Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCati si Profesorul
Autor : ivaratim - 2009-01-21
Citita de 20682 ori - Nota 8.17 (172 voturi)
Intro: aceasta fantezie asteapta sa fie verificata pe un website rival de 5 zile. Poate voi o sa va miscati mai repede, altfel o sa cred ca si acest site este de fapt inactiv.

CATI si PROFESORUL
Background: Imaginati-va un viitor ipotetic in care este permis, respectabil si legalizat ca femeile si barbatii sa ofere placere sexuala contra cost.Cati este o profesionista, are reguli si contract.

Cati s-a trezit la ora sase fix. S-a intins ca o pisica, a recapitulat in gand ultimul vis si abia apoi a parasit asternutul cald, pasind cu gratie molesita spre baie. Era complet dezbracata si se mai intinse o data in fata oglinzii imense de pe perete studiindu-si corpul cu un ochi critic. Arata superb, roz si cald, suplu si curbat.
In baie se aseza pe tron si in timp ce se usura, cu ochii inchisi, se gandi la scenariu.
Se spala pe dinti si pe fata, apoi se baga sub dus si nu se putu abtine sa nu isi maseze tandru clitorisul si labiile, apoi isi introduse un deget in vagin, pipaind. Noaptea trecuta avusese o experienta brutala dar nu parea sa fi lasat urme care sa o impiedice sa lucreze in continuare. Nu mai simtea durere la atingere, nici la apasare.
Peste jumatate de ora, proaspat spalata, curata, se apropie din nou de oglinda. Isi potrivi sutienul decoltat, jartierele si ciorapii, chiloteii minusculi, toate din dantela alba. Conform cerintelor clientului se machie discret si se imbraca cu o uniforma de scolarita. Fusta plisata de abia ii acoperea fesele iar sanii stateau sa ii explodeze sub pieptul rochitei. Incalta sandalutele albe fara toc, isi arunca pe ea pelerina si iesi.
Peste alta jumatate de ora suna la usa casei unde fusese solicitata. „Profesorul” i-a deschis imediat. S-au salutat politicos si el i-a luat pelerina. A studiat-o cu atentie si a remarcat:
- Observ ca ai venit pregatita pentru lectie.
Cati a tacut. A ramas nemiscata in timp ce el i-a ridicat fustita pentru a-i verifica tinuta. L-a urmat apoi intr-o camera si s-a asezat pe canapea langa el, sprijinita de bratul lui. Au urmarit impreuna un film porno destul de reusit ca sa o faca sa se umezeasca dar in tot acel timp el nu a incercat sa se apropie mai mult,
Dupa ce a inchis televizorul a lasat de o parte telecomanda si s-a intors sa o priveasca. I-a ordonat cu blandete, ca unei eleve speriate:
-Ridica-te in picioare, te rog! Vino in fata mea!
A facut intocmai.
-Desfa-ti picioarele!
Cati si-a indepartat picioarele pentru a-i oferi accesul dorit. A stat cuminte in timp ce el si-a strecurat mainile sub rochita ei si apoi sub chilotei. Parea satisfacut de gradul ei de excitatie. A simtit ca el ii trage in jos chilotii si apoi:
-Vreau sa te vad mai bine. Intinde-te pe canapea!
Cati a inchis ochii doar pentru o clipa si s-a asezat apoi asa cum ii ceruse el, intinsa pe canapea. „Profesorul” i-a desfacut si ridicat putin picioarele si apoi i-a ridicat fusta in asa fel incat zona ei genitala ii era complet accesibila, cu labiile epilate, usor intredeschise, printre care se vedea orificiul umed si clitorisul usor congestionat.
