Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

CLAUDIA - inceputuri
Autor : Farcasadu - 2019-12-26
Citita de 8331 ori - Nota 3.32 (109 voturi)
Era ora 18.35 si mai toti colegii din open-space isi stransesera hartiile si dadeau shutdown .
- Ciao, Claudia! Ne vedem maine.
Claudia ridica putin ochii din monitor si ii zambi colegei ei.
- Ne vedem maine, Cori!
- Nu uita ca ti-a venit la Receptie cutia aceea misterioasa...; ai grija sa nu fie vreo bomba..., ii zambi ea
Claudia se uita putin cu privirea pierduta; nu isi amintea sa i se fi spus de vreun pachet ....; termina emailul de trimis; mai erau cativa colegi care isi luau la revedere, asa ca lua liftul si pleca spre Receptie. Cand fata de la Receptiei ii intainse pachetul simti ca lucrurile vor fi foarte diferite in seara aceea: recunoscu scrisul ingrijit si rotund al lui Radu. Il deschise, iar primele cuvinte o facura sa se opreasca si sa se intoarca spre lift; colegii ii aruncara o privire putin ciudata, dar Claudia era prea surescitata citind hartia din pachet.
Se duse tinta la toaleta și se asigura ca este singura. "Pizda, asigura-te ca esti singura cand citesti asta.... nu as vrea sa ii sochezi pe cei din jur cu cat de uda te vei face; oricum ai 20 de minute..." astfel incepea mesajul. Radu nu era oldfashion dar ii placea sa o puna in situatia ca daca va trebui sa ascunda o hartie sa fie mai dificil decat un mesaj pe telefon...

20 de minute mai tarziu, Claudia iesea din liftul spre receptie: purta aceeasi scurta de primavara; un observator atent ar fi vazut ca nu mai avea espadrilele arginitii, ci pantofi rosii cu tocuri cui de 16 cm. Esarfa de la gat ascundea o zgarda din piele neagra, cu un inel auriu in fata, prin care era un lant cu zale mici , dar foarte rezistente care cobora pe pieptul fetei pe sub bluza neagra semitransparenta care, în pofida mânecilor lungi si a decolteului extrem de decent, care ii urmarea linia gatului, era o fâșie semitransparenta care abia ii acoperea sânii pana la sfarcuri, lasadu-le partea de dulce si rotunda de jos dezvelita; utilizarea lantului nu era decorativa asa cum s-ar putea crede, ci ii prindea clamele de pe sfarcuri, ridicandu-i-le usor și facandu-i-le sa fie atât de vizibile, cat si ascunzandu-i-le sub lungimea insuficienta a bluzitei. Scurta pe care o purta ii lasa sa se vada ciorapii negri, pana la jumatatea coapsei; ceea ce lasa imaginatiei sa stabileasca lungimea fustei; ceea ce nu se vedea era faptul ca fusta neagra nu doar era scurta, ci avea si o crapatura la spate care urca pana la marginea bucilor; iar fara haina, fiecare miscare ii arata marginea de jos a bucilor si interiorul dulce al coapselor.

Claudia facea pasi mari, incercand sa se tina cat mai bine pe tocurile inalte, urmarind cu ochii taxiul care o astepta jos. Stia ca acesta nu va astepta mai mult de 5 minute si asta ii dadu un fior pe sira spinarii la amintirea durerii de pe care o indurase la pizda si cur- cand intarziase ultima data.

Verifica numarul de inmatriculare al taxiului dat de Radu si urca pe bancheta din spate. Scaunul din fata era dat deja in fata, lasand-o sa isi lungeasca picioarele. Nu ar fi vrut sa trebuiasca sa mai faca nimic, dar stia ca cu Radu nimic nu era ceea ce parea a fi. Soferul o privea intens si isi regla oglinda sa ii vada corpul. Lua un pachet din dreapta si i-l inmana- aceleasi litere rotunde, caligrafice - "pentru pizda mea favorita". Claudia simtea ca ii iau foc obrajii; lua cu ambele maini pachetul frumos ambalat si tresari cand telefonul ii anunta un sms: "Felicitari ca ai reusit sa te incadrezi in timp! Se pare ca nu ai uitat ce a patit pizda si curul tau... Revenind, cursa dureaza 18 minute. Ai suficient timp sa iti pui jucariile din cutie. Desfati scurta, departeaza larg picioarele si baga-ti bilele in pizda, iar plugul in curulet. Cred ca si soferul ar putea fi incantat de prestatia ta- sper lucrul acesta pentru tine pentru ca daca dupa cursa iti da mai putin de 100p, te asteapta tot atatea lovituri cate puncte ai lipsa... Distractie frumoasa pana ne revedem!" Claudiei ii tremurau usor mainile si nu reactiona mai multe minute; intre timp taxiul gonea prin Bucuresti si isi dadu seama ca nu mai are pre mult timp ...

