Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCadou
Autor : Shone100 - 2008-11-26
Citita de 14837 ori - Nota 8.21 (90 voturi)
"Povestea de mai jos contine un limbaj vulgar si anumite acte violente. Continutul nu da dovada acceptarii violentei sexuale fara acordul partenerilor."



Eram in masina cu Ada, conducea calm si avea un zimbet permanent de o anume satisfactie si inca ceva.Ceva care nu am itilnit niciodata la ea. O cunosc de vreo 17 ani si suntem prietene de 15 ani, asa ca nu ma puteam insela
- Ce ai planificat? Vad ca imi ascunzi ceva.
- Vei vedea. Iti raspund prin doua intrebari- una: ai incredere in mine?
Nu m-am gandit niciodata la vreo circumstanta in care va trebui sau nu sa am incredere in ea. E o fata dintre cele mai serioase pe care le cunosc. Niciodata nu am auzit sa fi fost complice nici macar cu gandul la ceva rau, la vreo minciuna, act inuman sau stiu eu ce alta crima.
-Sigur ca am, am raspus putin ezitand tocmai din cauza intrebarii neasteptate.
- Ok, a doua: ai incredere in tine, in ceea ce vrei tu?
Aici se complica lucrurile. Daca am incredere in ceea ce vreau eu? Adevarul e ca nu sunt sigura ca tot ceea ce vreau imi e spre binele meu dar asta nu am cum sa aflu decat dupa ce am atins telul. Dar cred ca gandesc prea adanc. Nu e momentul sa despic firul in 4 , cand e vorba de o surpriza in cinstea frumoasei varste de 35 de ani.
- Cred ca da, am incredere si in mine. Acum pot sa stiu ce imi pregatesti?
- Nu asa repede. In tot deauna ai fost nerabdatoare si nici in zi de azi nu te-ai schimbat, imi raspunde aruncandu-mi o privire iubitoare si intelegatoae.Imediat ajungem.
Ma uit pe geamul masinii. Cartierul pare foarte linistit, curat, case mari cu maximum 3 etaje, cu geamuri inalte care coboara pana aproape la dusumea. Exact cum imi plac mie. Pe mijlocul soselei trotuar cu pomi ingrijiti, banci noi si ornate , totul pare foarte primitor, foarte atragator sa te plimbi, sa respiri aerul curat din parculet.
- Am ajuns, ma trezeste din vis vocea calda a prietenei mele.
Cobor entuziasmata de farmecul caselor si continui sa privesc de-a lungul strazii. Caut apoi vreo inscriptie cu numele vreunui restaurant, gradina de vara sau stiu eu, poate chiar un cinematograf de vara, pub, nimic de genul asta. Dupa cativa pasi Ada se indreapta catre o poarta frumoasa de lemn sculptata. Imi ridic ochii in cautarea vreunui indiciu. Casa gen baroc, numai cu doua etaje si balconase micute in dreptul geamurilor, perdele si draperii scumpe in spatele carora nu puteam distinge absolut nimic. Dupa ce Ada s-a prezentat la interfon, ni s-a deschis poarta. In primele secunde, dupa lumina de afara, aveam senzatia ca nu vad nimic dar in momentul in care poarta s-a inchis locul s-a luminat. Numai ca nu puteam sa inaintez de langa usa. Simteam cum am uitat sa inchid gura, ochii i-am deschis cat se poate de mari si nu incetam sa ma entuziasmez de ingeniozitatea incaperii. Totul era o padure. Exact, o padure. Pe jos iarba verde si moale, de jur in prejur copaci mari si grosi, miresme de diversi pomi, pe alocuri flori si ciuperci printre copaci, sunet de pasari, parca eram in rai. M-am aplecat sa ating iarba. Parea atat de naturala incat vroiam sa ma conving ca nu e. Nu m-am inselat , era din plastic dar mult prea bine aranjata. Am atins si scoarta unui pom, era din lemn dar nu poate fi adevarat. Mi-am ridicat privirea in sus, printre ramurele verzi ale pomilor, batea o lumina foarte curata usor albastruie.Parea a unui cer senin dar mi-am amintit ca am vazut cladirea dinafara cu acoperisul de tigla care acoperea cel de-al doilea etaj. Coborandu-mi privirea am gasit-o pe Ada cercetandu-ma cu ochii mari si plini de satisfactie dar in continuare cu acelasi zambet interesant care nu pleca de pe fata ei.
