Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataEu, STAPANA
Autor : Camelia69 - 2014-05-20
Citita de 14755 ori - Nota 8.42 (106 voturi)
Stateam in pat si ma uitam la Justin Timberlake - SexyBack. Mi-a placut intodeuana Justin, dar acest videoclip ma excita intodeauna. Simteam cum pizda mea se umezeste. Aud in camera cealalta cum suna telefounul sotului meu. Nu il bag insemna si ma uit in continuare la videoclip in timp ce incep sa imi mangai sanii ai caror sfarcuri incepuse sa se intareasca. Brusc usa s-a deschis si sotul meu ma anunta:
- Gata iubito, am aranjat mergem la mare saptamana viitoare cu Eugen si Dana.
Pentru o clipa mi-am adus aminte de Eugen ultima data cand am fosst impreuna la mare. Un tip bine facut care nu uita sa mearga la sala de 3 ori pe saptamana. Stiu ca am facut dragoste cu Vlad sotul meu in timp ce ma gandeam la Eugen. Nu stiu ce a vazut la Dana. Mi se parea un pic tigancusa si cam plinuta, dar sa fiu cinstita avea niste sani enormi. Si de cand am vazuto prima data mi s-a parut o curvistina de prima clasa. Dar Vlad era foarte bun prieten cu Eugen asa ca am acceptato fara sa spun nimic.
-Hei iubi la ce te gandesti, am auzit vocea sotului meu.
- La nimic, zic repede.
-Deci ce zici ca ti-am indeplinit dorinta de a merge la mare? Imi indeplinesti si tu dorinta mea?
- Care ar fi aia, zic eu desi stiam foarte bine ce isi doreste.
- Sa faci ce vreau eu. Stii foarte bine dorinta mea cea mai mare.
- Ok zic. Dar de fiecare data dupa aia sa faci si tu ce vreau eu.
-Done, zise sotul meu extaziat ca obtinuse ce vroia. Imdeiat s-a aplecat deasupra mea si a inceput sa ma sarute. I-am raspuns la sarut si am simtit cum mainile lui incearca sa ajunga la sanii mei. Ne sarutam ca nebunii iar mainile noastre cauta pielea celuilalt. A inceput sa coboare cu sarutarile pe gat, facandu-ma sa gem usor. Apoi din ce in ce mai jos ajungand la sani. Acolo incepu sa imi suga sfarcurile deja intarite de videoclipul cu Justin Timberlake. Am simtit mana lui cum coboara jos de tot in chilotii mei. Ajunge la pizda si imi zice.
- Esti fleasca iubito.
- Da iubire, saruturile tale m-au facut sa fiu asa, mint eu frumos sa il incurajez. Deodata se scoala din pat si imi zice. Parca era vorba sa imi satisfaci tu mie dorintele nu eu tie. Ma uit la el, si imi duc mana la pula lui. Il mangaii pe pantaloni si simt ca deja e intarita bine. Ma apropii mai bine de el, care deja statea in picioare pe marginea patului si incep sa ii desfac pantalonii. Ramane doar in chilotii si pula se vedea deja intarita, si incerca sa iasa afara. M-am aplecat si am inceput sa il ling si sa il mangii prin chiloti. Am muscat un pic cu dintii. L-am auzit cum geme, si am ridicat privirea catre el. Era cu capul pe spate si gemea in continuare usor. Am continuat asa lingand si din cand in cand muscand usor penisul prin chiloti. M-am oprit apoi. Ia-m tras chilotii jos si am ramas un pic extaziata de pula lui. Nu era mare dar era numai buna pentru mine. Am stat un pic pana cand el s-a uitat la mine intrebator de ce nu fac nimic. Eu doar vroiam sa se uite la mine cand incepeam sa o sug. M-am aplecat in timp ce el se uita la mine si am inceput sa ii ling coaiele. I-am luat cate una in gura si am inceput sa sug. Apoi pe amanoua. M-am uitat la el si statea ca o statuie cu ochii inchisi. Am astept din nou sa isi revina. Dupa un timp s-a uitat la mine parca neintelegand de ce nu i-o sug. Ne uitam unul in ochii celuilalt. I-am tras pula si am inceput sa o ling pe varf. Am auzit doar in oftat si apoi mi-a zis:
- Asa iubito asa imi place. cand faci pe curva.
O bagasem toata in gura si incercam sa o tin cat mai mult. Am scoso si am zis. E prea mare pentru gura mea, iubitule. L-am vazut cum zambeste usor si a inceput sa ma mangaie pe par. Eram cu pula lu iin gura si cu o mana il frecam la radacina pulii sau pe coaie. Imi placea ce faceam desi nu am supto prea des sotului meu. Mi s-a parut ca nu mai are mult pana la final asa ca m-am oprit din nou. Deodata el ma apuca de par si incepu sa imi indese pula in gura geamand din ce in ce mai tare. Un pic ma durea, dar nu vroiam sa ii stric placerea. El incepuse sa respire din ce in ce mai greu si pula lui parca se dilata din ce in ce mai mult in gura mea. Imi izbea obrajii pe dinauntra sau din cand in cand se ducea pe gat in jos abia abtinandu-ma sa nu ma inec. L-am vazut ca incepe sa gafaie iar cu mana care ii mangaia coaile am inceput sa o il mangaii pe anus. Gemetele se ingtensificasera asa ca i-am bagat un deget in anus. Atunci imi zise:
- Vreau sa termin in gura ta. si sa o pastrezi acolo pana zic eu. Sugeo bine de tot.
