Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCarla - partea a 2-a
Autor : masterdlux - 2009-08-07
Citita de 10625 ori - Nota 7.98 (57 voturi)
Daca n-ati citit “Carla” - desi sper sa fi facut-o - am sa rezum preambulul in cateva cuvinte: o cunoscusem pe un forum si stiam despre ea ca e o femeie educata, stilata, cu o cariera de succes in afaceri si cu o pasiune secreta pentru durere. Oarecum abuzata ani in sir de tatal ei, ajunsese sa dezvolte o dependenta bizara, capacitatea ei de a atinge orgasmul fiind conditionata de prezenta durerii.
Descoperindu-ne compatibili in lungi discutii purtate pe mess, stabilisem sa ne vedem - pentru prima oara – la casa ei da vacanta, in fapt un conac in toata regula, situat undeva prin zona Campulungului, pe locul unde si astazi, in paragina, se mai vedeau viile si livada bunicilor ei.
Indrumat de Carla prin telefon, am parasit soseaua si am urmat un drum prafuit de cativa kilometri, pana cand, de dupa o liziera, s-a ivit mosia – o umbra palida a ceea ce fusese candva.
Bucati naruite de gard marcau cu aproximatie locul unde ar fi trebuit sa se afle imprejurimile casei si acareturile. Grajdul, crama, hambarele abia se mai vedeau, napadite de vegetatia salbatica ce inghitise tot. Casa boiereasca, intr-o stare ceva mai buna, avea – in soarele bland al dupa-amiezii tarzii de vara – un aer aproape medieval si, desi tabloul general era cel al unei ruine, am inteles de ce Carla alesese sa lase locul asa, neschimbat. Fiind izolat, conacul scapase si de colectivizare, si de nationalizare, ramanand in proprietatea familiei ei si scutind-o de efortul de il recupera dupa 89. Parintii ei scapasera cu interventii mari de prigoana comunistilor, insa teama de a nu tulbura apele ii determinase sa abandoneze proprietatea, ramasa de izbeliste dupa moartea bunicilor. Carla, fiind nascuta in Bucuresti, dupa ce parintii ei rupsesera legaturile periculoase cu trecutul, nu avusese habar de existenta acestui loc pana in urma cu cativa ani, cand, intrebandu-si mama de soarta bunicilor, a aflat intamplator toata povestea. Ii placuse atat de mult aerul de ruina in care ajunsese locul, incat, desi avea mijloace materiale sa-l renoveze, a ales sa-l lase asa, amenajand doar cateva camere, atat cat sa se poata locui aici cateva zile.
Am parcat langa limuzina ei luxoasa si m-am indreptat agale spre intrare, inspectand in treacat zona. Conacul era imprejmuit din doua parti de livezi – meri batrani, care incepusera sa se usuce – iar in spate se inalta o panta napadita de tufani, doar sirurile de araci indicand ca acolo fusese candva o vie roditoare.
Am batut in usa grea de stejar – ocazie cu care am constatat ca lemnul era perfect conservat, doar vopseaua fiind afectata de trecerea timpului – si curand am auzit pasii Carlei venind sa-mi deschida.
Ne stiam din fotografii, asa ca intalnirea a decurs fara surprize. Era exact ca in poze: bruneta cu trasaturi ferme, parul negru, lung si buclat, ochi negri, privirea fulgeratoare si o tinuta rasata, chiar si lejer imbracata cum era, in blugi si tricou.
Era scunda, cu bust generos si solduri ample, o femeie de 42 de ani la apogeul infloririi sale. M-a poftit in salonul racoros unde avea pregatite cafele, coniac si havane si am ramas acolo cateva ore bune, taifasuind in tihna despre tot ce se poate vorbi.
Pe nestiute, seara s-a insinuat incet si ne-am trezit invaluiti de intuneric, ghicindu-ne prezentele doar dupa jarurile tigarilor de foi ce desenau arcuri luminoase in bezna.
“Ma duc sa aduc un felinar, stii ca nu avem electricitate” - am auzit din intuneric si, dupa zgomotul pasilor ei ce se indepartau, am inteles ca ramasesem singur.
Imi dadusem seama ca o doresc inca de mult, de cand dialogam pe mess, insa acum, aici, dupa cele cateva ore petrecute impreuna, senzatia devenise pregnanta. Voiam s-o supun, s-o ingenunchez si s-o posed animalic, profund, s-o anulez si sa ma torn in ea, s-o fac sa renunte la tot si s-o renasc purificata prin purgatoriul durerii...
