Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O alta petrecere
Autor : john03 - 2023-09-15
Citita de 2421 ori - Nota 4.95 (22 voturi)


Stabilisem cu stapina mea sa mergem la un club dedicat bdsm ului, într-unul dintre cele mai titrate orașe europene în aceasta privința.
Am cautat cluburi, de fapt stapina mea a cautat, eu nu prea aveam ce sa aleg, orice mi se părea interesant trebuia sa i trimit spre verificare. Asa cum e și normal, a găsit, a făcut rezervare și mi a spus programul.
Am mers în orașul ei, la ora stabilita, am luat o de la birou și am mers la ea acasă, urma ca a doua zi sa pornim, era un drum de vreo 300 km. Ajunși acasă ea s a așezat confortabil pe un fotoliu, iar mie mi ordonat sa mi aduc bagajul sa l verifice, dar pina atunci mi a zis sa ma dezbrac ( ca de fiecare data) , iar hainele sa le impart asa cum o sa mi spună ea, după care verificam și bagajul. Am rămas gol, am început sa scot și din bagaj, am înțeles repede ca marea parte din bagaj ramine acasă, plecând doar cu pantaloni, o cămașă și un tricou, și pantofi, în rest nu aveam voie sa iau cu mine.
A urmat inspecția, a verificat și toate pozițiile în care ar trebuii sa stau. Din păcate doua le am greșit, asta însemna supliment de pedeapsa. M a trimis la dus și apoi la coltul camerei cu miinile ridicate, acolo unde ma trimite de fiecare data când greșesc și trebuie sa aștept, în rest sunt pus în poziție de asteptare ( în genunchi, picioarele cât mai desfăcute și cu palmele puse pe ele). De fiecare data trebuie sa așez pe o masa toata "recuzita" ( cele doua cuști ptr penis, bice, cătușe, zgarda, lesa, etc.)
Știam ca urmează o pedeapsa, este cea de intretinere, iar astăzi mai aveam și una "bonus" ptr ca nu am știut toate pozițiile. Am stat ceva timp în acea poziție pina când stapina mea m a chemat ca vrea sa și facă dus. De fiecare data când își face dus eu trebuie sa stau în genunchi lingă cada și de cele mai multe ori trebuie sa o spăl pe spate, pe fund, pe sâni sau pizda.
Știa ca sunt excitat, se și vedea, de fiecare data când își făcea dus ma excita foarte tare când o atingem, motiv ptr care îmi spune:
- Se pare ca nu te poți abține, treci și puneți centura mare și adu mi cheia, repede.
- Mulțumesc stapina mea, am răspuns aproape instantaneu.
Nu a fost cea mai simpla operație, nu îmi puteam lua gândul de la pizda ei și a durat ceva timp, motiv ptr care :
- Mai aștept mult sau trebuie sa te impulsionez ( știam ca impulsionarea înseamnă câteva bice pe mine). Știam ca urmează și pedeapsa, speram sa nu mi o mărească. În sfirsit am reușit sa o închid, m am așezat imediat în genunchi în fata ei și i am dat cheia. Cușcă mare care de obicei este mai lejera, o simteam în acest moment ca și pantofii cu 2 numere mai mici.

Mi a legat cătușele de piele la miini și picioare și m a întins pe o măsuță legând ma de picioarele ei, apoi m a uns bine pe spate, fund și pulpe și mi a spus pedeapsa:
- ai 15 bice pe spate și fund, ai 10 nuiele pe pulpe asta ptr pedeapsa de intretinere și încă 15 bice dintre care 5 va trebui sa ți desfaci fundul și le vei primii direct. Asta era pedeapsa suplimentara.
Îmi era clar ca nu va fi ușor dar nici nu prea aveam de ales, i am mulțumit cum se cuvine :
- mulțumesc stapina mea
A început repede pedeapsa, toate loviturile au fost destul de tari, cred ca stapina mea fie era supărată pe mine fie vroia sa ma antreneze ptr club. Nuielele pe pulpe și bicele aplicate direct pe anus au fost cele mai grele, dar din păcate ptr mine, meritate.
Cât timp și a băut cafeaua am rămas legat de masa, iar în capul meu erau milioane de gânduri, e gata pedeapsa, mai are cave în cap, etc.
Spre norocul meu m a desfăcut și mi a spus sa stau în genunchi în fata ei, între timp ea stătea confortabil pe canapea și a desfăcut picioarele lăsând sa se vadă pizda ei în toată splendoarea și frumusețea ei, iar eu trebuia doar sa o privesc. Imaginea era superba, iar eu ma excitam tot mai tare, as fi sărit pe ea știind ca asta înseamnă o pedeapsa aspra, dar nu conta, as fi vrut sa o ling, sa o sug, sa i desfac labiile cu limba, sa i ating clitorisul, dar cușcă devenise insuportabil de strimta. Nu am mai putut și i am zis:
-stapina mea, fac orice doar lasă ma să te ating, sa te ling
-te a întrebat cineva ceva, cum îți permiți sa vorbești neintrebat
-Doar sa te uiți ai voie, deocamdată.
Mulțumesc stapina mea, destul de dezamăgit am spus, dar "deocamdată" îmi dădea o speranță ca voi ajunge și la pizda ei
Lucru care sa intimplat după ceva timp, nu foarte mult, întâi a trebuit sa trec pe la sfircuri și tatele ei și după ce le-am sărutat și le am lins și le am adulmeca mi a luat capul și la poziționat între picioarele ei

