Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

LIMUZINA
Autor : Dansidana - 2012-12-14
Citita de 9696 ori - Nota 6.35 (23 voturi)
LIMUZINA (continuare al episodului Surpriza)
Subiectul acestei povestiri ca si personajele insasi sint fantezie pura si in nici un caz nu constituie un indemn de a pune fantezia in practica.
Rezumatul precedentului episod: Diana, o divortata la 42, merge la un party unde se lasa sedusa de Ana, o lesbiana sadista la 45 si submisiva ei Ela (25). Observind atentia cu care Diana le urmareste, Ana i-i o propune nopte “in trei”. Diana primeste propunerea si in paralel isi aminteste de interactia virtuala avuta cu o anumita “Ana 69” (Regina Noptii) pe un site BDSM, care a adus-o la culmi noi, trezind in ea patimi ascunse. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Soferul lui Ana le deschide usa. Era o limuzina lunga cu ferestre opace a carui spatiu posterior forma un fel de separe’, extrem de comod si de elegant: perne largi din piele neagra, aranjate simetric de ambele parti, intre care era se afla un mini-bar asortat cu bauturi, un sertar capitonat in catifea rosie si un mic panel de control. Ana, simtindu-se in largul ei, se arunca in masina intre pernele moi tragind-o pe Ela cu ea. Diana, cu o anumita sovaiala, intra dupa ele asezindu-se pe cealalta parte, in fata lor. Soferul inchide usa in urma ei si porneste masina.
- Bine ai venit, declara Ana si apasind un buton, declanseaza un fel perete care se ridica automat pina la plafon inchizind ermetic spatiul dintre ele si sofer.
- Multumesc pentru invitatie. M-ai lasat praf cu masina asta! Imi inchipui ca e o comanda speciala, aduaga Diana incearcind sa deschida o conversatie. Mi-as lua si eu asa ceva, cu toate ca…
- Inteleg ca-ti place, raspunde Ana, si din cita am auzit de tine, cred ca-ti poti permite pretul, dar nu asta este principalul. Trebuie sa sti cum s-o folosesti. Si ca sa-si justifice idea, o ia pe Ela delicat de barbie, i-o ridica un pic prezentindu-i fata angelica si cu mina cealalta o ia de un un sfirc, care era erect visibil prin materialul subtitre al bluzei, si o trage catre ea. Asta este pricipalul, spune Ana, si i-i lipeste lui Ela un sarut vicios, muscind-o de buze. Diana le priveste cu nesat admirind autoritatea cu care Ana dicteaza mersul treburilor si docilitatea cu care Ela se lasa manipulata.
- Interesant ca stii ait de mult despre mine…
- Mai mult decit crezi. Serveste-te, spune Ana luindu-si din bar un pahar de martini. Fa-te comoda ca drumul e destul de lung.
- Cam cit ?
- Vreo ora, dar nu te ingrijora, intre timp o sa ne distram un pic. Distractia se refera clar la Ela, si ca atare Ana incepe sa-i mingiie parul lung si blond incolacindusi degetele in el ca s-o prinda mai bine, dupa care incepe sa o traga de par incolo si incoa ca pe o marioneta, amuzindu-se cum Diana i-i urmareste manevrele.
- Am observat ca ne-ai urmarit cu multa atentie la party, mai ales cind am dansat. Sint extrem de curioasa sa stiu se anume te-a atras: Ela, ca fizic sau relatia dintre noi ? Intrebarea era extreme de directa.
- Am sa-ti raspund dealungul serii; sint citeva raspunsuri pe care trebuie sa mi le dau intai mie insumi...
- Inteleg, raspunde Ana. Atunci sa incepem mai simplu: ce zici de picioarele lui Ela, iti plac ? In pozitia in care era, si dat fiind ca mini-ul ei era si asa extrem de scurt, Ela avea picioarele practic goale pina la cur si chiloteii transparenti pe care i-i purta nu erau facuti sa acopere prea mult. Si pieptul ? adauga Ana tragind-o pe Ela de par ceva mai tare, fortindu-o astfel sa-si arcuiasca spatele, scoatind in relief volumul impresionant al bustului. Diana nu raspunde si Ana o retine pe Ela in pozitia asta pentru citeva momente, dupa care in mod deliberat i-i ia femoarul bluzei si il deschide complect, descoperindu-i titele.