Se muta la mijlocul banchetei si isi descheiei larg scurta- soferul o observa deabia cand se oprira intr-o coloana si aproape ca atinse masina din fata, uitand sa puna frana la timp. Un usor zambet ii trecu Claudiei pe chip, deschizandu-si usor buzele de un rosu aprins. Scoase din cutie bilele atent imachetate intr-un saculet rosu; erau doua bile de ben-wa, destul de mari, cu un lantisor auriu la capat; fusta scurta nu mai trebui ridicata, ci doar isi dadu usor la o parte tanga-ul indecent pe care il purta si incepu sa isi frece usor bilele de labii; soferul era cu ochii cat cepele si rata un semafor din cauza aceasta in concertul claxaonelor din spate. Caludia isi introduse cu multa usurinta bilele in pizda deja umeda. Prima sarcina era indeplinita, iar masina gonea din nou in traficul infernal. Cand scoase din al doilea saculet, but-plugul, Claudia avu o tresarire de panica: " cum dracu` mi-l voi baga in cur?". Era un plug auriu, cu piatra rubinie la capat, dar care avea 5 cm diametru (mai mare decat bilele); si nu se vedea nicaieri vreun lubrifiant...
"Ajungem in 2 minute", spuse soferul. Claudia nu mai avea timp de pierdut, dar nici nu stia ce sa faca... cum si-l va baga?! Masina opri si Claudia era disperata... asa ca, fara sa vada privirea insistenta a soferului, isi baga in gura dildoul si il linse cu simt de raspundere, se ridica usor intr-o mana si isi sufleca pana la buric fusta, incerca sa isi relaxeze bucile, iar cu mana cealalta si fixa dildoul la intrarea in anus si forta intrarea; nu reusi din prima si trebui sa insiste; simti acut durerea de la cur si ii smulse un usor tipat imbinat cu satisfactia ca reusise. Cele 60 de secunde cat ii lua ca isi bage plugul parura o ora intreaga; nici nu isi dadu seama de lantul care ii tragea sfarcurile din ce in ce mai sus si privirea total excitata si tampa a soferului. Un claxon insistent de la masina din spate ii trezi pe amandoi la realitate.
Claudia cobori, incercand sa isi traga fustita si sa se acopere cu scurta.

Tensiunea in care fusese o facea sa nu mai simta decat cat de plina ii era pizda si curul la fiecare pas si intra in restaurant. Un picolo ii deschise usa si o intreba daca are rezervare. Claudia se bloca putin si spuse numele lui Radu. Figura baiatului se lumina si cu un zambet aproape malitios raspunse: "Da. Am gasit. Dvs sunteti Claudia. Va rog, pe aici". Claudia nu putu ingaima aproape nimic si il urma. Urcara pe scara spirlata la etaj, unde 3 mese goale erau la marginea unui unui perete de geam, care dadea spre strada unde o lasese taxiul.

Prin mintea Claudiei treceau gandurile ca ferariurile pe o autostrada germana... Totul era atat de repede si de ciudat si totusi totul purta amprenta inconfundabila a lui Radu. Incepu sa simta mai clar bilele si plugul si constata ca ii era incomod sa stea cu scurta pe ea. Tocmai atunci, un alt chelner urca cu o tava:
- Buna seara, eu sunt Costel si va voi servi in seara aceasta. Dl Radu mi-a spus deja ce veti vrea sa comandati si ca aveti nevoie sa lasati haina la cuier.
Claudia privea putin pierduta... sa isi scoata haina ?!? mai fusese purtata prin oras imbracata ca o tarfa, dar fusese doar cu Radu, se aratase doar cand ii daduse el comenzile, atunci erau singuri pe strada, ... era altceva. Chelnerul aseza apa, cafeaua si martiniul si astepta politicos langa ea. Claudia simti ca nu are cum sa scape. Se ridica cu greutate si isi scoase haina cu miscari lente si neindemanatice, cu privirea in jos; cand ii intinse chelnerului haina, obrajii ii ardeau, iar sfarcurile si le simtea tari ca piatra. Avu impresia ca cele 20 secunde in care chelnerul o privi din cap pana in picioare uimit fusesera cateva ore. Luaindu-i haina, chlenerul disparu pe scara, iar ea ramase singura, la masa, cu gandurile vraiste si cu un freamat in intregul corp. Sunetul telefonului o trezi: era Radu:
- Buna! Sunt foarte mandru de tine! Voi ajunge in 30 de minute. Te rog sa iti termini toate bauturile si sa ii ceri chelnerului inca un martini. Sper ca nu ai uitat cum trebuie sa stai la un restaurant; si apropos, peste 10 minute ma astept sa te joci cu bilele si pizda ta cea umeda- si sa nu indraznesti sa termini fara permisiunea mea.
- Te iubesc..., dar inainte de a termina cuvintele, apelul se intrerupsese deja.
Claudia era demult intr-o alta lume, fara isi dea seama, intr-o lume a placerii prin durere si umilinta, intr-o lume in care vorbele lui erau comenzi si nu putea decat sa se supuna.