Totul a fost ca o binecuvântare chiar dacă îmi ținea capul cu miinile ei și ma lasă doar câte puțin. Seara s a încheiat destul de repede, cu bagajele pregătite, urmind ca dimineața sa pornim.
Eram și puțin obosit, dar am adormit destul de greu, gândurile cu ce se va intimpla în zilele următoare, ma cam napadeau.
A doua zi am plecat după micul dejun.
Eram regulamentar, aveam centura pusa, fără chiloți și un tricou, destul de lejer. Drumul a fost destul de liniștit, cu excepția pauzei care am făcut o la o benzinărie când stapina mea mi a pus zgarda și m a trimis sa plătesc. Era o senzație de umilire amestecata cu excitatie. Era clar ca ei de la casa ma vor vedea, dar nu prea avem ce face și nu în ultimul rand, asta e condiția mea.
Am ajuns la hotel, ne am cazat, am mers la masa și ne am plimbat puțin prin centrul orasului, bineînțeles tot timpul am purtat zgarda. Vedeam oameni cu care interacționam sau pe lingă care treceam cum se uitau și aveam un milion de filme despre ce gândeau, dar, mergeam mai departe, eu eram cu stapina mea, iar ea știa ce trebuie sa facă. Petrecerea începea la ora 20, așa că am mers la hotel și am avut puțin timp de odihna și sa ne pregătim. Deoarece eram relativ aproape de locația petrecerii, cu aproximativ o ora înainte, stapina mea a început sa se pregătească după care m a trimis și pe mine, mi a scos centura ca să mi pot face dus. Aveam pregatita centura zgarda și hainele cu care trebuia sa ma îmbrac.
Drumul a fost scurt și m am trezit ca suntem în fata clădirii unde se ținea petrecerea, după ce portarul ne a găsit pe lista am continuat către parcare, iar inima mea a început sa bata tare. Nu știam nimic, nu știam la ce sa ma aștept, moment în care stapina mea îmi spune pe un tot destul de aspru
- vezi cum te comporți, sa nu îndrăznești sa ma faci de ras ca nu o sa mai stai în fund o luna
Am înlemnit, nici filme nu mai aveam...
Am fost întimpinat de o domnișoară foarte drăguță care ne a condus la organizatoarea petrecerii. Stapina mea s a salutat și au schimbat câteva vorbe, după care organizatoarea i a spus regulile casei, printre care aceea ca sclavii nu ai voie sa poarte niciun accesoriu pina la inspecție, după care stapinii pot sa și accesorizeze cum vor sclavii. Mi a dat zgarda jos, după care o aud pe stapina mea
-Da ți pantalonii jos pina la genunchi sa ți desfac centura.
Nu prea știam ce sa fac, am avut un moment în care am vrut sa întreb dacă acolo, dar spre norocul meu, mi am revenit repede și mi am dat jos pantalonii, stapina mi a desfăcut lacătul, iar organizatoarea m a trimis cu o însoțitoare într un vestiar unde sa mi las hainele și sa ma pregătesc. Momentul a fost groaznic de umilitor, dar, sunt sclav... Stapina mea a văzut asta, iar după zambetul ei, mi am dat seama ca este mulțumită de situația creata.
Eu am plecat către vestiar, iar stapina a plecat cu organizatoarea.
Ajuns în vestiar m am dezbrăcat și m am dus la dus sa spăl centura, asta este regula principala când o dau jos și apoi sa ma spăl eu.
Am fost condus într o antecamera a living ului unde se aflau toți invitații, mi s a indicat sa aștept în genunchi pina când voi fi luat. Aveam în mina centura, era o situație jenanta, eu gol și cu centura o mână ca un trofeu.
Mai erau acolo doua sclave, goale și ele, care așteptau sa fie duse la inspecție. Era o situație destul de apăsătoare, le as fi întrebat câte ceva, dar de obicei sclavelor și sclavilor nu li se permite sa vorbească între ei fără acordul stapinilor, iar încă o pedeapsa nu prea eram dispus sa o iau, așa că am stat și am așteptat cuminte.
Nu a durat mult și a venit o asistenta și a condus pe una din sclave, iar după puțin timp a venit și după a doua. Când m au luat pe mi...



    Login