Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cuplu stapani 3
Autor : bucanita - 2016-05-13
Citita de 12338 ori - Nota 6.41 (46 voturi)
Dupa cateva saptamani de la prima intalnire, suna telefonul, era stapana:
-Buna sclavule, ce faci?
-Bine, ma bucur ca m-ati sunat.
-Noi de intoarcem dintr-o plimbare, iar in drum spre Bucuresti vom trece pe langa localitatea ta, si ne-am dori sa innoptam acolo, putem sa ne vedem?
-Sigur ca da, stapana.
-OK, atunci va trebui sa ne gasesti o cazare, nu foarte scumpa, dar care sa fie mai retrasa si sa aiba restaurant, cel putin in apropiere.
-Da stapana.
-Noi vom ajunge in aproximativ 2 ore, te vom suna cand suntem in apropiere.
Dupa ce am terminat convorbirea, m-am imbracat, iar pe sub haine, aveam o rochita neagra mulata pe corp, o pereche de colanti negrii decupati in zonele intime, bichinii stapanei si bineinteles buttplug-ul inserat acolo unde-i era locul, dupa cum imi spusese stapana la ultima intalnire.
Dupa aproximativ 2 ore, stapana m-a sunat spunandu-mi ca sunt intr-o benzinarie la intrarea in oras. Ajung acolo cat pot de repede si imi parchez masina langa autoturismul stapanilor. Acestia erau iesiti din masina pentru a fuma, iar langa ei am observat ca mai era un cuplu. Cobor din masina, ma apropi de ei:
-Sarut mana stapanii mei.
-Buna sclavule, ai gasit cazare?, intreba stapana
-Da stapana.
-Acestia sunt prietenii nostrii Adriana si Dan care ne-au insotit in calatoria noastra si care erau curiosi sa te cunoasca.
Putin stanjenit de situatie, am facut cunostinta cu prietenii stapanilor. Adriana era o blonda inalta, imbracata in blugi stransi pe picior, in picioare avand niste pantofi cu toc cui si o bluzita ce-i scotea in evidenta niste sani mari si rotunzi. Dan avea o constitutie atletica si era imbracat sport.
Dupa ce au terminat tigarile ne-am urcat in masini si i-am condus catre cazare. Motelul era destul de elegant, singura nemultumire a stapanilor a fost ca nu au gasit doua camere alaturate, prietenii acestora fiind cazati pe acelasi etaj, dar la trei camere departare fata de camera lor.
Inainte de a urca pentru a se schimba pentru cina, mi-au spus sa rezerv o masa si sa-i astept. Restaurantul era destul de mare, iar mesele erau rotunde si aveau fetele de masa pana in pamant.
Dupa o jumatate de ora au aparut si stapanii impreuna cu prietenii lor si s-au asezat la masa. Stapana era imbracata intr-o rochita rosie, ce-i scotea in evidenta formele trupului. Era atat de scurta incat atunci cand pasea, aceasta se ridica pe picior, lasand sa se vada banda ciorapului negru cu care era imbracata. Adriana insa era imbracata intr-o fusta la fel de scurta, dar larga si o bluzita cu un decorteu care-i dezgolea sanii ei frumosi. Domnii erau imbracati in blugi si fiecare avea cate o camasa. Dupa ce au servit mancarea, stapana a inceput sa le povesteasca prietenilor cum m-au cunoscut pe mine si cum a decurs prima sedinta de dominare. Acestia au ras si s-au amuzat, insa Adriana se inrosise putin in obraji, iar ochii devenisera mai mici si ii sclipeau, semn ca se excitase. Acest lucru il observase si stapana care o intreba:
-Adriana ce dorinta ai vrea sa-ti indeplineasca sclavul?
Aceasta se fastaci si nu daduse nici un raspuns concret.
-Sclavule, vei intra sub masa si ii vei linge usor pizda Adrianei, spuse stapana.
Uitandu-ma sa nu ma vada cineva, am intrat sub masa. Norocul meu ca fata de masa era pana in pamant si nu ma putea observa nimeni. In acest timp, Adriana a luat partea de jos a fetei de masa si si-a pus-o in brate si a tras scaunul cat mai aproape de masa, desfacandu-si picioarele. Mi-am bagat capul intre picioarele ei si am inceput sa-i sarut usor interiorul pulpelor. Aceasta era imbracata cu o pereche de ciorapi cu banda culoarea piciorului si nu purta chiloti lasand sa se vada o piersicuta epilata complet. M-am apropiat cu saruturi rare catre zona pubiana si am inceput sa ling incet. Lingeam labiile si usor mi-am infipt limba si am patruns-o cat am putut de mult. Ligeam si ii sugeam sucurile intime ca un nebun. Amandoi eram excitati la maxim. La un moment dat m-am trezit cu capul prins intre picioarele acesteia. Am crezut ca ajunsese la orgasm, insa dupa cateva secunde i-am auzit vocea ospatarului care venise sa le aduca cafelele. Dandu-mi seama de situatia dificila in care se afla Adriana, desi aveam capul prins intre picioarele ei, am inceput s-o ling cat puteam de repede. Incercam sa-mi imaginez fata frumoasei blonde care se chinuia din rasputeri sa pastreze aparentele. Dupa plecarea ospatarului, Adriana instinctiv si-a departat picioareale si prinzandu-ma de cap cu ambele maini a inceput sa-si miste bazinul, frecandu-si pizda de gura si nasul meu, avand in final orgasm. Dupa ce i-am curat pasarica de nectarul orgasmic m-am ridicat pe scaun, fiind foarte zapacit si ravasit. Stapanii impreuna cu Dan radeau si se amuzau de situatia creata. Dupa ce si-a tras sufletul, Adriana putin nervoasa imi spuse:
-Sclav nenorocit, ai sa mi-o platesti, m-ai excitat ca toti dracii, de era sa afle tot restaurantul ca ma lingi in pizda.
Stapana razand se ridica in picioare si spuse ca se duce la toaleta facandu-mi semn sa o urmez. Impreuna cu noi a mers si Adriana. Le-am lasat pe ele sa intre primele pentru a vedea daca este libera toaleta, eu urmandu-le indeaproape. Stapana s-a dus la ultima cabina si mi-a...



    Login