Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

CLAUDIA - la mare- VINERI... si seara este inca departe
Autor : Farcasadu - 2020-02-28
Citita de 8715 ori - Nota 7.07 (27 voturi)
Vineri... si seara este inca departe

Ceasul suna la ora 6.00, in timp ce noaptea ceda cu greu locul soarelui si umbre stravezii luminau orizontul marii. Radu opri telefonul din a doua incercare, cu ochii mijiti si zari lumina in camera de zi; se rasuci brusc sa pipaie locul de langa el, dar era gol: Claudia se trezise deja. Un gand de ingrijorare usoara ii tulbura privirea: pusese totul la punct? Alunga gandul ineficient si zambi- sperase , de fapt, ca fata sa se trezeasca inaintea lui.
Cand ajunse in camera, privirea agila reperase punctele de interes: hartia cu programul era in alt loc- deci o citise, pe masuta telefonul Claudiei lumina, cu mesajul pe care el i-l programase inca de aseara pentru dimineata aceasta iar din jucariile si obiectele de pe canapea lipseau mai multe deci, luase contact cu ele, cel putin. Lumina de la baie era aprinsa si se auzea apa curgand.
Radu hotari ca era mai bine sa astepte; il ardea curiozitatea sa vada cat de departe alesese sa mearga Claudia si stia ca prima mare virtute a unui Dom este autocontrolul; isi reaminti vorbele mai vechi: nimeni nu te va lasa sa il controlezi daca nu dovedesti aceasta chiar fata de tine. Asa ca isi facu o gura de cafea, deschise larg geamul si aprinse un trabuc ; aparent senzorii ar fi trebuit sa faca taraboi, dar Radu stia ca de principiu erau setati cu sensibilitate slaba iar diferenta de temperatura intre aerul rece de afara si AC-ul dat pe 35de grade reducea concentratia care ar fi ajuns la senzor.
Asezat pe fotoliul generos, Radu statea cu fata la mare, admirand razele Soarelui care apareau incet si inevitabil, tot atat de inevitabil cum fumul gros al trabucului il ininvaluia, parca invaluidu-i si ascunzandu-i gandurile, erotice si murdare, pornografice....astfel incat nu sesiza exact cand Claudia iesise si se trezi cu palmele ei acoperindu-i ochii .
- Buna dimineata, frumoaso! isi permise el un alint neutru pentru inceput. Fata isi lua mainile de pe ochii lui soptindu-i mai tine-i inchisi inca 10 secunde. Cand deschise ochii, Claudia statea goala complet in fata lui cu picioarele larg defacute si incaltata in tocurile rosii si cu palmele prinzandu-si coatele la spate.
- Acum sunt "frumoaso"?! Prefer sa imi spui direct, "pizda". E mai aproape de de ceea ce crezi tu ca sunt eu pentru tine; si de ceea ce mi-ai pregatit pentru zilele acestea. Chiar daca te iubesc nebuneste. Dupa cum vezi am citit programul pe care mi l-ai facut, zise ea aratand spre hartie. M-am si documentat cum sa folosesc dispozitivele tale cat tu dormeai si am reusit sa citesc mesajul tau privind planurile pe care le ai pentru mine in urmatoarele zile, continua ea....
Radu ii admira corpul: 110 cm de craci lungi, cur bombat si tate de marime B care ii tresaltau acum la fiecre respirartie datorita pozitiei. Dar ceea ce cautau ochii lui Radu erau urmele....
- Prezinta-te si arata-mi ce ti-ai facut pentru mine, ii spuse el simplu cu privirea adancita in ochii ei.
Atunci Claudia isi desclesta mainile si se apleca si incepu sa isi mangaie picioarele, incet, de la gleznele prinse de curelusele pantofilor:
- Primul lucru, m-am spalat dupa noaptea trecuta; apoi, m-am epilat cu atentie peste tot, continua ea urcand incet cu mainile si ajungand in dreptul pizdei, apoi spre tate.
