Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

fosta amanta devenita stapana
Autor : bucanita - 2017-05-07
Citita de 13564 ori - Nota 7.05 (55 voturi)
In trecut am avut o relatie cu o femeie, la acea vreme ambii fiind casatoriti cu alte persoane, relatie de 3 ani care s-a sfarsit usor, fara a avea vreo cearta sau vreun repros unu fata de celalalt. Ulterior, intamplator ne-am reintalnit si am convenit sa luam pranzul impreuna. Desi in relatia care am avut-o au fost nenumarate clipe de tandrete si erotism, uneori spre sfarsitul relatiei ajunsesem sa atingem si latura bdsm soft. Incercand sa reinnodam relatia erotica de care avusesem parte amandoi, i-am propus ca timp de o saptamana sa fie stapana mea, sa-i indeplinesc orice nebunie erotica ce ii trece prin cap. A acceptat, insa cu conditia sa fie stapana total in acea saptamana, pe sexualitatea mea, adica sa achizitionez un dispozitiv de castitate care sa mi-l monteze pe perioada cat ii eram sclav. Am acceptat, astfel convenisem ca in ziua de luni la ora 7.00 dimineata sa o astept cu masina in fata casei acesteia.
-Sarut mana stapana.
-Buna, ai adus dispozitivul de castitate?
-Da, il am aici, si i l-am inmanat.
-Bine, porneste masina si parcheaz-o intr-un loc mai retras, in acest timp uitandu-se la dispozitiv, pe fata ii aparu un zambet pervers. Sa sti ca in acest week-end m-am documentat, m-am uitat la diferite filme de pe site-uri bdsm. Voi fi foarte perversa si am asteptari mari de la tine, sper sa nu ma dezamagesti. Poate daca vei fi ascultator vom prelungi perioada in care imi vei fi sclav.
-Da stapana, va fi cum vrei tu.
Dupa ce am parcat masina intr-un loc mai nepopulat, ambii ne-am dus pe bancheta din spate a masinii unde nu puteam fi observati datorita geamurilor fumurii.
-Dezbraca-te mai repede.
M-a prins cu mana de coaie si a tras puternic de ele provocandu-mi o durere de imi venea sa urlu. A prins prima parte a dispozitivului dupa oua, dupa care a decalotat penisul ramas mic datorita durerii, l-a introdus in capatana de plastic si a aplicat lacatelul. Una dintre chei a prins-o de bratara de la piciorul ei, restul cheilor aruncandu-le pe geam.
-De acum inainte esti al meu, vei face numai de doresc eu. Tu nu mai ai pula, esti un fel de fetita si esti la dispozitia mea.
-Da stapana.
-Bine, vom stabili un set de reguli pe care le vei indeplini in fiecare din cele 7 zile cat esti sclavul meu.
1.Dimineata la ora 7.00 esti in fata locuintei mele pentru a ma lua. Pana la ora 8.00 cand ma vei duce la munca iti voi verifica castitatea sa vedem daca ai fost cuminte. In fiecare dimineata iti voi folosi gura pe post de toaleta pentru sampania mea. Pentru asta vom folosi aceasta palnie. Ai obligatia sa inghiti tot.
2.In fiecare zi, limba ta imi va folosi ca servetel pentru curatarea sexului meu.
3.Dupa amiaza cand ies de la munca ma vei astepta. Zilnic ai obligatia sa ma satisfaci oral, cel putin o data pe zi imi vei provoca orgasm.
In restul zilei daca am timp te voi chema sa-mi indeplinesti si alte porunci, ai inteles?
-Da stapana
-Acum imbraca-te si intindete pe canapea pentru ca-mi plesneste vezica.
M-am conformat, mi-am tras repede boxeri si pantalani pe mine si m-am intins pe canapeaua masinii bagand capul intre picioarele stapanei care in acest timp s-a ridicat, si-a tras fusta pana la mijloc si s-a pozitionat deasupra capului meu cu genunchiul piciorului drept pe canapea iar piciorul stang pe podea. Aveam o priveliste extraordinara, stapana nepurtand in acea dimineata chiloti, iar picioarele ii erau imbracate cu ciorapi cu banda de culoare neagra. Ii simteam pulpele nu foarte groase dar musculoase in jurul capului meu, iar sexul ei complet ras imi crea o excitatie extrem de dureroasa in coaie, datorita centurii de castitate. Mi-a infipt pilnia in gura si a inceput sa dea drumul unui jet puternic ce iesea din sexul ei frumos. In acest timp de teama sa nu se umple palnia si sa dea pe dinafara, eu inghiteam cat puteam de mult.
-Nu-mi vine sa cred, mi-ai baut pisatul! Si a izbucnit intr-un hohot de ras. Nu am crezut ca vei fi in stare sa faci asa ceva. Tu care erai un barbat echilibrat ai ajuns sa stai cu botul la pizda mea, sa fi toaleta mea, sa-mi bei pisatul.
