Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCarla
Autor : masterdlux - 2009-08-03
Citita de 9516 ori - Nota 7.78 (32 voturi)
Carla e - din toate punctele de vedere - o femeie cu stil. Am cunoscut-o intamplator, pe un forum, unde am schimbat cateva pareri legate de bdsm si unde ne-am descoperit reciproc a fi compatibili. In discutiile purtate ulterior, pe mess, am descoperit-o putin cate putin, compunandu-i, ca intr-un puzzle, profilul.
Are 42 de ani, un statut social de invidiat si o educatie dobandita intr-o celebra universitate britanica. O adevarata femeie de fier in societate, a reusit sa dezvolte o afacere prospera in domeniul constructiilor, pornind de la un capital generos, mostenire de familie.
Lucida, eficienta, de o inteligenta sclipitoare si posedand o cultura enciclopedica vasta, este lesne de ghicit ca este genul in jurul caruia barbatii cu bani roiesc permanent. Libertina inca din adolescenta, avea un palmares sentimental de invidiat, doua casatorii incheiate, fara copii si fara regrete.
Viata ei sexuala insa... Un lung, foarte lung sir de dezamagiri, de incercari esuate, de sperante pierdute, de compromisuri zadarnice. Niciunul din numerosii ei parteneri nu reusise sa o citeasca, sa ii intuiasca genul, sa gaseasca butonul declansator al mecanismelor ei interioare. Cu niciunul din ei nu reusise sa fie atat de franca incat sa i se dezvaluie.
Purta haina conventionala a femeii de succes, a femeii puternice si realizate si era atat de obisnuita cu haina asta, incat niciodata nu gasise destula putere pentru a o dezbraca in relatiile intime. Si-ar fi dorit - si spera la fiecare inceput de relatie - ca partenerul sa-i ghiceasca dorintele reale, sau macar ca destinul sa-i scoata in cale un barbat croit dupa tiparul ei... Ghinion, insa! Avusese parte de tot ce va puteti imagina: cadouri scumpe, tandreturi fara margini, croaziere de lux in locuri exotice, romantism cat cuprinde, empatie, respect, admiratie...
Si toate astea in timp ce fiecare celula nervoasa si fiecare fibra din corpul ei implora dominare. Isi dorea sa fie supusa cu forta, isi dorea sa fie ingenuncheata, succesul ei se cerea echilibrat prin umilinta, tanjea sa simta gustul uitat al infrangerii, al abandonului si durerii.
Mi-a povestit ca tatal ei - un profesor universitar de o severitate rara - a continuat sa o pedepseasca pana in clipa in care a plecat din tara, la facultate. Motivele erau dese si inevitabile, avand in vedere controlul strict pe care i-l impusese si caruia ea, copila si mai apoi adolescenta, n-ar fi reusit sa i se supuna oricat s-ar fi straduit.
Pedeapsa era intotdeauna aceeasi: se aseza pe canapeaua din livingroom, o punea pe burta pe picioarele lui, ii ridica fusta sau ii tragea pantalonii sub fese si ii aplica cateva lovituri de curea. Numarul loviturilor varia in functie de gravitatea faptei pe care i-o imputa, niciodata insa nefiind mai putine de 30. In copilarie l-a urat cu patima pentru asta. In cateva randuri si-a imaginat chiar cum ar putea sa-l omoare. Si desi personalitatea ei dominanta incepea sa prinda contur, nu gasea niciodata puterea sa i se impotriveasca, sa-i conteste autoritatea sau metodele educative.
De fiecare data cand auzea cuvintele: "Draga Carla, ai gresit iarasi si, ca de obicei, vei plati pentru asta" paraliza inexplicabil si se supunea orbeste torturii lui.