- Apoi, si intorcandu-se cu spatele se apleca si trase bine de buci, aratandu-si gaoaza, mi-am facut clisma ca sa am curul pregatit, zise ea accentuand cuvintele pe care chiar el le trecuse acolo, in programul ei zilnic. Numara pana la 100 si apoi incet, se indrepta si intorcandu-se cu fata spre el, isi trecu mainele ca o amagire de atingere peste tate si si le plasa sub ele, parca sustinandu-le:
- Apoi, mi-am tinut dusul pe maximum de fierbinte 10 min pe tate si apoi inca 10min intre picioare; mi-am pus pompele de umflat tatele si am reusit sa stau 18 min cu ele; dupa cum vezi sunt ceva mai mari, zise Claudia saltandu-si tatele cu palmele sub ele. Radu nu se putuse abtine sa nu ii tresalte pula in sortul larg pe care il purta; si asta de bucurie cand ii vazu tatele abrutizate de dispozitul usor diabolic. Claudia avea acum tatele de un rosu aprins usor mai mari si cu 2 cureluse negre care ii strangeau tatele chiar de la baza. Forma rotunda si plina tatelor ei acum stranse de cureluse parea ca impunge in fata, parca usor nefireasca pentru orice san de femeie, iar pentru Claudia erau chiar obscen de erotica.
- In accelasi timp mi-am pus si pompa de la pizda si mi-am umflat-o si pe ea, completa fata, impigandu-si bazinul in fata si trecandu-si o mana peste labiile acum mult mai mari. Radu se apleca sa o vada mai bine si Claudia se prinse cu cate o mana de fiecare labie si trase pentru a le departa si a-l lasa pe Radu sa o studieze in voie. Pozitia in care era acum Claudia era nu doar erotica si senzuala, ci degradant de perversa, renuntand practic la toata demnitatea ei de femeie: cu tatele modificate si pizda umflata, rosie, ca o catea in calduri, impingandu-si-o si desfacand-o spre curiozitatea unui mascul.
- Sunt mandru de tine si dupa cum ai vazut, si Radu facu un semn spre pula lui, arati mult mai apetisanta. Acum, ce ar trebui sa faci mai departe? Claudia parasi pozitia si lua foaia:
- Ar trebui sa imi largesc gaurile cu dildouri si dopuri anale. Si fata se duse spre canapea si lua primul dildo, cel cu eticheta de 4cm; il admira si il mangaie, apoi lua lubrifiantul si... se razgandi. Voia sa ii arate, barbatului acela puternic si dominant pana in maduva oaselor, ca si ea este puternica si nu o cunoaste atat de bine pe cat crede el. Asa ca, fixa dildoul cu ventuza pe masuta de sticla, incaleca peste ea si se lasa incet, fara sa se frece; incet, incet fiecare centimetru din cei 26 disponibili, disparura in interiorul fetei, in timp ce ea respira din ce in ce mai sacadat, pana cand la ultimii 6cm isi opri respiratia cu totul. Claudia intentioanse ca intregul show sa ii transmita barbatului ca este uda cand vrea ea si nu are nevoie de lubrifiant cum i-a spus el ..., pe cand la Radu ajunse un altfel de mesaj decat intentionase ea: era uda si dornica.
4 minute mai tarziu, Claudia era in patru labe pe aceeasi masuta, cu lubrifiantul pe care si-l intindea intre buci si apasandu-si prima marime de dop anal, de 3,5cm. Sarcina nu se dovedi chiar foarte usoara cu pizda plina deja; degeaba presa ea, ca parea ca nu reuseste sa apese metalul argintiu suficient cat sa ramana in interiorul ei; aa ca dupa 3 incercari, Radu ii plesni o palma peste buca dreapta, smulgandu-i un tipat scurt fetei; in secunda in care voia sa ii arunce o privire nu tocmai frumoasa, de repros, Claudia realiza ca dopul era in ea si ramasese acolo. Cand se ridica de pe masuta, cu urma rosie pe pielea ei alba si incecand sa se tina de maina lui Radu, Claudia se simtea nefiresc de plina; cei cativa pasi pe care ii facu prin camera i se parura o adevarata incercare.
- Bine, pizda! o gratula Radu, mangaind-o pe cap. Te vei obisnui; continua sa te plimbi prin camera cu pasi mici - ca atunci cand aveai bancnotele in pizda; mintea Claudiei se simti cuprinsa din nou de rusinea erotica a ceea ce trebuise sa indure. Dar barbatul continua: Acum, spune-mi ce urmeaza sa faci. Claudia consulta din nou programul si concluziona: merg la sala.

