Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O grasuna tatoasa 6
Autor : piciormare - 2022-09-16
Citita de 5810 ori - Nota 5.80 (60 voturi)
Am adormit asa, imbratisati. M-am trezit si, din nou, Lili nu era! Eram lipicios, din cauza transpiratiei si a spermei de pe burta. Trebuia sa merg sa fac un dus, dar o lene placuta ma facea sa mai stau un pic. In minte imi veneau imaginea tatelor mari, balansandu-se deasupra mea si senzatia pulii artificiale din mine. La rozeta simteam ceva nelamurit, ceva intre usturime usoara si mancarime, ca niste furnicaturi, dar oricum, nu ceva neplacut. „Daca mi s-a largit rozeta?”mi-a trecut prin minte si gandul asta m-a speriat . Am ridicat picioarele, cracanate, exact cum am facut cand o asteptam pe Lili sa ma futa, si am atins rozeta cu degetele. „E intacta!”m-am gandit usurat. O simteam inchisa, iar acum, degetele mi-au confirmat ca e stransa ca inainte. Ce-i drept, pula aia nu era prea groasa, si de aceea nici nu ma duruse deloc cand intrase in mine, dar...
Atingerea degetului pe rozeta m-a excitat. Simteam si in pula aceeasi senzatie dinaintea erectiei, dar erectia lipsea complet. Nu era de mirare, dupa cat fusese exploatata, si cate ejaculari avusesem, dar totusi, imi era un pic ciuda, un pic rusine. Rusine, fata de Lili: ea o sa vrea sa continuam, eu, la fel, dar pula e de alta parere! Apoi, ciuda, tot din acelasi motiv, amplificat de faptul ca, acum, era randul ei sa imi indeplineasca orice fantezie, si pentru asta aveam nevoie de pula!
Incet, fortele mi-au revenit, ba parca ma simteam si mai energic si tot corpul parca vibra de energie. Tot, mai putin pula! Ce era mai important, acum era aproape inutil!
M-am ridicat din pat si m-am dus la baie. In drum, am observat ca usa bucatariei era intredeschisa si Lili era in bucatarie, langa aragaz. Nu m-am oprit ci m-am dus la baie si am intrat la dus. Am facut un dus lung, sa ma spal de sperma care se uscase pe mine si de transpiratia care ma naclaise. De cateva ori mi-am atins rozeta si atingerile astea ma excitau teribil, dar pula tot nu dadea semne de viata. In cele din urma, am iesit de la dus, m-am sters si am mers in bucatarie. Lili, la aragaz, mesteca ceva intr-o oala. S-a intors, mi-a zambit, a tras oala de pe foc si a venit la mine. Fata ei radia de fericire. Mi-a aruncat bratele dupa gat si s-a intis si m-a sarutat lung, pasional, binenteles cu limba.
- Cum te simti, iubitule? a intrebat dupa ce buzele noastre s-a desprins din sarut.
- Bine... tu te-ai trezit de mult?
- Nu chiar... de fapt nici tu n-ai dormit mult, dar a fost un somn foarte profund. Am zis sa gatesc ceva, sa iti refaci fortele, si... dar ce-i cu tine? Ce-ai patit? a intrebat ingrijorata. Te doare?
- Nu... ce sa ma doara?
- Gaura curului, rozeta cum ii zici tu.
- Nu, nu ma doare ...doar parca ma furnica ...
- Si parca simti inelul umflat, nu?
- Da...
- Asta e efectul spray-ului. Acum trece anestezia, nu-ti fa griji. Poti s-o strangi?
- Ce? aaa, rozeta? Da...
- Hai sa vad!
Si, cum ma tinea in brate, a miscat o mana si un deget mi s-a insinuat intre buci si a apasat pe rozeta. Cum avea degete fine si subtiri, varful degetului a intrat fara lubrifiant. Involuntar am strans rozeta pe degetul ei si asta mi-a produs iar o senzatie placuta.
- UAU! Strangi tare, nu gluma! Cred ca daca ai fi strans asa, nici un ac nu ti-l puteam baga, necum pula! a ras. Ce ai? Te-am suparat cu ceva? a zis vazand ca nu zambesc.
- Nuuu! Nu-i vina ta... adica, e , oarecum...
- Ce-i cu tine? Ce-am facut? Ce...? s-a balbait, si ochii ei frumosi s-au aburit, gata sa planga.
- Nu mi se mai scoala pula! am zis brutal, mai brutal decat as fi vrut.
