Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Experiențele trăite de o sclavă sexuală 2
Autor : adonisz - 2023-07-10
Citita de 4768 ori - Nota 6.32 (38 voturi)

Amélie s-a trezit în dimineața următoare o femeie nouă. Pleoapele îi erau încă închise, dar evenimentele din noaptea precedentă erau încă proaspete în mintea ei.
Ea știa că făcuse o alegere bună atunci când a acceptat să părăsească petrecerea cu bărbatul înalt cu părul blond. Și-a adus aminte cum prima dată când l-a văzut stând în cameră, sfârcurile i s-au întărit și păsărica îi devenise umedă. Gândurile despre sex dansau dezinhibat prin creierul ei.
După cum s-a dovedit, acele gânduri au devenit realitate. Felul în care a preluat conducerea a copleșit-o. Felul în care a forțat-o să se dezbrace pe balcon sub lună și stele; felul în care a forțat-o să-i sugă penisul; felul în care futut-o cu forța în timp ce era întinsă pe șezlong, felul în care i-a invadat curul. Ea a fost de acord să devină sclava sexuală a lui Ralf.
Toate aceste evenimente din noaptea precedentă au năpădit-o în timp ce zăcea acolo. Totuși, era puțin inconfortabil, deoarece fusese legată toată noaptea de încheieturile mâinilor și gleznele de stâlpii patului, cu fața în sus. Voia să se rostogolească, dar nu putea. Corpul ei s-a agitat și a crezut că auzise mișcare în cameră. Zâmbind, sperând să-și vadă stăpânul, ea deschise ochii. Spre uimirea ei, ceea ce a văzut au fost doar doi ochii căprui ai unei femei care se uita la ea. Ca și Amélie, femeia avea părul blond, dar tuns scurt. Fața ei în formă de inimă părea să se înalțe deasupra patului. Amélie a recunoscut asemănarea trăsăturilor faciale dintre această femeie și Ralf și și-a amintit că el a menționat că sora lui locuia cu el. De asemenea, Amélie și-a amintit că a spus că a împărtășit totul cu ea.
Sclava sexuală blondă legată de Ralf și-a dat deodată seama că această femeie ciudată se uită la goliciunea ei. Nu mai fusese niciodată contact sexual cu vreo femeie, deși ideea o intrigase. Cu siguranță, dacă această femeie ar fi vrut să profite de ea chiar atunci, nu ar fi putut face nimic în privința asta decât să țipe, ceea ce probabil nu i-ar fi făcut prea bine.
– Unde e Ralf? întrebă Amélie calm.
– Ralf este dentist. S-a dus la cabinetul lui, răspunse succint femeia înaltă.
Realiză că era singură în această casă vastă cu această femeie ciudată o deranjă puțin, totuși Amélie a încercat să rămână calmă.
– Oh, chiar aşa?
– Da, Ralf nu se va întoarce acasă decât în jurul orei 17:30.
Amélie era fără cuvinte, era devreme de dimineață.
Apoi femeia a vorbit din nou cu un zâmbet ușor:
– Apropo, mă numesc Hilda, sora lui Ralf.
– Oh, da, Ralf te-a menționat.
Zâmbetul Hildei se lărgi.
– Da, v-am auzit când a-ți venit aseară.
– Oh, îmi pare rău că te-am deranjat.
– Nu-ți face griji pentru asta. Mă uitam la Letterman Show în camera mea.
– Am încercat să nu facem gălăgie, dar se pare ca am făcut.
– Oh, da… Apropo, Ralf a avut dreptate în privința ta, ești foarte drăguță, a spus Hilda în timp ce se uita cu îndrăzneală direct la sânii frumoși ai lui Amélie.
Amélie rămase din nou fără cuvinte.
– Măsura treizeci și șase C? a întrebat Hilda cu o privire admirativă.
– D.
– Wow, mult mai bine decât ăștia 32 B, a afirmat Hilda în timp ce își descheia halatul în față pentru a-i arăta lui Amélie sânii goi. Era mai multă informație decât își dorea Amélie să audă, dar se gândea să o complimenteze și ea.
– Par fermi, a spus Amélie pe un ton fericit.