Radu scoase din dulap o cutie alba, maricica, cu funda rosie, pe care parea sa scrie cu litere caligrafice "la Sala". Claudia o deschise cu usurinta, dar fara graba si cu usoara tensiune in stomac. Inuntru erau o pereche de adidasi cu o usoara platforma asa cum Claudia vazuse saptamana trecuta pe una dintre reclamele care ii tot aparea in email. Apoi era o pereche de manusi alb cu rosu, de sala, cu varfurile degetelor libere; un set de sosete pana la glezna, un fel de tricou si niste egari (https://www.wickedtemptations.com/standard-sizes/clubwear/tops/black-fishnet-long-sleeved-phoebe-top.html). Pana sa se apuce Claudia sa intrebe, Radu ii dadu permisiunea sa isi dea jos pantofii rosii; fata se apleca sa isi desfaca pantofii ramanad cu fundul sus si, practic, aplecandu-se din bazin; Radu o ajuta sa isi capete pozitia corecta si o lovi usor pe interiorul coapselor ca semn de a departa picioarele. Cand era din nou doar pe talpile ei, Claudia simtea ca parca coborase din nori si este acum mai mica, ceea ce ii arta ca inca nus e obisnuise cu dimensiunea impresionanta a pantofilor alesi de Radu. Asa ca se apuca se imbrace: cum nu vazuse nici pe pereche chiloti isi trase direct pe ea egarii , apoi se incalta si termina cu tricoul. Daca nu ai fi putut sa o vezi cu ochii mintii si nu l-ai fi stiut pe Radu (sdau nu ati deschis linkul), cineva ar putea crede ca fata era imbracata decent (mai putin lipsa chilotilor).... : mare eroare. Pe masura ce isi punea hainele pe ea, Claudia constientiza ca hainele nu fusesera alese sa o imbrace, ci sa o dezbrace: tricoul pe care il imbracase nu era unul obisnuit; decolteul, care urma linia gatului era extrem de decent si facea contrast puternic cu lungimea sa, ajungandu-i, in mod real, la ... 1cm sub sfarcuri si aureole, abia acoperindu-le; practic, tricoul avea decolteul pus .... invers, intr-un mod cu totul si cu totul pervers de a ii expune corpul; iar egarii ?.... desi negri, erau mulati (Radu alesese o marime mai mica decat i-ar fi trebuit ei) si.... si... transparenti !?!!! Si gandul acesta ii acoperi intreaga constiinta, facandu-i ratiunea se se ghemuiasca undeva, ascunsa si sa o lase fara aparare in fata barbatului aceluia feroce, insetat de umilinta, vanator de inocenta si pradator fara mila. Iar adidasii cu platforma nu i-ar fi facut decat sa ii scoata fundul in evidenta ... si chiar atunci Radu o puse sa faca o pirueta, in care ochii Claudiei evitara sa se mai priveasca in oglinda mare din camera. Ceea ce nu (mai) vazuse ea, ii dilatara lui Radu pupilele in lumina puternica din camera, printr-o anacronica contradictie a fiziologiei: labiile fetei, acum umflate de pompa ii ieseau in evidenta prin materialul transparent si stramt; parca nefiind destul, datorita bazei largi a dildoului, labiile ii stateau si indepartate, ca si cum ar fi fost gata sa primeasca orice pula tare inauntrul ei- o invitatie mai mult decat vizibila; probabil ca nici daca ar fi purtat o pancarta cu "vreau sa fiu fututa: nu refuz pe nimeni si nu fac nazuri " nu ar fi avut un efect atat de puternic. Credeti ca era tot? Nu.... Radu ii admira curul in splendoarea lui ... cu bucile departate de capul cu piatra rosie, stralucitoare a dopului anal. Oricat de barbat a dracului era Radu si oricata vointa ar fi avut nu ar fi reusit sa se abtina si simti cum pula ii tresalta mai viguros ca niciodata. In mod cu totul si cu totul necalculat, Claudia, aplecata si cu fata putin deasupra bazinului barbatului, tresari, parca, speriata de pula care iesi violent din sortul larg al lui Radu si pe care Claudia nu o vazuse niciodata atat de imensa, pulsanda.
Era momentul pentru una rapida: asa ca Radu o prinse de gat si o apasa in jos, pana fata era in genunchi ; si fara sa mai stea pe ganduri, Radu dadu drumul animalului din el si tinand-o de par si usor aplecata in fata, astfel incat balansul se face pe genunchii fetei, o regula in gura, ca si cum ar fost orice alta gaura. Claudia se stradui la inceput sa faca rotocoale pe pula, sa se aplece sa o ia dar fu repede descurajata de mana ferma care o tintuia de par si de pozitia prin care barbatul o tot impingea ca si cum i-ar fi futut boticul; asa ca se stradui sa tina botul deschis si sa faca ca miscarea barbatului ce-si impingea pula atat de adanc, sa i se duca pe gat in jos si nu in omusor si spatele cavitatii bucale, lucru care incepuse sa ii dea o senzatie acuta de voma; inecandu-se de la lichidul barbatului si propria saliva, fata incepuse sa horcaie parca nefiresc de ritmul indracit in care Radu o pompa. Un observator exterior ar fi putut sa identifice ca totul dura fix 105 de secunde pe care Claudia si le amintea ca fiind cea mai lunga ora de sex oral, iar Radu, ca cel mai uimitor sex oral.