- Pfoaiii! a rasuflat usurata. Asta era?!?!?! si a inceput sa rada. Lacrimile si-au dat druml si ea ma tinea in brate si radea si plangea de usurare, in acelasi timp. Nu-i nimic, iubitule. nu-ti fa griji... si a inceput sa ma sarute pe piept, baiguind printre saruturi „nu-i nimic, nu-i nimic”! Eu stateam in picioare, nemiscat, ca prostul lui Cacanea, si nu stiam ce sa fac.
- Stai jos! m-a impins pe scaun langa masa. Credeam ca e vreo problema, ca te-am suparta cu ceva, ca te doare sau mai stiu eu ce! a zis, cu ochii inca umezi. Asta nu-i o problema! Adica nu una care nu se poate rezolva! a zis si m-a sarutat iar.
S-a indreptat si a inceput sa rada balansandu-si tatele cu sfarcurile dezvelite chiar in fata ochilor mei. Privelistea sfarcurilor ei ar fi trebuit sa ma excite, dar eram prea abatut pentru asta...
- Hei! Revino-ti! Uite, asculta-ma bine! Ce nu am respectat din ce ti-am promis? Vocea ei devenise serioasa.
- N-am zis nimic de tine... Tu esti minunata, doar ca...
- Daca mai tii mecla asta trista, de Don Quijote, zau ca te pocnesc cu ceva! raspunde, a fost vreo promisiune pe care sa nu mi-o tin?
- Nu! am raspuns repede.
- Ai incredere in mine?
- Da! am zis hotarat, dar fara sa inteleg ce vrea.
- Atunci, fii atent la mine: acum termin pastele, apoi mancam si mergem in dormitor. Si iti promit ca, la zece minute dupa ce intram in dormitor, o sa ai pula la fel de tare cum a fost in hol, cand mi-ai dezvirginat curul! Ma auzi? Promit, jur, daca vrei!
- Dar cum...
- Gata! O sa vezi! A sta e una din armele mele secrete! Dar iti spun ca, la zece minute dupa ce intram in dormitor, o sa ai o erectie cum nici n-ai visat vreodata! Vrei sa jur?
- Nuuu! am zis si simteam cum imi vine inima la loc. Te cred, iubito! Te stiu doar de doua zile, dar ... am incredere totala in tine!
S-a inveselit iar si zambetul i-a reaparut pe buze. M-a sarutat si s-a intors la aragaz, lasandu-ma sa ma delectez cu privelistea curului ei mare si bombat, cu bucile care se miscau independent una de alta. Pe scurt, a facut paste carbonara, placerea mea, am mancat, am fumat o tigara si am mers in dormitor. Am schimbat impreuna cearsaful si am strans jucariile din jurul patului. Apoi ea a deschis lada de la capataiul patului si a pus jucariile acolo, dar n-a inchis-o. Cum eram in picioare, am vazut ca lada aia era impartita in mai multe compartimente si in fiecare era cate o categorie, ca sa zic asa. In capatul dinspre mine era un compartiment mic, plin cu, mi se parea mie, bijuterii. Apoi, unul lung, cu curele de diferite lungimi, latimi si forme, altul cu dildouri si alte jucarii(am vazut acolo si bile anale) si, in capatul dinspre partea ei, un compartiment, tot mic, cu diverse tuburi, spray-uri si cutii ce pareau a fi de medicamente. S-a intis si, din compartimentul cu curele, a scos un fel de masca de piele, ca o pereche de ochelari, dar fara gauri.
- Intinde-te pe pat, pe spate! a comandat ea.
- Stai un pic, nu e randul meu? am comentat eu, dar cam sovaitor.
- Ce? A, la fantezie? Ba da! dar ti-am promis o erectie de zile mari si nu vreau sa stii cum ti-o fac! Asta e secretul meu, si trebuie sa ramana asa! Tot ce iti spun e ca voi folosi un spray, dar nu vreau sa afli care. Cel putin, nu inca...Hai, intinde-te si pune-ti asta pe ochi.
Aveam emotii, eram si sceptic, ca, la cat era de pleostita pula, ma indoiam ca o sa reuseasca, dar, in acelasi timp, speram sa o scoale... Asa ca, am executat! Dupa ce s-a asigurat ca nu vad nimic, am simti-u cum se cuibareste langa mine. Parul ei imi mangaia burta si tatele imi impingeau soldul. Am simtit cateva puf-uri de spray pe pula, in aer un parfum ciudat, parca mentolat si floral in acelasi timp, si apoi auzit capacul „lazii comorii”inchizandu-se. Simteam cum pula se incalzeste.
- Gata! I-am auzit vocea. Poti da jos masca. Acum, un pic de masaj cu mana si cu buzele, si o sa ma futi pana o sa faci basici pe pula!