– Ești amabilă și dulce, a răspuns Hilda încet în timp ce se apleca și își punea mâinile pe sânii lui Amélie. Dar ăștia, a suspinat ea încet, sunt delicioși. Ea a început încet să maseze acele globuri mătăsoase, acordând o atenție deosebită sfârcurilor care s-au întărit de la atingerea senzuală.
Fața lui Amélie s-a înroșit în timp ce se uita mirată la fața drăguță a surorii lui Ralf, care nu făcuse niciun efort să o elibereze din robia ei.
– Și păsărica ta este tunsă. Îmi place asta. Cred că păsăricile chele sunt dizgrațioase!
Blonda înaltă a întins mâna între picioarele desfăcute ale lui Amélie și i-a gâdilat partea cea mai intimă. Amélie a fost îngrozită de felul în care acesta străină vorbea despre trupul ei. Cu toate acestea, era ceva încântător de interesant și ea nu a protestat. Evaluarea de către Hilda a corpului lui Amélie a continuat:
– Și uită-te la coapsele astea suple. Ooh, Ralf are un ochi bun pentru femei. Spuse ea în timp ce își trecu mâinile în sus și în jos pe gambele netede ale lui Amélie.
Amélie nu avea de ales decât să accepte acest tratament pentru că nu voia să o jignească pe sora Stăpânului ei.
– Cred că îți place asta, nu-i așa, Amélie? a întrebat Hilda cu o privire laudativă.
Fața lui Amélie s-a înroșit și mai mult și a înghițit în sec.
– Da, șopti ea cu o voce răgușită, care era parțial adevărat.
– Oh, bine, a exclamat Hilda în timp ce continua să se urce în pat.
Această acțiune a făcut ca tivul rochiei femeii înalte să urce în sus, ceea ce i-a oferit lui Amélie prilejul să vadă păsărica ei blondă. Ea încurcată a bănuit că cealaltă femeie era goală dedesubt și doar a confirmat asta, în timp ce Hilda călare în mijlocul patului se uita la ea.
Apoi Hilda s-a aplecat peste corpul gol al lui Amélie, ceea ce a făcut să cadă în față corsetul, dându-i lui Amélie o altă privire la sânii ei eliberați.
– A mai vrut vreodată o altă femeie să-ți sugă sânii?
Sclava sexuală blondă a răspuns rapid:
– Nu.
Apoi a simțit respirația femei celelalte pe mamelonul stâng. O fracțiune de secundă mai târziu, a simțit buzele moi, umede în jurul sfârcului ei tare. Senzația era electrică. Ea și-a dat capul pe spate și a închis ochii. Apoi și-a simțit limba pe mamelon. Senzația de excitare a crescut. Ea s-a simțit dezamăgită când și-a luat gura din jurul mamelonului. Dar apoi același proces a fost făcut și la sfârcul ei drept.
– O da!
Apoi Hilda a început să o lingă pe corpul moale al lui Amélie, între sâni, peste burtica plată până la avalul ei, care o făcu pe blondă să se deschidă. Când Hilda a ajuns la movila lui Amélie, a ocolit în jurul păsăricii și a început să-i lingă coapsele, de jos în sus și înapoi pe cealaltă.
– Mmmm, Amélie, ai un gust atât de bun! Hilda ajunsese la punctul sensibil al femeii încordate. A mai fost vreodată cu vreo femeie?
– Nu! a răspuns ea cu o voce care a rugat-o pe cealaltă femeie să continue.
– Ralf a fost atât de grijuliu că te-a părăsit pentru mine, spuse Hilda în timp ce își înfigea fața între picioarele lui Amélie.
Ea a lins în jurul buzelor sensibile ale păsăricii, care a atras un gâfâit puternic. Gâfâitul a crescut și mai tare când Hilda și-a introdus limba și a localizat clitorisul. Din nou, Amélie și-a aruncat capul pe spate în chinurile extazului, în timp ce Hilda sugea și lingea sârguincioasă cel mai sensibil năsturel.
– O DA! a țipat ea.
Apoi, atât de repede, totul s-a oprit. În mod răutăcios, Hilda și-a scos limba din păsărica lui Amélie și s-a așezat deasupra sclavei sexuale care era răvășită. Întreaga atitudine a Hildei s-a schimbat.