Cand se linisti, Radu o vazu pe fata cu ochii rosii si inlacrimati, in genunchi, cu sperma si saliva scurgandu-i-se de pe buze.... apoi ochiul lui ferm il anunta ca pizda asta nu-si tinuse gleznele incrucisata si nici mainile la spate. Claudia vazu norii din ochii lui si nu stia ce facuse gresit, incercand sa rememoreze scena si sa vada unde ...
- Cate 10 lovituri peste cur sau tate pentru maini si glezne; plus 10 pagini cu ceea ce ai gresit! Vedem noi cand le vei primi...
Fara sa o lase se isi stearga bluza, doar intinzandu-si saliva pe care nu apucase sa o inghita de pe fata, 10 minute mai tarziu Radu ii deschidea la lift usa Claudiei. Inca 10min mai tarziu si Claudia mersese in lift cu inca 2 cupluri, trecuse prin fata receptiei, unde, desi nu ridicase ochii din pamant, putea sa spuna clar ca receptionista o studiase cu uimire si apoi se uitase cu nedumerire si usoara admiratie la Radu in timp ce ii dadea explicatiile despre cum sa ajunga si sa foloseasca sala. Apoi urmara 50 de minute de squaduri care mai de care mai solicitante sub imagiantia debordanda a lui Radu, alegare pe banda, isi lucra coapsele interioare si apoi exterioare, impinse greutati la nivelul pectoralilor ... si admirase cum pula lui Radu ii zvacnea de fiecare data cand lucra cu ea primele exercitii si simtea cum dildoul si dopul anal impung ferm in materialul transparent al egarilor.
In timp ce alerga pe banda, Radu isi tot reprosa scaparea de dimineata; isi propusese inca de dinainte sa ii controleze Claudiei fiecare repriza de sex si sa urmareasca si verifice cat si cum Claudia se excita, astfel incat sa ii conditioneze pozitiv fiecare partida de sex; iar acum.... se lasese dus de val si ... nu o ajutase cu nimic sa isi gaseasca placerea in oralul acela brutal. Asa ca dupa o scurta alergare si in pauzele de cateva zeci de secunde dintre exercitiile Claudiei o chema pe fata sa lucreze ca intr-o echipa, in care ea sa fie ganterele lui. Lucra, astfel, ridicari, flotari, tractiuni, fandari cu corpul fetei pe post de greutati. Claudia zambea de fiecare data cand era ridicata ca o gantera si el o alinta "ganteruta mea", neputandu-se abtine sa nu uite si sa nu se gandeasca la pula lui in timpul exercitiilor, amintindu-si de cat de uda se simtise de dimineata cand in explozia aceea animalica a lui , in forta si dominarea absoluta pe care le lasese sa radieze din el, orice gand din mintea fetieii paralizase ...
O ora mai tarziu Claudia si Radu se indreptau spre micul dejun; Claudia apucase sa se spele si sa se schimba in noile haine selectate de Radu; iar barbatul insistase se isi umfle tatele din nou, dar de data asta fara sa mai poarte curelusele care i-ar fi tinut tatele batoase; imbracase o fusta neagra dimn piele, stransa, pana la jumatatea coapsei si o camasa alba, cu mansete usor bufante, o curea rosie, lata, ciorapi negri si nelipsitele tocuri rosii asortate in partea de sus cu chokerul de piele rosie cu inel- ce mai, o zgarda eleganta, dar tot o zgarda.... Pana aici nu s-ar fi putut spune ca este ceva cu totul si cu totul deosebit cu tinuta ei, afara de eleganta si asortare .... Doar ca Radu le alesese, iar aceasta propozitie devenea o axioma pentru indecenta, erotism si degradare. Fusta (https://www.wickedtemptations.com/standard-sizes/clubwear/mini-skirts/black-faux-leather-high-waisted-skirt-w-two-way-zippers.html), nu ar fi fost o problema reala ca era pana la jumatatea coapsei, ci faptul ca avea un fermoar in fata sau la spate (dupa cum orientai fusta) si pe care Radu il deschei lasand doar cativa centrimetri pana la pubisul fetei. La fiecare pas, fusta ii lasa la vedere banda cu model de la ciorapi si, implicit, insemna privelistea, aproape completa, a coapselor interioare cu carnea ei dulce, stransa de ciorapii negri. Camasa alba... eiiiii, si ea avea povestea ei...; cambrata si alba, dintr-un material usor elastic, se mula pe corpul Claudiei; cand ne gandim la o camasa, ne gandim ca ea are si