Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Dezbracata si pe tocuri
Autor : motan25 - 2013-07-10
Citita de 10691 ori - Nota 2.38 (8 voturi)
Am o varsta cuprinsa intre 20 si 25 de ani si sunt pasionat de diverse fetishuri, printre care masajul cu picioarele si facesittingul. Din cauza ca am vazut diverse filmulete cu fete sexy care, impreuna cu un asa zis sclav, practicau aceste fetisuri, mi-am zis ca nu ar fi rau daca as incerca si eu; macar sa stiu despre ce e vorba si sa stiu una si buna, daca chiar imi place ori doar am fost atras de acele filme cu fete dragute.
Asadar, am luat masuri: am cautat fete care ofera diverse servicii (contra cost) si le-am intrebat daca fac si ce vreau eu. Unelea habar nu aveau despre ce vorbesc, altele erau experte si se ocupau doar de asa ceva (dar aveau pretentii mari si la pret si la conditii). In final am gasit o tipa care a fost dispusa sa faca asa ceva fara insa a avea pretentii prea mari (numai la camere de hotel si numai dupa o anumita ora, obligatoriu sa ai o anumita varsta, etc.).
Deci, am stabilit cu o tipa, ce are cu putin peste 25 de ani (mi-ar putea fi doar o sora mai mare) care a zis ca e dispusa sa imi ofere acel masaj si eventual un facesitting. Mi-a mai spus ca e destul de greu de facut (nu mi-a explicat si de ce) insa lasa la o suma mai mica (nu conteaza pentru voi cat e).
I-am spus ce imi doresc, adica trampling, in principiu. Prin trampling, eu inteleg acel masaj (cum i-a zis ea) fie cu picioarle goale si/sau cu tocuri; ideea de purtare a tocurilor este sa iti ramana urme, si, in functie de preferintele celui de sub picioarele fetei, saa il doara mai mult sua mai putin (sau deloc – si nu raman urme – dar nu mai e niciun farmec).
Pentru cine nu intelege despre ce e vorba sa caute pe internet cuvantul trampling ori femdom, foot fetish ar mai merge desi trampling e cel mai potrivit. Cel mai probabil e un tip de masaj tailandez.
Am vorbit cu ea, pentru ca asa a dorit, sa o sun inainte, si mi-a pus o serie de intrebari:
- ai mai facut asa ceva? raspuns: nu;
- crezi ca esti in stare sa faci asa ceva? raspuns: da, sunt curios sa incerc; vreau sa stiu cum e, sa stiu daca-mi place, ca, pe viitor cand mai vad astfel de filmulete ori cand aud vorba de asa ceva (desi cam rar) macar sa stiu una si buna, ca-mi place sau nu;
- te-ai lasa pe mana unei straine sa iti faca acest masaj? raspuns: multe din fete nu stiu de asa ceva si e destul de greu sa ceri unei fete asa ceva fara riscul de a trimite la spitalul de nebuni; si unele nu sunt in stare sa mearga cu tocuri pe strada dar apoi pe un tip;
- te simti pregatit sa-mi simti tocurile pe pielea ta si sa porti semnele care iti vor ramane? Iti vor ramane niste semne ce vor fi vizibile macar o saptamana. raspuns: da, sunt pregatit si imi surade ideea ca semnele imi vor ramane o saptamana macat; atata vreme cat stiu ca scap intreg de sub tocurile tale sexy, doresc sa incerc si eu asa ceva; apoi cu semnele ma pot si eu lauda;
- bine, te astept la mine.
Cam in acest mod a decurs conversatia cu ea. Pana sa vorbesc astfel cu ea, nu dadeam prea mare importanta acestor chestii din acele filmulete; ma gandeam ca doar o tipa se urca pe tine, se misca putin pe tine, fie cu tocuri fie fara si gata. Ei bine, dupa ce am avut aceasta conversatie am inceput sa-mi pun o serie de intrebari:
- oare imi va placea ceea ce i-am cerut?
