Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cafea a la Contract
Autor : Dansidana - 2013-06-22
Citita de 8391 ori - Nota 7.18 (17 voturi)
LA SUBSOL
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Acest fragment este continuarea fanteziei “Contractul” (Fantezii cu Sex in grup/Orgii). Ca si celelalte fragmente, fantezia aceasta nu are nici o legatura cu realiatatea si sub nici un motiv nu constituie un indemn la nici unul dinte actele si ideile cuprinse in ea.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
- Daniel, e ora zece deja, daca nu iesi imediat ai sa pierzi avionul.
- Stiu dar nu pot mai repede ca trebuie sa iau o gramada de acte…
- Si facem cu Martin , ce sa-i spun cind o sa vina ?
- Natalie, habar n-am. Imi pare rau dar amina-l, numai el imi lipseste acum pe cap …
- Bine, bine. Nu-ti fa griji, am sa ma descurc eu cu el.
Tzrrrr. Tzrrrrrrrrrrrrr. Natalie se indreapta catre usa biroului si o dechide. E chiar Martin.
- Buna ziua dragi mei ! Bine v-am gasit, ca nu va mai prinde omu’ la telefon de parca v-a inghitit pamintul. Natalie, cu tine mai pot vorbi din cind in cind la telefon, da cu el ….e imposibil. Daniel, totul e in regula ?
- E in regula Martin, numai ca am o gramada de lucru, slava domnului, si nu stiu cum sa-ti explic, dar…
- Martin, am sa-ti explic eu, preia Natalie discutia autoritar. Daniel afost chemat urgent la Vienna, sti tu, la bara. Nu a putut sa refuze si pregatirea a luat o groaza de timp. Va fi acolo o saptamina, doua. Te rog sa nu te superi ca atrebuit sa amin dosarul tau, dar iti promit ca saptamina viitoare va fi primul lucru de care ne vom ocupa. Si intre timp am sa vorbesc cu dobitocii aia de la tipar sa-ti scoata mai repede nuvela.
- Pai tocmai asta am vrut si daca tu imi promiti, sint linistit. Si cu dumnealui ma socotesc eu cind se intoarce, adauga Martin glumind.
- Iti promit, repeta Natalie. Si intre timp Emilia o sa pregateasca tot ce….Oh , dar cum am uitat ! Ce impolitete din partea mea ! Scuza-ma.
- Martin, spune Daniel in graba, te las in miinile Nataliei si fug jos, ca-mi fuge soferul.
- La revedere si drum bun dragul meu. Ma las cu bucurie in miinile ei. Iti urez succes.

Daniel iese in graba si usa grea a birouilui se inchide in urma lui. Natalie si Martin schimba intre ei citeva priviri. Se cunosc de peste 15 de ani si relatiile triunghiului (Daniel, Natalie, Martin) au fost totdeauna “calde”; oneori chiar “fierbinti”…
- Vin-o, il invita Natalie si il conduce in ultima camera a biroului. Sper ca ti minte ultima nuvela pe care ne-ai dat-o s-o citim si mi-ai cerut parera; a fost acum vreo cinci luni.
- Cum sa nu tin minte: “Contractul”. Mi s-a parut buna, si cu toate ca nu stiu daca am s-o public vre-o data, as fi vrut sa-ti stiu parera. Poate as fi retusat-o un pic cu tine, ca uneori ai idei bune. Dar de ce intrebi, ca nu tin minte sa-mi fi trimis ceva.
- Nu, nu ti-am trimis nimic si ma scuz, dar am gasit o modalitate mult mai buna sa-ti dau idei . Priveste ! spune
Natalie, aratind in directia Emiliei, care statea la o masa in fundul biroului.

Desi, obligata in cadrul contractului semnat, sa poarte in cadrul biroului un mini mulat pe cur si o bluza cu decolteu exagerat, fara sutien, care i-i prezenta titele aproape goale, facind-o provocative si vulgara, Emilia arata impecabil, de parca era luata dintr-un jurnal de moda. De la prima vedere Martin ramine profund surprins, traznit. I-i este perfect clar, ca era vorba de ceva neobisnuit, bizar, excentric, dar rotunjimile divine din fata lui, expuse cu ataita generozitate, nici nu-i permit sa se concentreze. Desi incearca sa se stapineasca, privirile lui alearga nestapinite pe trupul aproape gol al Emiliei, nestiind unde sa se fixeze. Dupa o lunga dilema, Martin se hotaraste sa vorbeasca.
- In-mi permit sa ma prezint, ma numesc Martin. Si inclinindu-se usor in fata Emiliei i-i intinde mina.
Neobisnuita cu asa maniere de politete, Emilia se scoala de la masa ei si apleacindu-se usor in fata lui, i-i intinde mina, gindindu-se cum naiba sa procedeze acum. De obicei, Natalie i-i dadea dinainte dispozitii clare si detailate cum exact sa se comporte cu un anumit client sau altul. De data asta insa, nu i-a spus nimic. In comparatie cu mai toti babalicii , care veneau la birou si pe care Emilia era silita sa-i serveasca (sexual), Martin era un barbat de vis: la vreo 45, inalt si sportiv, manierat, cu un zimbet cuceritor. Privirile lui bineinteles, o despuiau complect de ce mai era inca de despuiat (si nu era mult), dar Emilia se simtea in ceruri. Era o senzatie noua.