Dupa ce a indepartat palnia:
-Hai sclavule, linge-mi pizda, curat-o, linge pisatul de pe ea, asa, linge-o, curata bine tot, fa-o luna, ca astazi nu am chiloti pe mine, dupa cum ai vazut.
Dupa ce am lins, am curatat fiecare milimetru de piele, fiecare labie in parte, tot interiorul pasaricii, stapana s-a ridicat, si-a asezat repede fusta si ne-am mutat inapoi pe scaunele din fata urmand sa o conduc la sevici.
-Sa sti ca imi place sa ma un sclav personal, e frumos! De maine, pe langa poruncile pe care ti le-am spus ca sa le indeplinesti, pentru fiecare zi in parte, vei avea de indeplinit cate o porunca distincta care va fi foarte umilitoare.
-Orice doresti stapana mea.
-Acum pleaca, iar daca nu te sun, la ora 17.00 sa fi aici sa ma iei, ai inteles?
-Da stapana.
Inainte de a cobora din masina, s-a apropiat de fata mea si m-a mirosit si bufnind-o rasul a exclamat:
-Mirosi a pizda cu pisat, ce scarba imi e de tine, nu-mi vine sa cred ca ai fost candva iubitul meu.
A trantit usa in urma ei si s-a indepartat catre intrarea din sediu unde lucreaza, unduindu-si lasciv soldurile proeminente.
Dupa plecarea stapanei m-am deplasat la locul meu de munca. Urmatoarele ore au fost ingrozitoare pentru mine. Ma simteam umilit, in acelasi timp aveam o stare de excitare care ma facea sa explodez. Dispozitivul dintre picioare ma deranja ingrozitor si de fiecare data cand penisul meu incerca sa ia proportii simteam in scrot o durere ingrozitoare. As fi facut orice sa scap de acel dispozitiv pentru a-mi putea revarsa samanta. La munca parca eram pierdut, nu ma puteam concentra la treburile pe care le aveam de facut, fapt pentru care spre sfarsitul zilei mi-am depus cerere de concediu pentru restul zilelor din acea saptamana. Cel mai greu si umilitor lucru a fost cand a trebuit sa merg la baie pentru treburile fiziologice. A trebuit sa folosesc toaleta ca o femeie, sa ma asez pe colac, iar dupa, mi-a fost cu atat mai greu ca nu aveam posibilitatea sa fac dus. Ma simteam murdar, umilit, parca nu mai eram meu, devenisem un obiect la stapanei numai pentru dorintele si placerile acesteia. Eram suparat pe mine, ma gandeam cum am fost in stare sa devin sclavul cuiva.
Desi orele s-au scurs greu, timpul a trecut, iar la ora 17.00 asa cum primisem indicatiile stapanei ma aflam in fata locului de munca al acesteia. Nu dupa mult timp o zaresc venind catre masina. Pasea mandra si avea un mers leganat care atragea priviri catre posteriorul ei.
-Buna sclavule, ce faci? Ai fost cuminte?
-Da stapana, am fost.
-Sa sti ca-mi pare rau ca nu te-am putut folosi ca toaleta in timpul serviciului. Mi-ar fi placut dar am avut mult de lucru. Am o intrebare, ai folosit toaleta astazi?
-Da stapana
-Si cum nu te-ai stropit?
-M-am asezat pe colac, i-am raspuns.
-Stai ca nu inteleg, stiam ca barbatii urineaza din picioare.
Am tacut, nu am mai scos nici un sunet.
-Ce-i ti-a mancat pisica limba? Sau tu nu esti barbat. Gata am inteles esti fetita. Sa sti ca-mi place sa fi fetita, vom sta de vorba si noi ca doua prietene.
Umilintele stapanei nu mai conteneau, avea o placere diabolica sa ma dezumanizeze.
-Sa sti ca avem doua ore la dispozitie si sunt foarte excitata. Asa ca misca-te mai repede intr-un loc unde sa pot sa ma fut de fata ta.
In afara localitatii era o padure si fara sa ma gandesc prea mult ne-am indreptat acolo. Am coborat din masina si am facut cativa pasi spre interiorul acesteia pentru a nu fi vazuti. Stapana a luat cu ea palnia.
-Dezbraca-te si intinde-te. Agata-ti hainele de o creanga sa nu le murdaresti. Vreau sa fi o fetita curata nu o jegoasa.
M-am conformat poruncii, intinzandu-ma pe pamant.
-Departeaza picioarele.
Stapana s-a apropiat de mine si scotandu-si un picior din pantof a inceput sa-mi masaze usor ouale. Isi misca piciorul usor excitandu-ma la maxim. Gafaiam dar totodata ma dureau ingrozitor.
-Te rog stapana desfa-mi centura, ma dor ingrozitor, nu mai pot.
Chicotea si radea de situatia creata.
-De ce vrei sa te eliberez, vrei sa ma futi? Fetele nu au pula ele nu penetreaza, ele sunt futute si uneori umilite de barbati.
