Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDea 2. Dansul nuielei
Autor : Freud - 2011-10-12
Citita de 12707 ori - Nota 7.67 (36 voturi)
Usa s-a inchis in spatele ei si sunetul discret al cheii intoarse in broasca ii dadea de inteles ca jocul devine serios si nu mai are cale de intors. Am condus-o, tinand-o usor de mana in mijlocul livingului, unde era asezat un scaun acoperit cu un cerceaf de satin. (Nu stiu daca ati observat vreodata ca un scaun asezat langa o masa este ceva banal, un scaun asezat in mijlocul incaperii este ceva care acapareaza atentia si naste niste intrebari, insa un scaun asezat in mijlocul incaperii si acoperit denota mister, parca anunta, prervesteste ca o sa fie martorul unei intamplari iesite din comun.)
Am rugat-o sa se aseze si, fara sa ma zabovesc prea mult i-am scos catusele, i-am rasucit bratele in spatele spatarului si le-am imobilizat acolo cu ajutorul catuselor. Apoi, cu miscari rapide si sigure, i-am legat gleznele de picioarele scaunului cu un nod simplu dar eficace invatat din perioada cand faceam alpinism: cabestan sau mastwurf.
Am luat loc si am continuat sa-mi savurez vinul si tigara. Privelistea era minunata: un living elegant, in mijlocul caruia este o femeie frumoasa, asezata intr-o pozitie cat se poate de estetica si … imobilizata, in imposibilitate de a opune vreo rezistenta la dorintele mele carnale, cat de perverse sa fie acestea.
- Ai remarcat ce vin am adus? (Desigur, aflasem din discutiile anterioare care este vinul ei preferat.)
- Da. Si iti apreciez atentia.
- Vrei sa bei cu mine?
- Da, vreau. Cred ca o gura de vin mi-ar face bine.
M-am ridicat si m-am dus la ea cu paharul in mana.
- Vrei sa bei din acelas pahar cu mine?
- Da! Vreau.
M-am aplecat si am sarutat-o pe gura. Apoi, am dus paharul la gura ei si i-am spus:
- Te rog.
- Nu pot asa. Dezleaga ma.
-  Nici vorba. Imi place de tine in aceasta ipostaza. Bea!
N-a avut incotro, a trebui sa accepte sa-i torn eu vinul in gura, in ritmul si in cantitatea pe care o doream eu. Vinul rosu i se prelingea pe buze, pe barbie, pe gat, depravand-o dar, facand-o si mai incitanta in acelasi timp.
M-am asezat comod in fotoliu, luand langa mine geanta ei. M-am uitat la ea cu o privire parsiva si am deschis-o. Am vazut cum se incordeaza de neputinta vazand aceasta violare a intimitatii ei, cum se zbate intre sentimente contradictorii de rusine, de furie, de umilinta si de excitare. Desigur, n-am vrut sa fortez nota, m-am limitat in a scoate jucariile aduse de ea: cateva butt-pluguri, un dildo gonflabil cu pompa, un sistem de catuse pentru maini si glezne legate cu lant, si, spre mirarea mea, un pumn de clipsuri de birou, facute din otel, foarte puternice, pe langa care clipsurile mele pentru sfarcuri, dotate cu surub de reglare, cumparate de la sexshop, pareau niste jucarii inocente. Aflasem de la ea ca rezista bine la durere dar, la asa ceva nu ma asteptam. Am luat unul de dimensiune medie si m-am dus la ea. L-am deschis in fata ochilor, apoi aplecandu-ma incet i-am atins pielea deasupra zonei pubiene. A tresarit, probabil si de spaima si de atingerea metalului rece. Eu insa nu am inchis clipsul, m-am plimbat cu el pe pielea ei, sus, cat mai sus, pana la sani, desenand acolo cateva cercuri concentrice, din ce in ce mai mici, pana cand m-am oprit pe sfarc. Atunci am eliberat clipsul diabolic de puternic. Dea a scos un sunet minunat: discret, parca in surdina, un uuuuuuuuuuuuuuuu prelungit care trada o durere profunda si de mult dorita. Am repetat procedeul, de data asta mai rapid, cum mult mai putina ceremonie si cu celalalt sfarc.
Oprindu-ma in fata ei intr-o pozitie amenintatoare am inceput o conversatie pe un ton foarte serios.
- Dea, apreciez ca ti-ai dat silinta, ai incercat sa te comporti ca o sclava demna si bine instruita, dar, cu parere de rau trebuie sa-ti spun ca ai facut multe greseli.
- Stiu Stapane.
- Poti sa-mi spui ce ai gresit?
- Am gresit la restaurant pentru ca nu am stiut sa mananc cu betisoare si te-am facut de rusine. Apoi am gresit ca te-am facut sa astepti cand mi-am dat jos chilotii in toaleta. Apoi am gresit deoarece n-am reusit sa-l excit pe barbatul mustacios de la masa vecina. Am gresit pentru ca nu te-am intrebat unde vrei sa introduc vibratorul.
