Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Colega mea din facultate
Autor : geoalx11 - 2020-10-20
Citita de 9125 ori - Nota 3.72 (25 voturi)
In urma cu aproape trei ani eram in sesiunea de iarna din anul 3 de facultate. Era o dimineata friguroasa si ningea cu fulgi mari de zapada, nu prea incantat trebuia sa merg la facultate pentru examenul din acea zi. Examenul a decurs normal dar ceva nu se potrivea, colega mea si cea mai buna prietena, o studenta de nota 10 putin cam tocilara ce-i drept, lipsise de la examen.
Putin ingrijorat, dupa examen am sunat-o ca sa vad ce s-a intamplat cu ea. Ea a raspuns la telefon cu o voce somnoroasa, abia se trezise! Dupa o scurta conversatie a inceput sa se panicheze, aproape sa planga, din cauza ca ratase examenul. Am chemat-o pe la mine ca sa o linistesc si sa faca o plimbare ca sa ia o gura de aer. A fost de acord! Vorbind la telefon intre timp, am aflat ca in seara examenului bause cu o prietena si dimineata nu a auzit alarma ca sa vina la examen.

Ajunsa la mine, a inceput sa planga si sa imi spuna ca pentru asa ceva merita si bataie. Dupa 15 20 de minute de discutii o convinsesem deja ca o bataie la fundul gol e cel mai bun mod pentru a se invata minte.

Am mers in dormitor, era foarte rusinoasa dar incepuse sa se dezbrace in tocmai cum ii cerusem. Stia deja ca va fi o pedeapsa destul de dura, 20 de lovituri cu o nuia de ratan. Am asezat-o in pat cu fundul complet expus in aer, in acel moment am vazut o pasarica mica si rozalie si un fund perfect rotund, nu imi venea sa cred ca colega mea avea un asemenea corp. Am inghitit in sec dar brusc mi-am revenit. I-am spus ca daca nu isi mentine pozitia, pentru fiecare lovitura in care ea isi retrage fundul, va mai primi alte doua. Trebuia sa fiu dur si exigent.

Ea numara fiecare lovitura, am inceput, 1... 2... urmele de nuia deja incepeau sa fie vizibile pe bucile ei perfecte. 3... si la a treia lovitura deja isi retrasese fundul.
22 de lovituri in total, am replicat eu!  Tine-ti fundul sus sau ne suparam! A revenit la pozitia initiala. Am ajuns la lovitura numarul 7 dar de fiecare data si retrasese fundul, acum erau in totat 30 de lovituri. Asa nu se putea, trebuia sa schimb foaia! Am inceput sa ii masez gaura fundului, se auzeau usoare gemete si cate un oftat, pe fundul ei se vedeau perfect urmele violete de nuia. Acum avea gaura fundului perfect dilatata si spre uimirea mea, o pasarica foarte uda. Am folosit uleiul de ardei iute de pe noptiera si mi-am acoperit mana dreapta cu el, i-am atins usor gaura fundului, dupa 2 secunde aveam deja 2 degete ...



    Login