-Nu stapana, fac ce vrei tu dar scapa-ma de durerea dintre picioare.
-Nu! Saptamana asta esti sclavul meu, pardon sclava mea si daca ma gandesc mai bine pot sa te fac tarfa mea. Da, esti o curva, o tarfa, o pizda.
Incaltandu-se, a venit deasupra capului meu pozitionandu-si picioarele de o parte si de cealalta a acestuia si ma privea fix in ochi.
Aveam o imagine splendida, ii puteam vedea picioarele lungi imbracate in dres, ii puteam vedea benzile ciorapilor si zona fermecata dintre pulpe. Dupa ce si-a ridicat fusta s-a lasat pe vine, spunandu-mi:
-Linge-ma in cur, vreau sa ma speli cu limba, savureaza-mi curul, infige-ti limba adanc in gaura, daaa ….aaaa …. Ce bine e!
Curul stapanei avea un gust de transpiratie amestecata cu aromele unei creme intime de buna calitate, pe care si-o daduse inainte sa plece de acasa. S-a futut cu curul de limba mea multe minute, incepuse sa ma doara de atata efort. Dupa ce s-a saturat de a-si freca bucile de fata mea, brusc si-a retras fundul spre spate pozitionandu-si pasarea pe gura mea. Era excitata, gafaia, facea miscari scurte din solduri limba fiind sechestrata in interiorul ei, iar clitorisul se freca de varful nasului meu. Aveam trairi greu de explicat, pe de o parte simteam placere si excitare datorita sexului oral pe care il ofeream, pe de alta parte durerea dintre picioare ma chinuia ingrozitor.
-Linge-mi piersica, linge-ma mai repede asa aaa ah, si prinzandu-mi capul cu ambele maini mi l-a indesat cat putea de mult inspre pizda ei. Lingeam ca un nebun, cat puteam de repede, pentru ca in final stapana sa izbucneasca in urma miscarilor necontrolate ale coapselor intr-un orgasm care mi-a umplut gura si fata de seva feminitatii ei. In urma orgasmului stapana s-a lasat cu toata greutatea, strivindu-mi nasul si buzele.
Dupa ce si-a revenit a inceput sa se joace plimbandu-si sexul pe toata fata mea de la frunte pana la barbie, udandu-ma cu secretiile ei vaginale. Era fericita se vedea ca-i place ceea ce face, se vedea ca se simtea perfect in postura de stapana.
-Hai pizda deschide gura, vreau sa te fac toaleta mea, e lucrul care-mi place cel mai mult, sa te vad cum imi inghiti tot ce-ti dau.
Imi puse palnia la gura si incepuse sa-mi dea sa beau din propria ei sampanie. Excitatia amestecata cu umilinta ma faceau sa traiesc clipe nemaiintalnite, eram practic drogat, eram confuz parca pluteam. Dupa ce i-am curatat zonele intime, curatand cu limba atat pizda cat si curul, stapana s-a ridicat de pe fata mea si-a aranjat fusta si s-a indreptat catre masina.
-Hai sclavule sa ma duci acasa ca este tarziu.
M-am ridicat, m-am imbracat repede si am urmat-o la masina.
Ajungand in fata locuintei, stapana zambind, imi spuse:
-Mi-a placut aceasta zi, imi place sa fi sclav si iti sta bine. Apropo, pizda, sa nu uiti maine dimineata sa ma astepti. Te va astepta o surpriza foarte interesanta, ai sa vezi.
Dupa plecarea stapanei m-am indreptat catre casa. Dupa ce m-am spalat, am urcat in pat incercand sa adorm. Noaptea a fost foarte lunga. Aveam o stare de agitatie, nu ma puteam odihni, as fi renuntat la intelegerea noastra, parca vroiam sa se termine repede totul, sa o iau de la inceput. Pe de alta parte, excitatia dusa pe inalte culmi, ma facea s-o doresc, sa fiu in prezenta ei cat mai mult timp, as fi iubit-o, as fi savurat-o, as fi facut dragoste cu ea o noapte intreaga. Comparam trecutul cu prezentul, cand faceam dragoste ca doi nebuni, ce orgasme avea cand o penetram, ce-i mai placea sa mi-o suga sa se joace cu limba pe ea, iar acum ma umilea, ma folosea ca pe un catel s-o ling cand vrea, unde vrea si mai presus devenisem si propria ei toaleta umana. Ma chinuia gandul ca pentru ea nu voi mai fi niciodata iubit, doar cel mult un sclav.
A doua zi dimineata, ne-am reintalnit in fata locuintei ei la ora 7.00. Durerea dintre picioare devenise insuportabila, ma dureau coaiele ingrozitor. Abia puteam sta asezat pe scaun. La vederea stapanei am ramas cu gura cascata, arata extraordinar, era frumoasa, imbracata sexy si emana un aer de superioritate, iar soldurile ei, puteau sa himnotizeze privirea oricarui...



    Login