienta pentru un proiect european. I-am zis in timp ce i-am bagat o mana sub fusta. "
-Nu aici ! O sa ne prinda ! Eram la scoala, pe la ora 7 seara, si nu mai era nimeni inafara de portar, care dormea cand ea m-a lasat sa intru pe geamul de la parter, asa ca eram destul de sigur pe mine.
I-am tras jos chilotii si i-am descheiat camasa. I-am tras sanii afara. A gemut usor cand am prins-o de sfarcurile maro si o trageam in fata.
-Ai inteles ?
-Da...
I-am tras o palma la cur si am inceput s-o plimb prin sala de clasa folosind sfarcurile in loc de lesa. Gemea usor in timp ce mergea aplecata dupa mine.
-Si cand te gandesti ca ziua aici tu le predai copiilor. Ce-ar zice daca te-ar vedea asa ? " ii spun in timp ce o conduc spre catedra.
-Halal model in viata le-ai mai fi ! ii spun razand in timp ce-i fac cu vant spre catedra. Acum sta capra, cu sanii dezgoliti pe catalogul inca deschis si cu fundul usor ridicat. O capra frumoasa, numai buna de futut. Ii ridic fusta, trag un scuipat pe mana si incep sa-i ung pizda, si in acelasi timp incep sa ma masturbez. Ea geme, din ce in ce mai tare. Dar ma opresc, scopul meu nu e asta, nu in seara asta cel putin. Imi bag pula in pantaloni si trag fusta inapoi pe ea.
-Ne vedem maine dimineata la tren. La 8 sa fii pe peron. Adu si gelul cu tine. A doua zi de dimineata o gasesc asteptand trenul, cu o geanta de piele in mana, si un troler mic langa ea.
-Ai adus ce ti-am cerut ?" o intreb fara sa salut."Da..." Incepe sa traga trenul, asa ca ea se uita deja la mine, asteptand sa-i spun in ce vagon sa se urce, dar un zambet diabolic infloreste pe chipul meu. -Vreau sa te duci acum la baie in gara, sa-ti dai jos chilotii si sa mi-i aduci. Grabeste-te, ca acusi pleaca trenul. O vad ca ezita, asa ca ma apropii usor de ea si-i soptesc :
-Doar nu vrei sa vada lumea cum te pipai aici in gara....tu invatatoare respectabila pipaita de un elev…
A plecat spre baie in pas grabit, si eu o admiram din urma. Chiar daca era racoare venise imbracata cu o fusta stramta pana la genunchi, de culoare gri, un sacou de aceeasi culoare, pantofi cu toc, de culoare neagra, si o camasa, tot neagra, totul parca facut mulat, sa vad cum i se zbat bucile in fusta cand merge, si sanii cum ii tresar la fiecare pas.
N-am mai asteptat si in momentul in care ea a intrat la baie am cautat vagonul si am urcat...oricum aveam vreo jumatate de ora pana la plecare. Am intrat in compartiment, si era gol. Am asezat bagajele, si i-am trimis mesaj cu vagonul si compartimentul unde sa vina. Am inceput sa zambesc cand am vazut cum o sa stam pe scaune, si deja am tras perdelele compartimentului.
A intrat timida dupa vreo 10 minute in compartiment. Rosie la fata. In mana, incredibil de bine rulati, tinea o pereche galbena de chiloti, cu dantela...preferatii mei. A venit grabita si s-a asezat langa mine, si a vrut sa bage mana si sa mi-i lase in buzunar.
-Hopa ! Ce avem noi aici ? O pereche de chiloti.....se pare ca sunteti cam curva, nu-i asa ? Doamna invatatoare, daca tot doriti sa inmanati asa un premiu unu elev eminent, lasati sa-i vada toata lumea. Ii spun eu in timp ce-i smulg chilotii din mana si-i tin intinsi in fata mea. Apoi imi afund fata in ei. Mirosul de pizda e ca un drog. Simt cum mi se intareste pula. Dar expresia de groaza de pe fata ei ma calmeaza, pun chilotii in buzunar, si ii spun :
-Ai locul din fata mea...asa o sa-ti vad pizda tot timpul...sa fiu sigur ca nu apare o pereche de chiloti acolo. Si ea se aseaza usurata in fata mea.
Am fost singuri tot drumul. Si cu exceptia faptului ca am insotit-o la baie, nimic altceva nu s-a mai intamplat. Am ajuns la munte, si deja ma gandeam la planurile pe care mi le-am facut pentru ea. Inchiriasem o cabana , intr-o zona mai izolata, pe unde accesul se facea pe jos, cam o ora de mers de la telecabina. Am ajuns la cabana, si brusc si-a dat si ea seama de ce am vrut sa mergem la munte. Cat vedeam cu ochii nu se vedea nicio casa, niciun om.
-Opreste-te ! i-am zis brusc, cu putin inainte sa ajungem la cabana.
-Dezbraca-te ! Iti lasi doar papucii in picioare. Acum ! ii spun,vazand ca a impietrit, si-i ard o palma la fund.
Ezitanta, incepe sa se dezbrace : intai sacoul, apoi fusta, camasa, si sutienul. In final, aveam in fata o femeie matura, cu sani mari, lasati, cu sfarcurile parca de ciocolata, si niste labii proeminente. N-am mai rezistat.
-Treci in genunchi ! i-am spus in timp ce ma descheiam la slit.Am scos pula si nu am mai asteptat sa se ocupe ea de mine. I-am prins mainile deasupra capului, si i le-am imobilizat cu mana stanga, iar cu mana dreapta am prins-o de par si am bruscat-o in spate. De la durere, i se deschide putin gura, si imediat imi bag pula in ea.
Nici nu mai trebuie sa ii comand. Buzele imi cuprind penisul si incepe sa suga repede, ca o experta. Imi dau seama ca daca continua asa imi dau drumul, si nu vreau asta.
-Nu mai suge. Deschite gura. ii spun. O apuc de par, si o privire plina de surpriza ii ocupa fata cand incep s-o fut in gat. La inceput usor, apoi din ce in ce mai tare. Ii apas si capul, si o fac sa-mi dea contre, si simt cum ii vine sa vomite de fiecare data cand imi intra pula in gatul ei. Dar gemetele ei ma excita din ce in ce mai tare, pompez din ce in ce mai adanc, si o vad cum privirea de frica i se schimba intr-o privire de animal. Nu mai rezist, si chiar atunci cand incep sa-mi dau drumu...



    Login