- Vad ca iti place, ma intreba parca retoric.
- E extraordinar ce au facut, dar ce e aici?
Imi arata cu privirea inainte catre un pom cu o scorbura in el. Ne apropiem si incetul cu incetul disting ca inauntru e un barbat. Ne saluta politicos si prin scorbura care e la inaltimea unui ghiseu ma intreaba care anotimp e cel preferat. Anotimp? Cum a ajuns asta la anotimp? Ii raspund ca iarna cu toate ca nu imi place frigul dar imi place albul, zapada, peisajele, apa inghetata etc. Imi intinde o cheie si imi ureaza o zi placuta. Ma uit la cheie,arata ca oricare alta si tot nu inteleg.
- Ce facem cu asta acum, o intreb pe Ada.
- Ai vrut sa spui , ce fac cu asta acum. Eu plec, te astept afara iar tu iti petreci catva timp minunat aici. Uita-te mai bine in jurul tau si ai sa vezi cum continuarea gradinii asteia se schimba in cele 4 anotimpuri, iarna este aici in partea dreapta. Vezi ca totul devine alb? La multi ani! Dupa un sarut scurt prietenesc pe fata, imi intoarce spatele si iese afara.
Si eu ce fac acum cu o cheie si cu un anotimp? Nu e nimeni in preajma dar e foarte incantator si linistitor. Ma indrept printre pomi si radacini ridicate spre iarna mea. Pe moment mi-a parut rau ca am spus iarna, acolo e frig si eu sunt imbracata intr-o rochita subtire de vara si cu sandale.Intr-adevar, ninge. Fulgi mari si albi cad lin de undeva de sus. Locul se transforma parca intr-un culoar inzapezit de-a lungul caruia se vad 4 usi de lemn cu un numar pe ele. Pe cheia mea scria 3. M-am oprit in dreptul usii. Pana si manerul era plin cu zapada care continua sa cada. Am dat cu mana in viteza zapada jos de pe miner cu teama ca imi vor ingheta degetele, numai ca zapada era departe de a fi rece. Era chiar placuta la atingere. Am inceput sa ma joc incantata cu picioarele in zapada de pe jos, era extraordinar, era cald si plin de nea. Am crezut ca numai in fanteziile mele poate exista zapada artificiala calda. Am mai privit inca o data la cheie si la usa. Se pare ca trebuie sa o deschid, dar oare ce va fi inauntru? Mi-am amintit de cele doua intrebari ale Adei asa ca nu am stat prea mult pe ganduri si am descuiat usa. In mod automat s-au aprins zeci de luminite in toata incaperea, destul cat sa vad foarte bine ce e in jur dar usor slabut pentru a da senzatia de intimitate. In fata mea o incapere nu foarte mare cu o toaleta bine dotata, baie si un fotoliu balansoar vopsit in alb- crem. Pe masuta cu oglinda de machiat , am descoperit o hartie scrisa de mana. I-am recunoscut scrisul Adei de pe vremea facultatii cand copiam una de la alta cursurile.
<< Draga mea, am vrut din tot sufletul sa-ti fac cadou ceva deosebit la minunata virsta de 35 de ani, ceva care nu ai avut niciodata si nici nu vei primi asa ceva, cel putin asa cred. Iti amintesti acum 3 luni intr-o seara in care sotul tau a ramas la o sedinta tirzie si sotul meu a plecat intr-o delegatie si noi am stat de povesti pe mesenger pana la 12:30 noaptea?Iti amintesti ce am povestit?Ce mi-ai impartasit? Sunt convinsa ca da.
Ai doua posibilitati – usa pe care ai intrat mai inainte te va intoarce din nou la omul din scorbura, ii poti lasa cheia si ai iesit afara iar eu te astept linistita in masina mea. A doua posibilitate este sa ai incredere in tine si sa treci prin usa din partea cealta a incaperii. Lasa teama si ideile preconcepute in camera in care esti.
In partea dreapta a usii ai o masca ca a lui Zoro pe care va trebui sa o pui pe ochi. Singura diferenta este ca are o dublura de material care in functie de dorinta ta, o poti lasa in jos si vei avea si ochii acoperiti. Toti au aceeasi masca pe fata.