- Iti plac ? Titele masive erau aproape goale, iar sutienul pe care il purta nu era facut sa-i le acopere, ci numai sa le sustina. Sint naturale, adauga Ana si ce e mai important este ca sint extrem de sensibile. Ana vorbeste de Ela ”la persoana a treia” ignorind-o intentionat. Ca sa-ti spun sincer, continua Ana, m-a excitat felul in care ne-ai urmarit si ar fi fost pacat sa nu i-ti prezint “marfa” mai de aproape. M-am gindit la un party ceva mai intim … cam de mult nu am facut-o IN TREI.
Propunerea era clara si ca un indemn in asteptarea raspunsului, Ana deschide un sertar din care scoate, cu o prefacuta indiferenta, o pereche de catuse si o nuia subtire cu care incepe sa se joace in aer prezentindu-i elasticitatea. Este nuiaua mea preferata, dar mai am citeva…
- Ana, trebuie sa marturisesc ca eu, deocamdata, inca nu am facut-o in DOUA. Dar recunosc ca propunerea ma atrage si doresc sa incerc... si a doua la mina, nu am de gind s-o refuz pe “Regina Noptii”.
- Ohhh, deci m-ai recunoscut !
- Mi-a luat putin timp, dar mi-am amintit de pozele pe care mi le-ai trimes - "Ana 69"; apropo, erau impreuna cu EA. Si bagind o mina intre picioarele lui Ela, Diana incepe sa-i mingiie pulpele goale. Savurindu-i docilitatea, o zgirie un pic cu unghiile urmarindu-i reactia; Ela nu reactioneaza. Diana si Ana schimba intre ele citeva priviri rapide, ca un fel de dialog fara cuvinte, genul : "Pot sa merg mai departe ?" , "Da-i drumul !"
Diana inainteaza incet intre picioarele lui Ela ; contactul cu pulpele ei catifelate alterneaza intre degete moi, mingietoare si unghii care se infig din cind in cind, scotindu-i un "Ahh" subtil. Incet-incet, Diana se apropie de punctul sensibil si Ela se topeste in asteptare. Dar in imediata apropiere a pizdei, cind Ela e incordata la maximum, Diana se opreste, isi retrage mina si intreaba retroric: Si … ce zice Ela de acest party IN TREI ? Nu i-am auzit inca parerea …
- “Parerea ? !”, repeta Ana pe un ton ironic. Nu i-am cerut-o nici o data si nici nu intentionez; e destul sa-mi faca pe voie. Mie personal si la oricine am sa hotarasc.
Diana incepe sa realizeze: faptul ca Ela este o submisiva si ca Ana i-o ofera era clar, ceea ce ramine de lamurit erau doua lucruri: gradul de supunere a lui Ela si cit de departe este gata sa mearga ea insasi.
- Spune-mi te rog Ana, pozele pe care mi le-ai trimis…. toate erau cu EA ?
- Mi-e greu sa-ti raspund dat fiind ca din cind in cind o mai schimb cu altele.
- O “schimbi” ! ? …. Mmmm…. Interesant….Cum adica ?
- Ela e “jucaria” mea preferata, cel putin deocamdata, dar nu e singura. Am citiva prieteni extreme de apropiati si din cind in cind facem schimb intre noi. Ela priveste in jos umilita. Eu le-o imprumut pe Ela si ei ma rasplatesc la egal. Deobicei le dau mina libera; la fel si ei. Imi plac "noutatile", mai ales cind pot sa le “explorez”: cu nuiaua, asa cum ai vazut in poze, si … mai am si alte posibilitati.
Diana simte ca e cuprinsa de un val de excitatie si privind-o pe Ela in ochii o intreaba direct:
- Inteleg deci ca iti place sa fii GOALA , EXPUSA si … SUPUSA ! Ela tace; se pare ca era un obiect perfect pentru umilinta. Iti place nuiaua ? Ela isi ascunde privirea in jos, dar Ana o trage de par fortind-o s-o priveasca pe Diana in fata. Diana repeta intrebarea : Iti place sa fi legata si biciuita ? Ne stai LA DISPOZITIE ? Ela continua sa taca si atunci: TRRAAAHHH !! Ana i-i trage o palma brusca peste fata.
- Na-i inteles intrebarea ? E nevoie s-o mai repete ? Raspunde-i !!!
