Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Experiențele trăite de o sclavă sexuală
Autor : adonisz - 2023-07-06
Citita de 7574 ori - Nota 5.57 (53 voturi)
Prima parte


Amélie l-a întâlnit pe Ralf la o petrecere. A fost o vară foarte caldă la mijlocul lunii august. După ce s-a uitat la sânii ei timp de aproximativ zece minute, a venit și s-a prezentat. Amélie a observat că avea mâini mari, puternice și degete groase. Se întreba dacă este adevărat că bărbații cu mâini mari au și pula mare.
Au discutat banalități, un lucru a dus la altul și ea a părăsit petrecerea cu el.
A condus-o cu un Porsche într-un cartier pe care nu-l recunoștea. Majoritatea caselor erau îndepărtate de drum în spatele unor porți înalte. Desigur, Ralf și-a oprit vehiculul în fața a două porți albe, care s-au deschis automat când a dat un semnal din mașină. Mașina a urmat o alee lungă și întortocheată înainte de a ajunge la ușa din față a unei case pe două niveluri.
Dar singurul lucru în mintea lui Amélie era să se culce cu acest bărbat mare și frumos. Chiar nu-i păsa de casa lui. Ea a vrut penisul lui. Păsărica îi era deja udă de excitare.
– Ești îngrozitor de tăcut, spuse Ralf în timp ce o conducea în casă.
– Mă gândesc doar cât de mult ne vom distra în seara asta și abia aștept să încep.
În casă totul era liniște.
– Locuiești singur? șopti ea, sperând să nu deranjeze pe nimeni altcineva care s-a întâmplat să fie acolo.
– Nu, și sora mea locuiește aici, dar sunt sigur că doarme.
Amélie îl urmă pe Ralf pe o scară până la etajul doi unde se afla dormitorul lui. Era întuneric, dar Amélie vedea că pereții erau de catifea roșie și covorul gros era și mai închis.
Ralf a luat-o de mână și a condus-o către o ușă glisantă de sticlă ce dădea spre un balcon. Luna era plină și oferea o imagine romantică. Ralf o ținu apoi strâns de el și ea îi simți penisul tare. Îi zâmbi. A îmbrățișat-o și mâinile au început să-i maseze sânii. Apoi i-a ordonat să-și scoată rochia.
– Aici? întrebă Amélie pe un ton surprins. Aici, în balcon?
Vocea puternică a lui Ralf răspunse:
– Da! Acum! Era o voce autoritară care era obișnuită să fie ascultată.
Amélie nu era străină de sexul în aer liber. Fusese futută pe plajă în trecut, dar asta era diferit, dar cumva ideea o făcea să se excite. Amélie începu să-și ridice rochia. Ea nu purta nimic pe dedesubt, cu excepția unei perechi de chiloți și sutienul care îi acoperea cupele în partea de jos.
Ralf se uita atent când Amélie și-a desfăcut sutienul pentru a lăsa sânii mari să cadă, în timp ce el zâmbi. Apoi s-a dezbrăcat de chiloți și Ralf a văzut la prima impresie că era o blondă naturală.
Nu-și putea lua ochii de la sânii ei și sfârcurile ei mici erau la fel de erecte ca niște mure. Amélie era atât de excitată. Își dorea pulă… acum!
– Vrei asta, nu-i așa, curvă nenorocită!? Cuvintele lui au făcut-o pe Amélie și mai excitată. Vrei să-ți înfășori picioarele în jurul mijlocului meu, ca să-mi pot înfige pula în pizda ta?
Ea se încruntă. Tonul lui o speria.
– Dragă Ralf, tot ce vreau este să mă fut. Care este problema?
– O să te fuți, spuse Ralf. Dar mai întâi ai nevoie de niște lecții!
Amélie a început să devină puțin neliniștită. Autoritatea din vocea lui o speria.
– Lecția numărul unu. Nu faci nimic până nu îți spun eu să o faci, ai înțeles?
– Da, Ralf, răspunse ea blând.
– Acum îngenunchează!
Betonul i se simțea tare și rece la genunchi. El i-a luat mâna și a pus-o de șlițul lui.
– Deschide-l! porunci el.
Ea s-a chinuit să deschidă fermoarul și a reușit să-i elibereze mădularul care pulsa. Ea privea pula lui tare.
– Suge-o, curvă! a comandat.
Amélie a răspuns ascultătoare și a deschis gura.
– Este prea mare pentru tine? a întrebat el, punându-i mâna pe cap.
Nu a așteptat un răspuns. Și-a înfipt pula în gura ei până la coaie. Amélie aproape s-a înecat. Acum coaiele lui se legănau sub bărbia ei.