- oare ma va durea? voi suporta durerea sau va fi una mica? (in unele filmulete cei de sub tocurile fetelor sexy cred ca tipau cam tare, pentru ca fetele erau slabute si eu erau destu lde solizi);
- oare imi vor ramane semnele mult? (a spus ca le voi avea macar o saptamana);
- dar daca cineva apropiat mie (prietena, care nu e adepta practicilor sexuale ori de natura sexuala deviante – de tip bdsm, fie usor sau greu – imi va vedea urmele sau altcineva);
- si cea mai stresanta intrebare: voi fi in stare sa rezist sub tocurile ei ori ma voi pierde cu firea? Stiu ca e usor sa vezi niste filmulete cu fete foarte frumos imbracate si aranjate care se plimba pe niste tipi (obisnuiti inainte cu asa ceva).
Dar fiinda dorinta si curiozitatea, au fost mai mari decat teama, mi-am zis totusi sa incerc si m-am dus la ea. Cand am ajuns, ma asteptam sa fie cu totul altfel de cat a fost. M-a intampinat frumos, mi-a zis daca doresc o cafea si de ce am dorit sa vin la ea (si de asemenea, ca in urmatoarele 5 minute ma pot razgandi si ca pot pleca – si ca nu face asa ceva cu oricine).
Cum nu stiam prea multe ce sa fac, am vorbit putin cu ea (era o tipa draguta, incaltata inca cu papuci de casa – nu si-a luat cizmele inca – si cu o rochita tot de casa dar draguta) m-am intins pe jos, pe unde am apucat si eu. Ea a zambit si mi-a zis "tricoul nu ti-l dai jos? vroiai sa ai semne din cate mi-ai spus"; si m-am sculat si m-am lasat condus de ea, cu toate ca eu imi imaginam ca va face altfel.
M-am intins jos, pe un covor destul de nou si, spre surprinderea mea, foarte placut la atingere, fara tricou de aceasta data, si tipa s-a urcat pe mine, usor, la inceput lasand putin cate putin din greutate, cred, ca sa ma obisnuiesc. Am fost tratat cu un masaj cu picioarele goale, pe spate, asa cum probabil si-ar dori unii dupa o grea zi la locul de munca. Spre surprinderea mea, nu era o senzatie neplacuta ci chiar una relaxanta. Dar acum era fara tocuri.
Pentru ca atunci cand am vorbit cu ea, i-am zis ca vreau un trampling pe spate si pe burta, tipa s-a tinut de cuvant si mi-a zis sa ma intorc cu fata in sus, ca sa se urce pe burta mea. Mi-a mai zis sa am grija sa-mi incordez muschii (probabil ii plac muschii baietilor de si-a ales aceasta profesie). Tot asa, pentru inceput a lasat putin din greutate pe mine. Dar acum era altfel. In primul rand o vedeam de jos in sus si vedeam tot. De la picioarele desculte, elegante si sexy, la abdomenul dragut si suplu, sanii atarnau frumos in sutien iar parul usor carliontat i se lasa usor pe spate, pe piept si se vedea si cum se lasa purtat, pe la margini, de vantul care adia usor datorita gemaurilor deschise. De altfel, nu doar ca o vedeam si ma uitam in ochii ei, se uita in ochii mei, dar cu cat lasa din greutate pe burta mea, respiram mai greoi, nefiind invatat cu greutate pe burta. M-am obisnuit in cateva minute cu senzatia aceasta insa, chiar si asa, tot imi era destul de greoi sa ii zic ceva pentru ca, datorita greutatii, vocea mea avea de suferit. Se cunostea ca vorbesc altfel sub picioarele ei si ca ma chinui putin, dar la modul placut, cu o bunaciune peste mine.
M-a tot intrebat: iti place? Iti plac? te simti asa cum iti doreai? Iar eu i-am zis, cu o voce slaba: da, e bun asa. Vrei sa jucam mai dur? Ma intreaba ea, cu o pauza in vorbire, dupa care urmeaza: sa imi i-au tocurile? Eu ii zic: da.
Ea imi zice: bine, asteapta aici (in acest timp era inca pe mine si o priveam de jos in sus). Si mai adauga: vad ca de abia stai cu mine peste tine fara nimic, te vad eu cu tocuri, dar e pielea ta nu a mea. Insa, la acest gand, nu m-am speriat ci m-am excitat. Mai apoi, dupa ce m-a lasat sa respir ca s-a dat de pe mine, ma simteam extraordinar, de parca am dat de aer pentru prima oara in viata mea (numai conta ca e aer cu praf asa ca in oras). Si, in timp ce ea s-a dus intr-o alta incapere sa-si ia niste tocuri, imi zicea diverse treburi.