Paruse sa sesizeze ca rochita incepuse sa o stranga. A inceput sa ii desfaca nasturii, dezvelindu-i sanii. Apoi s-a asezat foarte aproape de ea, privind-o cu atentie. Ii vedea labiile tumefiate si umede, cu interiorul roz ca niste petale deschise, si sanii rotunzi, cu sfarcurile ridicate de excitatie. Apoi i-a atins coapsele, mangaind-o cu blandete, din ce in ce mai sus, strecurandu-si degetele pe sub jartierele din dantela alba. Pe masura ce se se apropia de sursa umezelii ei Cati devenea din ce in ce mai excitata. Cu ochii intredeschisi il vazu intrerupandu-se pentru a se dezbraca. Ramase doar in boxeri si erectia sa era evidenta. Apoi s-a asezat comod pe fotoliu cu un pahar si a mai privit cateva minute, savurandu-si bautura. Cati inca mai era umdeda si imbujorata cand l-a auzit:
-Ridica-te si incepi sa te dezbraci!
Ea a inceput sa se dezbrace si in cateva minute, dupa cateva gesturi gratioase si taraganate, era aproape goala. A inceput sa isi desfaca jartierele si abia dupa ce si-a scos si ciorapii „Profesorul” i-a ordonat sa se roteasca pentru a o vedea din toate partile. S-a rotit lent si s-a oprit cu fata la el.
-Bine. Acum vino mai aproape si intoarce-te cu spatele la mine!
Supusa, Cati parcurse cei doi pasi care ii desparteau si se rasuci cu spatele la el. El ii prinse antebratele si i le imobiliza la spate cu ajutorul unei legaturi de piele pe care o avusese la indemana.
Cati a simtit un fior de teama dar nu foarte puternic. Legaturile partiale erau permise, erau trecute in contractul ei si in angajamentul pe care il semnase clientul. Erau interzise: scato, uro, lovirile ce provocau durere insuportabila (iar nivelul de durere era stabilit de ea, daca zicea nu, asa trebuia sa ramana), imobilizarea completa, orgiile, sexul anal is drogarea. Daca un client dorea asa ceva trebuia sa se adreseze colegelor care erau platite pentru asta.
Apoi a pus-o sa ingenuncheze in fata lui si el si-a eliberat falusul din stransoarea boxerilor. Nu dorise sa o faca ea. A oprit-o cu un gest cand ea si-a aplecat capul spre falusul lui. Inainte dorea ca ea sa bea din paharul pe care el il tinea in mana. Cati a privit paharul cu suspiciune. El insusi bause din acel pahar dar putea sa ii fi strecurat totusi un drog in bautura intre timp.
-Mai bine ai bea inainte sa ma enervez si sa te reclam pentru incalcarea contractului.
Iar ea a baut. Si in timp ce bea bautura tare nu a putut decat sa gandeasca: „Daca el isi incalca contractul va trebui sa plateasca mai mult.” Voia ca ea sa bea tot asa ca a baut, in timp ce el ii tinea paharul si o indemna cu rabdare.
I-a luat paharul de la buze si a lasat-o aproape un minut sa astepte, doar privindu-i chipul imbujorat. Abia apoi i-a facut un semn si ea s-a aplecat spre erectia lui, in timp ce el si-a indepartat putin coapsele pentru a-i permite apropierea. Ea i-a prins varful falusului intre buze si apoi, incetul cu incetul, l-a atras cu totul in gura, incepand sa il maseze usor cu limba si cu buzele, miscandu-se lent de-a lungul sau. A intensificat miscarile si masajul pe care il aplica organului intarit si dupa cateva minute bune el era aproape de a ejacula. Din fericire pentru ea nu avea dimensiuni impresionante asa ca il putea lua pe tot in gura fara sa se sufoce, in timp ce actul in sine continua sa o excite. O ameteala placuta se adauga starii ei de excitare. Alcoolul pe care il bause, si care nu era interzis, trebuia sa fie cauza.