- Sint la… complecta… voastra…. dispozite, reuseste Ela sa spuna sovaielnic. TRRAAAHHH !!! a doua palma.
- Asa te-am invatat sa raspunzi ? Pe fata lui Ela, rosie de palmele zdravene, se vede ca face un mare efort; se pare ca umilinta in fata unei "straine" nu i-i este usoara, dar asta era exact placerea lui Ana.
TRRAAAHHH !! a treia palma o convinge final si Ela intelege ca nu are scapare si trebuie sa-si joace rolul . Cu miscari lascive i-si ia pozitia in care stie ca trebuie sa stea cind raspunde: isi desface larg picioarele, expunindu-si pizda prin chiloteii transparenti, i-i trage la maximum fortindu-i intre labiile pizdei, dupa care isi pune ambele palme sub tite presindu-le in sus pina cind sutienul (deja la limita) cedeaza. Titele ample se revarsa in toata spledoarea lor si Ela, impreunundu-si palmele dupa ceafa, le lasa sa gireze libere. Erau mari si pline cu sfircurile erecte si aureola excitata. Apoi isi reia titele in palme si oferindu-le sensual, repeta aceleasi cuvinte ca mai inainte, dar pe un ton cu totul diferit: erotic, seducator, pervers:
- Sint la complecta voastra dispozite.
Diana ramasa tablou, i-i tine mina lui Ana, nestiind cum sa reactioneze in fata acestei curve divine, care i se ofera in mod complect si neconditionat: docila, tangibila, vulnerabila. A vazut-o intr-o gramada de fotografii si clipuri, dar intensitatea realitatii e incomparabila. Intelege ca trebuie sa hotarasca daca incearca sau nu si simte ca patima e mai tare decit ea. Ana, citindu-i parca gindurile, intelege dilema.
- Am sa raspund eu la intrebarea pe care ti-am pus-o inainte, si cred ca nu gresesc. Desigur iti place corpul ei, iti lasa gura apa, dar mult mai mult de atit: o vrei in realitate asa cum ai vazut-o in laptop. Te excita idea ca fotografiile pot fii reale. Vrei s-o dominezi. Ei bine noaptea asta o vom petrece impreuna, iar Ela va fii sclava ta; sper sa nu te dezamageasca. Poti sa incepi chiar acum: poti s-o saruti, s-o musti, s-o palmuiesti … si sa sti ca linge excelent; mai ales daca i-i dictezi ritmul cu nuiaua. Si inca ceva: te invit sa nu te limitezi, fa cu ea ce vrei si cum poftesti. Daca va fii nevoie, am sa te indrumez.
Diana nu stie daca viseaza sau e adevarat. Iar sfircurile lui Ela, inca excitate si erecte, o atrag ca un magnet. Diana se hotaraste sa faca primul pas: le ia intre degete si incepe sa le frece usor. Ela tresalata si excitatia i-i cuprinde imediat tot trupul. Privindu-le indeaproape, Ana urmareste reactiile lui Ela; erau fantastice. Diana i-i prinde sfircurile ceva mai tare si tragind-o de ele catre ea o saruta prelung. Limba lui Ela se dezlantuie ca un resort. Se vede ca era excitata la culme. Intre un sarut si altul suspinele ei se intetesc. In mod brusc, Ana otrage de par inapoi, despartindu-le:
- Saruturile prea lungi nu sint pentru EA; poate mai tirziu, daca o sa le merite…
- Inteleg, raspunde Diana zimbind in mod colaboratoar, ai dreptate, curvulita e prea excitata…
Cautind o compensatie, Ela isi lipeste genunchii frecindu-i unul intr-altul si isi prinde coapsele cu miinile cautind in zadar un contact fizic, care deocamdata nu i-i este acordat. Nu are curajul sa-si atinga pizda; cunoaste pedeapsa si pretul. Savurindu-i frustatia, Diana asteapta citeva secunde, dupa care i-i ia din nou sfircurile intre degete si le freaca pina cind o re-aduce la precedentul nivel de excitatie. Ela suspina iar, isi musca buzele si vibratiile corpului ei devin vizibile. Diana se uita intre picioarle ei si observa cit de umezi i-i erau chiloteii.
- E excitata grozav, spune Diana, adresindu-se lui Ana.