Am dat rapid jos ochelarii aia de piele si m-am uitat spre pula. N-o vedeam, capul ei era pe burta mea si ii vedeam doar parul, dar simteam acea fierbinteala in pula si, uimire, simteam cum se scoala!!! Mana ei masa baza pulii si ii simteam respiratia pe capul pulii. Apoi a luat-o in gura si a supt-o putin. Cand a luat gura de pe ea, pula era tare ca lemnul! Nu-mi venea sa cred!
- Esti un diavol! O dracoaica grasuna, cu tate mari! am zis cu glas gatuit de... ceva amestecat, uimire, excitare, bucurie, nu stiu ce simteam exact.
- Mmmm? Deci, m-am tinut de promisiune? a zis ridicandu-se in genunchi. Atunci am vazut ca zambea fericita, din nou.
- Daaa! Ti-am spus ca am incredere in tine! In MINE nu mai aveam incredere!
- Eiii! Nu ma subestima! Stii cum se zice ca nu exista barbat impotent, doar femeie nepriceputa! Deci, esti multumit de rezultat?
- Ooo, daaa! Vino sa te sarut, din dragoste de data asta! Apoi, sa vad, ce fantezie sa-mi satisfaci!
S-a aplecat peste mine si ne-am sarutat. Ne-am sarutat ca doi iubiti, fara nimic sexual, pur si simplu din dragoste.
- Auzi, iti place sado-maso? am intrebat
- Hmmm! mda, imi place un pic de sado-maso, dar nu prea tare. De ce?
- Pai, am vazut chestiile ale din lada comorii si...
- Care? Curelele sau bijuteriile?
- Ce bijuterii?
- Of, pervers prostut! a ras. Hai sa le studiem impreuna.
A deschis capacul lazii si a scos cutia de la capatul dinspre mine, cu totul. A pus-o pe pat intre noi. A cautat putin prin ea si a scos o pereche de, credeam eu, cercei cu clips.
- Uite! Ce zici?
- Mda, sunt faini...
- Mi-i pui tu?
- Da... dar nu ti-i dai jos pe astia? Am aratat catre urechi. Avea cercei minusculi, doar o perla fiecare, si avea gauri in urechi.
- Nu la urechi pervers prostut ce esti! a zis razand, si in clipa aia mi s-a facut lumina in cap!
- Jos sau sus?
- Unde vrei tu! Si jos si sus, a venit prompt raspunsul.
- Atunci, astia doi n-ajung, am zis eu si m-am apropiat de ea. I-am luat cerceii din mana si i-am prins unul de un sfarc.
- Mmmmmm! a gemut si ochii i s-au inchis pe jumatate.
l-am prins si pe celalalt. De clips atarna cate un inel destul de mare. Arata foarte excitant, asa cu inelele alea atarnand de tate. Am mai cautat in cutie si am mai luat o perche de „cercei”, doar ca astia erau cu trei lantisoare de cativa centimetri fiecare, in loc de inel. Am schimbat cerceii de pe sfarcuri. Acum parca era si mai erotic, cu lantisoarele atarnand de tate.
- Desfa picioarele! I-am comandat.
Ascultatoare dar si excitata, a desfacut picioarele asa cum statea in genunchi pe pat. M-am culcat pe spate cu capul intre genunchii ei . Ii vedeam de aproape pizda cu labiile mari, carnoase si doar cu o linie intre ele. Nu m-am putut abtine si am tras o limba printre ele, si asta a facut-o sa geama iar. Apoi am prins fiecare labie si, am pus cate un cercel pe ea. Mi-am admirat opera si ... era al dracului de excitant. Fara sa schimb pozitia, am bagat mana in cutie si pe pipaite am mai gasit un cercel. I-am deschis labiile si i l-am prins de clitoris. Un geamat lung, adanc, a fost reactia ei. Deja gafaia. M-am ridicat si am aruncat o privire rapida in cutie. Mi-a sarit in ochi o bila metalica, mare cam cat o aluna, cu toarta. Am luat-o in mana, era destul de grea. M-am lasat in coate si i-am atarnat-o de inelul prins de clitoris. M-am ridicat si am sarutat-o. si ea m-a sarutat inapoi. de fapt, nu, nu m-a sarutat ci mi-a devorat gura. M-a muscat, mi-a sorbit limba, mi-a supt buzele, tremurand din tot corpul de excitare.
- Fute-ma! Acum! Da-mi pula ta! a gafait.
Am trecut in spatele ei, am impins-o, sa stea in patru labe ai i-am potrivit pula intre inelele din labii. Cand a simtit pula intrand intre labii, mai inainte de a ajunge la ...



    Login