– Nu credeai că o să te las să termini, nu? spuse ea cu un mârâit în timp ce se uita cu superioritate la tânăra frustrată.
Amélie nu știa ce să spună. Acum un minut era în rai, acum căzuse brusc la realitate.
– Hai să lămurim ceva! Ai devenit sclava sexuală al lui Ralf, nu-i așa?
– Da, recunoscu Amélie încruntată.
Deodată și fără avertisment, Hilda și-a întins mâna și a plesnit-o peste față. Apoi a strâns-o ferm de bărbie, ținând-o nemișcată.
– De acum înainte, târfă, te vei adresa mie drept „Stăpână”. Se înțelege asta?
Amélie a fost nevoită să se uite în ochii femei celeilalte.
– Da, Stăpână, a răspuns ea blând, cu o privire foarte confuză pe chip.
– Foarte bine! se răsti ea când își eliberă strânsoarea fermă pe bărbie. Apoi și-a continuat tirada. Din moment ce eu și Ralf împărtășim totul, acum ești și sclava mea sexuală!
Amélie doar se uita:
– Da, stăpână.
– Și în plus, ești aici pentru plăcerea mea, nu a ta!
– Da stăpână.
Hilda și-a tras halatul deasupra capului și s-a dezbrăcat, dezvăluindu-i doamnei în robie trupul ei slab, gol. Amélie nu a putut face nimic în timp ce Hilda își coborî sânii spre fața sclavei.
– Ai supt vreodată sânii unei alte femei înainte de sclavie?
– Niciodată stăpână! a spus chiar înainte ca mamelonul să fie forțat să intre în gura ei moale.
– Deschide-ți gura târfo! ordonă Hilda. Amélie a fost constrânsă să accepte în gură sânul femei celeilalte.
– Asta e, suge sfârcul ăla, sclavo!
De fapt, lui Amélie i s-a părut destul de interesant, așa că l-a supt.
– Da! Este bine așa! exclamă Hilda în timp ce înlocuia un mamelon cu celălalt. Apoi i-a ordonat lui Amélie să deschidă larg gura și a început să-și bage tot sânul în gura ei.
– Linge mamelonul ăsta! porunci ea în timp ce gâfâia de plăcere. După ce Amélie a fost forțată să sugă fiecare sân și să lingă fiecare mamelon, Hilda s-a ridicat din nou drept în sus.
– Ești o sclavă bună. Acum haide să vedem cât de bine sugi păsărica! Hilda și-a întins picioarele pe lângă capul lui Amélie, astfel încât păsărica ei udă să fie chiar peste fața femeii de dedesubt.
– Ai avut vreodată păsărică unei altei femei peste gura ta înainte de a fi sclavă?
– Niciodată stăpână.
– I-a și miroase, cățea! Și-a blocat pizdulicea păroasă chiar pe nasul lui Amélie. Fața blondei era complet acoperită de picioarele Hildei. Femeia dominantă a apucat o șuviță din părul sclavei și a ținut capul neclintit. Miroase bine! rânji ea în timp ce o sufocase pe cealaltă femeie cu păsărica.
Apoi s-a mutat ușor înapoi și și-a poziționat păsărica udă, păroasă pe gura lui Amélie.
– Linge-mi păsărica, sclavo! mârâi Hilda. Bagă limba acolo!
Amélie a sorbit și a lins păsărica femei celeilalte.
– Oh da! Hilda a țipat când și-a adus propriile mâini până la sânii ei de mărimea unei lămâi și i-a strâns când a sărit în sus și în jos pe gura femei celeilalte. Este bine! DA!
Nu a trecut mult până când a țâșnit secrețiile călăreței pe gură. Respirația ei a devenit greoaie când a juisat și a căzut cu spatele între picioarele desfăcute ale lui Amélie.
Hilda cu picioarele lungi, depărtate a stat acolo timp de cinci minute, savurându-se orgasmul. Apoi se ridică din nou, se aplecă asupra lui Amélie și zâmbi larg.
– Te-ai descurcat bine pentru prima dată.
