Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataca un barbat
Autor : Psyche20 - 2010-03-12
Citita de 8373 ori - Nota 8.00 (68 voturi)
Pentru toti aceia care nu au simtit niciodata gustul amar pe care o femeie il poate lasa in urma ei.
Si pentru toate femeile care au fost amagite,folosite si in final parasite.
Cine spune ca o femeie nu se poate preface si nu poate simula o relatie asemenea unui barbat a spus o mare aiureala.

Petreceam o seara in cea mai buna companie:cea cu mine insumi. Eram in pat cand telefonul incepe sa sune. Cineva ma deranjeaza.Of la naiba cu toti!
Vocea lui B,plicticos de dragastoasa:
-Salut. Ce faci?
Ce bine ca nu imi poate vedea si expresia fetei prin telefon. Mi-ar fi fost mult mai greu sa ma prefac.
-Uite .. citeam. Tu ce faci?
-Eu .. sunt singur acasa si ma gandeam la tine. Ma gandeam ca poate ai vrea sa vi pana aici,sa bem un ceai impreuna.
Stau pe ganduri vreme de doua-trei clipe dupa care raspund hotarata:
-Da,desigur. Mi-ar placea. Fac un dus si vin. Intr-o ora e bine?
-Da. Te astept.
Inchid telefonul si surad malefic. Asta trebuie sa fie seara ca sa inchei si socotelile pe care le am cu el si sa le inchei si pe acelea cu mine insumi.
Am grija sa miros delicios,sa-mi las parul desprins si sa am o lenjerie provocatoare. Ador constrastul dintre imbracamintea inchisa la culoare si parul blond.
La o ora fara 2 minute ii bateam la usa.
Se uita pe vizor,mai sta cateva secunde si apoi deschide cu un zambet prostesc pe fata. Eu ii zambesc deasemenea. Isi deschide larg bratele pentru o imbratisare. Il cuprind amical,dupa care ma desprind de el,il privesc drept in ochi si imi musc buzele. Se uita nedumerit. Imi apropiu mana de fata lui,un deget pe buze si apoi il bag in gura. Il accepta,imi linge varful. Il duc mai apoi spre buzele mele si il ling vizibil.
Il sarut infocata,repede si adanc. Imi pun mana pe soldurile lui,il imping intr-un perete si ma lipesc violenta de el. Era excitat .. ii simteam umflatura. Ii explorez corpul,imi bag mana pe sub tricoul lui,il pipai .. il strang,il zgariu pe spate si apoi,ii desfac cureaua pe jumatate. Ma ridica apoi si imi inclestez picioarele in jurul bazinului sau.
Ma duce pana in camera lui,ma apleaca usor pe pat si incepe sa ma sarute .. mai intai pe gat,adulmecandu-mi parfumul. Il opresc si incep sa ma dezbrac singura. Imi dau jos mai intai bluza subtire dar imi las sutienul. Imi desfac provocator propria curea,inlatur pantalonii si de aici totul e mai simplu. Mai am doua bucatele de materiale de culoare neagra care se complementeaza perfect intre ele si ma complementeaza si pe mine. Il las sa creada ca detine controlul. Il las sa se joace cu corpul meu .. sa-mi provoace placere. Dorinta lui exagerata ma face sa rad. Isi plimba mainile in viteza pe tot corpul meu,ma saruta ca un nebun. Nu cred ca in momentul ala exista un lucru pe care sa-l vrea mai mult decat pe mine.
Isi da tricoul grabit si il arunca iar apoi se repezeste din nou la mine cu aceiasi viteza. Imi desface sutienul si imi saruta sanii Cand deja ma oboseau miscarile,imi arcuiesc spatele sub el si ii imping capu tot mai jos. Isi da seama ce vreau si face intocmai,chiar bucuros. Imi da jos si materialul restant si incepe sa ma linga ca un animal insetat care linge ultima picatura de apa de pe fundul unui vas.Acum da,acum incepi sa-mi placi. Il prindeam de par dar nu-mi dadeam seama daca il trageam absorbita de placerea ce mi-o provoca sau il impingeam. Eram aproape de orgasm ..dar nu-l voiam acum,nu ar fi fost sufficient de intens.
-Te vreau in mine,am porunci. Acum!
S-a oprit,s-a ridicat,si-a potrivit penisul si m-a penetrat incet. Inghiteam in sec si imi lingeam buzele,se uita la mine.
-Inchide ochii!
Mi-am ridicat picioarele,ignorandu-I ritmul si stangacia,pana in dreptul umerilor.
-Mai tare,am poruncit.
A inceput sa se miste mai repede dar nu era deajuns. Miscarea lui de dute-vino era placuta dar nu facea decat sa-si miste capul penisului inauntru.
-Vreau mai mult! Mai adanc!
Atunci,dintr-o miscare,totala mi-a provocat o zvacnire in tot corpul. M-am zmuls brusc,l-am trantit din pat,pe covor si m-am urcat deasupra lui. Am inchis ochii,M-AM penetrat cu penisul lui si am inceput sa ma misc in ritmul meu,asa cum imi place mie.I-am luat mainile blegi si mi le-am pus pe sani si asa a inceput sa ii framante.
Alimentata de placerea lui,am intetit misc...



    Login