nasturi.... si intr-adevar, avea ....doar primii 3 de jos in sus! Astfel incat, chiar in dreptul tatelor, nasturii se terminau....; cand o imbracase, Claudia fusese convinsa ca la primii pasi ii vor sari tatele din ea pentru ca isi simtea sfarcurile atingand tivul decolteului iar faptul ca era cambrata nu facea decat si ii impinga tatele spre mijlocul pieptului, obligandu-i tatele sa se adune in dreptul decolteului care era mai mult decat generos; practic tatele ii stateau inauntru daca nu s-ar fi aplecat si datorita faptului ca si le pompase si erau usor mai mari, presand ele in materialul camasii. Dupa primele cateva minute Claudia nu reusise sa se obisnuiasca cu diabolica croiala a camasii care facea sa fie foarte nesigura de cat anume se vede cu adevarat si de senzatia permanenta ca sfarcurile ii ies si i se vade toata tata. In fata oglinzii din camera incercase sa isi aseze camasa si sa o mai traga, dar isi lua o cravasa de atentioanare peste fund , iar privirea lui Radu fusese extrem de graitoare: nu te atingi de camasa, o lasi sa stea asa cum va cadea din pozitia corpului. Claudiei aproape ca ii parea rau ca nu isi pusese curelusele de strangulat tatele pentru ca i le-ar fi bombat si impins si mai mult in materialul stramt si in felul acesta ar fi fost mai sigura ca nu va risca ca decolteul sa ii incadreze tatele intr-un act de perversiune prin care bucata aceea de material, supranumita camasa, care ar fi trebuit sa o acopere nu facea nimic mai mult decat sa o dezveleasca si sa o expuna intr-un mod obsecen.
Perversitatea barbatului continua, pentru ca un observator care ar fi fost cu ochii la nivelul genunchilor fetei, putea sa surprinda in mersul fetei, ceva roz, fosforescent intre coapsele fetei: era antena de la vibratorul cu bile. Un dispozitiv care functiona ca un set de bile BenWa si care, activat de telefonul lui Radu devenea un vibrator care ar fi raspandit valuri, valuri de placere. Cu siguranta, banuiti ca nici fundul fetei nu fusese ignorat si Radu se asigurase ca fata purta dopul anal care o umpluse si de dimineata. Toate jucariile acestea fusesera re-lubrifiate cu o cantitate generoasa lucru care le facea, aproape, sa clipoceasca in gaurile fetei.

Iesind din lift si intrand in spatiul deschis al restaurantului care era organizat pentru bufetul de tip suedez, Radu ii deschise calea si o directiona cu mana usor in fata lui, ca intr-un tango in care miscarile partenerului de dans sunt un omagiu adus dansatoarei, iar fiecare dintre gesturile lui este destinat sa o puna in valoare pe ea, sao arate in toata splendoarea ei. In mod usor cinic, si atat de caracteristic lui, Radu avusese grija ca daca in tango hainele ei sunt lungi si elegante, aici sa fie scurte si indecente. Astfel incat, in primele 30 de secunde prezenta Claudiei atrasese privirile a peste jumatate dintre cei de la mese, barbati si femei deopotriva. Claudia putea citi dorinta din ochii barbatilor si combinatia ciudata din privirile femeilor de dispret fata de ea si admiratia fata de el. Cu siguranta, ei doi erau un cuplu de neuitat. Din fericire pentru fata, micul dejun era spre final si cei de acolo erau mai putini decat ar fi fost cu jumatate de ora in urma si usor grabiti, grabiti si de femeile care isi prinsesera partenerii mai strans de brat si incercau sa le sopteasca tot felul de lucruri intr-o preocupare total inconstienta de a-si proteja barbatul de o asemenea ispita de nerefuzat si, totodata, atat de accesibila, cel putin la a fi privita. Pentru a atenua impactul, pe care il stia devastator, al unei astfel de expuneri, Radu o plasa la o masa, mai retrasa si apoi ii umplu el o farfurie fara o intrebe; Claudia chiar nu simtea in acel moment ca ar fi vrut sa fie intrebata ce vrea sa manance sau , si mai rau, sa fie pusa in situatia de a-si lua ea, defiland prin fata tuturor, ca un exponat vanat de ochii lacomi.
30 de minute mai tarziu se inregistrau la conferinta si intrau in sa...



    Login