Brusc el a oprit-o si i-a ordonat sa se intinda din nou pe canapea. O oarecare latenta in propriile gesturi si slabiciunea care punea stapanire pe ea a inceput sa ii ridice niste semne de intrebare. Nici macar nu avea destula energie sa vorbeasca. Doar s-a intins pe canapea, asa cum i se ceruse. Isi simtea mainile legate la spate, presate pe curbura coloanei lombare. Il putea vedea pe „Profesor” in timp ce acesta si-a lepadat de tot boxerii cu gesturi calme. Si-a pus un prezervativ peste care a masat un gel, despre care ea a crezut ca este lubrifiant. A venit spre ea si nu a parut multumit de pozitia ei, cum statea intinsa, cu picioarele usor indepartate. I-a flectat coapsele pe abdomen, indepartandu-i-le mai mult, si s-a plasat cu varful la intrarea ei. Nu avea de gand sa o penetreze imediat. S-a aplecat peste ea si a inceput sa ii sarute sanii in timp ce cu mainile ii mangaia coapsele si fesele urcand apoi spre abdomen, evitand cu dibacie zona ei fierbinte. I-a sarutat apoi gatul expus si i-a rontait urechea dreapta dupa care a soptit:
-Daca vrei sa te ajut cu asta…
… si ii atinse usor labiile tumefiate,
-…trebuie sa ma lasi sa te sarut pe gura.
Cati inca ezita. Era o abatere de la scenariu. Clientii de obicei nu doreau sa sarute pe gura. Lui nu i se parea totusi asa. Chiar intentiona sa o forteze:
-Vrei nu vrei oricum te sarut. Te am sub mine, cu mainile legate, complet desfacuta si fara aparare.
Aceasta enumerare a elementelor vulnerabilitatii ei o facu sa geama de excitare. Gemea pentru prima oara in aceasta seara si barbatul a remarcat asta. Falusul lui remarcase si el, caci Cati i-a simtit zvacnirea la intrarea in vaginul ei.
„Profesorul” i-a prins buzele cu promptitudine. A inceput sa o sarute brutal si rascolitor si in acelasi timp degetele lui au pus stapanire pe sexul ei. I-a gasit cu usurinta clitorisul si l-a masat intre degete in timp ce cu cealalta mana i-a gasit intrarea umeda si a pipait drumul inauntru.
Intr-adevar nu avea cum sa se opuna. A continuat sa o sarute cu pasiune si in momentul in care si-a saltat pelvisul, potrivindu-si varful de sageata in fanta ei. A alunecat inauntru cu o miscare brusca aproape brutala si, in ciuda lubrefierii, Cati avea senzatia ca falusul era mai gros decat ar fi crezut. A incercat sa se uite, dar nu avea cum, strivita sub el si sub sarutarile lui din ce in ce mai invadante. Ganduri nebunesti ii treceau prin cap, intrebari despre ce bause de fapt, pentru ca parea sa se fi transformat intr-un receptacul de placere sexuala fara vointa proprie, incapabila de a se apara.
El a inceput sa se miste initial lent si apoi tot mai repede, facand-o sa tipe de cateva ori. A continuat sa o penetreze in ritmul acela imposibil de rapid, in timp ce ea simtea ca ia foc pe dinauntru, timp de minute lungi, desi nu ar fi putut jura ca fusesera minute sau ore.
Inca mai era in ea, miscandu-se cu febrilitate, si probabil urmand sa ejaculeze, cand in camera au navalit cativa barbati mascati. L-au smuls de pe ea si au parut sa se amuze teribil vazandu-le expresiile ingrozite. Iar Cati s-a intrebat daca reusise sa afiseze groaza pe care o simtea.
-Ia te uita. Se distreaza cu profesionistele amicul nostru. Trebuie sa o incercam si noi, poate o fi ceva de capul ei dar pana una alta avem o polita de platit.