Eu am inceput sa sug mai tare. Mainile lui imi apasau pe cap din ce in ce mai necontrolat. Pula lui incepuse un joc necontrolat de dute vino in gura mea. O simteam adanc, din ce in ce mai adanc. Il auzeam cum geme iar cateva picaturi de transpiratie incepuse sa ii cada de pe fata. I-am impins degetul in cur brusc si atunci pula a explodat in gura mea si cateva tipete au iesti din gura lui. Am fost inundata de sperma si abia mai puteam sa tin toata sperma lui in gura. Ma uitam la el si nu stiam ce sa fac. Cand a inceput sa isi revina a zis:
-Da drumul la sperma pe pula mea si apoi linge tot si inghite. Acum tarfa si curva ce esti. Nu stiu ce era cu mine, dar eram in transa si cand s-a intins in pat, mi-am golit gura de sperma pe pula lui. A tipat apoi la mine:
-Asa curvo acum linge tot. Cuvantul in sine m-a jignit abia acum ii simteam conotatia, dar porunca care nu admintea altceva m-a excitat. Am ineput sa ling sperma de pe pula iar el imi zicea:
-Ce curva ascultatoare esti. Iti place sperma ti-ai dori sa iti umplu gura in fiecare zi, nu este asa curva ce esti, ma intreba el. Zic un Da mormait in timp ce terminam de supt ultimile picaturi de sperma de pe pula si coailele lui. Asa curvo zise el. Asa o sa te am in fiecare seara pana ne intoarcem de la mare. Vei face tot ce iti zic eu. Ai inteles tarfa ordinara? in loc sa ma supere acste cuvinte ma excitau. A mai incercat de cateava ori cand faceam dragoste sa imi zica curva dar i-am astupat imediat gura cu degetele sau cu un sarut fara sa il las sa continue.
Deodata mi-a venit o idee. Zic dezinvolta parca jucam aceste roluri de mult. Ok. am facut ce ti-a placut. Acum e randul tau Vreau sa fii sclavul meu, si fara sa astpt un raspuns ii iau mainile le trag deasupra capului si le leg cu cearceaful. Se uita la mine nerecunoscunduma. I-am luat fata in mana si i-am zis. De acum faci numai ce zic. Iti sug pula pentru ca imi place mie nu pentru ca iit place tie ai inteles sclav? Statea si nu zicea nimic nevenindui sa creada. Ai inteles sclav si ii trag o palma. Am inteles iubire zice el.
Eu nu mai sunt iubita ta. Sunt stapana ta asa trebuie sa imi spui. Am inteles Stapana. Altfel vei fi pedepsit. Ai inteles?
- Am inteles stapana, zise el.
Ma uit la pula lui care se odihnea linistita. Imi placea sa o vad tare asa ca ii zic. Sclav vreau sa ma futi cat de mult poti si incep sa ii masez pula. Ma asez in fund si ambele maini ale mele trec la masat pula si coaie. Dupa cateva secunde deja se vad primele rezultate si pula lui incepe sa se intareasca. Ma asez cu un san pe fata lui si incepe sa ma suga de sfirc. Ma ridic si ii dau o palma. Ti-am zis eu sa il sugi sclav? Zice un Nu neintelegand ce se intimpla. II explic. Ai voie sa faci numai ce zic eu si cand zic eu ai inteles sclav? Acum ia si lingema pe sani. Ma asez pe spate iar el vine peste mine si incepe sa ma sarute pe sani. Imi place. Il iau de par si ii trag capul sus. Ii dau o palma. dupa care tip la el. Sarutama in continuare sclav. El incepe din nou sa ma sarute pe sani. Incepe sa coboare mai jos stiind ca imi place. Il trag tare de par si ii zic. ti-=m zis eu sa cobori cu limba? NU sclav nu ati-am zis. atunci de ce faci de capul tau. Ii dezleg mainile si ii zic. vreau sa te vad cum faci laba.. Acum sclav ai inteles? Da stapana si se aseaza pe spate si incepe sa si-o frece. il las un pic dupa care ii zic sa ma sarute pe picioare. Deja pizda mea era in flacari stiind ca obtinuse un sclav Un sclav care poate fi la dispozitia mea in orice moment. Un sclav care era si sotul meu. Deja ma gandeam cum am ajuns pima data sa ne futem la mine acasa. Limba lui care ajunsese la pizda ma trezi la realitate. L-am lasat cateva secunde si apoi i-am tras capul. I-am ordonat sa stea asezat pe pat cu spatele, langa oglinda de la dulap. M-am ridicat si m-am arpoiat cu pizda de fata lui. M-am uitat in ochii lui si i-am zis Iti place scalv ce vezi? Este cel mai frumos lucru din viata mea zise el hotarat. Am aproiat pizda de gura lui astfel incat sa ma poate linge. Incepu sa linga inet Eu ma uitam in oglinda si ii vedeam limba cum aluneca printre labiile pizdei. Am simtit ca ma ud si mai mult daca se putea mai mult. Brusc m-am lasat cu toata forta in jos. Fata lui a fost acoperita de coapsele mele si abia mai respira dar limba lui nu se oprise din lins. Asa sclav ce bine e, ce limba buna ai linge-ma sa nu te opresti d...



    Login