- Asa si trebuie sa fie, raspunde Ana, dar asata nu inseamna ca are permisia sa ajunga la un orgasm. Intelegind idea, Diana isi baga picioarele intre genunchii lui Ela, deschizindu-i fortat la o parte. Acum are placerea s-o simta mai bine: cu cit o excita mai tare in sfircuri, simte cum Ela, in mod involuntar, inceraca fara success sa-si inchida genunchii. Diana i-i trimete un batjocoritor sarut prin aer.
- Imi place cum sufera “jucaria ta”, spune Diana, prinzind curaj sa vorbeasca dechis.
- Sufera ? intreaba Ana cu sarcasm, inca nu sufera de loc. Si vazind cum Diana o tine de sfircuri, o trage pe Ela de par in directia opusa. Diana intelege imediat idea si o trage de sfircuri inapoi. Ela se afla intr-un balans delicat. Ana si Diana incep sa o traga dela una la alta, amuzindu-se. Diana face un pas mai departe si incepe gradat sa i-i suceasca sfircurile. Reactia nu intirzie: tonul suspinelor de excitatie ale lui Ela incep sa se schimbe: “Auuuuuu”, “Aaaaaiiiiiiiiiiii”.
- Vad ca stie sa vorbeasca, spune Diana cu sarcasm.
- Desigur, si ai sa vezi cit este de comunicativa cind ai sa-i mingii titele cu nuiaua, i-i raspunde Ana.
- Serios ? intreaba Diana cu sarcasm si sucindu-i in mod brusc si exagerat unul dintre sfircuri, i-i smulge un urlet de durere: “Aaaaaooouuuuu”.
- Nu te impresiona de reactiile ei vocale, mergi mai departe, o incurajeaza Ana.
- Ai spus ca titele ei sint sensibile !
- Exact, din care cauza te invit sa nu ile cruti.
Primind “mina libera”, Diana incepe sa-i suceasca sfircurile cu forta, tragindu-le incolo si incoa, de parca era sa i le smulga. In pragul lacrimilor, zvircolindu-se de durere, Ela i-si pune piinile pe miinile lui Diana, incercind oarecum s-o domoleasca.
- Nu o minuiesti rau ! declara Ana cu o satisfactie sadistica. Mai ales ca sustii ca e prima oara.
- Ai vreo indoiala ?
- Nu, si tocmai de asta intervin. Am observant ca scumpa mea Ela nu stie sa-si tina miinile la spate cum am invatat-o. Trebuie deci s-o ajutam un pic. Si fara nici o dificultate, Ana i-i incatuseaza lui Ela miinile la spate, dupa care ia calusul, i-l vira in gura legindu-l, si o priveste citeva secunde analizindu-o. Cred ca mai lipseste ceva, spune Ana, dupa care scoate din sertar o curea si cu ea i-i leaga partea superioara a bratelor la spate. Umerii lui Ela sint trasi lateral inapoi si bine inteles pieptul e fortat inainte. Ana stringe cureua un pic…si inca un pic… si inca un pic… pina la limita posibila a bratelor… si a titelor.
- Uaaauuu ! ! ! ce pozitie excelenta, exclama Diana cu admiratie.
- Sint pozitii si mai bune, dar nu in masina… asa o sa-ti fie mai comod: nu are nevoie de miini si prin calus vom auzii numai ce trebuie.
Diana nu se poate abtine si o imbratiseaza pe Ana lipindu-i un sarut lichid, la care Ana i-i raspunde cu un patos, care se transforma intr-o cascada intensa de imbratisari si saruturi. Ela e silita sa le priveasca indeaproape, in mod pasiv (geloasa ?). Isi lipeste din nou genunchii, frecindu-i excitata… nu poate mai mult de atit. Sezizind asta, Ana se intoarce catre ea si TRRRAAAHHH , i-i trage o nuia peste titele goale si expuse.
- Nu inchizi genunchii decit cind am sa-ti dau voie ! Ai inteles ? Ela nu raspunde inca. TRRRAAAHHH , inca o lovitura de nuia. Doua dungi rosii apar dealungul titelor albe si gingase. AI IN-TE-LES ?? o intreaba Ana cu nuiaua gata. Ela da din cap afirmativ si isi desface picioarele. Chilotieii, care erau inca in aceasi pozitie, trasi la maximum intre labile desfacute ale pizdei si erau complect umezi. Ramaii exact in pozitia asta si daca i-i m...



    Login