Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Dominat de o straina
Autor : hcdahdgasf - 2012-08-11
Citita de 13638 ori - Nota 6.45 (20 voturi)
Era o zi ca oricare altele...ma trezesc la 7, merg la servici, la ora 12 ma intorc acasa si pe drum ma opresc la un supermarket sa fac niste cumparaturi. Dupa vreo 30 de minute de stat in magazin am simtit nevoia sa merg la toaleta. Dupa ce mi-am terminat treburile am mers sa ma spal pe maini si cand sa ies vad ca intra in toaleta barbatilor o doamna inalta cu niste sani imensi, mai ca ii crapau nasturii la camasa. Eu am ramas blocat cand am vazut-o si am incercat sa nu o bag in seama, dar am observat ca s-a pus increzatoare in usa. Eu i-am zis ca vreau sa plec dar ea nici nu s-a miscat. Dintr-o data insi da camasa jos si ramane in bustul gol si imi zice:
- Hai apropie-te, ce ai ti-e frica?
- Nu, nu mi-e frica dar ma cam grabesc acasa.
- Hai mai lasule fa un pas in fata.
Atunci m-am apropiat putin si ma prinde de cap si il baga la ea intre sani. Eu am incecat sa ies dar nu am reusit ca am simtit dintr-o data o impunsatura in gat si am lesinat.
Ma trezesc dezbracat legat de un pat intr-o camera necunoscuta. Pe jos era un covor rosu, peretii erau albi si pe ei erau agatate multe oglinzi. Dupa ceva timp de stat acolo se deschide usa si intra acea doamna din toaleta.
- Ce faci prostule ? sper ca nu te-ai obisnuit sa stai in pat ca de acum nu o sa mai vezi prea curand un pat moale. Tine minte, daca nu vrei sa ai probleme de acum imi spui Stapana si nu ai voie sa umblii in picioare decat daca iti spun eu. S-a inteles?
Atunci mi-am descoperit latura de sclav si excitat m-am comformat situatiei.
- Da Stapana, am inteles , de acum voi face doar ce imi veti porunci dumneavoastra.
Se apropie de mine, ma dezleaga si imi zice:
- Deschide gura dobitocule !
Si dupa ce o deschid ma scuipa in gura si ma pune sa inghit. Eu m-am excitat enorm cand am simtit in gura scuipatul ei si l-am inghitit cu pofta.
- Jos din pat, gata de acum doar pe jos vei sta!
- Cum spui tu Stapana!
- Hai ca am chef sa imi bat joc de tine, intinde-te pe spate.
Dupa ce m-am intins Stapana se urca cu niste pantofi cu tocuri la mine pe piept si incepe sa sara usor. Ea si-a dat seama ca penisul meu era erect si a inceput sa ma loveasca cu piciorul in testicule. Dadea din ce in ce mai tare pana lovea cu toata forta. La ultima lovitura am simtit ca imi va exploda scrotul de durere si am strigat "Au ! ".
Stapana s-a enervat ca am vorbit si a vrut sa ma umileasca si mai tare. M-a luat de par si m-a tarat in baie. Ea s-a pus pe toaleta facandu-se ca urineaza.
- Hai sclavule ca am facut pipi , hai sterge-ma cu limba la pizda.
Cand i-am pus limba pe pizda am simtit ca era uscata si nu stiam de ce, cand dintr-o data a inceput sa faca pipi cu presiune la mine in gura si pe fata. Jeturi calde imi inundau gatul, iar eu inghiteam cu placere pana si ultima picatura.
Dupa faza asta isi scoate o tigara din pachet si imi foloseste gura ca si scumiera, ma ardea la limba dar placerea de a fi sclavul unei Stapane cu pipi asa dulce era de nedescris.
Stapana era neepilata si avea par din abundenta mai ales la pizda si la cur. Dupa ce mi-a tras cateva palme peste fata m-a pus la o ling in cur. Era destul de transpirata ca nu s...



    Login