Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Dom/sub fantasy
Autor : AGoodGirl - 2017-02-26
Citita de 7149 ori - Nota 7.33 (40 voturi)
Intram in camera. Lumina era calda, obscura. Totul in jur era lemn si culori inchise. Nu erau ferestre , doar draperii grele care atarnau in jurul patului cu baldachin. Mi-a atras atentia deoarece nu era in centrul camerei, cum ma asteptam , ci intr-o parte. Camera era impartita in mai multe zone, nedelimitate clar. Imi spune sa iau loc pe o canapea in fata careia era o masuta si un fotoliu. Imi toarna un pahar cu vin si vine in spatele meu.
- Bea! Si imi intinde paharul. Ma intorc spre el pe jumatate si imi trag parul intr-o parte dezgolindu-mi ceafa . Beau incet savurand licoarea magica din pahar. Imi atinge parul in acelasi fel in care am facut-o si eu. Il indeparteaza. Ma atinge pe obraz si ajunge la buzele mele umede de vin cu degetul . Mi se desfac automat . I-l primesc in gura. Mi-o invadeaza toata , cu forta, imi striveste buzele .
Mai beau o gura din pahar incercand sa imi recapat rasuflarea. Ma prinde cu mana de fata si ma ridica asa de pe canapea.
-Pune paharul jos ! O fac fara sa gandesc. Si fara sa imi iau privirea din ochii lui. Tremur . Anticiparea a ceea ce urmeaza ma excita si ma paralizeaza.
Isi da haina de la costum jos. O aranjeaza pe un scaun langa birou. Incet, fara graba. Eu am ramas tintuita acolo in picioare , fascinata parca de miscarile lui calme, urmarindu-l. Se intoarce si face acelasi lucru cu cravata , privind adanc in ochii mei. Ajunge si ea peste sacou, mai mult aruncata lejer. Isi descheie cativa nasturi de la camasa si vine spre mine. Isi toarna un pahar de vin si se aseaza comod pe fotoliu. Aprinde un trabuc.
-Acum dezbraca-te! O fac , fara graba, Raman doar in pantofi. Ii simt dorinta cand isi plimba privirea pe trupul meu . Ochii lui negrii sunt scanteietori , ma invadeaza un val de placere si simt cum ma ud toata.
-Mangaie-te! Vocea lui ragusita ma electrizeaza, Ma ating usor pe un brat si urc cu degetele in sus , pe umar , pe clavicula...pe gat. Pielea mi se contracta, sfarcurile mi se intaresc , imi doresc mai mult. Imi cobor mana atingandu-ma printre sani, mai in jos, pana ajung sa ma ating unde imi doream. Sunt umflata si umeda de dorinta. Nu mai eram atenta la el.
Scoate un sunet ca un marait cand vede unde ma ating. Involuntar parca.
-Iti e uda toata ?
-Da, raspund cu rasuflarea intretaiata.
- Iti place sa te privesc si sa te mangai? Raspunde!
- Imi place, Sir! Imi las privirea in jos cand ii raspund.
- Descalta-te!
-Da, Sir! Ma descalt, ma aplec indoindu-mi genunchii si cu spatele drept si iau pantofii. Ii pun deoparte. Revin in fata lui si ma asez in genunchi , cu spatele drept si mainile odihnindu-mi-se pe genunchi, cu palmele in afara.
- Ce vrei? Se intinde de pe fotoliu si ma atinge . Direct fara menajamente, acolo. Eu ma scurgeam. Maraie iar in felul ala . Ce vrei, curva mica ce esti! Toata te scurgi. Rade. Stiu eu ce vrei. O sa primesti daca meriti.
- Merit Sir! Tie nu iti place sa te joci cu mine?
-Ti-am spus ca poti sa vorbesti???? In acel moment se ridica si ma loveste tare cu palma peste obraz. Nu vorbesti neintrebata.Ai inteles?
- Da , Sir!
-Mai tare, ca nu am auzit! Inca o palma.
-DA, SIR!
-Bravo! Asa imi place,fata cuminte. Zambeste. Se relaxeaza. Ma mangaie pe obraz si se apleaca sa ma sarute. Ma prinde cu palma de barbie si de fata si imi cotropeste gura si simturile cu limba si buzele.
Se indreapta si nu pot sau nu observ prohabul umflat si pantalonii care erau prea stramti dintr-o data.
Imi ridic privirea in ochii lui si cred ca eram ca un catelus cersetor, ca imi spune ferm: -Poti sa atingi.
Intind mana si cand o simt imi scapa un geamat.
-iti place ce simti?
- Da, Sir!
- Desfa-mi fermoarul! Ma strange. Treci in genunchi pe canapea. Fundul sus.
Il vad cu coada ochiului cum isi desface camasa si o da jos. O arunca pe fotoliu. E randul curelei, o scoate de tot de la pantaloni.
-Treci, am zis!
Imi iau pozitia indicata repede.
- Sa discutam acum despre cat de neascultatoare ai fost astazi.
Din spatele meu vine si imi atinge pizda toata umflata si uda. Intra in mine cu un deget. Tare si adanc. Apoi isi ia mana. Pregateste cureaua. Indoita in doua. In acest timp imi vorbea.
