Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cuplu stapani 2
Autor : bucanita - 2016-05-09
Citita de 13814 ori - Nota 5.24 (45 voturi)
Ne-am urcat in masina, iar dupa aproximativ o jumatate de ora am ajuns la locuinta stapanilor. Acestia locuiau intr-un bloc cu 10 etaje. Ne-am urcat impreuna in lift, iar inainte de a apasa butonul pentru pornirea liftului, stapanul a luat din geanta stapanei o zgarda din piele ce mi-a montat-o in jurul gatului si mi-a poruncit sa ma descalt si sa ma dezbrac de blugii ce-i aveam pe mine si sa le pun intr-o sacosa. Am executat porunca, astfel ramasesem imbracat decat cu ciorapii cu banda, bichinii stapanei si cu o camasa, aceasta abia acoperindu-mi fundul.
La iesirea din lift, ne-am intalnit cu un barbat, vecin de apartament cu stapanul. Am paralizat de rusine. Stapanul l-a salutat pe acesta si aratand catre mine i-a spus ca sunt sclavul lor. Vecinul uitandu-se la mine foarte surprins, l-a bufnit rasul. Stapanul i-a explicat ca indeplinesc orice porunca oricat ar fi de perversa, ce mi-o da el sau stapana. Zapacit parca de cele vazute, acesta ii saluta pe stapanii mei si se urca in lift.
Intrand in locuinta, stapana imi porunceste sa ma asez in genunchi, prinzandu-mi o lesa ma trage dupa ea prin apartament. Ajunsi in living, acestia se aseaza pe cate un fotoliu, iar eu raman in genunchi langa picioarele lor.
-De azi inainte, in prezenta noastra vei sta numai in genunchi. Vei fi imbracat numai in ciorapi cu banda sau colanti decupati in zonele intime, vei purta bichinii care ii ai acum pe tine si-ti vei cumpara o rochita de culoare neagra, care sa fie mulata pe trupul tau. Iti vei lua si un butt-plug, care sa fie din metal sau din sticla si il vei insera in pizda ta, purtandu-l in permanenta. Curul tau de tarfa trebuie sa se obisnuiasca cu senzatia de a fi penetrat. Si acum deschide gura!
Deschizand gura, stapana mi-a scos prezervativul cu sperma ce-l innodase stapanul. Luand o foarfeca a taiat nodul si ridicandu-si fusta si-a intins sperma stapanului pe pizda ei cea perfect epilata.
-Linge tarfo si curata sperma de pe piersicuta!
Am executat imediat porunca, incepand de la fund si toata zona pubiana am lins-o si am curatat-o mai bine de 10 minute. Stapana era excitata la maxim, piersicuta incepand sa clipoceasca.
Stapanul ridicandu-se de pe fotoliu, avand pula in erectie s-a apropiat de mine si prinzandu-ma de cap a inceput sa ma penetreze in gura, introducand-o cat mai adanc.
Dupa ceva timp, stapana mi-a montat la glezne, genunchi, coapse, brate si maini, cate o curea, fiecare avand cate un dispozitiv de prindere cu carabina. Si astfel am ajuns in mijlocul livingului legat pe o masuta cu mainile prinse in jos de picioarele de la masa si cu pulpele in sus, genunchii fiind imobilizati in zona pieptului, dar departati, astfel stapanii mei avand acces la zonele intime care erau prinse in dispozitivul de castitate, dar mai ales la pizda mea. Mi-a fost montat pe gura un dispozitiv cu stapon legat in jurul capului, strapon ce intra in intregime in pizda stapanei, moment in care nasul meu ii necajea anusul. Stapanul, potrivindu-si pula in dreptul curului meu, m-a penetrat incepand sa ma futa ca pe o curva ce eram. Stapana ajungand in pragul orgasmului s-a ridicat inlaturand dispozitivul de pe gura mea si s-a asezat cu fundul pe fata intinzandu-se pe mine, cerandu-mi sa o fut in cur cu limba. In acest timp stapanul s-a ridicat si a venit deasupra capului meu pentru a penetra vaginul stapanei, dar nu inainte de a-mi introduce in cur un dop anal pentru a nu uita statutul meu de tarfa. Dupa aproximativ 5 minute amandoi au avut un orgasm ce i-a epuizat, stapanul asezandu-se pe fotoliu iar stapana ramanand intinsa pe mine cu fundul pe gura mea. Stand asa un firicel ce sperma amestecat cu sucurile orgasmice ale stapanei a inceput sa se prelinga din pizda, catre curul acesteia si practic catre limba si gura mea.
-Sa nu cumva sa irosesti vreo picatura ca este vai de tine, a spus stapana, ridicandu-se si pozitionandu-si pizda pe gura mea.
Am lins si inghitit tot ce s-a prelins din interiorul ei, curatand piersicuta stapanei asa cum imi ceruse.
Dupa ce si-au r...



    Login