Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

METROUL (Fantezie BD&SM)
Autor : Dansidana - 2013-05-11
Citita de 8895 ori - Nota 7.50 (24 voturi)
METROUL
****************************************************************************
Personajele acestei fantezii sint cele din fragmentul “Contractul” , pe care l-am trimis acum citeva luni.
Ca si celelalte fantezii, povestirea nu are nici o legatura cu realiatatea si nu constitue un indemn la nici
unul dintre actele de mai jos.
****************************************************************************
Ce program avem azi, Natalie ? intreaba Daniel
- N-avem ! raspunde Natalie. Azi nu-i programat nimeni la birou si nici na-i sedinte pe afara. Daca n-ai de gind “sa studiezi” vre-un dosar si sa te infunzi in el , putem sa scoatem nasul putin afara.
- Nu mai spune, azi nu ma bate nimei la cap ? Ce minune !
- Minune ?! Am facut o acrobatica intreaga, ca sa-ti eliberez o zii. Ai zis ca esti nervos, surmenat…
- Ai perfecta dreptate, scumpa mea, excelent ! Si ce facem ?
- Mmm…, sint citeva posibilitatii…
- Citeva ? Esti creativa ! Impreuna cu Emilia ?
- Da, impreuna cu ea, dar sa fie clar : NOI avem zi libera, nu EA. Pentru ea am program special.
- “Special” ?! Bine, ascult planul .
- Emilia ! vin-o aici, ordoneaza Natalie. Vreau sa asculti si tu planul, mai ales tu. Sper dragul meu ca nu ai nimic impotriva sa asculte. Sti ca sint anumite planuri, pe care am placerea sa i le descriu dinainte si cit se poate mai detailat.
- Daca stiu ?! Cum sa nu stiu, raspunde Daniel amuzat: pe care dintre clientii biroului trebuie sa seduca si cum, cit de generosasa sa fie cu decolteul cind se apleaca sa serveasca cafeaua si cit de sus sa se suie pe scarita arhivei ca sa-si expuna picioarele cautind dosare, care stii bine ca nu sint acolo.
- Dragul meu, mi se pare ca omiti partea principala.
- Ma subestimezi ! Stiu exact care e partea principala: i-i explici si “consecintele” in caz ca nu te-a satisfacut. I-i descri detailat cum ai de gind s-o pedepsesti, daca n-a fost destul de “generoasa” si provocative cu clientii mei. Si mai ales i-i explici amanuntele.
- Ma surprinzi dragul meu, raspunde Natalie ironica. Eu te consider mai subtil : aici nu-i vorba de pedeapsa ci de “educatie”; si a doua la mina, “amanuntele”, cum le numesti, sint partea cea mai importanta… si probabil cea mai delectabila. Daca nu gresesc, asta e partea care iti place si tie, si chiar foarte mult. Am vazut cum reactionezi cind “ma sfatuiesc cu ea” despre anumite “amanunte”.
- ”Te sfatuiesti” ?! Vrei sa zici, cind o silesti sa aleaga ea insasi cu ce nuiaua ai s-o biciuiesti peste tite, pentru ca nu si-a desfacut picioarele destul de larg, cind vre-un client a privit-o “mai cu atentie”.
- Sau … cite vergele sa-i aplic direct peste sfircurile ei sensibile, ca sa tina bine-bine aminte, cit de adinc trebuie sa-si aplece decolteul cind serveste cafeaua.
- Vulpe sireata ! sti exact ce ma inebuneste si ma face sa explodez.
- Ce ? Ce anume mai mult ?? intreaba Natalie retoric cu o falsa curiozitate. Sint curioasa sa stiu ce te excita mai tare: cind o presez sa se expuna clientilor sau cind o “educ” chinuind-o in fata ta. Sau poate… cind i-i explic in mod detailat amanuntele rafinate ale apropiatei torturii ?

Discutia incalzindu-se, pula lui Daniel incepe sa dea semene de violenta si pantalonii lui devin prea strimti ca sa-i cuprinda erectia. Natalie se lipeste de el mulindu-si corpul pe al lui ca o felina, i-i pune o mina peste pula si incepe s-o mingiie cu intentionata incetineala. Cu cealalta mina, i-i face lui Emilia un semn sa se infinteze.
