Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ah...dulce placere de durere.
Autor : ozzyta - 2017-05-09
Citita de 9616 ori - Nota 3.25 (12 voturi)
Fiecare femeie are dorinta ascunsa de a fi dominata, supusa, posedata cu forta si putere. Posibil anume aceasta latura feminina a noastra, fragila si delicata necesita o sursa suplimentara de aprovizionare cu energie.
In momentul dominarii nu ne simtim slabe. Din contra... mai puternice ca niciodata. Fiecare por al fiintei noastre vrea sa va simta viriliatea, forta salbatica cu care v-a inzestrat natura. Stand la picioarele voastre, biciuite, legate si invaluite de dulcele delir al extazului...ne simtim mai atotputernice ca niciodata.
Ador atunci cand esti nervos si ridici vocea la mine. Deja imi trec fiori prin spate si automat se concentreaza la zona maximului erotism. Mi se inmoaie vocea nu de frica....ci de maxima excitare. Deja ma simt a ta mai mult ca niciodata. Nu as numi frica starea ce ma cuprinde. Valuri de caldura imi strabat tot corpul implorand la mai multa duritate: Actioneaza, Supune-ma, Domina-ma! Vreau sa simt masculul din tine care isi acapareaza jertfa.
Devii extrem de nervos ca iarasi nu am fost ascultatoare. Stii ca regulile nu sunt facute pentru mine. Sar peste conventionalitate. Am o incapatanare atroce. Pe cat sunt de puternica in realitate...pe atat devin de umila in prezenta ta.
Imi faci o zdruncinatura considerabil de semnificativa...caci ma trezesc trantita pe pat. Gata...ai activat in mine dorinta implacabila de a fi dominata...dureros si dulce. Desi strig cu voce tare:,, Te rog nu ma pedepsi, iarta-ma scumpule", intreaga mea faptura tanjeste dupa o corectie dura, ceea ce zic cu voce tare nu e in concordanta cu adevaratele dorinte ale fiintei mele. Imi ordoni dur si raspicat: ,,Jos textila. Te vreau goala si expusa ACUM"
Cu mainile tre...



    Login