Iti recomand sa bei din ceaiul din ceainic.
Daca ceva nu-ti convine trebuie numai sa spui <<destul>>.
La multi ani, cu dragoste cea mai buna prietena a ta, Ada.>>
M-am asezat incet pe scaun. Nu prea am inteles randurile ei si nici ce legatura are discutia de pe messenger cu iarna de aici si cu masca lui Zoro. Mi-am turnat o ceasca de ceai din ceainicul frumos de portelan si am baut pe nerasuflate. M-am linistit putin si mi-am spus, ok, merg pana la capat.


*

Masca lui Zoro ma astepta linistita langa usa.Am luat-o cu mare atentie si in timp ce mi-o potriveam pe cap, am inceput sa inteleg, sau cel putin sa cred ca inteleg ce se petrece aici. Ma gandeam daca intr-adevar vreau asta dar ceva in interiorul corpului meu striga sus si tare ca da. Am inteles ca era intr-un fel influenta ceaiului recomandat de Ada.
Mi s-a parut ca eram atat de caraghioasa stand in fata usii cu masca pe ochi si restul in costumul lui Eva incat am simti nevoia sa fac ceva. Am deschis usa. Un peisaj de munte inzapezit, cu o carare care parca mergea pe marginea unui parau inghetat mi-a incantat privirea. Langa mine, un barbat bine facut, cu aceeasi masca de Zoro pe fata prin care nu-i puteam vedea prea bine trasaturile mi-a intins mana in semn de insotitor.I-am admirat corpul, Arata minunat.Cu muschi in locurile necesare dar nu in mod exagerat, parul de pe corp ras complet, putin bronzat dar cel mai atractiv lucru pentru mine era parul lung pana la umeri si usor ondulat. Genul de Don Juan in bratele caruia aproape orice femeie ar fi dispusa sa cada. Un Don Juan in costumul lui Adam. Parca imi era teama sa privesc in jos, sa-i vad ceea ce nu se vede niciodata decit in momente intime. “Uuuauu, ce faina e.” Pe moment am tras cu coada ochiului speriata la el caci nu mi-am dat seama daca am spus asta cu voce tare sau numai in gand. Un penis bine format, tare si gros. Am inceput sa simt umezeala intre picioare gindindu-ma la senzatia pe care as avea-o daca asta ar incerca sa ma penetreze. In fata unei cabane micute din lemn acoperita cu zapada uriasa de parca ar fi nins o saptamina intreaga, ne-am oprit pentru a mai privi inca o data in juru. Totul era atat de frumos cum numai o creatie artificiala poate da nastere ingrijinduse de toate amanuntele, in special zapada calda. Tipul cu organul mare mi-a deschis usa , m-a invitat sa intru. Era cabana parca din butuci de lemn pusi unul peste altul, cu zeci de luminari si felinare. Inauntru miros usor de lavanda si o anume aroma pe care nu am reusit sa o identific. Un semineu in care ardeau bucati uscate de lemne dadea cea mai mare lumina si cel mai placut sunet al lemnului uscat care arde. A mai venit langa mine un barbat, parca ceva mai inalt decit insotitorul meu dar cumva parca semanau. A, inteleg de ce- pentru ca nu le pot vedea fata si are si al doilea parul lung. Negru negru si lung. M-au invitat sa ma asez pe un fotoliu langa semineu. Incetul cu incetul am observat ca in jurul meu au mai venit inca unu si inca unul. Parca toti erau alesi in functie de forma frumoasa a corpului, de lungimea parului si de marimea bine facuta a organului genital. Erau atatea in jurul meu incat imi venea sa rad, era ceva nemai-intalnit. Mainile lor calde au inceput sa ma mingaie incet pe picioare, pe umeri sa ma maseze usor, era o ploaie de mingaieri tandre. Am hotarat ca acum e momentul potrivit sa-mi las in jos partea dubla a materialului de la masca si sa-mi acopar ochii, nimic din jurul meu sa nu-mi deranjeze placerea, sa ma pot concentra asupra senzatiilor minunate pe care la traiesc. Zecile de degete care isi faceau drum pe mainile mele, pe picioarele mele si pe burta mea se comportau destul de ciudat. Nu-mi atingeau nciodata sanii, fundul sau zona intima feminina. Am simtit cum incetul cu incetul creste in mine dorinta de a