Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Mi-am pierdut iubita pentru ca am citit Fifty Shades of Grey
Autor : pdtesticul - 2015-04-04
Citita de 5547 ori - Nota 7.34 (29 voturi)
Povesti din Testicul va prezinta povestea : Mi-am pierdut iubita pentru ca am citit Fifty Shades of Grey

Strigam la ea din adancul plamanilor mei ca sa ma auda. Eram atat de departe de ea incat nici viteza sunetului nu o mai putea ajunge din urma. Nu-mi doream decat sa se intoarca pentru o secunda, sa-i vad fata pentru ultima oara. I-am facut atat de mult rau incat vinovatia pe care o simteam, era pe cale sa-mi crape pielea in mii de bucati.

– Lana, iarta-ma!!! si vedeam cum ecoul meu se pierdea la doar cativa pasi in urma ei.

Cand stii ca ai facut-o sa sufere pe cea care te trezea in fiecare dimineata cu un sarut dulce ca iaurtul de capsuni, iti vine sa-ti iei lumea in cap si sa te gandesti la un singur lucru: merita sa mai traiesti?

Doua zile nu am mancat nimic, n-am baut nimic, nici macar un strop de apa. Durerea din stomac si setea infinita erau infime pe langa durerea pe care o simteam ca-mi lasa rani adanci, cu varful cutitului, pe inima, cuvantul : “Caut-o!”

Nu mai aveam curaj sa o mai privesc vreodata in ochi. Nu dupa ce i-am facut! Nu dupa ce am lovit-o ca un tiran pe tot spatele. Prost am fost ca am citit cacatul ala de “Fifty shades”. Prost am fost doar pentru simplu fapt ca i-am propus sa incercam bondage. Cine dracu ma credeam? P*la ala de Grey? Nu ma consoleaza nici faptul ca era entuziasmata sa incercam. Nici macar ca a jurat ca nu va folosi cuvintele de siguranta. Vroia sa-mi demonstreze ca ea e mai tare decat Steele, ca ea poate rezista. Ne-am lasat dus de valul excitatiei. Eu m-am dus mai departe, am exagerat atat de mult, incat nici cuvintele de siguranta nu m-ar fi oprit.

Acum imi aduc aminte limpede cum s-a intamplat totul.

__________________________________________________________________________________________________________

-Lana, uite aici. Citeste fragmentul asta.

Lana lua cartea in mana in timp ce eu m-am dus sa aduc doua pahare de vinul nostru preferat, un vin din Ucraina, Massandra Ai-Danil. Am privit-o timp de douazeci de minute pana a terminat de citit. In timp ce citea, se tinea cu mana de pasarica, incercand sa nu dea de banuit ca se excita deja.

-Ce zici iubire? intreb jucaus. Ai avea curaj?

-Curaj? ma intreaba parca s-ar simti jignita. Scumpul meu, eu cred ca tu nu stii cu cine tei vei insura.

-Deci domnisoara Belrock, cred ca vinul incepe sa-si faca efectul.

Ii iau cartea din mana si-o pun cu atentie pe coltul mesei.

-Domnul meu, la mine si-a facut de mult efectul. Dar in seara asta nu vei primi nimic de la mine, imi spune ridicandu-se in picioare si privindu-ma de sus ca pe un sclav. Ma duc la somn.

Ma resemnez cu ideea, cu toate ca am o erectie de-mi rupe pantalonii in doua. Beau ultimul strop de vin din pahar, il pun pe masa si ma duc in dormitor. Lana era deja pusa in pat si se pretindea a fi adormita. Tonul cu care imi vorbise inainte parea destul de convingator, asa ca ma dezbrac si ma pun in pat cu corpul indreptat catre spatele ei. Tot ce-mi venea in cap, era sa ma duc in baie sa ma masturbez, dar mi-am promis sa nu mai fac asta. Mi se parea injositor stiind ca am iubita, sa ma masturbez pe ascuns ca un baietel de saisprezece ani. Trebuie sa rezist. Va veni candva momentul. Cand ma apuc sa ma concentrez sa-mi inmoi madularul, Lana se da cu spatele catre mine, lipindu-se de pieptul meu. Acum am inteles ce vrea de la mine. Vai, cat de cliseic! Ce sa-i faci, merge si asa! O imbratisez si incep sa-i respir in ceafa. O simt ce se inconvoaie putin si ma apuca de mana, impreunandu-ne palmele. Doamne erectia mea ma injura! Vroiam sa explodez.

-Ia-ti mana de pe mine dsoara Belrock! Cred ca ati inceput cu stangul in seara aceasta, ii spun pe un ton serios, care denota totodata nuante de sarcasm.

-Cu stangul? ma intreaba Lana uimita.