– Suge-o cățea! mârâi el.
Ea a început să-și miște buzele în sus și în jos, în ritm pasional. Dar deodată Ralf s-a retras. Nu înțelegea ce se întâmplă, era dispusă să-i sugă pula până ejacula.
S-a ridicat și a început să se dezbrace de haine. Când Ralf a rămas gol, a tras-o de păr făcând-o să meargă în genunchi către un șezlong. I-a spus să se întindă pe spate. Apoi i-a legat mâinile de bara metalică de la capătul șezlongului.
Apoi se uita la ea și o întreabă:
– Spune-mi ce vrei curvă!
– Vreau să mă fuți! a gemut ea.
El a îngenuncheat între picioarele ei desfăcute și și-a introdus pula tare în pizda ei fierbinte. Ea a simțit coaiele care se loveau cu putere de ea când pula intra din ce în ce mai adânc.
– Asta vrei, curvo!? rânji el.
– Da, da. Dă-mi-o! Dă-mi pula asta tare!
Amélie ara pe deplin mulțumită simțind pizda umplută la maxim. Ea a gemut în timp ce Ralf o pompa neîntrerupt. Trupul ei a început să se sincronizeze în ritmul impus de el. Curând, excitaţia și transpirația îi făceau să alunece, dar au continuat ritmul pompărilor până când, dintr-o dată, Ralf s-a înfipt mai tare și din pula lui a țâșnit o smântână grozavă în pizda tremurândă de excitaţie. Ea a simțit cum sperma lui fierbinte intră tot mai adânc în pizda ei și s-a convulsionat terminând și ea.
După câteva minute în care și-a recăpătat suflul, Ralf i-a eliberat mâinile lui Amélie și a ajutat-o să se ridice în picioare, dar picioarele ei erau ca o cârpă după futaiul ăla sălbatic și cu greu se putea ține pe ele. El a condus-o încet înapoi în dormitor și ea a văzut patul imens din mijlocul camerei, cu o oglindă mare pe tavan.
S-a depărtat de el ca să se privească în oglindă dar și îl vedea și pe Ralf așa gol cum era. Ea îi văzuse mâinile și pula, dar acum îi admira corpul puternic, cu un piept lat și păros. Era cucerită. De undeva dinăuntrul ființei sale, scăpase fără să vrea câteva cuvinte nerostite până atunci de buzele ei:
– Ralf, vreau să fiu sclava ta sexuală!
Fața lui Ralf s-a luminat.
– Am știut din clipa în care te-am văzut, Amélie, că ești mai mult decât o pereche de sâni grozavi, că ești mai mult decât o curvă bună.
Întinse mâna și luă cravașa de călărie atârnată de lângă pat. O mânui cu degetele în timp ce se uita la ea.
– Vrei să fii sclava mea sexuală, hai să te testez.
– Ce vrei? întrebă ea emoționată.
– Întoarce-te, a ordonat el în timp ce bătea cu cravașa de palmă.
Când a văzut că ea nu făcea nici o mișcare, el o apucă de părul ei lung și blond și l-a răsucit într-o coadă, forțând-o să i se supună.
– Târfă, dacă vrei să fii sclava mea sexuală, trebuie să înveți să te comporți și să faci ceea ce îți spun eu. Acum întoarce-te!
Imediat, Amélie se răsuci și se așeză pe burtă pe pat. Fără să ezite, Ralf începu să lovească puternic cu cravașa bucile sale albe. Au trecut de la roz pal apoi la roșu aprins în timp ce țipetele de agonie ale lui Amélie umpleau camera.
Apoi i-a ordonat să coboare din pat și să se aşeze în genunchi pe covor. Luă un ciorap de mătase neagră pe care ea îl descălțase.
– Pune-ți mâinile la spate sclavo! i-a comandat. Amélie a ascultat și a simțit cum materialul moale, dar puternic, îi lega încheieturile. Un sentiment de teamă se instalase în mintea ei.
– Nu cred că asta este o idee bună, șopti ea.
– Vrei să spui că ai mințit când ai spus că vrei să fii sclava mea sexuală? a întrebat-o.
– Nu întocmai, a răspuns ea pe un ton blând.
– Am auzit clar când ai spus că acum ești sclava mea.
Ralf s-a dat înapoi și și-a admirat noua sclavă în timp ce ea îngenunchea pe podea, cu fruntea atingând covorul. Mâinile ei erau în spate și fundul ei alb pal era în aer.
Ralf s-a mutat în spatele ei, a întins mâna p...



    Login