Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

cu Alina partea 2
Autor : just4you24 - 2017-03-20
Citita de 5810 ori - Nota 2.46 (13 voturi)
S-a ridicat într-un cot şi de data asta m-a privit direct în faţă spunându-mi:
– Eu cred că tu acum vorbeşti doar prostii. Baţi câmpii pe aici. Zici şi tu vorbe mari şi te dai important. De ce? Asta nu înţeleg eu. Am făcut totul, dar totul ca tu să te simţi bine. Ţi-am făcut toate plăcerile. Câte femei sunt dispuse să facă asta? Câte? Eu le-am făcut pe toate şi tu, nerecunoscătorule stai aici şi îmi ţii lecţii despre viaţă sau despre ce naibii nu îţi convine ţie acolo. Eu cred că tu eşti un ipocrit care se simte prost pentru că a primit totul şi acum se justifică şi face pe marele sfânt.

S-a ridicat din pat aruncând cearceaful pe jos şi s-a îndreptat spre baie aruncându-mi peste umăr:
– Poate ar trebui să apreciezi şi să taci din gură. Poate tu nu ştii să te bucuri de momentele astea şi tot cauţi justificări tâmpite. Te prefaci că îţi pasă, că eşti un lup moralist, când de fapt…

A mai zis ceva după ce a trântit uşa la baie, dar nu am reuşit să înţeleg ce. Imediat s-a auzit şi zăvorul tras, urmat de apa de la duş.

Ce să mai zic? Eram pur şi simplu blocat. Şi în câteva privinţe, chiar avea dreptate. Oare chiar îmi păsa de ea sau mai mult de mine? Sau, oare, pur şi simplu alea erau nişte cuvinte pe care am simţit nevoia să le spun pentru că trebuiau spuse, sau chiar îmi păsa?

*

Am ajuns la petrecere printre ultimii. Tot drumul până la vila l-am petrecut în tăcere. Nu aveam chef de nimic, dar nu puteam să nu ne ducem. Aveam de gând să stau puţin, să dau multe pahare pe gât şi să mă întorc la cazarea noastră pretextând că sunt foarte beat. Să se ducă în pizda mă-sii şi prestigiul de party animal şi de om care ţine la băutură, voiam să mă culc, să plec acasă adoua zi şi să îi trag un şut în fund tipei ăsteia care mă călca pe nervi.

În faţa porţii i-am plătit taximetristului şi am luat-o de mână. Nu s-a ferit, dar nici nu a reacţionat în nici un fel. Ne-am lipit amândoi câte un zâmbet cât se poate de fals pe faţă şi am întrat în vilă.

Petrecerea era déjŕ în toi. Deja cei mai puţin rezistenţi o luaseră pe ulei. Livingul era plin de oameni şi fum de ţigară, iar muzica la maxim făcea conversaţia aproape imposibilă.

Am salutat gazda ş ii-am urat la mulţi ani. După o îmbrăţişare scurtă, am fugit rapid de lângă ele pretextând că trebuie să îi salut şi pe ceilalţi.

Nu era nimic urgent, niciunul nu îmi era prieten apropiat. Erau, ironic, în principal prieteni de-ai Alinei.

S-au împărţit stranger de mână cordiale, s-au dat pahare peste cap. S-au dat pahare peste cap şi s-a trecut la dans. S-a dansat şi s-a băut, s-a cântat şi s-a băut, s-a băut şi s-a băut. Cert este că timp de două ore pe Alina nici nu am văzut-o. Nu mă interesa, pur şi simplu.

Reîntâlnirea a fost una neaşteptată, la ţigară pe balcon. Eu ieşisem să iau o gură de aer, ea stătea strâns lipită de fostul ei. Ce naiba să fac, o scenă? Nu avea rost. Nu era politicos şi aşa decisesem că de a doua zi fiecare o ia pe drumul lui. Sau, cel puţin aşa considerasem cu trei secunde înainte.

Normal că m-au apucat spumele. Înţeleg că relaţia noastră nu merge şi că ne despărţim, dar ce mama mă-si, încă sunt şi eu pe aici. Deja era un affront personal.

M-am apropiat cu gândul să spun ceva isteţ, spiritual, sarcastic şi muşcător. Ceva să îi dau pe spate. La doi paşi de ei am spus:

– Hei.

S-au întors amândoi spre mine, depărtându-se un pas unul de celălalt. Am observant asta involuntary, pentru că în minte mea cuprinsă de furie mă certam singur: “Hei, pe bune coaie? Hei?”.

– Staţi liniştiţi, am continuat încercând un zâmbet, nu vreau să vă deranjez. Eu o să mă duc pe terasa cealaltă, OK?

M-am întors fluturând din mână, cu obrajii amorţiţi de zâmbetul ăla mare şi sincer. Am trecut prin living în mare viteză şi m-am dus în spatele casei, unde începea pădurea.

În clipele alea cei doi au murit. Au înviat. Au fost decapitaţi, împuşcaţi, călcaţi cu maşină şi aruncaţi din avion. Mă durea stomacul de nervi, mă simţeam trădat. Şi pentru ce? O ceartă şi a fugit fuguţa-fuguţa în braţele fostuluui?

Începeam să îmi pun probleme cu privire la mine. Deşi nici o parteneră nu mi-a spus că nu aş fi performant, faza prin car...



    Login