Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ai grija ce iti doresti
Autor : CurvaM - 2017-08-16
Citita de 10612 ori - Nota 6.96 (54 voturi)
L.am cunoscut pe Victor pe internet, intr.o comunitate bdsm de la noi. Dupa indelungi conversatii online a venit si invitatia lui la o cafea. Stiam din ce imi povestise ca era un barbat de 37 de ani, arhitect, cu o fire dominatoare si o atitudine de gentleman. Am acceptat intalnirea cu el fara ezitare si i.am urmat intocmai instructiunile cu privire la tinuta mea.
Eram imbracata in rochia lunga si rosie pe care mi.o ceruse si cu pantofii cu toc negri, la gat aveam cu chocker din piele neagra,subtire, simplu si elegant, iar parul blond si ondulat mi.l lasasem liber, sa imi acopere spatele gol al rochiei. Imi spusese ca o sa fie in separeul pentru fumatori, la o masa mica, de doua persoane. Nu vazusem nicio poza cu el, dar eram sigura ca o sa il recunosc cumva.
Am intrat in restaurant si toate privirile s.au intors catre mine. Am rosit instant, dar mi.am continuat demna drumul catre separeul indicat de el. Cand am intrat acolo, toate mesele erau ocupate...cine de afaceri, intalniri romantice ale persoanelor trecute de 40 de ani....si eu oprita in dreptul intrarii cateva secunde pentru a cauta cu privirea un barbat singur la masa. Il vad pe partea dreapta la o masa nici prea retrasa nici prea centrala, cu o tigara de foi in mana si un pahar de vin rosu in fata, citind (probabil vreo stire) pe un smartphone. Ma apropii de masa lui, iar cand ajung in dreptul ei el isi intoarce privirea catre mine, se ridica in picioare, ma cuprinde de mijloc si ma saruta pe obraz
-Buna seara domnisoara, va asteptam! Luati loc, imi spune el fiind atent sa imi aseze scaunul. Ati intaziat putin, dar intotdeauna un barbat trebuie sa astepte o femeie, completeaza el zambind.
Apuc si eu sa murmur un "buna" fiind captivata si placut surprinsa atat de felul in care arata cat si de bunele maniere de care dadea dovada. Avea o incredere in el iesita din comun, era inalt, solid, cu parul scurt si negru, ochii de un albastru spre bleu incredibil de patrunzatori, mainile puternice si ingrijite si era imbracat intr.o pereche de pantaloni eleganti bleumarin impreuna cu o camasa alba, cu manecile putin suflecate.....fantastica prezenta masculina.
-Poti sa imi spui Victor, nu ma deranjeaza. Vreau sa ne familiarizam unul cu altul pentru ca ne asteapta o noapte lunga impreuna. O sa ii spun imediat chelnerului sa iti aduca si tie un pahar de vin.
Conversatia dintre noi a decurs firesc, ca si cum am fi fost prieteni vechi. Am ras,am glumit...mi.a placut pentru ca el reusea cumva sa controleze fiecare aspect al intalnirii noastre. La un moment dat capata un aer serios si imi spune.
-Vreau sa fii a mea in seara asta! Cu totul! Vreau sa ma asculti si sa faci intocmai ceea ce iti cer, fara sa eziti, fara sa comentezi...sa mi te abandonezi complet in noaptea asta. Iti promit ca nu am sa te ranesc....cel putin nu foarte tare.
Am tras aer adanc in piept, obrajii mi s.au inrosit iar ochii mi s.au marit de uimire. Doar pentru felul in care arata, se purta si vorbea am acceptat imediat, promitandu.i ca in seara aceea am sa ma supun tuturor dorintelor lui.
Mi.a zambit...i.am zambit inapoi si apoi a urmat prima lui cerere:
-Vreau sa iti dai chilotii jos si sa ii pui aici, pe masa!
-Poftim? Aici? In mijlocul restaurantului? Cum as putea face asta?
Dintr.o data privirea i se intuneca, iar mie inima incepe sa imi bata mai tare. In ce m.am bagat? ..imi spun in gand incercand sa imi feresc privirea de a lui
-Ti.am spus ca nu imi place nici sa eziti nici sa comentezi. Daca nu esti in stare sa faci atata lucru, cum vrei sa mi te supui toata noaptea? Am spus sa iti dai chilotii jos aici, acum! Sa ii pui pe masa fara alte intrebari. Daca nu o faci, esti libera sa te ridici si sa pleci, iar interactiunea noastra se incheie aici pentru totdeauna.
Plina de uimire si putin speriata de tonul serios si grav cu care imi vorbea am ramas fara cuvinte.
-Iarta.ma te rog, ii spun incet in timp ce ma aplec si pe sub rochie incerc sa imi trang chilotii in jos. Ma uitam in stanga si in dreapta timida sa vad daca cineva e atent la ce fac eu si ma straduiesc sa duc la bun sfarsit primul lui ordin.
-Uita.te la mine in timp ce ii scoti, nu te intereseaza cine te vede, important e ca esti a mea si ca pe mine trebuie sa ma multumesti. Ma uit in ochii lui si il vad cum imi studiaza atent fiecare miscare. Reusesc intr.un final sa ii dau jos si ii asez mototoliti pe masa langa paharul cu vin. Norocul meu era ca erau mici si negri si aratau ca o batista din dantela asezata pe masa.
-Bun, acum ridica.te si hai sa mergem! Masina mea e parcata chiar in fata. Pana platesc eu vreau sa stai langa mine in picioare cu privirea lasata in jos, la chilotii pe care tocmai i.ai lasat pe masa intr.un restaurant de lux.
