Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAmanta sotului meu partea 3
Autor : AancaM - 2019-02-02
Citita de 11485 ori - Nota 7.98 (125 voturi)
Pentru o mai buna înțelegere a textului recomand să citiți primele două părți ale seriei, pe care le puteți găsi foarte ușor accesând profilul meu. De asemenea, am și alte povestiri, în cazul în care vă place modul în care scriu.

Cu mâinile îi masam penisul iar cu gura îi sugeam testiculele când, deodată, simt o durere în spate și cad într-o parte. Îmi întorc capul și o văd pe Adina care mă lovise și, din câte văd, a scăpat de strânsoarea mea și și-a dat jos vibratorul. Era plină de nervi, avea față roșie. În secunda doi o văd cum își ia hainele din mână și iese din cameră. Sincer, nici nu mă mai interesa. Voiam să rămân doar eu cu soțul meu. Să plece dacă vrea. Mă mir însă că nu a zis nimic.

- Se pare că amanta ta a plecat, Mihai. Ce ratată.

-Iuliana, las-o dracului pe amanta mea și ajută-mă odată să mă satisfac. Jur că nu mai pot.

Chiar avea dreptate. Își dorea tare mult un orgasm. Voia să mă apropii de el și să îi sug penisul bine, după care să-l dezleg și să-l las să mă fută bine. Dar aici nu facem ce vrea el, ci ce vreau eu. Și nu cred că am uitat încă cum m-a înșelat cu fufa aia și cum voia să îi dau ei drumul atunci când a ajuns în casă în loc să lămurească lucrurile cu mine și să își ceară scuze.

-De fapt, știi ce? Asta e și ideea, să nu mai poți. Ar trebui să te las exact așa și...

Dar nu am apucat să îmi termin cuvintele deoarece am auzit deodată ușa din casă deschisă. Cine să intre în casa mea? M-am speriat și m-am ridicat imediat să văd dar nici nu am apucat să ies din cameră pentru că în fața mea apare un ditamai polițistul însoțit de alți doi mai mici, iar lângă ei stătea nimeni alta decât Adina. Nu pot să cred, femeia asta a chemat poliția. Nici măcar nu au băgat în seamă că soțul meu era dezbrăcat și legat de pat. S-au adresat strict către mine :

-Doamnă, trebuie să veniți cu noi. Sunteți arestată pentru agresiune fizică și verbală.

Nu pot să cred. Femeia asta și cu soțul meu au practicat adulter. Lor de ce nu le mai spune nimeni nimic?

Nu am avut de ales și a trebuit să mă duc cu ei la secție. Nu știu cum sau de ce dar la secție nu era absolut nimeni în afară de mine, de Adina și de cei trei bărbați. Pe soțul meu l-au lăsat acasă, fără să-l bage în seamă. Sincer, mă bucur oarecum că a rămas dezbrăcat și doritor acolo. Poate se învață minte. Nu mă bucur prea mult pentru mine deoarece nu știu exact ce se va întâmpla. Ok, da, știu că am făcut ce am făcut, dar femeia aia și-o trăgea cu soțul meu. Ce era să fac?

-Doamnă, începe primul polițist, acum trebuie să dați o declarație prin care declarați ceea ce i-ați făcut doamnei de lângă dumneavoastră.

M-am uitat la toți cei trei bărbați din fața mea, apoi la Adina, iar apoi mi-am zis în cap că nu voi recunoaște absolut nimic.

-Îmi cer scuze, nu știu la ce vă referiți. M-ați adus aici degeaba. Vreau să îmi sun avocatul.

-Se pare că nu va colabora, a spus unul dintre cei doi polițiști mai mici.

-Nu-i nimic. O vom face să recunoască iar apoi își va ispăși pedeapsa. Haide, du-te lângă ea și începe ancheta.

Cum adică să vină lângă mine? Nu înțeleg. Apoi i-a făcut semn Adinei să iasă din cameră. Ea s-a conformat și una dintre piticăniile alea a venit în spatele meu și mi-a pus cătușele la spate, legându-le de scaun.

-Nu, nu. Nu aveți dreptul să faceți asta, vreau să îmi sun avocatul...

-Avem dreptul să facem exact ce vrem. Dumneavoastră veți recunoaște ce ați făcut și apoi o să ne gândim cum vă pedepsim.

În secunda următoare, aceeași piticanie a început să îmi mângâie sfârcurile peste bluză. Le-am simțit întărindu-se. Am încercat să nu mă mișc, să nu arăt că mă afectează. Între timp, matahala din spatele biroului îmi tot punea întrebări legate de ce i-am făcut Adinei. Nu voiam să răspund la nimic deoarece sunt 100% sigură că nu e legal nimic din ceea ce mi se întâmplă aici. Trebuie neapărat să dau de avocatul meu. Iar tâmpitul ăsta îmi freacă sfârcurile ca dracu. Niciodată nu le-am avut atât de tari, mai și apasă pe ele, le strânge. Am început și șă mă ud jos. Cred că păsărica mea e plină de dorință. Dacă nu eram legată de scaunul ăsta sigur cădeam pe jos.

-Știți ceva, nu cred că merge doar așa.

Le-a spus șeful celor doi. Apoi i-a făcut semn celuilalt pitic după care el s-a apropiat de mine și a început să își miște degetul în sus și în jos, între picioarele mele. Dar având în vedere că aveam niște blugi mai groși, clar nu simțeam mare lucru, așa că mi i-a lăsat în jos. A început să îmi maseze totul, bineînțeles, pe deasupra chiloților, cu câte un deget, cu două, cu partea exterioară a palmei. Din când în când se mai uita sfidător la mine.

-Bun, să revenim, domnișoară. Dai declarația?

-Nu dau nimic. E ilegal ce faceți iar eu nu i-am făcut nimic ăleia.

Atunci am simțit o palmă peste vagin. Apoi încă una. Și încă una. Și încă una. Până când a început să mă doară. Atunci mi-a dat jos chiloții uzi și mi i-a îndesat în gură.

- Uite cum facem. După trei ore, o să îți scoatem chiloții din gură. Atunci vei putea declara tot ce ai făcut. Dacă refuzi, ți-i punem la loc pentru alte trei ore în care va trebui să suporți ce îți facem. Dacă nici atunci nu vei recunoaște, va trebui să stai iar, pentru alte trei ore. Până când vei recunoaște. Crede-mă, noi nu ne plictisim aici. Iar băieții mei sunt tare încântați de noua pradă.

M-am uitat la cei doi și aveau un rânjet pe buze. Mă enervau maxim. Nu se poate să facă așa ceva. Eu nu sunt la îndemâna nimănui. Cel din spatele meu continua să se joace cu sfârcurile mele în timp ce ăsta din fața mea a început să îmi dea iar palme peste labii. Cel mare nu făcea nimic. Doar stătea și se uita. Și-a aprins o țigară, și-a pus picioarele pe birou și "admira" priveliștea.

-Să dai și în interior.

I-a făcut observație piticului.

- Clar, șefule!

Apoi mi-a depărtat lăbiile și a început să mă l...



    Login