Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatanu credeam ca se poate asa ceva
Autor : leirbag - 2008-08-21
Citita de 24898 ori - Nota 7.89 (71 voturi)
Dupa experienta petrecuta acasa la Bernard am avut o perioada in care nu am mai vorbit despre asta . In acea dimineata mi-a multumit pentru ca am acceptat sa faca ceea ce a facut .
Dupa aproximativ 4 -5 luni am inceput sa aduc vorba din cand in cand de cele intamplate spunandu-I ca m-a excitat foarte tare sa o vad posedata de atatia barbati in orice fel si oricum au dorit acestia , precum si faptul ca mi-am dorit sa-I indeplinesc fantezia . Mi-a spus ca s-a simtit extraordinar in acea seara si ca cel mai mult a excitat-o ideea de a fi supusa si la dispozitie dar totusi ar vrea sa incerce ceva EXTREM , ceva pana la limita extrema . La auzul acestor vorbe am tresarit un pic deoarece si eu imi doream ceva ieit din comun dar imi era frica totusi san u-I fac vreun rau si nici sa insist in zadar .
Mi-a spus ca ar vrea sa incerce ceva de genul B.D.S.M in care ea sa fie o bucata de carne , cu niste gauri ( exact asa s-a exprimat ) in care toata lumea sa isi bage pula .Mi-a spus ca ar vrea sa fie pe post de obiect , de sclava sexuala si sa fie umilita , badjocorita in ultimul hal . Am ramas uimit de ceea ce auzeam si deja incepusem sa-mi imaginez scene sis a mi-o imaginez pe Oana asa cum e ea mica si subtire intr-o asemenea postura .Totul a culminat cand mi-a zis ca ar vrea sa fie foarte extrem , iar eu mirat am intrebat-o ce intelege ea prim aceasta si mi-a raspuns ca vrea sa fie supusa violentelor si anumitor chinuri .
Deja imi era frica dar in acelasi timp eram excitat . O perioada nu am mai discutat despre acest aspect intru-cat totusi imi era un pic teama de anumite aspecte . Am inceput sa intram pe siteu-ri de gen , sa contactam personae care practica astfel de sex insa am lasat-o numai pe ea sa isi aleaga modalitatea de a indeplini fantezia , precum si persoanele care sa ia parte la asta .
Intr-o zi imi spune ca sa mergem undeva in oras sa-mi prezinte pe cineva . Am plecat de acasa si am ajuns undeva in spate la Unirii intr-un bloc . Am urcat cu liftul la etajul 4 si am ajuns la o usa solida metalica . Am batut la usa si a iesit un tip bine facut insa cu o figura comuna sin e-a poftit inauntru .
Acolo am vazut tot ceea ce tinea de BDSM . Am vazut lanturi prinse de pereti , mese de ginecologie , biciuri , costume de latex si toate alea . I-a dat Oanei un plic si ne-a sugerat sa-l citim cu atentie acasa si cand o sa ne hotaram sa-l aducem .
Ajunsi acasa am desfacut plicul in interiorul sau fiind un fel de contract , declaratie in care se treceau datele de stare civila ale personei si in josul paginii erau anumite chestii pe care daca le vroiai sa la faci le bifai iar daca nu , le lasai asa .
Am completat impreuna cu atentie la rubricile “ numarul de parteneri “ – “ mai multi de 2 “precum si limitele care numai Oana le-a bifat .
A doua zi am mers impreuna la acel loc , si ne-a deschis un alt tip , gras si paros. Am intrat in interior unde intr-o camera se mai aflau inca alti doi tipi dintre care sic el din ziua precedenta . Ne-a intrebat daca a semnat Oana acea hartie si am spus ca nu , deoarece erau anumite chestii neintelese referitor la costumatie la gradul de violenta precum si la participarea mea la aceasta aventura .
In acel moment mie mi-a spus Oana sa intru intr-o alta camera , intelegand mai tarziu de ce. Acea camera avea un mare perete dintr-o oglinda care dadea in cealalta camera , exact ca acea din filmele politiste . M-a pus pe scaun unul din tipi si la un momentdat m-a legat cu catusele de o bara metalica spunandu-mi ca eu nu o sa particip , doar o sa ma uit . Atunci s-a apropiat Oana de acel geam , mi-a zambit si mi-a spus ca eu doar voi privi.
S-a asezat , a completat inca cateva rubrici dupa care a fost condusa intr-o camera sa se schimbe cei trei ramanand singuri .
Erau niste namile , iar Oana nu are mai mult de 46 de Kg , unul dintre ei cred ca avea 120 de Kg . S-au asezat si au inceput sa citeasca declaratia semnata de Oana , si au inceput sa rada , spunand :
- Asta chiar nu stie ce inseamna anumite lucruri
- O sa-I dam tarfei ce merita
Si au pus un film porno la plasma uriasa de pe perete incepand sa se masturbeze . Atunci am vazut ca aveau niste puli imense , uriase . Eu deja incepusem sa devin agitat , eram legat intr-o camera fara sa pot face nimic.
La un moment data pare Oana , imbracata ca ultima tarfa penala intr-o fusta care nici nu exista aproape , cu dresuri cu adeziv negri , rupti , pantofi cu talpa si tocuri immense , si un tricou care era decupat la sfarcuri , lasand sa se vada vada mugurii roz .
Baietii au exclamat
- Ooooooooo ne-a venit curva ! Avem ce fute
- Esti gata ?
