Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Interactiv2
Autor : bucanita - 2018-03-29
Citita de 7786 ori - Nota 5.86 (42 voturi)
Suna telefonul,
-Sarut mana stapana
-Buna sclavule, intr-o jumatate de ora vreau sa ne intalnim. Poti ?
-Da stapana
-Bine, te voi lua cu masina din punctul X.
-Da stapana, am inteles. Voi fi acolo.
La ora indicata, stapana oprind masina langa mine, mi-a facut semn sa urc in spate.
-Sarut mana stapana,
-Buna, ce faci? Cum te simti, sclavule?
-Bine stapana, dar sunt foarte excitat si ma dor destul de rau ouale din cauza centurii de castitate.
-Asta este si scopul, sa faci tot ce vreau. Daca esti ascultator iti voi descuia centura, insa numai daca faci tot ce iti spun.
-Am inteles stapana.
-Dezbraca-te sclavule, vei ramane cu bluza si geaca pe tine, pentru a nu-ti fi frig si cu incaltamintea, dar fara pantaloni. Vreau sa ai bulanele dezgolite si sexul tau incatusat la vedere.
Am exectat porunca, ramanand fara pantaloni, pozitionandu-ma intre canapele cu picioarele larg desfacute. Stapana dupa ce si-a reglat oglinda retrovizoare pentru a ma vedea mai bine, a bagat mana dreapta printre canapele, mangaindu-mi usor cu degetele zona intima.
-mmm, dar ce coaie mari ai sclavule, si rase zgomotos, dar degeaba ca ai pula mica. De fapt nici nu e pula, seamana mai degraba cu un clitoris.
Mangaierile usoare ale stapanei si umilinta, faceau ca excitarea sa ajunga la niveluri de nedescris. Coaiele devenisera tari si rosii, iar durerea era insuportabila.
Nu dupa mult timp ajungem langa o padure de la marginea orasului, unde stapana opri masina. Zona era linistita si nepopulata.
-Coboara sclavule, am ajuns.
-Dar stapana sunt dezbracat, daca trece cineva si ne vede?
-Crezi ca ma intereseaza, ti-am spus sa cobori.
Speriat fiind, uitandu-ma in toate partile sa vad daca ar putea sa ma vada cineva, am coborat din masina, luand cu mine si un pet de plastic taiat ce avea rol de palnie. La indicatiile stapanei, am confectionat o palnie pentru a-mi putea face uro fara sa trebuiasca sa se dezbrace complet si sa-mi poate servi sampania stand din picioare. Astfel, petul nu l-am taiat transversal, ci longitudinal pe toata lunginea sticlei, ramanand practic ca un jgheab care sa poata fi introdus intre picioare, iar zona dopului imi era introdusa mie in gura atunci cand stateam in genunchi in fata ei.
-Urmeaza-ma sclavule, stapana indreptandu-se catre interiorul padurii.
Dupa ce se opri langa un copac mai gros imi spuse:
-In genunchi sclavule. Sa sti ca-mi place sa te am ca sclav, dar ma bufneste rasul cand te vad cum arati dezbracat, fara pula, stand in genunchi cu fata in pizda mea. Nici nu-mi vine sa cred ca am fost iubiti, erai un barbat adevarat, care ma regula, iar acum esti ca un catel care asteapta sa dea limbi in pizda.
De acum inainte sa nu-mi mai spui Sarut mana stapana, imi vei spune Sarut anusul stapana, ai inteles?
-Da stapana
-Sa te aud.
-Sarut anusul stapana mea.
-Asa, acum ce mai astepti, saruta-l, si intorcandu-se cu fundul la mine, dintr-o miscare isi cobora pantalonii de stofa impreuna cu bichinii putin sub linia bucilor, bombandu-si fundul si sprijinindu-se cu mainile de copac.
Departandu-i fesele cu mainile mi-am cufundat fata intre acestea, lingand intreaga zona dintre buci. Limgeam incet linia fundului din cand in cand facand cerculete pe anus si introducand cat puteam de adanc limba in el.
-Asa sclavule, asa, imi place, ce sclav bun am. Vreau sa-mi penetrezi fundul cu nasul, in acelasi timp sa-mi lingi si pizda.
Am indesat cat am putut varful nasului in curul ei, facand miscari de dute-vino, si lingeam vulva stapanei. Aceasta era uda, sucuri...



    Login