- Aici ! comanda Natalie, aratindu-i cu degetul unde sa-si ia “pozitia”. Emilia supusa, se ridica de la masa ei din fundul biroului, se apropie de cei doi si ingenunchiind in fata lor pe covor, asteapta supusa urmatoarele ordine.
Emila era superba in orice pozitie, dar mai ales in genunchii, cu miinile in spatele cefei si titele in plin relief. Daniel o priveste cu nesat, plimbindu-si privirile intre pulpele goale pina la cur si titele mari si rotunde care stau sa-i iasa din decolteu la fiecare respiratie. “Educatia” aplicata de Natalie pare extrem de eficace. Dar asta era numai partea fizica; cunoscind-o bine pe Natalie, Daniel asteapta cu incordare sadistica continuare.

- Scumpa noastra secretara, incepe Natalie pe un ton semi-formal (dupa care Emilia intelege ca o asteapta o noua “surpriza”), asa cum ai auzit, astazi o sa iesim in oras. Si ca sa nu te neglijam, lasindu-te singura in birou cu hirtoagele, ai sa mergi cu noi. Asta, bineinteles, daca Daniel aproba programul meu. S-ar putea chiar sa facem impreuna si putin shopping, dar de asta o sa vorbim mai tirziu. Punctul principal este ca azi nu am chemat soferul; i-am dat si lui o zii libera. Mergem cu metroul. Sper ca-ti place metroul.
- Da… de ce nu… raspunde Emilia cu ezitare. Sa ma imbrac ? intreaba cu jumate de gals, intrevazind “problema”.
- “Sa te imbraci” ?! N-am inteles intrbarea, raspunde Natalie ironic si cu vadita satisfactie. Esti “imbracata”, conform CONTRACTULUI : sandale cu toc inalt, mini (scurt pina la cur) si bluza cu decolteu (extrem de larg si fara sutien). La ce te referi ? Vrei poate sa ne explici ?
Emilia i-si ridica privirea catre Natalie, cautind o raza de indulgenta.
- Am vrut sa zic ca… daca merg asa… sint aproape goala, ingaima Emilia cu greu.
- Exact draga mea, i-i raspunde Natalie zimbindu-i cu satisfactie. Cine a zis ca te vrem altfel ?! “Aproape goala” iti sta perfect; ai sa fi o adevata “atractie” in metro. Mai ales ca la ora asta e plin cu de tot felul de derbedei, care au sa se bucure sa-ti dea toata “atentia” cuvenita. Ce parera ai Daniel, cum crezi ca-i vine mai bine, in picioare sau cind sta jos cu picioarele desfacute ?
Surpins si excitat de noua initiativa a lui Natalie, Daniel zimbeste si nu se grabeste sa raspunda. Incepe sa-si imagineze situatia: “aproape goala”… in metro… expusa privirilor tuturor… si poate mai mult de atit.
- Cred ca in picioare, raspunde Daniel intr-un sfirsit. Cu profilul rotunzimilor ei, n-am nici o indoiala ca asa va fii “mai distincta”, si unde mai pui ca metroul o sa-i zgiltiie bine-bine titele. Cind esim, abea astept ! Si… in legatura cu desfacutul picioarelor… ma bazez pe tine Natalie. Sint convins ca ai sa ai tu grija si de asta.
- Multumesc pentru credit, dragul meu. Iar tu, scumpa mea, ai auzit ? Ai sa stai in picioare ! Ai sa fii “distincta”. Si inca un mic amanunt, sti ca-mi plac amanuntele: n-ai sa te tii de inele, ca nu sint destul de inalte; ai sa te tii de bara de peste ele. E mai inalta si o sa-ti forteze bratele mai in sus, ceea ce o sa-ti scoata si mai bine titele in relief… Sa se “zgiltie”, cum a zis Daniel. In bluza asta decoltata si fara sutien ai sa dai un adevarat spectacol. Si sper ca sfircurile au sa-ti fie destul de erecte, dar o sa avem grija si de asta. Sper ca iti place scenariul scumpa mea, aduga Natalie cu sarcasm. Ah, si sa nu uit: picioarele. In pozitia asta ai sa-ti desfaci si picioarele; nu mult, atit cit e nevoie sa ti se vada sub mini o parte din bucile curului.
