Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

anuntul
Autor : coru1234 - 2014-05-26
Citita de 11174 ori - Nota 5.11 (18 voturi)
In urma cu ceva timp am postat un anunt pe un site de matrimoniale: stapan caut doamna supusa. Dupa 2 saptamani cineva se arata interesat si am vorbit mai intai pe pess iar apoi ne-am intalnit la o cafea.
Era o tipa la vreo 35-40 de ani slabuta, roscata, sani medii, imi placea. Mi-a spus ca i-ar placea sa fie dominata, dar si sa domine asa ca am stabilit limitele, si ca la prima intalnire eu sa-i fiu stapan urmand ca urmatoarea data sa schimbam rolurile.
In ziua stabilita am inchiriat o camera la hotel, am sunat-o sa-i transmit nr camerei si am astepat timp de vreo 2 ore pana si-a facut aparitia.
Eu:-Ai cam intarziat! Ti-am spus ca nu pot sta prea mult!
Ea:-A trebuit sa merg....
Eu:- In primul rand stai in genunchi cand vorbesti cu mine.
S-a conformat si am scos pula sa i-o bag in gura, a apucat sa spuna doar: -Sa nu-mi patezi hainele te rog! Dupa care a scos limbuta si a inceput sa o atinga usor de capul pulii, apoi sa o linga pan la coaie usor biciuindu-ma cu limba. Am apucat-o de par, i-am bagat-o toata in gura si am futut-o asa vreo 5 min. Cand am simtit ca termin am apucat-o de ceafa si am impins pula pana in gat. S-a innecat putin, a inghitit tot si m-a curatat bine.
Eu:-Acum mergi si fa un dus! Cand am auzit ca s-a oprit apa la dus am intrat dupa ea in baie, am legat-o la ochi cu o esarfa, am sters-o cu un prosop, am condus-o in pat asezand-o cu fata in jos si o perna sub burta. I-am legat mainile in fata si picioarele desfacute. Pizda rasa si catifelata cu labiimari si carnoase imi lasase gura apa de cand am vazut-o in baie asa ca i-am departat fesele si am iceput sa avem o alint usor cu limba. Mai intai cerculete in jurul pasaricii, apoi printre labii departandu-le, apoi am supt-o pe fiecare in parte, am introdus un deget, doua trei, am urcat cu limba spre anus si l-am lins si pe el in timp ce ma jucam cu degetele in pasarica ei. Am lasat mai multa saliva si cu un deget de la cealalta mana am apasat usor pe anus. A intrat destul de usor asa ca am trecut la al doi-lea deget.
Ea:- Fute-ma ca nu mai pot!
Eu:-Astazi eu sunt seful si te anunt ca nu vei primi pula in pizda decat daca te comporti f frumos! In acest timp am montat un prezervativ si am inceput sa imping usor in fundulet. Dupa ce s-a acomodat a...



    Login