Cand isi lua pozitia de restaurant, cu picioarele larg desfacute realiza ca fereastra la care statea nu doar ei ii oferea o priveliste asupra strazii, ci si strada o putea admira pe ea si pizda care i se naclaise de tot. Isi indrepta coloana si isi trase coatele in spate, scotandu-si sanii inainte si tensionana si mai tare lantul care ii tragea brutal sfarcurile in sus. Simtea si mai acut, plugul din anus, parca mai mare si umpland-o de tot. Aproxima cele 10 minute si incepu sa se mangaie si sa se joace cu bilele din vagin; in mod normal, bilele ar fi trebuit sa o ajute sa se excite- dar ea era deja foarte excitata! Si surescitata de tot ceea ce i se intampla, de faptul ca era singura, la o masa intr-un restaurant in centrul Bucurestiului, imbracata stilat si asorata, dar tot ca o tarfa, cu un plug imens care o umplea pe interior, cu clame care ii trageau sfarcurile din bluza mult prea mica si decoltata, iar pe deasupra trebuia sa se joace si cu bilele vaginale care ii plescaiau neincetat intre picioare. Era oarecum mai bine ca statea cu picioarele desfacute pentru ca o facea sa nu mai simta toate secretiile pizdei adunate intr-un singur loc, ci incepusera sa se intinda pe coapsele interioare.

Sorbi tot martiniul si incepu sa se lucreze pe clitoris si pe toata suprafata labiilor, lasand ca placerea managierilor sa ii cuprinda corpul; inchise usor ochii si se pierdu in senzatiile de placere... Tresari brusc cand 2 maini puternice i se asezara pe umeri si o tintuira pe loc. Simti atunci parfumul LUI si intoarse usor capul, lasandu-se muscata usor de gat. Deschise usor ochii si il vazu pe el zambind, gata, gata sa o intrebe daca nu cumva a terminat fara permisiune. Cuvintele ii ramasera in gat odata ce realiza ca una dintre mese era deja ocupata de 2 femei care o priveau amuzate si soptind ceva. Intregul corp incepu sa ii termure si doar mainile puternice ale lui Radu ii dadura stabilitate si siguranta.
Sesizand privirea ei, Radu intoarse capul spre masa femeilor: "Cand am ajuns eu cred ca ele erau de vreo 10 minute aici". Si zambi plin de inteles.
- Dupa privirea si zambetul lor , cred ca au apreciat prestatia ta. Deci, inseamna ca nu m-ai facut de ras!
Claudia il privea si ar fi vrut sa o tina de mana strans de tot. Radu insa avea alte planuri: se aseza vis-a-vis de ea, cu fata spre masa fetelor din spate. Veni si chelnerul Costel care ii lua si lui comanda; cu o nonsalanta fireasca comanda si pentru ea o salata si un al treilea martini. Abia atunci, Claudia realiza ca inainte de a incepe sa se frece intre picioare terminase deja primul martini; iar cand venise Radu, paharul era plin deja.... Gandul si trairile foarte intense ii blocau din ce in ce mai mult capacitatea de a elabora raspunsuri si comportamente inteligente si adaptative. Singura ei adaptare era acum EL : ce (ii) facea, ce (ii) spunea.
- Am inteles de la taximetrist ca era cat pe ce sa faca accident si sa intarzie cursa.... Claudia inghiti in sec. Iar buzele rosii i se deschisera. Vazu privirea din ochii lui si stiu ce ii va cere.
- Coboara sub masa si vreau sa vad ruj pe toata lungimea.
Claudiei nu ii venea sa creda ce face. Sorbi o gura de martini si se lasa jos ca si cum scapase ceva; intra sub masa fiind protejata de fata de masa lunga... Se aseza in patru labe , isi incrucisa gleznele si desfacu prohabul barbatului care savura paharul de vin-ars. Stia ca nu poarta lenjerie si ii fu usor sa ii scoata membrul deja in semi-erectie; isi potrivi greutatea pe genunchi si maini si se apuca sa il suga incet si adanc, asa cum ii placea; saliva incepuse sa i se amestece cu secretiile glandului si sa i se prelinga pe barbie, pe piept si pe sani, dar Claudia pastra ritmul; simtea pulsiunile tot mai puternice ale pulii lui Radu si nu dura mult pana cand simti mana lui pe ceafa, imobilizand-o si fortand sa coboare si mai mult pe gland, pana cand simti varful pulii dincolo de omusor. Jetul pe care il stia deja ii tasni direct in gat, provocandu-i convulsiile firesti ale senzatie de inec, dar mana lui nu o lasa sa se ridice. Inghiti cat putu si se stradui sa nu lase nimic sa ii scape. De pe buzele intredeschise i se scurgeau firisoare multiple de sperma amestecata cu saliva.
Cu mana pe ceafa ei ii orienta ochii spre el : " Sunt mandru de tine. Poti sa inghiti, dar sa nu te stergi sau sa duci mana la botic sau sani." Abia atunci isi lua mana de pe ceafa ei, dandu-i drumul: "Incheie-ma si vino pe scaun."
Claudia se ridica de sub masa si isi simtea genunchii fierbinti si rosii; datorita miscarii de dute-vino, bilele din vagin ii provocasera o adevarata inundatie intre picioare, care i se prelingea acum, in valuri, pe copasele interioare, pe scaun si pe fustita; nu isi mai simtea exact sanii, ci doar sfarcurile tari care impungeau bluzita; cel mai umilitor insa era privirea uimita si iscoditoare a femeilor de la masa cealalta in timp ce ea simti pe buze, pe barbie si sani combinatia de sperma si saliva ce ii acoperea pielea. Ochii ii erau usor rosii si umflati, umezi, iar machiajul din jurul lor i se intinsese putin de la efortul de a se stapani din reflexul de inec si voma.