-Exact dsoara. Nu stiati ca e o greseala enorma sa-ti minti stapanul? si simteam cum ceea ce urmeaza avea sa fie nemaipomenit.

-Imi cer mii de scuze milord! Am fost foarte neglijenta. Sper ca nu ma ve-ti pedepsi pentru asta! imi spune cu mainile impreunate la piept, rugator, dar si cu un chicotit de fetiscana incantata de joc.

-Pedepsita vei fi copila! Ridica-te! ii ordon, simtind ca vorbeam cu o voce de Zeus. Ridica-ti mainile in sus!

Imi scot cureaua de la pantaloni si ii leg mainile foarte strans, asigurandu-ma ca nu se va putea elibera. Scot o funie subtire din raftul cu chestii diverse, pe care o leg de mainile ei si de candelabrul din dormitor. Ori aveam sa murim cu candelabrul in cap, ori aveam sa avem parte de o experienta unica. Lana statea atarnata de candelabru cu mainile deasupra capului si ma urmarea cu atentie. Ma apropii de noptiera ei si scot o foarfeca.

-Ce vrei sa faci? ma intreaba Lana, neintelegand ideea.

-Shhh! Nu pune multe intrebari dsoara.

Duc foarfeca aproape de buric, privind-o numai in ochii ei tematori. Ii tai de jos in sus bluza pijamei eliberandu-i sanii care se prelingeau atat de frumos pe corpul ei. Doua pere in toata splendoarea. La fel fac si cu pantalonii. Arunc bucatile de material taiate cat mai departe, la usa dormitorului si incep sa ma plimb in jurul Lanei ca un violator.

-Sa-ti fac cunostinta cu regulile dsoara, si fac o mica pauza ajungand in spatele ei. Prima regula, cuvintele de siguranta. Rosu inseamna…

-Nu vreau cuvinte de siguranta milord, ma intrerupe Lana cu o voce hotarata. Va jur ca pentru placerea dvs sunt capabila sa rezist oricarei dureri.

Ma uit cu ochii mijiti la ea pret de cinci secunde:

-Atunci nu mai punem nici o regula, nu? iar Lana da din cap aprobator.

Ma duc spre dulapul ei, scotand dintre hainele perfect aranjate unul din tricourle ei preferate cu franjuri. Il rotesc frumos in mana, aducandu-l la forma de bici. Ma intorc catre ea, ea stand cu spatele la mine.

-Pregatita? aprobeaza cu capul. Am sa numar pana la trei dsoara! Unu….si o vad cum trage un aer adanc in piept. Doi… si o lovesc cu “biciul” pe spinare.

Chiar daca nu era piele ca biciul sado obisnuit, biciul inventat dadea roade. Neasteptarea si neterminarea numaratorii, a scos din Lana un icnit foarte puternic care m-a facut sa ma umezesc, si mi-a pus fiorii pe fuga. Era un sentiment nedescris de excitant.

-Am sa te rasplatesc pentru ca n-am jucat corect dsoara, ii spun in fata, privind-o cum sta cu fruntea incruntata si cu ochii inchisi.

Ma aplec jos. Ii desfac picioarele punandu-le pe umerii mei. Incep sa-i ling clitorisul atat de gingas incat simteam ca-mi ia foc limba. Ma ridic dupa vreo trei minute de oral ametitor, o iau pe Lana de brau cu o mana si cu cealalta imi scot penisul din pantaloni. Ea statea cu picioarele impreunate in jurul braului meu. Ii pun capul penisului la gura vaginul ei, privind-o in ochi pe Lana, parca asteptand confirmarea. Lana incuviinteaza “binevenirea” in ea. Imi introduc madularul usor. Ea lasandu-se din puteri cu toata greutatea in penisul meu. Vedeam chimic cum are loc schimbul de lichide dintre penisul meu si vaginul ei, de la atata placere nebuna. Am inceput sa intetesc ritmul, luand-o cu ambele maini de fund si arancund-o usor in sus lasand-o sa cad in madularul meu cu forta. Ne f*team ingrozitor de frumos. Faptul ca Lana nu ma putea atinge, imi da dadea o stare de excitatie inexplicabila. Simtind deja ca nu ar mai fi durat prea mult pana sa avem amandoi orgasm, imi scot rapid penisul din ea, stropind-o usor pe picioare cu lichid seminal.

-Prea mult f*tai nu e corect dsoara. De data asta vreau sa suferi. Vreau sa-ti incalzesti corpul atat de tare incat atunci cand imi voi baga scula in tine sa explodam amandoi ca niste artificii. Inteles? si Lana aprobeaza din cap, fiind putin deranjata de faptul ca nu am lasat-o sa-si dea drumul, dar ce era sa faca, era doar supusa, si-si juca rolul cu inversunare.

Ma duc la spatele ei, ridicand “bic...



    Login