- Emilia, dat fiind ca Martin e extrem de modest, am sa ti-l prezint eu. Martin si Daniel au fost colegi. De ani de zile i-l servim ca avocati si ca buni prieteni. Martin este un talentat scriitor si in paralel cu nuvelele pe care le publica, scrie si nuvele erotice, partial prezentate in cercul exclusiv al apropiatilor prieteni, din care avem onoarea sa facem parte. Unele dintre aceste nuvele sint pe tema BDSM, despre care sti ca eu si Daniel avem o mare slabiciune… ca si Martin insusi.
- Am onoarea, adauga Martin cu curtezie, si i-i retine Emiliei mina, continuind sa-i scruteze nestingherit adincul decolteului.
- Dragul meu, continua Natalie, in primul rind vreau sa sti ca Emilia este secretara noastra de vre-o luna de zile si… Martin asculta numai cu jumatate de ureche fiind ocupat sa cerceteze trupul Emiliei. Si ce cur suculent ! ce picioare sculptate ! si ce mijlocel, peste care cureaua lata i-i sublineaza bogatia titelor mari si rotunde ! si in contrast, ce fata angelica si inocenta !
… si ca secretara a cestui birou,continua Natalie, Emilia are grija speciala de clientii importanti ai biroului… Martin o priveste pe Emilia in adincul ochilor, incercind sa-i descifreze privirea, in care erau amestecate teama si curiozitate
… si ca atare, sfirseste Natalie, Emilia are cu noi contract pe trei ani, care este bazat pe contractual tau.
- Cum ? se trezeste dintr-o data Martin. Ia-o mai usor . N-am inteles ? Cum adica al meu ?
- CONTRACTUL Martin, contractual pe care l-ai conceput tu in nuvela ta… cu mici schimbari pe care le-am adugat eu. Ai vrut idei, nu- iasa ?
- Natalie, glumesti, te rog sa fi serioasa !
- Ba nu glumesc de loc si sint foarte serioasa. Emilia a semnat contractul in acest birou, conform “procedeului” pe care la-i prescris in nuvela. Sa ti-l amintesc, sau vrei sa ti-l citeze Emilia ? Il stie pe dinafara. Si il si executa.
Martin a ramas praf ! Priveste corpul de necrezut al Emiliei incearcind sa-si imagineze situatia reala.
- Mi-e greu sa inteleg… Vrei sa zici ca…. intregul contract, cu totat punctele ?.... Si zici ca il si executa !!??
- DA, intelegi perfect. Si pot sa adaug, ca Emilia a avut motive serioase sa accepte contractul, dar nu vreau sa intru acum in amanunte. Si pot sa zic ca il executa destul de bine, cu toate ca faza de “educatie” inca nu s-a terminat. Emilia isi lasa privirea in jos umilita, la care Natalie o ia de par si o tragind-o brutal, o foreaza sa i-i priveasca in fata, dupa care continua. Si trebuie sa recunosc, spune Natalie zimbind cu dublu inteles, ca partea educativa e cea mai interesanta; mai ales pedepsele.
Martin o asculta uluit si totodata excitat de fantasticul potential, Emilia, care in fata lui, in mod umil si docil asteapta sa fie manipulata.
- Mi-e greu sa concep Natalie. Intelegi, eu am scris nuvela ca fantezie, realitatea probabil este…
- “Realitatea”, il taie Natalie, am sa-ti arit imediat realitatea. Emilia!!! , ordona Natalie, doua cafele “a’la Contract. Si vezi, sa nu ma faci de rusine ca pedeapsa va fii ca atare.
Emila, fara sa sovaie o secunda, se indreapta catre mica bucatarie sa execute “comanda”, in timp ce Natalie il trage pe Martin in salonul biroului, asezindu-l intr-un fotoliu comod linga o masa mica si extrem de joasa.
- Asta e “masa joasa” intreaba Martin ?
- Exact, raspunde Natalie, conform nuvelei, si am adaugat scenariului tau si o oglinda. Sper sa-ti placa.
Era o oglinda uriasa, ornamentata in lemn, cu un sertar masiv dedesubt.
- O oglinda ?
- Da, ai sa vezi indata.
- Draga mea, cred esti nebuna, declara Martin, batind vezi doamne in retragere, dar pe de cealalta parte asteptind incordat sa vada “realitatea”, care in mod practic, era implinirea patimilor lui mult dorite.
- Multumesc pentru compliment, i-i raspunde Natalie, si se posteaza in spatele lui incepind sa-i maseze umerii. Nu trebuie sa fi asa de incordat dragul meu, tu doar cunosti scenariul, adauga Natalie si incepe sa-i desfaca butoanele camasi, plimbindu-si miinile pe pieptul lui viguros. Sper sa-ti placa spectacolul.
Dupa ,numai citeva minute, Emilia se infinteaza in fata lor cu o tava in miini si incepe sa paseasca incet catre ei, prenzindu-si exceptionalele rotunjimi, dar de data asta in miscare. Era parca scoasa dintr-un clip de sex in care protagonista isi etaleaza lasciv calitatile. Natalie asteapta ca Emilia sa se apropie de ei si declara:
- Iti sta la dispozitie scumpul meu. Te invit sa compari imaginatia cu realitatea si sa-mi spui ce preferi.
- Realitatea din fata mea depaseste orice imaginatie, raspunde Martin entuziast, fara sa-si ia ochii de pe corpul Emiliei. Continuind sa-l maseze, Natalie i-i sopteste, vezi-doamne la ureche, dar cu voce tare ca Emilia s-o auda:
- Iti place “marfa” ? Vrei sa te joci putin cu ea ca sa-i verifici calitatiile ? Si fara sa-i dea vre-o sansa sa raspunda, Natalie comanda Emiliei: Serveste-ne, ce atepti ?!
Conform rutinei “Cafea a’la contract”, Emilia incepe sa se aplece catre masa extrem de joasa, ca sa puna pe ea tava. Toti trei stiau scenariul: masa fiind extrem de joasa si decolteul Emiliei extrem de adinc, cind tava ajunge la nivelul mesei, bluza cedeaza si titele grele se revarsa in afara ei, pendulindu-se goale in fata lui Martin.
- Nu misca ! porunceste Natalie. Emilia, ramine asa, aplecata cu titele goale si expuse, dindu-i lui Martin posibilitatea sa-i savureze din plin atit fiziologia cit si docilitatea. Era un spectacol de necrezut. Acum Martin intelege si rolul oglinzii: aplecata fiind, mini-ul Emiliei, si asa extrem de scurt, i s-a ridicat atit de sus incit i se vad bucile curului, iar prin chilotei minisculi si dantelati labiile pizdei sint complect vizibile.
- Imi place oglinda, spune Martin cu dublu inteles.
- Imi inchipui, probabil rotunjimile ornamentuli, i-i raspunde Natalie in acelasi mod. Dar sa trecem la partea practica, propune Natalie. Am sa-ti prezint acum una dintre modificatiile pe care lea-m facut in scenariu.
- Toarna cafeaua! porunceste Natalie si VERIFICA daca e inca fierbinte.
Emilia ia cestile de cafea, le plaseaza cu exactitate in doua puncte insemnate anume pe masa si toarna in ele lihidul fierbinte. Dupa accea, isi pune ambele miini dupa ceafa, si cu titele complect vulnerabile, cu exactitatea unui program, se apleaca incet , extrem de incet, pina atinge cafeaua din ambele cesti cu virfurile sfircurilor.
- Aaahhhhhhhhh, lichidul fierbinte o arde, dar conform instructiunilor, Emilia ramine in pozitia asta, si ridicindusi fata catre cei doi, isi musca buzele fara sa cricneasca, lasindu-i pe cei doi sa-i savureze vizibila reactie de durere.
- Acum, continua Natalie sa-i ordoneze auto-tortura, numara pina la … Natalie se face ca se gindeste un pic, prelungindu-i intentionat agonia, pina la cinci. Ba nu, se razgindeste Natalie, pina la zece ! Si numara incet ca sa te aud clar, si cind termini sa-mi spui daca intr-adevar cafeaua e inca fierbinte.

