Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

cum am devenit sclavul iubitei mele
Autor : crazyy - 2017-01-18
Citita de 10731 ori - Nota 4.51 (43 voturi)
Eu sunt robert am 35 de ani si in urma cu 8 ani am avut o iubita pe care aici o sa o numesc Alina avea 25 de ani eu 27. Era o tipa bruneta 165cm si vrio 65 kgo tipa normala dar cu un fund cam maricel. Era o tipa dezinhibata si putin perversa, ii placea sa flirteze cu baietii, o facea chiar de fata cu mine. I am sp ca nu sunt gelos in schimb ea ma avertizat ca este foarte geloasa.
Ne intelegeam foarte bine pana in momentul cand m a prins ca am inselato. Am stat despartiti vrio luna de zile timp in care eu tot incercam sa ne impacam sa i cer iertare si ea nu pierdea ocazia sa mi dovedeasca ca nu duce lipsa de baieti. Pana la urma a hotarat sa ne intalnim sa vb si poate imi mai da o sansa cu anumite conditii binenteles. Eram foarte bucuros si i am sp ca o sa accept orice conditie.
-Mai vedem, pt inceput iti strangi lucrurile si te muti la mine sa fiu la curent cu tot ce faci sa nu mai faci tu ce vrei cand vrei.
Si eu doream asta deci am acceptat imediat. Locuia la curte intr o casuta doar cu mama ei. A doua zi era intr o sambata m am prezentat cu bagajul la ea.
-Sa discutam si restul conditiilor
-Ok
-Dupa servici vii direct acasa, de acum ai obligatii.
-Ok
-O sa ajuti la treburile casei, sa speli vasele, sa mi faci cafeaua, sa strangi patul, sa dai cu aspiratorul, sa mi pregatesti cada cand doresc sa fac baie, sa mi masezi picioarele, sa ma rasfeti asa cum merit.
Cu Jumatate de gura am sp:
-Ok
-Sa pot sa trec mai usor peste moment sa te astepti sa ti o platesc cu aceiasi moneda.
La asta sincer ma asteptam asa ca am acceptat din nou cu un simplu:
-Ok
-Sa fiu sigura ca nu mai calci stramb o sa trebuiasca sa porti asta. Si din geanta scoate o centura de castitate pt penis, nu sunt eu prea dotat dar era o marime mult prea mica pt penisul meu, doua din inelele din care era formata acea cusca aveau in partea de jos niste tepi care nu prevesteau nimic placut dar ce ma speriat a fost tija din interiorul acelei custi care din cate imi imaginam eu nu avea pe unde sa intre decat in interiorul penisului in uretra. Cu ochii mari si cu jumatate de gura am reusit sa sp doar:
-Dar...nust...
-Accepti sau nu, nu te speria ca nu esti primul barbat care poarta asa ceva.
-Dar este prea mica. A inceput sa rada si mi a sp:
-Este perfecta pt un penis daca nu este in erectie, nu ai voie sa te exciti decat atunci cand vreau eu. Deci, incercam?
-Ok a fost o aprobare mai mult din cap
-Dezbracate
M am dezbracat si ea a uns cu un gel acea tija din interiorul custii ,imi tremurau mainile si picioarele asa ca mi a cerut sa ma intind pe pat, cand a incercat sa mi bage acea tija in uretra m am speriat si am impinso cu mainile. Sa enervat putin a deschis un dulap de unde a luat cordonul de la un capot si mi a sp:
-Acolo este o zona foarte sensibila, vrei sa mai dam in altele? Intoarcete pe o parte si da mainile la spate.
Mi a legat mainile la spate si ma int...



    Login