Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAmintirile unei nopti perfecte
Autor : desire - 2009-04-14
Citita de 9690 ori - Nota 8.10 (94 voturi)
Mai tii minte cand ai venit foarte tarziu acasa in noaptea aceea si m-ai gasit dormind?
Purtam camasa aceea crem ce abia imi depasea coapsele. Eram intinsa pe spate, mangaiata de cearsafurile de satin trandafiriu. Stateai in picioare langa patul urias, zambind in timp ce imi priveai pieptul urcand si coborand in ritmul respiratiei.
Fara sa iti iei privirea de la mine te-ai dezbracat in liniste. Ochii ti se plimbau flamanzi peste trupul meu adormit. Ai luat din dulap 5 esarfe. Ai legat cate o esarfa de fiecare din cei patru piloni ce sustin patul, apoi, incet, ca sa nu ma trezesti, mi-ai ridicat mainile si le-ai legat. Mi-ai gasit picioarele sub patura si le-ai lasat sa alunece spre esarfe apoi le-ai strans.
Ai adus din bucatarie o cana cu gheata si ai ras satisfacut vazand ca nu m-am trezit. Te-ai asezat pe marginea patului, m-ai descoperit si, cu toata puterea mi-ai rupt camasa. Am inceput sa tip, trezita de miscarile tale brutale, mi-ai acoperit ochii cu mana si ai luat cea de-a cincea esarfa pe care ai folosit-o ca sa ma legi la ochi. Am inceput sa ma lupt, incercand sa scap din stransoare si vrand cu disperare sa vad cine imi facea asta.
Te-ai aplecat asupra mea soptindu-mi: " Nu te impotrivi ca nu iti va fi bine". Ti-am auzit vocea si m-am linistit, insa nu am renuntat la atitudinea mea; imi placea rolul pe care il jucam.
Ai luat un cub de gheata si l-ai plimbat pe buzele mele, in jos pe barbie si de-a lungul gatului. Pielea mea se infiora de placere simtind picaturile de apa. O alta bucata de gheata a ajuns pe piept, inconjurandu-mi sanul, fara sa imi atinga sfarcul. Am inceput sa ma lupt din nou spunand: " Nu ... te rog nu imi face asta. Nu am fost decat cu sotul meu, nici un alt barbat nu m-a atins". Am tras de legaturile de la maini ca si cum as fi vrut sa scap, desi asta era ultimul lucru care putea sa imi treaca prin minte. Ai ras si mi-ai spus: " Renunta. Nu o sa scapi... Cu cat tragi mai tare de legaturi, cu atat ele se vor strange mai mult". Ai ajuns cu gheata sub buric, dar nu mi-ai atins inca zona pubiana. Gheata se topea repede pe pielea mea fierbinte si, dintr-o data, ai apasat un cub pe unul din sfarcuri, facandu-ma sa ma arcuiesc. Ai ras, spunandu-mi: "Tarfa, iti place asta! Ce-ar fi sa te las legata, ca sa te gaseasca sotul tau asa, cand s-o intoarce acasa? " Te-am rugat sa te opresti, dar tu ai continuat. Sfarcul meu era de-a dreptul inghetat, dar te-ai aplecat, si l-ai luat in gura ta calda, umeda. Ohhh...ce senzatie minunata... Cubul era deja pe celalalt san, dar gura ta sugea... Ohhh, DA! Ai lasat gheata in jos, lasand-o sa se topeasca pe parul pubian. Apa rece curgea inspre clitoris, ajungand acolo unde era ud deja. Ma simteam asa de bine, desi era atat de rece! Ai ajuns cu gheata pe clitorisul meu, apoi ti-ai asezat buzele, sarutand, lingand, sugand, muscand. Corpul meu era in flacari, eram gata pentru tine, desi ma luptam spunand "NU" in continuare.
Ti-am simtit penisul pe coapsa, devenea tot mai tare. Ma simteam asa de bine! Un cub de gheata a ajuns inauntrul meu, impreuna cu doua degete d-ale tale. Ai tinut gheata acolo, dar foarte curand s-a transformat in apa. Mi-ai luat clitoriul in gura, impingand capul inainte si inapoi; eu deveneam salbatica, asa cum tu stiai prea bine ca pot fi.
Nu te-ai oprit decat cand eram aproape de orgasm, dar nu m-ai lasat sa il am. Te-ai ridicat si mi-ai ras: "Vezi, tarfa, ca-ti place?! "Eu puteam doar sa protestez, dar stiam amandoi ca as fi dat orice sa ma pot atinge atunci, sa imi provoc singura orgasmul.
Dar respiratia mi s-a oprit. Te-am auzit desfacand un fermoar si stiam ce urmeaza. Am simtit ceva tare apasat pe buze. " Deschide", mi-ai zis. Dar eu imi tineam buzuele stranse si tu mi-ai zis. "Bine..., atunci o sa te fac sa suferi". Sexul mi-a vibrat cand te-am simtit miscandu-te intre picioarele mele. Am auzit fasaitul moale al vibratorului. Soldurile mi s-au ridicat. Ai miscat vibratorul urias in mine, iar apoi pe clitoris. Gemetele erau din ce in ce mai zogomotoase. Eram disperata sa termin. Limba ta se misca pe clitoris, falsul penis se misca in sus si jos in mine. Soldurile mele pulsau, incercand sa se miste contrar miscarilor limbii tale. Tu impingeai vibratorul tot mai adanc si tot mai repede. Il scoteai aproape de tot pentru ca apoi sa il indesi cu putere iar mie mi se invartea capul de placere. Dar, exact in momentul in care eram gata sa explodez, te-ai oprit. Am tipat din nou, de data asta de frust...



    Login