- Excelent scenario ! Excelent ! esti un geniu Natalie, declara Daniel cu entuziazm.
- Sint incintata dragul meu ca-ti place. Asta e prima parte a programului; adica inainte de shoping.
- Oh, are si continuare ?
- E numai incalzirea, raspunde Natalie frecindu-i pula ceva mai ritmic. Dar inca nu i-am dat toate directivele. Si luind cu cealalta mina vergeua ei preferata, i-o pune lui Emilia sub barbie, fortindu-o sa-si ridice fata in sus si s-o priveasca in ochi. Emilia ! acum asculta bine, ca sa-ti fie clar ! Regulile CONTRACTULUI sint valabile si afara: vei fii expusa, vulnerabila si vei sta la dispozitia oricui am sa hotarasc. Si nu numai ca ai sa stai la dispozitie, ci ai sa-i inviti: ai sa fii provocativa, decadenta, curva ! cu orice golan din metro care o sa se apropie ! Derbedeii au sa se stringa repede in jurul tau; au toate motivele, dar tu ai sa le oferi mai mult: ai sa-ti ondulezi corpul lasciv si ai sa le facii ochi invitindu-i. Si nu te astepta sa fie delicati ! Cei din fata au sa-ti ia in primire titele; imi inchipui ca au sa te au sa te mulga brutal si au sa te ciupeasca de sfircuri. Nici un cricnet ! Iar cei din spate au sa-ti ia in primire curul. Cind au sa vada cu cine au de aface, au sa-ti desfaca bucile si au sa ajunga repede si la pizda. Chiloteii tai dantelati n-au sa-i opreasca. Din conta, cind au sa ti-i rupa si tu ai sa-ti mentii picioarele desfacute in fata lor, ca un bun-venit, o sa-i incurajeze. Si asa scumpa mea, complect vulnerabila cu miinile in sus si picioarele desfacute, te lasi in voia lor sa faca cu tine tot ce-au sa pofteasca. Si daca cumva ai sa faci vre-un moft , de exmplu daca iti iei miinile de pe bara de sus , sau daca ai sa incerci sa-ti inchizi picioarele, chiar si pentru o secunda, iti promit ca ai sa regreti adinc. E CLAR ???
In ultima luna, Emila se obisnuise oarecum la birou cu umilinta sexuala si in mare isi asimilase rolul submisiv; mai ales ca, ca in majoritatea cazurilor (trebuia sa recunoasca), ea insusi ajungea la orgazme de o intensitate pe care nu a cunoscuto pina atunci. Dar scenariul asta era pentru ea mult dincolo de limitele imaginatiei. Stia ca trebuie sa raspunda prompt, dar nu era in stare.
- Mergem ! Hai ! Hai , le zoreste Daniel entuziasmat.
- Stai, i-l domoleate Natalie. Trebuie sa verific intai daca i-i este destul de clar sau nu. Emilia !!! sti ce ai de facut ? Raspunde-mi detailat !
- Da, stiu, raspunde Emilia pe jumatate de ton. O palma ca trasnetul i-i zruncina imediat fata.
- Am spus , DETAILAT ? Na-i inteles ?!
- Ba da, cred ca am inteles, incearca Emilia sa se corecteze.
- “Crezi ca-i inteles” ?! Asta-i raspunsul tau DETAILAT ?! Ti se pare ca ma joc cu cuvintele ? Faci mofturi !!
Scoate-ti imediat titele la pedeapsa , commanda Natalie furioasa, am sa-ti explic eu cu nuiaua ce inseamna DETAILAT ! ! !
Emilia intelege in sfirsit tinta lui Natalie, dar e clar ca acum nu mai poate sa evite pedeapsa. Scotindu-si titele din bluza decoltata, Emilia isi pune miinile sub ele si le suporta dedesupt cu propriile ei palme in asteptarea vergelei. Tiele, pline si albe, aveau deja citeva dungi rosii, consecinta precedentelor “greseli”.
Trraahhh ...



    Login