Cati nu putea vorbi, a descoperit asta cu teroare. Nu putea sa faca nici o miscare. Erau inarmati si a parut ca sub amenintarea lor Cati l-a lasat pe unul dintre ei sa ii puna calus si sa ii lege picioarele cu proprii ciorapi, desi in fapt nu s-ar fi putut opune nici daca ar fi vrut. A vazut cum „Profesorului” i-au pus catuse, calus si i-au legat picioarele cu o curelusa mai lunga. Pe ea au luat-o pe sus in timp ce pe el l-au imboldit sa mearga impiedicat spre usa. Unul dintre ei i-a smuls prezervativul folosit si l-a felicitat pentru erectia care incepea sa apara din nou, dupa socul suferit.
-Sper ca mai ai camera speciala la subsol.
Unul dintre ei verificase deja, caci ii confirma celui care intrebase, si care parea sa fie seful.
Camera speciala era dotata cu toate instrumentele pentru a practica perversiunile sexuale cele mai fanteziste. Cati era ingrozita. Nu se angajase niciodata in astfel de practici.
Cel ce parea a fi seful s-a asezat pe un fotoliu confortabil si a inceput sa dea ordine:
-Aduceti „masa” si „scaunul”. Incepeti cu el si intre timp pe ea dati-mi-o mie.
Au depus femeia in bratele lui, asezata in asa fel incat sa poata vedea tot ce se petrecea in fata „Sefului”. Acesta si-a strecurat cu un gest firesc mana dreapta intre picioarele ei si si-a facut loc cu degetele pana a desfacut-o destul ca sa isi introduca degetul aratator si mijlociul in interiorul ei cald. Cati tremura de teama si era incordata, asa ca inca un gest brutal nu parea sa o mai afecteze. Mana lui stanga ii prinse sanul stang si el ii percepea acum bataile inimii. Astfel instalat, dadu semnalul de incepere.

Scaunul era un model special, cu o forma ciudata si numeroase chingi pe care mascatii le-au verificat pe rand, tragand de ele cu furie. Seful comenta satisfacut:
-Imi pare bine sa vad cat de bine ti-ai intretinut dotarile. Aproape as crede ca ne asteptai.
Facea aluzie si la erectia lui tot mai evidenta.
L-au asezat pe scaun si Cati observa ca fesele lui nu se sprijineau pe nimic. Incepu sa inteleaga ca era un dispozitiv de imobilizare pentru penetrare anala si ca forma ciudata a scaunului permitea rasucirea in asa fel incat sa permita accesul facil agresorului.
„Profesorul” incepu abia acum sa se zbata si unul dintre ceilalti barbati izbucni in ras:
-Haide, haide, doar nu esti virgin. Stii ca ne esti dator. Lasa-ne sa ne luam ce e al nostru. Cand ne-ai rugat sa te primim ai fost de acord ca daca gresesti trebuie sa fii aspru pedepsit.
Pentru inceput i-au prins gatul cu chinga lata plasata pe spatar. Au urmat doua chingi pentru umeri, petrecute pe la subtiori, una pentru torace potrivita sub sfarcuri si inca una pentru abdomen, sub buric. I-au slabit legatura de la picioare pentru a-i indeparta coapsele si le-au fixat cu cate 3 chingi: una inghinala, una la jumatatea coapsei si una chiar deasupra genunchiului. Apoi au urmat alte doua, la jumatatea gambei si deasupra gleznei, dupa care legatura pentru picioare a devenit inutila si a fost eliminata. Bratele, usor indepartate de corp, i-au fost legate de spatar si antebratele de bratele scaunului.
Au adus apoi, tot din dotarea camerei, niste recipiente cu crema colorata, rosu strident.
Cati a simtit ca degetele din ea se misca usor, masand-o cu pricepere si isi dadu seama ca se umezise din nou iar el observase. I-a spus la ureche:
-Iti vine si tie randul papuso! Pentru cine crezi ca e masa?
Ea isi abatu privirea spre „masa” si observa ca era tot un dispozitiv de imobilizare derivat dintr-o masa ginecologica.