- Ar trebui sa fi foarte mandra de tine. Ele, zise Radu aratand cu o miscare scurta de cap, nu ar fi capabile sa faca ceea ce poti tu sa faci. Nu si-ar putea satisface barbatul asa cum poti tu. Pot sa arate oricat de decent, pot sa fie imbracate oricum, nu ar sti sa poarte hainele de pe ele si nici sa le merite. La fel ca o bluza sau la fel ca o bijuterie, sperma mea de pe fata si sanii tai trebuie sa stii sa o porti; sa stii sa te lauzi cu ea, sa le arati celorlalte ce inseamna pentru tine si ce poti face tu pentru barbatul tau, pe cand ele...
Tocmai atunci, veni si Costel, chelnerul, sa intrebe cum ii mai poate servi. Radu mai ceru o bautura si cand ajunse cu ochii la Claudia se uita insistent incercand sa sesizeze ce i se intamplase femeii.
- Imi pare rau ca v-ati varsat bautura, spuse el. Va aduc acum niste servetele...
- Nu... ,ingaima Claudia. Nu este bautura. Este.... este un cadou de la Radu si nu este nevoie de servetele..... Atunci Radu interveni:
- Ia o gura de martini si du-te la toaleta; nu te curata imediat si fa-ti cateva poze. Le astept pe telefon, completa Radu. Comand eu pentru tine.
Claudia fu fericita de aceasta iesire din situatie si fara sa il priveasca pe chelner, se indrepta spre toaleta. Abia atunci sesiza ca drumul spre toaleta trecea chiar pe langa masa celor 2 femei. Claudia ridica mandra capul si le privi in ochi cu un zambet de satisfactie si superioritate, in timp ce sfarcurile ii erau extrem de vizibil intarite si imense sub bluzita, iar sperma si saliva ii stralucea pe decolteu si inca i se mai prelingea de pe barbie.
Cand se intoarse cele 2 femei plecaseră si Claudia ofta adanc, parca relaxandu-se dupa o cursa intensa. Avu o tresarire cand se aseza pe scaun si isi dadu seama ca Radu o va suprinde tot timpul si ca nu are scapare de el si mintea lui perversa va fi tot tmpul cu mai multe mutari in fata ei si nu va fi niciodata capabila sa anticipeze toate hachitele lui: pe masa in locul mancarii o astepta un dildo roz, cu dimensiuni impresionante, cu gland mare si o baza de fixare si un set de 4 greutati lunguiete din care mai vazuse pe site-uri si la Radu.
- Scoate-ti bilele si aseaza-le pe masa. Fixeaza-ti dildoul pe scaun si aseza-te pe el . Caludia urma indicatiile si simti cum se umple de penisul acela artificial care parea sa ii ajunga pana la buric; ii luara aproape 5 minute pana reusi sa se lase cu totul pe penisul acela monstruos de mare, timp in care trebui sa se frece la pizda ca sa il poata lua. Radu gusta mancarea incet, urmarindu-i fiecare tresarire a muschilor, cum a intredeschis usor buzele rosii si a inchise ochii. O lasa sa se frece si sa se obisnuiasca cu penisul acela de 17 cm lungime (inserabili) si 5cm latime. Ramasese si el suprins ca reusise sa ia tot dildoul acela; nu mersese niciodatata atat de departe cu ea.
