Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAmanta sotului meu partea 4
Autor : AancaM - 2019-04-04
Citita de 13906 ori - Nota 8.48 (105 voturi)
Pentru o mai bună înțelegere a textului recomand să citiți și părțile 1, 2 și 3. De asemenea aștept păreri sau sugestii. Sunt curioasă să știu ce credeți.


La dracu. După 3 ore cu matahalele astea eram frântă. Mie întotdeauna mi-a plăcut bdsm-ul sau o oarecare doză de agresiune în pat. Dar asta din partea unui bărbat în care am încredere și pe care îl iubesc. Și bineînțeles, totul cu o limită. Dar ce făceau ăștia 3 era deja prea mult. Eram udă leoarcă. Am avut câteva orgasme și simt că îmi ia foc clitorisul. E de-a dreptul durere. La dracu. La dracu. La dracu. Iar panaramele astea 3 se uită la mine în timp ce se masturbează. Mă simt ca un exponat la un muzeu sau ca la circ. Sunt expusă în felul ăsta în fața lor. Sunt moartă de nervi și îmi vine permanent să plâng. Iar ei nu fac altceva decât să îsi frece penisurile și să geamă. Măcar de aveau ce să frece. Piticăniile aveau maxim 13 cm. Aveau burtă și erau scârboși. Dar nu pot spune același lucru și despre șeful lor. Am aflat că îl cheamă Dan. Ce nume stupid. De fapt, orice ar fi stupid în condițiile în care stau de 3 ore cu niște chiloți în gură și cu un vibrator atașat de pizda proaspăt epilată de tot cu penseta de cele două slugi scârboase.

Chiar mă întrebam cât o să mai dureze, când, deodată, îl văd pe Dan ridicându-se de la birou și venind spre mine. Primul lucru pe care l-a făcut a fost să îmi elibereze gura.

- Ești hotărâtă să vorbești, târfă mică?

- O..o...opre...oprește-l...l..lll...vibratorul! Opreșteee-l! Te rog!

În general nu îmi place să mă milogesc de oameni dar jur că nu mai puteam. Era prea mult. Și până la urmă? Și dacă aș recunoaște, ce ar putea să-mi facă? Doar nu mă poate sechestra. Tot ce se întâmplă aici e ilegal și îl pot da în judecată oricând. Mbine...oricând scap de aici.

- Aha, deci îți place să te joci cu alții dar când ești tu jucăria nu îți mai place. Te-am întrebat dacă ești gata să vorbești. Hotărăsc eu după aia ce fac cu tine.

Pe moment m-am strâmbat iar el, văzând, și-a introdus penisul în gura mea obligându-mă să i-o sug. M-a apucat de păr cu ambele mâini, direcționându-mi capul cu rapiditatea pe care o voia el. Avea o pulă gigantică. Abia îmi încăpea în gură și simțeam că mă înec. A lăsat la o parte o mână și a început să o plimbe în jos, pe corpul meu, spre sâni, a apucat lanțul care unea cei doi clești agățați de sfârcurile mele și a început să tragă. Simțeam că ard în totalitate. Bine că nu s-a legat și de cleștii de pe lăbii, între care mi-a atașat vibratorul.

Când și-a scos penisul din gura mea am strigat cât am putut de tare și coerent că recunosc ce vrea el să recunosc. Atunci a zâmbit, a oprit vibratorul dar nu l-a luat de acolo.

- Îți voi dezlega o singură mână cu care vei scrie ceea ce îți spun. Dacă încerci vreo schemă, cu toate că e clar că nu reușești să pleci, dar numai dacă încerci, o să trec la fundul tău și te asigur că nu vei mai putea sta jos câteva zile.

Am făcut ce mi s-a zis, docilă, am scris declarația în care am recunoscut ce i-am făcut Adinei. Atunci Dan a scos din sertar o foaie pe care mi-a pus-o în față urmată de cuvintele:

-Asta este pedeapsa ta. De acum înainte, timp de 3 luni, vei face tot ce îți spun, atunci când î5...



    Login