-Acum priveste-l pe amicul tau. Ai rabdare!
A trebuit sa revina cu privirea la grupul de barbati. Erau 4 dar doar unul se misca. Parea ca cel care o tinea in brate pe Cati se retrasese in pozitia de privitor si celalalt preluase comanda. Ceilalti priveau de asemenea cu atentie in timp ce noul sef era foarte ocupat cu vopseaua. Cu mainile in manusi de latex i-a vopsit barbatului imobilizat organele genitale, masand insistent dar cu blandete pana ce erectia lui a ajuns la dimensiuni maxime. Se vedea incordarea muschilor victimei si faptul ca incerca sa se zbata dar legaturile erau atat de bine facute incat nu avea nici o sansa. A urmat buricul in care „artistul” si-a introdus un deget falic, mimand penetrarea de cateva ori, si apoi sfarcurile care erau deja tari si proeminente. I-a pictat apoi obrajii si pleoapele, tot cu rosu aprins, transformandu-l intr-un fel de cocota masculina.
-Acum sa vedem cat de supus esti.
Cu manusile murdare de vopsea, i-a scos calusul si imediat ce si-a recapatat graiul barbatul imobilizat a inceput sa implore sa fie iertat.
-Liniste! Daca mai spui vreun cuvand pedeapsa se dubleaza. Tot ce vrem sa auzim de la tine sunt gemete si tipete. Daca auzim un singur cuvant….
Barbatul a mai luat putina vopsea si i-a pictat buzele. Parea multumit de rezultat, si s-a intors catre ceilalti trei, ordonand:-Incepem!
Au adus impreuna un suport special pe care au rasucit scaunul la 90 de grade, fixandu-l astfel incat fesele victimei, usor indepartate, au devenit accesibile. Au inceput apoi sa se dezbrace in liniste si cu rapiditate. S-au aliniat apoi langa victima lor, cu mastile inca pe fata, cu falusurile falnice la vedere. Cati simtea sub propriul fundulet erectia barbatului care o tinea in brate si era imensa.
Unul cate unul, cei patru si-au pus prezervativele si s-au apropiat de cel imobilizat. In momentul in care primul i-a atins fesele, cuprinzandu-i-le in palme, „profesorul” a inceput sa geama speriat. Mascatul i-a indepartat incet fesele si i-a masat cu degetele mari orificiul anal dupa care s-a infipt cu forta, brutal, si si-a inceput miscarea rapida inainte si inapoi. Urletele „profesorului” se amestecara cu gafaitul satisfacut al barbatului care il calarea. In ciuda durerii atroce isi amintea totusi ca nu are voie sa vorbeasca dar folosi din plin permisiunea de a tipa.
A durat minute lungi, in care Cati a inchis ochii de cateva ori, prea speriata dar si molesita de ceea ce bause. Din cand in cand degetele lui magice o stimulau si ea deschidea ochii pentru a descoperi aceeasi scena a celor 2 barbati, unul violat si celalalt penetrandu-l cu salbaticie. Dupa o vreme, mascatul a terminat, ejaculand abundent in prezervativul din anusul torturat al celuilal. Primul violator a revenit cuminte la locul lui si al doilea a inceput.
Cand si al treilea agresor si-a incheiat actul profesorul ragusise de atata urlat si abia mai scheuna. Pe coapse si pe fese sangele amestecat cu mucus incepuse sa se usuce. Era randul celui care ii aplicase vopseaua rosie. S-a apropiat de condamnat. A observat cu amuzament in glas ca ejaculase si era din nou in erectie. L-a intrebat:
-Nu-i asa ca ti-a placut? Nu vorbi! Stiu ca ti-a placut si mai vrei. Uite ce am pentru tine.