- De ce nu ai imbracat tinuta pregatita de mine azi dimineata? Si iau o curea peste fund. Ma cambrez toata.
-Sir, voiam camasa ….nu apuc sa termin ceva de spus ca mai primesc o curea peste fund.
- Si eu voiam sa te fut asa cum trebuia sa fii imbracata! Nu imi place cand esti neascultatoare. Inca o curea peste fund.
- Pacat de fundul asta frumos ca trebuie sa si-o ia acum cu cureaua. Ma mangaia unde a dat in timp ce vorbea. Ma prinde de o buca cu palma si strange. Apoi o palma . Tare. Ma doare . Si imi place.
- Uite ce trebuie sa fac acum. Sa te pedepsesc. Il aud cum isi desface pantalonii , isi scoate pula umflata si o infige toata in mine din spate. Cureaua mi-o pune in jurul gatului si trage de ea. Ma fute tare.
Ma termin imediat dupa ce intra in mine de cateva ori.
-Ti-am dat voie sa faci asta? Se enerveaza . Ti-am dat voie ?
-Nu Sir…nu m-am putut abtine.
-Ma ia de par si ma aduce in pozitie cu fata spre el . Ma zbat un pic, ca ma strangea si tragea de par. Ma pune cu capul sprijinit de spatarul canapelei , inca tinandu-ma si cu mana de par.
- Ia-o! Gurita mare sa mi-o bag toata acolo. Deschide!
Mi-o indeasa in gura si intra-iese, mentinand ritmul cu mana care imi apasa capul. Cu cealalta mana isi tinea madularul gros si excitat . Linge-o! Si se juca cu ea pe buzele mele si pe limba...fara sa mi-o bage in gura. Imi placea capul mare si gros cum se simte. Voiam sa imi umple gura din nou.
- Te rog Sir!
- Ce ma rogi?
- O vreau in gura!Ii spun printre linsete si sorbiri de saliva . Vreau sa iti simt pula umflata in gura!
Imi fute gura din nou, tare, tinandu-ma cu o mana sub cap si cealalta sub barbie. Se opreste brusc si ma plamuieste peste fata.
- Iti place, curva ordinara ce esti!
-Raspunde!
-Da Sir, imi place, scancesc eu.
Isi baga degetele in gura mea si mi-o fute si asa pana ma ineaca si curge saliva pe mine, pe langa mana lui. Cu o mana ma strange de gat si ma impinge in canapea si degetele pline de saliva din gura mea si le infige direct in pizda, pana in miezul fiintei mele . Pana ma termina. Si ma plezneste peste ea de cateva ori.
-Asa, da-ti drumul! Haide , haide , ca o ordinara ce esti, stiu ca iti place, nu te poti abtine sa nu termini si nu am decat degetele in tine!imi spunea cand simtea ca incep sa am orgasm.
Dupa ce ma termin ma lasa si pleaca de langa mine.
-Stai acolo!
Inca are pantalonii pe el. Isi aprinde o tigara si imi aduce un dildo gros. Mi-l da in mana. Era moale si cald.
-Joaca-te cu el! Vreau sa te privesc.
Se aseaza pe fotoliu . Fumeaza in continuare. Eu incep sa ma ating cu pula aia mare de silicon. Pe corp, pe sani...inchid ochii.
-Deschide ochii si te uiti la mine! Vreau sa vad cum iti bagi pula aia groasa in tine.
Eram mult prea uda ca sa mai necesit lubrifiere extra. Ma patrund incet , sa ma obisnuiesc cu grosimea pulii false. Imi place.Aluneca in mine frumos. Ma cracanez mai tare si imi ridic picioarele sa vada mai bine.
-Baga-ti-o toata! imi poruncii.
O adancesc in mine si nu pot sa ma abtin. Gem.
-Taci! Sa nu te aud!
Termina tigarea si se ridica .
-Vino aici! In genunchi, te tarasti pana la mine si nu scoti aia din tine!
Se deplaseaza spre o masa speciala cu ceva suporti. Ma chinui sa ajung acolo cum mi-a cerut, cu pula aia in mine. Aluneca afara si trebuia sa ma opresc sa o bag din nou si sa o tin acolo.
-Ajunge! Ridica-te!
Ma aseaza pe spate pe masa respectiva. Avea un suport special peste care imi trece picioarele si mi le leaga. La fel cu mainile, mi le prinde cu un fel de catuse cu lanturi, de acelasi suport. Peste talie imi trece o curea de piele destul de lata si ma fizeaza de masa. Eram imobilizata cumva de la mijloc in jos. Capul imi statea pe un suport care era mai jos decat restul suprafetei. Se da in spate si priveste.
-O sa te fut acum si nu ai cum sa faci nimic in privinta asta. O sa te fut tare si cum vreau eu pentru ca nu asculti. Masa era perfecta ptr inaltimea lui...ma patrunde direct, fara menajamente. Cu o mana se joaca cu clitorisul meu si cealalta se sprijina pe suportul de care eram si eu legata. Ma pompeaza tare si incet...o scoate si se joaca cu mine.
Roaga-ma sa te fut! Sa te aud cum ma rogi sa imi bag pula...



    Login