Martin, priveste uimit tortura, simtind ca pula i-i explodeza in pantaloni. Emilia incepe sa numere incet, executind cu exactitate supliciul.
- Unu, ahhhh… doi… ahhhhhh, trei ….
Intre timp, Natalie, cu falsa indiferenta, continua discutia cu Martin.
- Sper ca iti place scenariul, il intreaba Natalie retoric, incepind sa-i dea tircoale cu miinile in jurul puli, care ameninta sa rupa fermoarul pantalonilor. Vrei poate sa gusti cafeaua inainte de o bei ? Poti sa-i iei in gura un sfirc si sa-l lingi… sau sa-l musti. Si daca vrei poti si sa-i si storci tita, poate lipseste putin lapte, adauga Natalie cu vadita ironie sadistica. Si ca sa-i arate lui Martin cit este ea insaci de excitata, Natalie isi isi baga o mina intre picioare incepind fara nici o rusine sa masturbeze, privind-o pe Emilia continuaind sa execute supliciul. Intr-adevar, pizda ei era deja lichida; ca sadista notorie intreaga manipulatie a Emiliei in fata lui Martin o excita enorm. Dupa un minut, cu un anumit efort, Natalie isi retrage mina din pizda si se indreapta catre sertarul oglinzi, din care scoate un set de nuiele de diferite lungimi si grosimi si le pune pe masa in fata lui Martin.
- Uaaaau, exclama Martin intelegind ca spectacolul abea incepe.
- Hai sa vorbim limpede Martin, il ia Natalie la sigur. Dar te rog sa fi sincer si sa nu-mi faci pe sfintul, ca nu te cinosc de ieiri. Spune-mi, ce preferi mai intai : s-o futem impreuna sau…...



    Login