Si-a dezvelit unealta si „profesorul” a gemut ingrozit. Cati a simtit si ea ca se cutremura. Vedea un falus gros si noduros, de lungime medie. Era asemanator cu ceea ce era convinsa ca o impungea in fese chiar in acel moment.
-O sa iti fac o mica favoare si o sa ma ung cu putina vaselina.
Peste prezervativ, in fata ochilor ingroziti si fascinati ai „profesorului” a inceput sa isi maseze organul cu crema rosie dupa care s-a mutat in spatele lui si a inceput sa i-o traga. In momentul in care a terminat barbatul sodomizat lesinase deja de durere, dar si ejaculase din nou.
Dupa ce au terminat, „profesorului” i s-a pus din nou calus, a fost ridicat in pozitie verticale si a fost „impachetat”. Adica unul dintre barbati a luat o folie de plastic maleabils si a infasurat-o in jurul organelor genitale flasce ale barbatului lesinat. Dupa ce s-a trezit l-au bagat cu scaun cu tot in dulapul care parea sa fie de dimensiuni speciale pentru asta, au inchis usile solide si au tras zavorul.
Era randul ei, Cati stia.
Au dezlegat-o si Cati a inceput sa se zbata moale, din cauza moleselii de care nu scapase, dar si de amorteala, dupa ce fusese atat timp imobilizata. Nu a reusit sa le scape din maini asa ca au luat-o si au pus-o pe „masa”. Au inceput sa stranga chingile: in jurul gatului, mainile fixate deasupra capului, umerii, bratele, antebratele, o alta chinga sub talie, si inca una deasupra soldurilor, dupa care au silit-o sa isi indeparteze picioarele si i le-au imobilizat ridicate astfel incat penetrarea profunda devenea accesibil.
Deasupra mesei era o oglinda si se vazu in ea, expusa si vulnerabila, inconjurata de acesti barbati necunoscuti. Nu putea face nimic ca sa se opuna. Avea inca in gura calusul care o impiedica sa isi invoce conditiile contractuale. A inchis ochii si a incercat sa isi relaxeze muschii perineului spunandu-si ca nu va fi decat o partida de sex. I-a deschis din nou cand a simtit niste degete binecunoscute atingandu-i labiile tumefiate. „Seful” mascatilor, cel care o tinuse in brate, a desfacut-o larg, masandu-i carnea sensibila si si-a plasat capatul falusului in centrul orificiului ei astfel evidentiat.
-Esti inca prea stramta pentru mine. Daca ne mai intalnim de vreo 2-3 ori o sa fii numai buna.
Impinse brutal, facand-o sa icneasca si se apleca apoi, inca fiind in ea, ca sa ii culeaga lacrimile de durere cu varful limbii. Femeia a simtit ca sangereaza si a continuat sa simta durerea ascutita pe toata perioada actului dar in ciuda acestui fapt a avut orgasm, un orgasm lung si violent, dupa minute lungi de tortura dureroasa. Ii masase clitorisul si sanii, o mangaiase exact atat cat trebuia ca sa ii provoace o placere de intensitate mai mare decat a durerii. Era un cunoscator. Stia bine ce face cu corpul sau.
Dupa ce a terminat si el, a ramas aproape lesinata pe masa aceea si unul dintre ei a inceput sa o dezlege. I-au scos si calusul si Cati ar fi vrut sa tipe, sa protesteze, sa ii loveasca, dar cand a simtit ca e libera nu a avut forta decat sa se ghemuiasca pe o parte, ascunzandu-si fata in maini. A auzit vocea „profesorului” si si-a dat seama ca totul fusese o inscenare. El aranjase totul si se distrase de minune.
Vocile se indepartara si ea a crezut ca a ramas singura. S-a ridicat cu greutate si a coborit de pe masa, incercand sa gaseasca iesirea. In camera era seminintuneric si s-a impiedicat de un obiect pe care nu il vazuse, dar a reusit sa ramana in picioare. Era ametita si a trebuit sa ...



    Login