Realizand ca intarzie, am strigat-o si nu mica mi-a fost mirarea cand am zarit-o aparand.... Imbracata intr-o camasa alba cu guler, o fusta mini in carouri si ciorapi albi trei sferturi, cu parul impletit in codite scolaresti, era modelul perfect al elevei ingenue... Cu privirea atintita in pamant, cu umerii cazuti si mana libera atarnandu-i stinghera pe langa corp, a ingaimat cu voce pierita: “Da, tati”... Am inteles instantaneu totul si am marsat la jocul ei pervers, rostind cu voce implacabila: “Draga Carla, ai gresit iarasi si, ca de obicei, vei plati pentru asta!”. Mi s-a supus imediat si, lasand felinarul pe podea, s-a apropiat cu pasi sovaielnici si s-a asezat cu pieptul pe picioarele mele, facandu-ma sa-i simt sanul greu imbratisandu-mi penisul. I-am ridicat incet fusta, dezgolindu-i fesele rotunde si pline, scotandu-i la iveala chilotii albi, de bumbac, tiviti cu dantela discreta. M-am lasat pe spate si – in timp ce-mi scoteam cureaua - am privit-o. Isi rasucise o mana la spate si-si infundase fata in perna canapelei, tinand ochii inchisi. I-am prins mana, am tras-o putin spre mine asigurandu-ma ca e imobilizata si mi-am indreptat toata atentia spre fundul ei expus. O clipa am fost tentat s-o amagesc, sa plimb putin cureaua pe pielea neteda a soldurilor, pe coapse, s-o mangai cu ea. Ii ghiceam insa dorinta in incordarea trupului, in freamatul abia simtit al muschilor, asa ca am plesnit-o scurt, cu putere. Tipatul ei ascutit a sfasiat linistea noptii, infigandu-se in intuneric ca un fulger. Nu i-am dat timp sa rasufle si am lovit din nou, de data aceasta putin mai incet, pe cealalta fesa. A incercat sa se zbata si sa implore “Nu! Tati...”, insa n-aveam de gand sa-i acord atentie sau libertate de miscare. Am continuat sa-i aplic o serie scurta, smulgandu-i cate un tipat de fiecare data cand cureaua plesnea necrutatoare pe carnea ei neteda. Plangea si se ineca, incercand sa ingaime rugaminti, intrerupte subit de strigate gatuite. Mi-am dat seama ca e excitata, simtind cum isi incordeaza coapsele. Incerca sa-si provoace orgasmul... Am avut grija ca urmatoarea lovitura sa-i prinda vulva si am simtit ca am lovit unde trebuie in clipa in care s-a cabrat toata, incremenind arcuita, dupa care s-a lansat intr-o serie de spasme ce i-au zguduit trupul cateva secunde. Am lasat-o cateva clipe sa-si recapete suflul, dupa care am reluat loviturile, oferindu-i in mai putin de un sfert de ora, inca patru finalizari. Muream de nerabdare sa-i ating pizda, o ghiceam inundata si zvacnind de dorinta, voiam cu disperare sa o fortez, penetrand-o cu patru degete stanse caus, insa scenariul era altul... M-am oprit, i-am lasat fusta jos si i-am cerut sa se ridice.
Am privit-o in lumina jucausa a felinarului si mi-am admirat opera: lacrimile ii intinsesera machiajul pe toata fata, amestecandu-se cu saliva, tremura spasmodic, suspina necontrolat chinuindu-se sa respire. I-am cerut sa ia felinarul si sa mearga in camera ei. M-a ascultat si a disparut pe usa, rasucindu-se rapid pe calcaie si agatand felinarul din mers.
Mi-am aprins o tigare si am savurat o inghititura mare de coniac, sarbatorind cum se cuvine momentul.
Dupa cateva minute am auzit in linistea adanca arcurile obosite ale unui pat scartaind abia deslusit. Stiam ca se masturba si am hotarat s-o las sa o faca.
Stiam ca jocul deviant dintre ea si tatal ei se rezumase intotdeauna strict la ceea ce facusem noi deja. Imi marturisise insa ca incepand din adolescenta ii incoltise dorinta ca tatal ei s-o urmeze in dormitor. S-o priveasca in timp ce se autosatisface si sa o pedepseasca pentru nerusinarea ei, inca si mai dur decat o facea.
Aveam in masina o lanterna si m-am dus s-o iau, decis sa-i implinesc fantezia. Nu eram tatal ei, dar jocul de roluri decursese perfect pana acum, iar coniacul contribuia si el la reusita scenariului.
Am revenit si, pasind usor, am parcurs coridorul cufundat in bezna, incercand sa localizez sursa zgomotului. Nu mi-a fost greu s-o gasesc, erau doar cateva usi... Am ascultat in tacere cateva clipe si am deslusit vag, prin lemnul masiv, gemetele inabusite in perna, fosnetul asternuturilor, scartaitul patului vechi... Am izbit usa de perete si am orbit-o cu flash-ul lanternei, pironind-o ca pe un iepure prins in faruri. Miscarea involuntara de a se acoperi cu cearsaful ramasese suspendata la jumatate, iar ea ramasese incremenita, cu capul ridicat, cu o mana acoperindu-si sanii si cu cealalta inclestata de asternut, pe sold. In clipa cand a vazut ca ma apropii s-a tras inapoi, ajungand din cateva miscari la perete, impingandu-se in el, fara scapare. Orbita, incerca sa zareasca ceva fara sa reuseasca. Se ghemuise cu genunchii la piept, cu spatele lipit de zid si repeta cu glas pierit: “Nu! Tati, te rooog! Te implooor! Nu! Ce vrei sa faci!? Te rog, tati! Opreste-te!”. Nu vedea nimic, asa ca lovitura curelei i-a ars soldul pe neasteptate. A inghetat si a incetat sa se opuna. Ceda usor si asta ma excita teribil. “Crezi ca nu stiu ce faci aici, in dormitor, dupa fiecare pedeapsa pe care ti-o aplic?” am tunat spre ea cu tonul tatalui neinduplecat. “De ce te-ai oprit? Curva fara rusine! Treci in mijlocul patului si desfa picioarele!”
S-a conformat imediat, oferindu-mi privelistea unei vulve deschise, sclipind irezitibil de ud in lumina lanternei. “Masturbeaza-te, Carla!” - i-am ordonat. “Vreau sa te vad, vreau sa vad cat de curva e fetita mea! Fa-o!”. Ezita, asa ca am lovit-o scurt si necrutator pe vulva. Vazand cu ochii, vulva i s-a inundat si mai mult... La inceput s-a atins doar pe clitoris, jucandu-se cu el si mangaindu-si labiile pe indelete. Profitand ca nu ma poate...



    Login