Pe chipul lui Amélie a apărut un zâmbet larg, pentru că și ei i-a plăcut. Apoi o văzu pe Hilda coborându-și buzele din ce în ce mai aproape de propriile ei buze. Nu și-a întors capul în timp ce Hilda și-a apăsat buzele pline și moi pe cele ale lui Amélie. Ambele femei s-au delectat și Amélie și-a deschis bucuroasă gura pentru a accepta limba Hildei care și-a făcut loc în gura ei.
Apoi Hilda a întrerupt sărutul și privind-o în ochii pe Amélie:
– Vrei să fii și tu sclava mea sexuală, nu-i așa? întrebă ea încet.
Ochii lui Amélie s-au luminat.
– Da stăpână.
Apoi vocea Hildei redeveni aspră.
– Foarte bine atunci, vei face exact ce spun eu sclavo! mârâi ea în timp ce ciupea un sfârc. Fața lui Amélie s-a încurcat și ea a țipat.
– Și ți se va permite să termini doar când spun asta! Este clar?! A spus ea în timp ce o ciupea de un sfârc sensibil.
– AHH! Da stăpână! a fost răspunsul ei forțat.
– Și corpul tău îmi va oferi plăcere de oricând vreau!
– AU! DA STĂPÂNĂ!
*
* *
În cele din urmă, Hilda, sora dominantă a lui Ralf, a dezlegat-o pe recunoscătoarea Amélie de pe patul mare. I-a încătușat mâinile celeilalte femei la spate, a pus un guler în jurul gâtului sclavei și i-a atașat o lesă. Apoi a tras de lesă și a forțat-o pe cealaltă blondă, al cărei păr era considerabil mai lung decât al Hildei, să o urmeze în jos pe scările cu covor până la nivelul principal al casei.
Amândouă erau încă goale, dar nu conta. Nimeni altcineva nu era acolo. Ar putea să se plimbe goale toată ziua dacă doreau…
Hilda îi zâmbi lui Amélie.
– Vrei un mic dejun adevărat?
– Da stăpână, a spus sclava sexuală zâmbind.
– Este o dimineață atât de însorită. De ce nu ieșim pe terasă? Gardul înalt face practic imposibil ca cineva să ne vadă.
Amélie a vrut să-i facă pe plac.
– Da, stăpână, ar fi grozav.
Lumina strălucitoare a soarelui le acoperea trupurile lor goale, în timp ce Hilda și-a condus sclava afară, spre terasă, care avea o masă rotundă albă, cu o umbrelă în centru și patru scaune de metal alb capitonate în portocaliu în jurul lor. Hilda a pus-o pe Amélie să stea pe un scaun. Soarele se simțea grozav pe corpul ei și a acceptat cu bucurie invitația.
Apoi, pe neașteptate, Hilda a scos o frânghie și a legat fiecare încheietură a lui Amélie de fiecare braț al scaunului metalic cu spătar drept. Apoi trase ușor scaunul, astfel încât Amélie să stea cu fața opusă la masă. Hilda s-a oprit apoi în fața ei și a tras piciorul drept al lui Amélie în și l-a legat de brațul drept al scaunului. A făcut același lucru cu piciorul stâng. Această poziție, care nu era chiar atât de incomodă, a lăsat păsărica lui Amélie larg deschisă.
Hilda s-a aplecat apoi și și-a sărutat sclava pe gură. Apoi s-a oprit și a întins mâna să mângâie sânii lui Amélie.
– Este timpul pentru micul dejun. Mă duc înăuntru să-l iau, dar vreau să te exciți și să umpli păsărica cu sucurile tale.
– Da, stăpână, a răspuns Amélie nedumerită.
Două minute mai târziu, Hilda aduse un castron mare cu fructe. Erau struguri, căpșuni și o banană. L-a pus pe masă și i-a zâmbit sclavei ei.
– Gata pentru micul dejun? a întrebat-o cu o privire pătrunzătoare.
Amélie a răspuns dulce:
– Da, stăpână.
Hilda trase un scaun spre locul în care era legată Amélie și se așeză. A băgat mâna în bolul cu fructe și a luat o căpșună. Apoi, cu cealaltă mână, a băgat un deget în păsărica căscată a lui Amélie. Ea testa sucul de păsărică și când și-a udat degetul, a exclamat:
– Ah, ce bun este!