- Ti-a placut? Vezi ca inca se cunosc urmele de la talpile mele; vezi ce urme o sa-ti ramana dupa ce ma urc cu tocurile pe tine. Asa este, m-am uitat si eu, si am observat, ca unde s-a urcat pe mine cu picioarele, pe zona burtii, pielea avea o culoare usor schimbata. Dar nu am avut timp atunci sa ma gandesc prea mult la urme, la semne, etc.; eram ca la examenul de bac (care l-am dat cu cativa ani in urma): orice faceam faceam de parca eram un robot programat; nu gandeam prea mult la alte treburi si parca nu exista decat camera aceea, fata draguta ce urma sa vina cu niste tocuri la mine si sa-mi lase urme de la ele, si eu; daca avea loc un cutremur atunci, chiar nu stiu cum reactionam.
A venit cu niste cizme cu toc, cu tocuri nu foarte ascutite dar totusi erau tocuri. Ea avea deci cizme negre si era imbracata intr-un costum de baie de culoare verde, dar cu nuante albastrui (asa ca apa marii); asta pentru ca i-am spus dinainte ca culoarea mea preferata e verde.
Mi-a zis asa:
- am venit asa cum vrei: cu tocurile; acum sa te vad. raspuns: vino mai intai aici; si i-am intins mainile.
Nu si-a pus tocurile pe mainile mele ci doar partea din fata a cizmelor. Din acest motiv nu puteam simti durere. Stie ea ce face: nu lasa multa greutate la inceput, apasa usor, se comporta elegant, asa incat sa-ti placa. Pe masura ce adrenalina creste, si ea lasa mai multa greutate; tu nu-ti dai seama pentru ca traiesti clipa. Daca n-ai fi excitat nici n-ai rezista sub tocurile ei.
S-a urcat apoi pe stape cu tocurile. Simteam un oarecare disconfort dar se cunostea ca nu lasa foarte multa greutate pe tocurile ei. Si stiam ca unele fete fac asa, din acele filmulete sexy pe care le-am vazut, pentru ca acelor baieti nu le ramanea nicio urma. Incet incet insa, lasa din greutate pe tocuri, asa incat, eu traind momentul, nici macar nu simteam acest lucru. Simteam ca e ceva mai puternica senzatia de presiune pe spatele meu dar nu banuiam exact ce e. La un moment dat imi zice: mai vrei sa stau pe tine? pentru ca ai deja niste urme destul de vizibile. Eu ii zic direct, fara sa gandesc prea mult: dar ce, e asa grav? raspunsul ei: a, nu nu, dar ai urme; ce, vrei urme pana la sange? raspunsul meu: ei, nici chiar asa, urme sa-mi ramana, dar nici chiar cicatrici.
Dupa ce i-am raspuns astfel am constatat ca totusi, ceea ce i-am cerut eu, daca nu stia sa faca cum trebuie, putea totusi sa-mi lase semne vizibile pentru mult timp.
Dar, cum spuneam, cand e o fata ce-ti place, pe tine, care urmeaza sa-ti faca si un facesitting (sta deasupra fetei tale si tu ii oferi un oral) si pe urma iti mai face si ea tine un oral de terminare rapid, nu te gandesti prea mult.
Dupa ce s-a dat jos de pe mine (s-a mai dat jos in tot acest timp in care mi-a umplut tot spatele de niste semne, dar foarte finute, pentru ca am facut baie cand am ajuns acasa si o parte din ele – cele mai putin vizibile – deja aproape nu se vedeau), mi-am intins mainile, cu palmele in sus, si i-am zis: aici. A inteles. Si-a pus tocurile pe palmele mele si a lasat usor usor, din greutate, pe tocuri; dar cred ca se uita la mine, pentru ca, mi se pare, functie de expresia fetei, lasa mai mult sau mai putin din greutate pe tocurile care erau in centrul palmelor mele.
Dupa aceasta scena, se puteau vedea usor semne vizibile in palmele mele, dar, in ciuda a ceea ce credeam eu, nu ma durea foarte tare.
Ea a tinut minte, cand am vorbit prima oara cu ea, ca vreau si pe burta. Asa ca mi-a zis sa ma intorc, ca nu a terminat inca. S-a urcat intr-adevar si pe burta si, fara sa vreau, adica ca un reflex, mi-am incordar muschii atun...



    Login