Cand Claudia deschise ochii, dupa aproape 10 minute, vazu zambetul lui Radu si se simti din nou mandra. Nu stia de ce; iar senzatia de plin dintre picioare, presiunea din anus data de dildoul imens din pizda si butplugul din cur se suprapunea peste aceasta stare de bine a privirilor lui. In fata ei straluceau de umezeala vaginului bilele pe care le avusese in ea si setul negru lucios si stralucitor de greutati. Aproape ca i se paru normal ca Radu sa ii ceara sa si le agate de clamele de pe sfarcuri. Ii trecu fulgerator prin mintea deja abrutizata de abundenta de stimuli si de jocul infinit al durerii si placerii ca daca nu isi fixase bine clamele acestea se vor desprinde incet si foarte dureros de pe sfarcuri- si ele brutalizate.
Cand isi fixa primul set de greutati pe fiecare dintre sfarcuri simti presiunea lor , cum ii trageau sfarcurile in jos, dar si lantul de la zgarda care contrabalansa si simti ca este safe; in aceleasi timp, un sentiment acut de nesiguranta ca va mai urma ceva ii persista undeva in spatele fiecarei miscari pe care o facea si de aceea era relativ lenta, asteptand, parca, inca ceva.
Si avea dreptate: Radu se apleca spre ea si atingandu-i usor sanii si sfarcurile cu podul palmei, ii desfacu lantul care ii lega clamele de zgarda, eliberand un sfarc, apoi celalalt. Greutatile se lasara incet, tragand dupa ele clamele ce ii prindeau bine sfarcurile mari si tari.
Tocmai atunci urca si Costel cu un set de bauturi. Claudia inlemni, pur si simplu, incapabila nu doar de orice miscare, ci si de a respira. Isi fixase privirea in ochii lui Radu, inconstienta de bataia din ce in ce mai puternica a inimii in absenta oxigenului, care ii facea ca sanii si sfarcurile sa ii tresara in ritmul din ce in ce mai alert al inimii ei.
Astfel o gasi Costel, cateva secunde mai tarziu, cand punea paharul de bautura in fata ei; reactia lui la vederea bilelor si a sanilor care ii coborasera sub linia translucida a simulacrului de bluzita pe care il purta era vizibila in prohabul lui; se vedea aproape cu ochiul liber ca acele greutati ii atarnau cu clame de zona in care ar trebui sa ii fie sfarcurile- iar prohabul lui mare incepu sa pulseze la nu mai mult de 2 palme distante de fata fetei.
- Ce zici Costel? Cum ii stau sanii?.... si facu pauza in care barbatul incerca sa ingaime ceva nedeslusit legat de ceva "de bine", dar Radu continua ca si cum, de fapt, intrebarea lui fusese retorica:
- Pune-ti si celelalte greutati. Ochii Claudiei nu clipisera pana atunci, fixati intra-i-lui Radu; si isi dadu seama ca se astepta, de fapt, la aceasta decizie a barbatului care ii putea dicta orice si ea ar fi facut orice pentru el. Lua cate o greutate si si-o atasa de clamele de pe sfarcurile abia ascunse de bluzita semitransparenta. Cu fiecare miscare, cu fiecare greutate, sfarcurile erau trase si mai jos, iar sanii se lasau... Simti cum sanii i se dezgolesc, iar sfarcurile ii ies usor sub linia bluzitei; cand isi atasa si ultima greutate simti ca Radu ar fi dorit ca ea sa se concentreze pe chelner, asa ca isi muta privirea nemiscata si goala catre Costel; in timp ce lasa usor greutatea sa ii traga sfarcul in jos, buzele intredeschsie i se arcuira intr-un zambet cu subinteles.
Radu se apleca usor si masa unul dintre sani in timp ce ii sopti ceva la ureche Caludiei, timp in care ochii fetei nu se desprinsera de pe chelner.
- In sea...



    Login