Ea s-a ținut de un capăt al căpșunei și a scufundat celălalt capăt în păsărica lui Amélie.
– Nimic nu este mai bun ca sucul de păsărică și căpșunile! Se lăuda ea în timp ce ținea capătul înmuiat al boabei de gura lui Amélie. Deschide!
Sclava ei sexuală a luat o mușcătură, gustând propriul ei suc de păsărică împreună cu aroma dulce a căpșunilor.
– Nu e bun? a radiat Hilda.
Amélie nu gustase niciodată propriul ei suc de păsărică și la început a respins-o. Hilda a observat încruntarea sclavei ei și o mustră.
– Hai, te vei obișnui. Apoi Hilda a luat o mușcătură după ce a scufundat boabele în păsărica lui Amélie. Mmmm… foarte bun!
Apoi s-a aplecat și a început să sugă unul dintre sfârcurile lui Amélie.
– Trebuie să ne asigurăm că ai mult suc în păsărică, a anunțat Hilda în timp ce sugea un mamelon apoi celălalt.
Apoi a înmuiat o altă boabă roșie în păsărica căscată a lui Amélie și a forțat-o să o mănânce. Amélie s-a strâmbat la față, dar a ascultat.
– Foarte bine.
Apoi Hilda a mai înmuiat o căpșună de două ori, o dată la fiecare capăt. A băgat un capăt în gura lui Amélie, apoi a băgat celălalt capăt în propria ei gură. Mestecau fiecare spre centrul boabei până când buzele li s-au întâlnit. Limbile lor au făcut un alt tango, în timp ce sărutul a durat un minut.
Hilda s-a oprit din sărut și a continuat să hrănească sclava ei sexuală cu căpșuni înmuiate în păsărică până când s-au terminat. „bine fată!” a felicitat-o Hilda.
Apoi a luat banana și a îndreptat-o spre păsărica lui Amélie.
– Ai fost vreodată futută de o banană, sclavo?
Amélie se uită la bucata galbenă de fruct care avea încă coaja.
– Nu stăpână.
Hilda întinse mâna și întinse buzele păsăricii lui Amélie.
– Vei experimenta multe în această dimineață, micuța mea sclavă.
– Da stăpână.
Hilda începu apoi să forțeze bucata rigidă de fruct în pizda lui Amélie. Sclava era atât de udă încât a intrat ușor. În mod constant, blonda dominantă a împins cei 15 cm până la capăt, apoi l-a tras înapoi, apoi l-a împins cu putere. Mușchii vulvei lui Amélie se strânse pe ea. Apoi Hilda a început să o fută încet, dar constant, până când era pe cale să termine.
Apoi a scos-o cu cruzime. Ochii lui Amélie implorau, dar nu avea voie să termine fără consimțământul stăpânei.
Hilda îi arunca o privire scurtă și un zâmbet sadic.
– Nu încă! Acele cuvinte crude i-au pătruns în creier lui Amélie și îi venea să plângă.
Apoi ea a țipat. Hilda îi prinsese unul dintre sfârcuri și îl ciupise cu putere. Amélie se strâmbă. Hilda a spus:
– Amintește-ți târfă, ești aici pentru plăcerea MEA!
Hilda a scos banana din păsărica lui Amélie, a decojit-o și a înmuiat capătul fructului în vasul de miere care picura. Hilda a luat o mușcătură.
– Mmmm… „suc bun de păsărică!” spuse ea cu vocea răgușită.
– Uite, mai ia o mușcătură. Încă o dată, Hilda a înmuiat capătul de banană în păsărica lui Amélie și și-a forțat sclava să ia o mușcătură. Savuros, nu? întrebă Hilda cu sprâncenele ridicate.
– Da, stăpână, răspunse Amélie încet.
Obosită de asta, Hilda și-a înghesuit restul bananei în propria gură și a mâncat-o.
– Acum, așa cum am spus, ești aici pentru plăcerea MEA.
– Da stăpână.
