Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Barbatul este sclavul tau!
Autor : pdtesticul - 2015-04-04
Citita de 7017 ori - Nota 7.48 (25 voturi)
Povesti din Testicul va prezinta povestea Barbatul este sclavul tau!

… Si iar o lua valul. Strada era amplasata perfect langa plaja, incat sa se poata auzi valurile ca intr-un perpetuum mobile, vantul sa-i zburleasca parul, esarfa verde sa-i pluteasca prin aer, razele sa-i incalzeasca pielea. Un Minicooper decapotabil negru lustruit gonea spre Dover. La volan – Kristen Belrock, imbracata in rochia neagra din piele, cu un ruj negru pe buzele sale carnoase, zambind sireata in timp ce impusca prin oglinda retrovizoare si prin parbriz, priviri fiecarui barbat pe care-l vedea pe marginea strazii. Se vede ca stia ce face. Pe Elms Vale Road o stiau mai mult de 70% din barbati care locuiau pe acolo. Stiau deja ca in fiecare sambata seara, in jurul orei 18:30, Kristen trecea pe acolo cu decapotabila ei neagra, asa ca toti barbatii isi cautau de lucru pe afara, ba sa duca gunoiul, ba sa traga o tigara, ba sa vorbeasca cu vecinul etc. ca sa o poata admira pentru cateva secunda pe Lady Belrock. Dar nimeni nu stia vreodata unde se ducea ea.

A ajuns la Elms Farm. Isi parcheaza masina cu un drift promt, la umbra, langa grajdul cailor. Coboara “excentric” de sexy si totodata simteai ca te trec fiorii cand o vedeai in sfarsit in toata splendoarea ei, stand in picioare, cu mana dreapta sustinandu-si cotul maini stangi in care tinea tigara slim lunga. A tras un fum profund, dupa care a aruncat-o jos fara sa o mai stinga. Porneste in grajdul cailor. Deschide usa, intra, priveste in jur si inspira adanc.

– Te simt! Unde esti? Trevor!!!

– Aici… se auzi o soapta infundata printr-o voce obosita.

Belrock mergea ritmat pe tocurile ei din piele rosii, cu mainile pe langa corp, incercand sa depisteze locul unde se afla Trevor.

– Continua sa respiri adanc Trevor… Respira… Respira..

In al cincelea separeu, un barbat bine facut, brunet, cu par pe piept, doar in jeansii sai albastru inchis, statea atarnat, distrus de forte, incatusat din lateral, asteptand dupa cum se vede sa apara Lady Belrock.

– De cat timp ma astepti Trevor? intreba Kristen punandu-si mainile pe poarta separeului, admirandu-l pe barbat cu multa pasiune.

-Doua ore milady…

– Doua ore? Atat de putin… I-am spus Olgai sa te incatuseze cu cel putin cinci ore inainte de venirea mea. A cui este vina puiutule?

– Sa incepem milady. Nu cred ca mai pot rezista…

– “sa incepem milady. Nu cred ca mai ….” Esti barbat sau caine?!!

– Eu…

– Ce e Trevor? Nu mai poti rezista, da?… Atunci am sa te descatusez si te voi lasa liber sa pleci de aici! Dar sa nu te mai intorci dracului niciodata la Elms Farm! Asta vrei Trevor?!!!

– Nu, milady…

– Atunci ce vrei Trevor?

– Vreau sa fiu animalul dvs de companie…

– Vrei sa-mi fii animal de companie, da? Totusi vad ca incepi sa-ti revii.

Kristen il privi pentru cateva secunde dupa care ii vorbi cu o voce suava:

– Dragul meu Trevor, uite, ca sa-ti arat ca sunt o femeie adevarata, astazi nu-mi vei mai fi animal de companie, ci mai mult, vei fi sclavul meu…

Kristen lua de pe perete o curea groasa maro, din piele de cerb, si o invarti pe mana. Incepu sa-l loveasca incet pe Trevor peste abdomen, intrebandu-l si vorbindu-i cu o voce enervata, acesta in schimb raspunzand mai mereu in soapta. Cu fiecare propozitie pe care i-o spunea, il lovea cu cureaua.

– Iti place Trevor? Iti place Trevor? Raspunde gandacule!! Raspunde-mi ca te strivesc!! Iti place?!!!

– Da milady…

– Iti place Trevor?!!!

– Da milady…

-Iti place Trevor?!!!! si iar il lovi pe abdomen.

-Ahh, da milady!!

-Acum inteleg de ce nu vrei sa te casatoresti tu, gunoi ordinar! Ti-e prea frica ca nu o vei putea domina pe cea care-ti va fi sotie. Tie iti place sa fii dominat Trevor! Nu-i asa?!.. Nu-i asa?!!!

-Da milady!!..

-Dominat?!!

-Da milady!!!

-Dominat!!!!??

-Daaaaaaa!!

-Bun… Sa vedem acum cum ne intelegem la partea cu futaiul. Tine minte, iti descatusez doar o mana. Sa nu indraznesti sa ma atingi. O folosesti doar ca sa te sprijini. Inteles?!

-Da milady!

Kristen se puse in genunchi in fata lui. IL deschise usor la slit, ii baga mana inauntru si scoase afara un penis de toata splendoarea.

-Asta da pula de cal, Trevor! Asta da pula, Trevor! Asta e pula cu care o sa ma maltratezi tu! Inteles?!

-Da milady!!!

-Ce ai inteles?…

-Cu pula mea o sa va dezmembrez pana la lacrimi…

-Esti gata, Trevor?? Vreau sa vad de ce esti in stare…

Kristen ii lua penisul in gur, il uda putin cu saliva. Lichidul seminal iesi in graba afara sa ajute la lubrifiere. Era totul pregatit. Kristen se intoarse cu spatele la el, isi ridicase rochia peste solduri, apuca ata de la bikini si o trase cu putere pana ce asta s-a rupt. Apoi si-a pus mana dreapta intre picioare pentru a-i lua penisul sa si-l potrivesca in vagin. Cu mana st...



    Login