Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLa pescuit
Autor : ADRYAN0 - 2022-09-25
Citita de 9641 ori - Nota 7.75 (88 voturi)
Un singur gand mai aveam, o partidă de pescuit în superba noastră Deltă, departe de civilizație, fără telefon, internet, televizor, etc.
Am doi colegi la serviciu, bolnavi după pescuit, ei erau echipa mea cu care plecam periodic pe la bălțile patriei.
Planificare militară, dotare completă, ace, brice și carice!
Gata, dimineață plecăm, totul incărcat in mașina mea!
Gata din părți! Seara cei doi colegi sunt chemați la serviciu, urmând ca dimineață să plece la o recepție de produse în Germania. Jale mare, contramandăm plecarea.
La 4 dimineața neamul prost de telefon începe să sune, uitasem să anulez alarma!.Opresc alarma, dar un gând nu-mi dădea pace.
Gata, plec singur la pescuit, nu mai stau cu cortul, caut o pensiune.
Am oprit intr-o benzinărie sa iau o cafea si caut pe net o locație izolata, pe care o găsesc, undeva în inima deltei.
Aștept să se faca ora decentă, dau telefon și răspunde o doamnă, foarte amabilă, dar vadit nervoasă. are o pensiune cu 6 camere și aseară au anunțat-o că grupul care trebuia să vină nu mai pot ajunge.
Am întrebat-o dacă mă primește pe mine, a acceptat dar s-a desumflat brusc când a aflat că sunt singur. A ramas hotărât că până ajung, dacăprimește o ofertă mai convenabilă să o accepte și să-mi găsească și mie o gazdă.
Norocul meu și ghinionul ei, nu a sunat nimeni, iar după-amiază, cănd am ajuns m-a cazat la ea.
Așadar, gazda mea era o femeie relativ tânără, vreo 45 ani, frumușică, chiar frumoasă pot spune, cu tot ce trebuie și cât trebuie(sic!)
Ne-am cunoscut și mi-a spus că face turism de mulți ani, dar sunt primul care vine singur. I-am explicat situația în câteva cuvinte, după care am plecat să mă cazez și să găsesc un loc de pescuit pentru dimineață.
Când m-am întors am urcat să fac un duș iar când am coborât la masă am avut o surpriză plăcută. Fata gazdei arăta ca un model Victoria Secret, brunetă cu ochi albastri, bronzată, ce mai, m-a lăsat cu gura căscată!
S-a scuzat că mama ei plecase în baltă( așa zic ei când plecă cu șalupa) și s-a apucat ea să așeze masa.
Problema era că nu purta sutien, era și păcat la ce avea în dotare și fără să vrei îți fugeau ochii în decolteu.
Masă din pește, curcubeu pe cerul gurii, ambiantă plăcută, aproape voiam ca mama ei să nu mai vină, poate ieșea de-o bucurie cu a mică. Mică între ghilimele avea vreo 20 anișori!
M-am apucat de înbârligat fata, cred că reușeam, dar hop, apare mă-sa.
Eram relativ obosit, dar am mai stat la taclale cu amândouă .După vreo două ore aflasem toată istoria familiei, devenisem aproape de-al casei.
Dimineață mă trezesc la răsărit( să nu uit de ce am venit, totuși!) și plec pe baltă să-l prăpădesc! Pe pește, bineînțeles!
După vreo 4 ore vine doamna cu o cafea și mă anunță că o să vină un grup, în restul de camere libere. Asta e, doar nu ținea pensiunea goală pentru mine.
Ajung pe seară la pensiune, suspect de liniște.IMerg să fac un duș și cobor la masă Apare și gazda,mă salută respectuos, dar se vedea că fiebe de nervi. O întreb ces-a intâmplat și-mi explică că fata a greșit și turiștii au plecat. A luat-o cam brutal de braț pe fii-sa și a dus-o în bucătărie, unde o certa de zor.
După scurt timp a revenit și mi-a explicat că grupul care trebuia să vină și a renunțat a făcut-o din cauza fetei, iar suma de bani pierdută este destul de consistentă. Am invitat-o la un pahar de vin și am mai stat de vorbă, îi mai trecuse din supărare. Așa credeam eu, dar m-am înșelat. Ma informat că din această cauză, fata va fi pedepsită. Mă gândeam că o pune la vreo treabă suplimentară, dar pedeapsa era mult mai aspră.
Urma să fie bătută la fund! Am crezut că glumește, dar mi-a spus că dacă vreau pot asista. Ideea mă incita teribil, așa că am zis da.
O cheama pe domnișoara în living și-i spune că voi asista și eu la pedeapsa ei.Spre surprinderea mea,fata nu are nimic de comentat.
Locul supliciului este braț al canapelei, unde fata se apleacă cu mîinile în față și cu bucile puțin în sus.
Mămica aduce o nuia de alun și se apropie de fundul fetei. Cu o mișcare scurtă îi dă pantalonii de trening jos până la genunchi. Nu avea chiloței.
Am uitat să precizez că eu eram exact in fața canapelei cu pricina, așa că aveam vizibilitate maximă la buci și nu numai!
Fata desfăcuse ușor picioarele pentru un echilibru mai bun, oferind o imagine completă a situației!
Fără nici o vorbă, ridică nuiaua și cu un șuierat scurt se opreste pe bucile fetei. Un țipăt ușor și aproape imediat a apărut o dungă roșiatică pe buci.
Mama s-a uitat la mine, a văzut că încep să freamăt pe scaun și a continuat seria de lovituri, destul de tare aplicate. fata a început să țipe mai tare și să încerce să acopere fundul cu mâna, dar asta nu a împiedicat-o pe mă-sa să continue ă o lovească. Cred că primise vreo 10 - 12 lovituri de nuia, urmele se vedeau distinct. Atunci am observat un tremurat nefiresc la mă-sa, dădea semne evidente de excitare. Era într-un capot de casă, care se desfăcuse până aproape de chiloței, pe care-i observasem în timpul aplicării pedepsei.
Fără să-i pese că sunt și eu pe acolo, mă-sa a început să se mângâie pe sub capot. Atunci s-a întâmplat neprevăzutul!
M-am ridicat de pe scaun și m-am apropiat de femeie, avea încă nuiaua în mână și am început să o mângâi ușor pe spate.
Nu a protestat, din contră, și-a desfăcut cordonul la capot și s-a întors cu fața la mine. Evident, nu purta sutien ceea ce afăcut ca excitarea mea să atingă maximul. I-am dat capotul și chiloții jos, am pus-o capră pe gresie cu fața spre fundul pe care îl lovise.
M-am dezechipat complet, maimuțoiul meu era într-o erecție splendidă și cu imaginea fundului biciuit în față am trecut la treabă. Mă-sa nu lăsase nuiaua din mână și fata nu se mișcase din poziția de pedeapsă. Am ceva experiență sexuală cu doamne, dar orgasme multiple ca femeia asta, mai rar!
Am terminat și eu și m-am târât pe canapeaua unde era fata, încă în aceiași poziție, să-mi trag sufletul. Mă-sa s-a prăbușit pe gresie, respirând și relaxându-se.
Surpriza a venit când m-am uitat la fată, care am crezut c...



    Login