Hilda a dezlegat-o pe Amélie de pe scaunul de la terasă, dar i-a legat încheieturile la spate și a forțat-o să îngenuncheze în fața scaunului. Hilda s-a așezat apoi și și-a desfăcut propriile picioare, oferindu-i lui Amélie o vedere neobstrucționată asupra păsăricii ei. Ea a luat vasul cu struguri și a rupt una dintre bucățile rotunde de fructe violete. Spre uimirea lui Amélie, ea a întins mâna între picioarele desfăcute și și-a introdus-o în păsărică. Apoi și-a prins sclava de păr și i-a forțat gura spre picioare.
– Suge-l până iese afară! a fost ordinea concisă.
Asta e cu siguranță ceva nou, se gândi ea în timp ce își apropia buzele de păsărica Hildei. Strânsoarea puternică a părului, îi ținea capul pe loc și ea deschise gura, deschise cu limba buzele păsăricii celeilalte femei și sugea strugurii, care se uda cu suc de păsărică. Cele două arome distincte s-au ciocnit cu papilele ei gustative în timp ce înghițea.
– Bine Sclavo. Încă două de data asta.
Hilda a introdus două dintre fructele suculente în canalul ei de dragoste. Încă o dată, fața lui Amélie a fost împinsă cu o strângere fermă a părului între picioarele femeii înalte, iar ea a supt cei doi struguri. Hilda se distra de minune. De fiecare dată când își împingea fața sclavei la păsărică pentru a recupera un alt bob de strugure introdus sau două, ea simțea o plăcere extraordinară. Când Amélie a supt ultimul bob de strugure, Hilda a ținut de păr cu fața lipita de pizda ei pentru a doua oară în acea dimineață, Amélie a supt-o pe cealaltă femeie până la un orgasm fulgerător.
Hilda o sărută pe Amélie tare pe buze, apoi se uita în ochii sclavului îngenuncheat.
– Oh, mă bucur atât de mult că Ralf te-a găsit.
Amélie pur și simplu se uita fără să știe ce să spună.
Și atât de repede, comportamentul Hildei s-a schimbat încă o dată.
– Bine sclavo, mârâi ea. Ai luat micul dejun. Astăzi este ziua prafului și a vidului! Acum ridică-te și urmează-mă!
Femeia înaltă blondă o conduse pe Amélie cu lesa înapoi în casă.
Hilda și-a condus sclava spre dulapul unde erau păstrate materialele de curățenie. A scos aspiratorul vertical și o cârpă de praf. Amélie a fost forțată să aspire și să șteargă praful în fiecare cameră a casei, dominatoarea înaltă supraveghind asupra ei. Odată, când Amélie a ratat un loc cu aspiratorul, Hilda a împins-o peste brațul unei canapele și a lovit-o până când fundul ei a devenit purpuriu. Urmărind-o, Hilda simți niște praf pe una dintre mesele de lemn. Pentru asta, Amélie a fost legată de încheieturi și biciuită peste tot, inclusiv între picioare.
Două ore mai târziu, era ora prânzului și încă o dată Amélie a fost forțată să îngenuncheze și a fost forțată să sugă păsărica Hildei până la orgasm. A fost a treia oară astăzi.
Din fericire, Hilda i-a permis lui Amélie niște hrană solidă pentru prânz, doar pentru că, așa cum a spus Hilda, „ar avea nevoie să fie aptă pentru ea”.
După prânz, Hilda și-a luat sclava înapoi la etaj și a legat-o din nou întinsă de pat. A urmat o altă rundă de tachinări. Stăpâna ei s-a jucat cu sânii și păsărica lui Amélie, până când blonda împodobită a fost pe punctul de a avea orgasm. Din nou, însă, i s-a refuzat eliberarea.
– Nu încă, spuse Hilda cu cruzime.
Amélie a fost apoi lăsată acolo pentru următoarele două ore, în timp ce Hilda se odihnea.
Amélie, care ațipise, a fost trezită de o sonerie. Hilda a început să-i dezlege mâinile și gleznele, doar pentru a-i lega de mâini și o trase după ea, odată ce s-a pus pe picioare. După ce i-a atașat din nou lesa sclavei, Hilda a legat-o și la ochi, ceea ce a fost o experiență nouă pentru Amélie.
Cu grijă, femeia înaltă blondă și-a condus sclava în jos pe trepte. Amélie auzea aici voci.
– Oh Hilda, asta este noua ta sclavă? o întrebă o voce necunoscută lui Amélie...



    Login