Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

cuplu stapani
Autor : bucanita - 2015-11-27
Citita de 25899 ori - Nota 7.03 (67 voturi)
Umbland pe site-uri de profil am descoperit un anunt in care un cuplu de stapani cautau sclavi/sclave pentru a le domina. Dorind sa experimentez aceste "jocuri perverse" si cu un cuplu, am luat legatura telefonic cu acestia, spunandu-le ca doresc sa legam o relatie gen stapani - sclav, am convenit ca pentru inceput, sa ne intalnim in cadrul unei sedinte.
Zis si facut, eu nefiind din Bucuresti am convenit sa ne intalnim la data si ora stabilita, in centru, in zona Unirii.
Ajuns la locul stabilit, dupa ce le-am explicat cum arat si cu ce sunt imbracat, m-am pomenit langa mine cu un cuplu, ambii avand intre 30-40 ani, prezentabili si impunatori.
-Tu esti Catalin?
-Da, stapana.
-Deci tu esti cel care doresti sa ne fi sclav.
-Da stapana,am raspuns nemaiputand adauga nici un cuvant datorita emotiilor si excitarii ce ma coplesisera.

Stapana era o tipa destul de inalta, imbracata intr-o fusta nu foarte scurta dar stransa pe trup, o bluzita care-i punea in evidenta sanii frumosi, incaltata cu cisme cu toc cui si avand o haina lunga deoarece era destul de rece afara. Nu era o femeie slabuta, dar nici grasa, fiind foarte apetisanta, raspandind in jurul sau numai erotism. Stapanul era imbracat in blugi si camasa, avand peste aceasta un sacou care-l facea foarte elegant.

-Sclavule, ziceai ca nu cunosti Bucurestiul, asa ca te vom lua cu noi cu masina iar inainte sa ajungem la noi, ne vom opri la o cafea pentru a pune la punct toate detaliile jocului nostru, mi-a spus stapana.
-De acord, am raspuns, facem cum spuneti.
Dupa cateva minute de mers cu masina acestora, stapanul fiind la volan, a oprit in fata unei cafenele care mi s-a parut mie ca nu era foarte mare iar locatia era destul de retrasa.
-Coboram din masina, intram in cafenea si ne-am asezat la o masuta mai ferita. In cafenea nu erau in acel moment decat cateva persoane asesate la o alta masa.
Dupa ce ne-am comandat fiecare cate o cafea, stapanul m-a intrebat care sunt limitele mele pentru a sti cum se va desfasura sedinta. Le-am raspuns ca nu imi doresc lovituri sau semne pe corp, nimic din ce mi-ar provoca durere (intrucat durerea ma inhiba) si fara actiuni medicale, ace sau zugrumari/sufocari. Le-am spus ca uro am mai facut decat cu partea feminina iar scato nu am facut deoarece mi se pare scarbos. In ceea ce priveste penetrarea anala nu o mai facusem si doream sa incerc obiecte mai subtiri. Puse la punct aceste detalii, stapana m-a intrebat:
-Sclavule, esti sigur ca doresti sa te dominam?
-Da stapana.
-Sigur?
-Da
Dupa ce am convenit asupra cuvantului de siguranta, stapana mi-a spus:
-De acum inainte nu vei mai vorbi neintrebat si vei face tot ce iti poruncim. Pentru ca nu ne-am mai intalnit pana acum, va trebui sa-ti dam "botezul" pentru a vedea inainte de a ajunge in locatie, daca esti vrednic sa ne fi sclav. Sclavule, te ridici si te duci in toaleta femeilor, intri intr-o cabina si ma astepti acolo.
Am executat porunca, avand inima cat un purice de teama sa nu ma vada cineva ca intru in toaleta doamnelor. Dupa aproximativ 2 minute, aud niste pasi intrand in toaleta care s-au indreptat exact catre cabina in care eram. Era stapana care dupa ce a intrat a inchis usa spunandu-mi:
-Dezbracate si iti pui hainele in aceasta punga pentru a nu le murdari.
Dupa ce am indeplinit ordinul, fiind dezbracat complet, am vazut-o pe stapana ca scoate din geanta un dispozitiv de castitate care mi-l monteaza.
-Vei purta pe durata intalnirii noastre acest dispozitiv pentru ca nu am nevoie de organul tau. Acum aseaza-te in genunchi!
M-am executat, stand in genunchi in fata unei frumuseti careia ii placea ceea ce face. Si-a ridicat incet fusta si luandu-ma de cap mi-a poruncit sa-i miros pizda. Am executat cu mare placere comanda, dandu-mi seama ca stapana purta o lenjerie extraordinar de incitanta pentru orice barbat, bichinii fiind realizati practic din trei ate fiind completati cu o pereche de ciorapi cu banta cu model. Dupa aproximativ 5 minute de lins, stapana s-a intors cu spatele si-a dat bichinii jos si m-a pus s-o ling in cur. Avea un gust extraordinar.Imi bagam limba cat mai adanc in curul ei incercand s-o misc cat puteam de repede. Nu dupa mult timp, a avut un orgasm ucigator care o facea sa-si muste buzele pentru a nu scoate sunete. Dupa ce si-a mai revenit in urma orgasmului avut, aceasta s-a intors cu fata m-a impins de frunte pozitionandu-mi capul pe spate si mi-a incalecat fata lipindu-si pizda de gura mea.
-Sclavule, doresc sa fi toaleta mea, iti voi oferi sampania mea si vreau sa inghiti tot.
In acel moment, a dat drumul unui jet auriu scurt ce mi-a invadat gura. Am inghitit si acest lucru s-a repetat pana cand i-am baut tot nectarul. Dupa ce am curatat-o bine cu limba stapana si-a lasat fusta iar bichinii ce-i avea in mana, mi i-a indesat in gura. Dupa aceea a scos din geanta o alta pereche de ciorapi care erau tot cu banta (cred ca erau purtati) si m-a obligat sa-i imbrac iar dupa aceea m-am imbracat cu hainele mele, ie...



    Login