Ma supun, astept si apoi il las pe el sa o ia inainte sa ma conduca catre masina.
Imi deschide portiera si imi spune sa urc pe locul din fata.Se aseaza la volan, ma priveste si zambind imi spune
-Habar n.ai ce te asteapta in seara asta! Tii minte cand mi.ai spus ca vrei sa ai o experienta cu mai multi barbati? Ei bine, mergem la mine acasa,.ne asteapta acolo cativa prieteni de.ai mei de la sala. Nu iti face griji, sunt foarte discreti.
Ajunsi in fata casei, dupa ce parcheaza masina, imi deschide usa sa cobor si ma ghideaza catre intrare.
-Da.ti rochia si pantofii jos, aseaza.le aici pe veranda si asteapta in genunchi cu mainile la spate pana iti deschid eu usa....e tot ce mi.a spus apoi a plecat pe aleaa din spate.
M.am conformat fara sa mai ezit consolandu.ma cu gandul ca nu ma poate vedea nimeni la el in curte. Am asteptat cuminte in genunchi, cu mainile la spate si privirea in jos pret de cateva minuta pana cand usa s.a deschis. In fata mea stateau acum 3 barbati la fel de solizi ca el. Unul dintr ei era chiar el si l.am auzit adesandu.se celorlalti
-Ea e Maria! Domnisoara vrea sa vada cum e sa fie sclava mai multor barbati in acelasi timp. Ii place sa fie umilita si dominata,iar in seara asta e numai a noastra. Eu zic sa ii aratam ce putem sa facem si sa vedem dimineata daca mai vrea sau nu sa aiba astfel de experiente.
Aplecandu.se apoi spre mine, imi trage cu putere parul lasandu.mi capul pe spate.
-Nu vreau sa scoti niciun cuvand neintrebata ai inteles? Esti aici ca sa faci ce iti spunem noi, iar pentru orice ezitare, comentariu sau abatere o sa platesti. Ai inteles?
-Da! Am inteles. Te rog nu imi face rau. Promit ca va ascult, dar te implor sa nu ma ranesti.
O palma ma loveste atunci cu putere peste fata. Stateam dezbracata, in genunchi, in pragul usii, cu ochii in lacrimi de la umilinta si lovitura de mai devreme
-Ce ti.am spus eu vizavi de comentarii? Crezi ca glumesc? Treci in casa!
Dau sa ma ridic, dar o alta palma ma loveste peste acelasi obraz
-In patru labe! Ti.am spus eu ca poti sa te ridici? Curvele nu au dreptul sa stea in picioare in casa mea.
Nu imi venea sa cred ca tipul educat si manierat de mai devreme tinde sa se transforme intr.un monstru. Ceilalti doi baieti incepusera sa rada si le simteam privirile atintite pe fundul meu in timp ce intram in casa.
In dreptul canapelei unul dintr baieti ma opreste si se aseaza in fata mea, pe canapea. Ajung intre picioarele lui,.iar el imi ridica capul si imi spune sa deschid gura. Ma scupia in gura si apoi imi da o palma peste fata
-Deci vrei sa vezi cum e sa fii curva noastra! Treci si suge.mi pula!
Isi desface pantalonii si isi scoate penisul pe jumatate erect, imi prinde parul in pumni si imi ghideaza capul ca pe o minge in sus si in jos pe pula lui.
Din spate simt cum cineva ma loveste peste fund cu o curea si ma face sa tresar. Ochii mi se umplu de lacrimi si incerc sa tip dar nu pot din cauza pulii pe care o simt pana in gat. Loviturile continua cu un ritm echilibrat si o forta moderata, dar suficienta cat sa ma usture. La un moment dat totul se opreste, iar baietii fac schimb: cel din spate trece iti fata si invers. O alta pula pe care trebuie sa o sug acum, mai mare decat prima! Simt in spatele meu cum cineva se pregateste sa ma patrunda. Era tipul caruia i.o supsesem mai devreme, clar pregatit sa ma futa. Mi.a bagat.o adanc, din prima si m.a durut. Am scos un tipat infundat si m.am oprit pt cateva secunde din sexul oral pe xare il faceam celuilalt. Enervat de pauza mea, m.a luat de par si a procedat la fel...m.a scuipat pe fata si mi.a dat o palma.
-Cine ti.a zis sa te opresti? N.ai inteles nici pana acum ca nu ai dreptul sa faci altce a decat ceea ce iti spunem noi? Tine.ti lacrimile ca nu te ajuta cu nimic. Ai sa primesti exact ce ai vrut.
Am continuat sa ii sug pula in timp ce eram fututa in poza atat de repede si de agresiv incat nu stiam cum sa fac fata. Ma tot intrebam unde e Victor, de ce m.a lasat aici singura cu ei cand lui ii promisesem ca o sa ii fiu supusa. Am simtit dintr.o data o lovitura de curea puternica peste spate care mi.a facut tot corpul sa tresara si am tipat cat am putut avand in vedere ca aveam o pula in gura. Eram convinsa ca asta o sa lase urme...
Victor s.a intins pe o masuta cu fata in sus si pula erecta in aer. Baietii s.au oprit, m.au ridicat si m.au asezat in genunchi infipta in pula lui Victor. Cu ochii in lacrimi n.am fost in stare sa scot niciun cuvant...scoteam doar gemete cand Victor se "juca" cu sanii mei. Ii lovea, imi strangea si rasucea...



    Login