Pe la 11 ani, intr-una din zile, jucandu-se cu cativa copii din vecini, uitase sa duca gunoiul - ei revenindu-i permanent aceasta sarcina. Seara, supliciul de rigoare... Numai ca de data asta a fost putin altfel! Ori tatal ei a lovit alaturi decat de obicei, ori pozitia ei a fost usor diferita, ori a fost altfel modul cum si-a relaxat fesele (invatase de mult ca asa resimte mai putin loviturile), cert e ca undeva pe la mijlocul numaratorii cureaua indoita a lovit jos, sub fund spre intre picioare, atingandu-i putin si vulva. Durerea - nu foarte intensa - s-a raspandit instantaneu in tot pelvisul si Carla a simtit cum o caldura radianta, coplesitoare ii inunda sexul. Toate loviturile primite dupa acest incident au sporit senzatia noua si necunoscuta pe care o incerca. Nu mai era usturime seaca. Era ceva greu de descris, o durere suportabila si placuta, care radia in toata zona intima si care - cu fiecare lovitura - acumula placere, concentrata, ca o esenta pura.
A plecat spre camera ei ametita, plutind, inrobita de un fior de nedescris, nou, nemaitrait si extraordinar de placut. In intimitatea dormitorului, si-a strecurat degetele in chilotei, curioasa sa afle sursa acestei intense senzatii si a descoperit, pe de o parte ca pasarica ei era inundata de un fluid ciudat, dens si abundent, iar pe de alta parte ca atingerea unui anumit punct - era vorba, fireste, de clitoris - ii naste o senzatie de o asemenea amploare incat simte cum i se taie picioarele. Ascunsa sub cearsaf, a continuat sa se exploreze, instinctul fiind cel care i-a dictat cum, unde si cat sa se atinga. A continuat o vreme, experimentand placerea nebanuita a micului ei joc tainic, dupa care, neavand habar incotro ar trebui sa evolueze excitatia, a cazut prada somnului.
Zilele urmatoare a reflectat mult la ce i se intamplase. S-a dezbracat, goala, in fata oglinzii si si-a examinat indeaproape si amanuntit pasarica. Se atingea pe clitoris, se juca insistent cu el, insa senzatia nu era nici pe departe aceeasi. Simtea o vaga urma de excitare si atata tot. Incerca sa reaprinda focul care-i mistuise pasarica in acea seara, insa tot ce reusea sa obtina erau scantei...
Frustrata, a hotarat ca data viitoare cand va fi pedepsita sa caute sa se aseze in asa fel incat sa repete experienta. I-au trebuit mai multe incercari pana sa gaseasca pozitia optima. Se aseza mai jos, punandu-si pieptul si nu abdomenul pe picioarele tatalui, isi desfacea putin picioarele si isi arcuia spatele in asa fel incat sa-si expuna cat mai bine vulva. Cand i-a iesit, povestea s-a repetat intocmai ca prima oara. Si-a facut, deci, un obicei din asta si de fiecare data cand incasa penitenta se inchidea in camera ei si se atingea - infiorata la culme - pe clitoris, isi manjea degetele cu lichidul lipicios, strecurandu-si-le intre labii, apoi il mirosea, il gusta, isi sugea degetele si simtea cum valvataia ia amploare. O sfarseala placuta ii cuprindea corpul si respiratia i-o lua razna. S-a trezit simtind ca doreste ca tatal ei sa fie acolo, sa o aseze in pozitie si sa reia seria loviturilor, de aceasta data localizate precis, pe vulva. Asa ca s-a hotarat ca data viitoare sa nu isi retraga pasarica la adapost dupa prima lovitura care-i atingea vulva, cum facuse pana atunci.
A pretextat chiar ca uitase sa-si faca temele la matematica pentru a grabi deznodamantul. Iar senzatia a fost coplesitoare. Nu doua, ci patru lovituri au atins-o pe sex, provocandu-i o stare aproape de lesin. La cateva minute dupa, singura, in pat, a trait plenar primul ei orgasm, devastator.
I-a placut atat de mult, incat a inrobit-o. De atunci inainte si-a dezvoltat o adevarata tehnica de auto-satisfacere, cu timpul capatand o asemenea experienta incat reusea performanta de a atinge orgasmul doar incordandu-si picioarele si bazinul si lovindu-se cu palma facuta caus, pe vulva, pe la spate.
Avea sa remarce totodata ca - in timpul sedintelor de penitenta pe care i le administra - penisul tatalui ...



    Login