- Da sunt gata !
- Vrei sa fii o tarfa penala ? sa fii un obiect in care sa ne bagam pulile , si sa nu ne intereseza decat de gaurile tale ? vrei sa fii umilita , batuta trasa de par , scuipata , largita in cur si pizda ?
- Daaaa va rog !!!!!!
- Te mai intereseaza de persoana ta ?
- Nu
In acel moment unul dintre ei s-a ridicat si a lovit-o cu o palma pesta fata cazand de pe scaun
- Faaaa jegoaso ! cum iti permiti gunoiule sa stai la acelasi nivel cu noi ?
Infigandu-se cu mainele in parul ei . Ceilalti au inceput sa o loveasca lu palmele peste fata si sani cu putere . La un momentdat s-au oprit iar Oana i-a implorat sa nu se opreasca . Au tarat-o de par pana la o canapea si au trantit-o pe pat legandu-I mainile cu niste chingi . Cel gras s-a asezat peste ea si a inceput sa o loveasca atat de tare peste fata incat a inceput sa planga crapandu-I buza de la atatea palme . Obrajii ei erau rosii de atatea palme feste fata si cu lacrimi pe ei , buza crapata sangele curgandu-I pe barbie .
S-a ridicat cel gras si cu pula erecta i-a poruncit Oanei
- Deschide gura larg zdreanto ca sa fut in gura gunoi , W.C. uman ce esti! si a inceput sa-I pompeze cu putere pana a inceput sa vomite . imediat s-a schimbat ce un altul in timp ce al treilea astepta frecandu-si pula , lasand sa se balanganeasca coaiele umflate .
Cel gras a apucat-o de par tragand-o spre el si a incept sa o loveasca cu peste sanii ei mici tragand-o cu putere de sfarcuri . Oana gemea si din cand in cand scotea cate un tipat de durere . Eu stateam si priveam oripilat cum sotia mea esta batuta de trei indivizi iar eu stau legat . Toata aceasta stare a mea era combinata cu o excitatie maxima la ceea ce vedem , cum ii eru indesate acele puli in gura , cum era umilita .
- Treci in patru labe catea ce esti ! a tipat unul din ei
- Ce esti tu ? o intreaba cel gras . Ce esti tu ? incepand sa tipe la ea
Oana cu o voce tremurata si gafaind
- Sunt o tarfa ! o curva si merit tratata ca atare ! va rog frumos doar atat puteti ?
In acel moment unul din ei mai slab a luat un bici si a inceput sa o loveasca unde apuca , peste fata peste , sani pe fund pe spate . Oana tipa de durere si-I implora san u o mai loveasca , dar el din ce in ce mai tare dadea . Dadea cu sete , cu ura . cand aproape a lesinat a adus apa si i-au turnat peste fata .
Au tranti-o pe un scaun moment in care unul dintre ei i-a smuls hainele de pe ea ramanand goala toata . Un moment s-au oprit sa admire goliciunea si frumusetea Oanei . Oana era timorata , plansa si isi tinea picioarele si mainele stranse , tremurand toata .
- Deschide-ti picioarele sa-ti vedem pizda ! spuse cel care cu o zi in urma fusese foarte amabil
Oana se conforma si –si desfacu picioarele . El s-a apropiat si a mangaiat labile gemand
- Ce pizda frumoasa si roz , pacat ca o sa fie sfasiata in seara asta ! in acel moment lovind cu putere cu palma peste pizda Oanei dupa care apucand-o de par a tras-o de pe scaun si.cu capul pe spate ii impingea pula erecta direct in esofag facand-o sa horcaie si sa se inece . Oare ce o fi vrut sa zica ca o sa fie sfasiata ? ma intrebai eu . Atunci nici prin cap nu-mi trecea ce urma sa urmeze. In timp ce o futea in gura cel gras o lovea cu forta cu palma peste pizda ei care devenise rosie . Oana plangea si implora sa nu o mai loveasca insa pe ei tocmai asta ii excita . Aveau pulile de o marime exagerata si foarte groase pe care le bagau cu putere in gatul Oanei . La un momentdat unul din ei a luat o curea si a inceput sa o loveasca peste pizda si anus pe Oana cu forta incat ea s-a pisat pe ea de usturime . Vazand acest lucru au apucat-o de par si au pus-o sa linga stropii de pisat de pe scauna
- Baieti ! spuse gazda . Sa ne apucam de celelate gauri ! Treci fa tarfo in patru labe ca o catea ce esti tragand-o de par in acelasi timp .Atunci el a inceput sa-I bage cu putere cate doua si apoi trei degete in pizda in timp ce altul ii dadea muie cu putere tragand-o de par . Practic o futea cu degetele groase in pizda .
- E uda !! spuse el . Ii place jigodiei ! Iti place fa zdreanto ?
- Dai mi place !
- Ce anume ?
- Sa fiu fututa in gura ….imi place sa fiu carpa voastra ! spuse Oana tremurand printre gurile de aer ce I le lasa grasul intre reprizele de infipt in gatul ei fin si subtire acel madular imens .
- Iti place sa-ti bag degetele in pizda ?
- Da …va rog …introduceti orice in pizda mea ….va rog mult !
- Vrei sa o ai larga ? Vrei sa ai pizda larga ?
- Daaaa…..imi doresc sa fiu ca o curva ordinara …imi doresc sa fiu cat se poate de larga...



    Login