Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

cu Alina partea 1
Autor : just4you24 - 2017-03-20
Citita de 9091 ori - Nota 2.33 (18 voturi)
– Alina?
– Da?
– De ce te tot prefaci?
– Cum adică?
– Adică, de ce te prefaci?
– Nu mă prefac…
– Fii măcar sinceră. Nu îmi vinde gogoşi.
– Dar, nu este adevărat!
– Spanac, nu este!

M-am ridicat enervat din pat, întorcându-mă cu spatele la ea. Simţeam nevoia să mă depărtez, să iau o gură de aer şi să îi dau dracului papucii. Nu ştiam de ce mă încăpăţânez, ce şi cui voiam să îi demonstrez. Era clar că tipa se preface. Era clar că se fute din inerţie, în virtutea faptului că asta trebuie să facă o femeie cu partenerul ei, dar nu trăia momentul absolut de loc.

Nu sunt un tip care judecă calitatea sexului după numărul de orgasme. Am trecut prin asta, am fost un astfel de tip. Am ajuns la concluzia că o partidă intensă de sex se defineşte prin forţa trăirilor, prin abandon de sine şi deschidere. Genul ăla de amor fără regrete, fără inhibiţii şi redus la simple reflexe şi răspunsuri biologice. Raţiunea şi sentimentele nu îşi au loc în timpul sexului. Sunt preludiul. Sunt ceea ce îi bagă pe oameni în pat şi îi aprinde. Restul ar trebui să fie doar plăcere, abandon şi pasiune.

Mi-am lipit fruntea de geamul rece. Afară un întuneric beznă. Deşi nu vedeam nimic, îmi închipuiam pădurea de la marginea curţii. Îmi imaginam cum ar fi să îmi iau hainele şi să plec dracului de acolo trântind uşa în spatele meu. Dramatic şi pueril.

Am tras aer în piept şi m-am întors spre ea:
– Uite ce este. Nu merge. Pe bune, este de căcat rău de tot. Este ca şi când aş face sex cu un dulap. Ce nu merge, ce nu îţi place, ce ai vrea să facem în schimb? Ajută-mă, pentru că eu simt că obosesc. Obosesc şi rămân fără idei. Nu ştiu ce să mai încerc, nu ştiu cum să mai abordez, am ezitat pentru un lung moment, situaţia.

Primul cuvânt care îmi venise în minte a fost „problema”, dar nu voiam să îi bag în cap că ar fi o problemă. Deşi era. Eu mă ascundeam în spatele degetului.

Stătea în pat şi nu spunea nimic. Nici măcar nu se uita la mine. O păpuşă gomflabilă, uşor şifonată şi cam desunflată.

– Vezi, exact ce spuneam.

Mi-am luat chiloţii de pe jos şi i-am tras pe mine. Brusc mă simţeam prost şi stânjenit dezbrăcat. Tricoul era undeva la marginea patului, sub coapsa ei. Am ezitat. Am vrut să renunţ la el, dar am strâns din dinţi şi m-am întins după el. L-am tras brusc şi mi l-am pus pe mine. În câteva părţi era cald de la corpul ei.

Poate că mă pierd în detalii nesemnificative, dar trăiesc încă şi acum acele momente. Totul este atât de clar şi de viu în mintea mea.

– De ce nu vorbeşti cu mine?

Am întrebat-o eu aşezându-mă pe un scaun şi continuând:

– De aici vin toate problemele. Tu nu vrei să fii deschisă cu mine, tu vrei doar… doar… vezi, habar nu am ce vrei. Şi nu mă refer doar la sex aici. În general habar nu am ce este în capul tău. Tot timpul eşti disponibilă şi drăguţă şi gata să faci tot ce vreau eu, dar tu nu vrei niciodată nimic. Suntem un cuplu, Alina. Suntem doi. Fiecare trebuie să se si...



    Login