Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatainceputul e greu apoi e placerte...
Autor : anonim9999 - 2009-11-29
Citita de 10190 ori - Nota 7.60 (10 voturi)
Totul a inceput intr-o seara...
Aveam 17 ani, eram un copil care avea tot ce isi dorea in viata si normal ca virginitatea, nici nu stiu la ce petrecere de pustani fara de viitor am pierduto….era tarziu, trecut bine de doua jumate noaptea . Dar din lipsa de ocupatie stateam pe mes, desi ma uitam la un film de groaza...
La un moment dat un buzz imi tulbura linistea si ma intreaba cum o mai duc. Dar cum nu aveam chef de vorba si nici nu cunosteam persona, am raspuns sec
“ Imi caut o stapana, dar se pare ca nu exista nici una in lumea astapt pentru un baiat rau ca mine”.
Surpriza a venit atunci cand si ea a raspuns:
” nu tiai dori sa iti fie eu???” entuziasmat am intrat in conversatie.
Nu prea stia ea ce reprezinta asta, dar cu cateva clipuri de pe youtube, a intales. Ea este din orasul meu, dar este la facultate la Cluj, deci am avut destul timp sa vorbim, chiar facand si un abonament la o revista romaneasca cu tenta (pisicutele). Ia placut foarte mult si chiar la un momendat mi-a spus ca un baiat rau ca mine va trabui sa fie pedepsit bine , iar pentr asta o bataie la fundul gol cu urzicii este cea mai buna metoda.
Trecusera 2 luni de telefoane, mesaje, declarati de adorare si slujire. Iar eu eream la scoala, cand un mesaj imi distrage atentia :
” miscati fundul ala imputit si vino de ma ia”
Sun inapoi la care ea imi zice ca mai are 30 de km pana ajunge in Craiova, daca nu sunt in gara, pana ajunge rapidul, sa nu te mai prinda, ca o mai sun sau vorbim… astfel ii voi arata cat de mult merit sa fiu in preajma ei.
Nu stiam ce sa mai zic, m-am invoit din ora cu motivatia ca am o problema deosebita, am luat primul taxi si asteptam in gara, cu un buchet de flori.
La un momendat, vad pe cineva in albu plecand in alta directie, credeam ca este ea… in mintea mea imi ziceam ca sa suparat pe mine…Ma intorc sa plec , cand soneria telefonului ma trezeste la realitate…. Erea un mesaj….
“Vino la vagonul 3 am bagaj, ce esti asa de prost si stai ca popandaul pe peron….”
Ma indrept zapacit spre vagon si ea imi face discret semn cu mana. Ma duc la ea. Erea mai inalta ca mine, avea cam 177, dar cu cismulitele cu toc erea mult mai inalta, ochi negri, parul foarte lung si cu o silueta de invidiat, o adevarata zeita. Ne pupam pe obraz parca am fi fost niste vechii prieteni care se revad…Ii iau bagajul si ne indreptam spre taxy. La care ea ma intreaba sec:
“La tine pot sa stau vro 3-4 ore?”
“ cu cea mai mare placere stapana.” Raspund eu.
“Ma intrebam cand o sa imi raspunzi politicos, imi raspunde ea, dar nu este nici o problema vom avea oluna la dispozitie sa te dresez corespunzator!”
Ne urcam in taxi. Cand sa zic adresa mea, ea imi zice sec…
“Inca o greseala, va trabui sa revizuim greselile astea!”…si da taximetristului directia spre casa ei.Intr-un tarziu ajungem la ea…. O casa simpla, nimika deosebit, dar nu pentru asta ma aflam acolo, iam dus totul in casa, mai putin un ghiozdan pe care ea il carase, nelasandu-ma pe mine sa o ajut cu el. Apoi ea imi spune:
“Stai putin, ca azi am chef sa ies in oras… nu scapi tu asa repede de mine, ai o datorie mai veche de platit…”. In sfarsit plecam de la ea….si ciudat de data asta vrea sa mergem direct la mine. Ma intreaba cu cine sunt acasa si ii raspund ca singur, ai mei fiind plecati din localitate… la auzul acestor cuvinte ea imi zice ca este perfect…Ajungand la mine acasa, deschid usa si o poftesc in casa, nu apuc bine sa inched, cand ea, sec ma plesneste si imi zice:
“esti un prost dar am destul timp pana in sesiune sa te invat cum te poti cu o stapana”, la care eu uimit nu steam cum sa reactionez…. O a doua palma strapunge linistea casei.
“In genunchi idiotule doar nu crezi ca esti de aceiasi statut cu mine”…ma asez in genunchi cat pot de repede, dar nu apuc sa ma asez corespunzator si ma si loveste cu piciorul….
”Auzi, dar sclavi nu stau dezbracati? Tu chiar esti prost, sa sti….”
Ma dezbrac cat pot de repede si ea scoate din ghiozdanelul pe care la avut de la inceput la ea, un bici si niste catuse…Surpinzator emotia ma facea sa ma simt ciudat… Ma intreaba unde este sufrageria si ii raspund drept in fata. La care cu biciul ma loveste, spunandu-mi :
” Asa vorbesti cu mata, cu mine vorbeste, politicos, tu chiar esti bou, sau te dai smecher…aici vorbesti, numai cu “da stapana”… si numai cand te intreb ceva, in rest, sa nu aud murmur, caini ca tine trabuie sa fie tinutiu in lesa….caci sunteti prea salbatici, sa fiti domesticiti, usor.” Nici nu termina bine de spus asta si din ghiozdan mai scoate o lesa pe care mio ataseaza la gat…
“La pas catelusul meu”, se aude glasul ei….Ma duce asa la pasul ei pana in sufragerie… si se aseaza confortabil in fotoliu…
”Pentru inceput vei invata ca totul se castiga, iar pentru o bucatica din noua ta stapana, pizda mea, va trabui sa muncesti… ai intales???”
“Da stapana !!!” ,raspund eu emotionat…
“Atunci miscati curul si sarutami cismulitele acestea, pe care leam cumparat special pentru tine, iar tu sclav prost si nerecunoscator, nici macar o aluzie la ele nu ai facut….” Timid si fara prea mare experinta, incep sa pup … La care biciul ei isi face din nou simtita prezenta, zicand :
” esti prea prost ca sa incepi de acolo…. Ridicate in picioare si aseazate cu burta pe picioarele mele!”. Ma asez, desi stiam ce ma va astepta, iar frica isi facu simtita prezenta…
“Azi ai gresit de minim 10 ori. Pentru fiecare vei primi cate 10 palme la fund, dar cum o sa obosesc si o sa ma doara mana, voi mai apela si la bici… sper ca nu ai nimica impotriva.”
“nu , stapana mea”
“pentru inceput trabuie sa sti ca atunci cand te voi pedepsi, va trabui de fiecare data sa iti numeri singur pedeapsa, iar de vei gresi si o vei face…apoi, atunci ai viata grea, o ei de la capat. Sper ca nu o sa o faci intentionat, ca atunci vei regreta amarnic, ca ma faci sa imi pierd timpul cu tine, in loc sa fac altceva…”
Nici nu isi termina bine de spus cuvintele; si incepe sa ma loveasca peste fese…la inceput usor, apoi mai tare. Desi mi se p...



    Login