- Doar atat? Nu ca ar fi lista scurta dar, nu cumva ai omis si altceva?
- Nu cred, Stapane.
- Ai gresit cand ti-ai pus catusele: trebuia sa ti-le pui cu mainile impreunate in spatele tau. Tu insa si de aceasta data ai ales calea mai usoara. Ai gresit cand ai batut de doua ori la usa, desi instructiunea era foarte clara sa bati o singura data. Ce pedeapsa meriti pentru asta?
- Tu hotaresti, Stapane.
- Va trebui sa te disciplinez. Vei incasa lovituri pe fundul gol. Cate lovituri meriti?
- Nu stiu. Tu hotaresti stapane.
- Sa vezi ca sunt marinimos, nu o sa-ti dau atatea cate meriti: lasam soarta sa decida. Scriu pe niste bucatele de hartie numerele de la 5 pana la 100, din cinci in cinci si vei extrage tu un numar. Poate ca ai noroc si vei incasa mai putin decat ti-as fi stabilit eu; daca n-ai noroc, o sa primesti mai mult.
- Cum vrei tu, Stapane.
Dea a extras, cu gura, pentru ca nu-I eliberasem inca mainile), numarul 55. Mult, putin? Decideti voi. Intelegerea era ca loviturile sa fie suficient de puternice sa lasa urme, urme insa care se vindeca fara sechele in maximum 3-4 saptamani.
I-am scos clipsurile de pe sfarcuri, i-am scos catusele, masandu-i un pic incheieturile, i-am dezlgat gleznele, am ajutat-o sa se ridice, si tinand-o gingas de mana, am condus-o la sofa.
- Dea, o sa-ti primesti pedeapsa stabilita de sorti. Uite, sunt aici nuielele pe care le-am adus pentru tine. Sunt zece, unele mai subtiri, altele mai groase. Iti las libertatea sa alegi tu nuiaua cu care sa te pedepsesc. Vreau insa sa stii ca cele subtiri ustura rau, cele groase provoaca o durere profunda si lasa urme mai grave. Tu alegi.
- Cred ca o sa aleg una mai groasa.
- Te rog. Eu sunt un gentleman, alegerea este a ta.
Dupa ce a zabovit cateva minute in fata nuielelor, Dea a ales-o pe … cea mai subtire.
Mi-a intins-o, speriata a ceea ce o asteapta, cu o privire de caprioara inocenta, de fetiscana virgina. Eu n-am acceptat-o.
- Sti Dea, mie imi place sa ofer maximul. Tu ai ales una subtire care ustura. Ca placerea sa fie completa, nuiaua trebuia sa fie inmuiata in apa. Asa ustura mult mai bine  E prea tarziu s-o punem la inmuiat dar, avem o solutie de compromis: decojita ustura mult mai bine. Asa ca te rog s-o decojesti.
Ma uitam la ea cum aproape tremurand de emotie incerca cu unghiile sa-si decojeasca propriul instrument de tortura, stiind ca acesta devine mai taios, ca peste cateva minute o sa simta pe pielea ei puterea nuielei pe care o tine acum in mana. Nu prea s-a descurcat si descumpanita m-a intrebat daca poate sa foloseasca un cutit? I-am raspuns afirmativ.
Cand a terminat a inspectat-o, nu cumva sa fi lasat vreo bucatica de scoarta pe ea, apoi a venit la mine si mi-a intins-o frumos, tinand-o pe palmele intoarse. Eu nici nu m-am uitat la ea, ci i-am raspuns sa mai pregateasca una, ca poate se rupe prima in timpul “tratamentului”. Dea s-a conformat ca o sclava bine educata.
Dupa ce am preluat nuielele, am condus-o la capatul sofei, si cu gesturi blande dar hotarate, am facut-o sa se intinda peste spatar, cu fundul ridicat, bine conturat. Am luat in mana nuiaua si cu mici lovituri, nedureroase i-am indepartat picioarele, astfel incat sa pot sa am o priveliste (si acces!) asupra vaginului ei. Am atins-o cu nuiau pe spate, cu blandete, parca mangaiand-o cu ea. Am coborat spre fese cu miscari unduitoare, apoi pe coapse si mai jos spre gambe si nu puteam sa nu remarc cum se excita. M-am aplecat asupra ei, sarutand-o adanc pe gura, introducandu-mi limba in gura ei. Dea a raspuns cu pofta contopindu-ne intr-un sarut pasional, pervers, un sarut nimicitor intre victima si tortionar. Am mangait-o excitant pe vulva, si indepartundu-I labiile mi-am introdus doua degete in vaginul ei. Era uda, era deja foarte uda, probabil nu mai stia ce doreste mai mult de la mine: s-o pedepsesc dureros sau s-o penterez pasional, stia doar ca aceasta stare de excitare maxima trebuie dizolvata pentru ca asteptarea este mai dureroasa decat orice tortura corporala.
M...



    Login