fi atinsa in acele locuri, de a fi stransi sanii mei rotunzi in mainile lor mari dar in zadar. Continuau sa-mi inebuneasca simturile, sa-mi sporeasca dorinta de a fi descoperita in cele mai ascunse parti ale corpului meu , pana si respiratia mea a inceput sa se inteteasca. M-am simtit ridicata in picioare si mangaierile au pus stapanire si pe spatele meu. Parca acum descopar locuri noi, locuri care nu au fost mangaiate niciodata, parti in care atingerea cu mana creaza senzatii noi si necunoscute. Parte din dosul genunchilor, ceafa, burta, pareau ca pana in acel moment nu au fost a mele, nu eram constienta de existenta lor. Ce senzatie coplesitoare sa fi mangaiata in acelasi timp pe mai multe locuri. Totusi partile intime au ramasa inafara acestor placeri. Imi dau seama ca incetul cu incetul mainile mele incep sa fie ridicate in sus . Dintr-o data o sfoara groasa in forma de lasou mi-a prins mainile si am ajuns sa fiu legata cu ele deasupra capului. Am simtit tensiunea crescandu-mi. Un simt imi era neutralizat dar si libertatea miscarii era limitata. Mingaierile au incetat treptat si rapid. Eu inca imi plangeam in sine dorinta de a fi atinsa peste tot cand , ca un soc am primit cate o palma peste fiecare san si la fel peste fund. Sperietura a fost atat de puternica in cat am scos un “auu” inconstient dar care nu avea in intentie sa exprime nici un fel de durere. Am simtit cum sangele imi pulseaza puternic in sani si pe fund. Senzatia era minunata si amplificata de zeci de ori din cauza surprizei. Buze si limbi calde au inceput sa-mi linga sanii si fundul. Sfarcurile erau rasfatate cu supturi puternice sau muscaturi usoare. Simteam cum acea dorinta de a fi patrunsa de acele organe mari crestea de zece ori pe minut. Doua maini mi-au desfacut picioare si mai larg si incetul cu incetul degetele si-au facut drum spre usita fundului meu. Ce minunat era. Ceva cald si moale mi-a inconjurat gaura apoi parca avea in tendinta sa intre inauntru. Era o limba care parea inebunita de placerea functiei pe care o avea dar care mai mult ma scotea pe mine din minti. O placere iesita din comun, o limba calda care imi rasfata anusul desfacut larg in laturi de doua maini puternice.In acelasi timp sanii supti de alte doua buze, simteam cum nu numai ca sunt uda ci ca imediat va incepe sa curga.
- Aahh, ce bine e, am mormait fara sa vreau.
Limba care avea in grija dosul meu parca a devenit mai tare si si-a facut putin drum in interior.Aveam impresia ca si acolo se umezeste. O rafala de lovituri s-a napustit pe sanii mei si asa inebuniti de placere. Parca era un fel de bici cu mai multe cureluse subtiri la capat care imi plezneau sfarcurile. Pentru o milisecunda simteam o usoara durere dupa care o caldura placuta si o excitare a intregului corp lua locul. Sincronizat parea ca cu fiecare lovitura, un deget isi facea cale tot mai adinca in fundul meu largidu-l, cucerindu-l. La un moment dat functiile s-au schimbat si buzele calde mi-au luat din nou in primire sanii iar biciul ca un nebun a pus stapanire pe fundul meu. Am scos un geamat de durere dar imediat durerea s-a transformat intr-o dorinta de a o mai simti inca o data si inca o data. Imi venea sa tip dupa fiecare pleznitura care parea tot mai puternica. Dupa cateva zeci de secunde simteam cum fundul imi ardea iar eu ardeam de extaz. Doua degete hotarate au intrat brusc in adancul lui. Simteam ca si alea sunt ceva mai mari decat ar fi dispus sa primeasca in el. Mi-am amintit de marimea organelor celor care erau acolo si m-am cutremurat putin. Ar fi imposibil. Cele doua degete erau aratatoarele de la maini diferite caci fiecare incerca sa-mi deschida usita prin miscari rotative separate, fiecare de sus in jos si invers. Asa cum deschizi o punguta mica, asa fundul meu incerca sa fie des...



    Login