Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAgonie si extaz II
Autor : slingblade - 2017-12-31
Citita de 7539 ori - Nota 8.40 (52 voturi)
Continuare la "Pony race" si "Agonie si extaz"

Deodata am auzit niste pasi apropiindu-se. Cineva descuie usa si aprinse lumina. Dupa atata timp in intuneric deplin m-am ridicat in fund pe pat dar nu reuseam sa vad cine a intrat.
- Alina, am venit de indata ce am aflat!
Era Catalina. In sfarsit venise la mine. M-a strans in brate si am inceput sa plang iar, de bucurie.
- Ce bine ca ai venit! Sa plecam de aici!
Catalina imi dadu drumu atunci si incepu sa vorbeasca cu o voce joasa.
- Nu este chiar atat de simplu. Cred ca ai auzit pana acum de Marius, cel care organizeaza intalnirea. El este un om foarte puternic. Cunoaste multa lume importanta. Din pacate nu putem sa plecam decat respectand regulile. Toti am fost de acord cu asta cand am intrat aici. Si sclavii dar si Stapanii.
Nu imi venea sa cred cand am auzit asta. Catalina era cea mai influenta persoana pe care o cunosteam. Nu credeam ca poate sa fie cineva in oras de care sa ii fie frica.
- Dar este o solutie, continua ea. Se poate organiza o noua cursa. Doar tu cu Oana. Daca castigi esti libera sa pleci.
Stiam asta. Era in regulament. Orice disputa se putea rezolva pe hipodrom. Dar era si un dezavantaj.
- Dar daca pierd atunci si tu o sa fi ....
- Da, stiu, zise ea. Dar tu nu o sa pierzi!
Regulamentul prevedea ca Stapanul/a care a pierdut devenea sclavul castigatorului. Nu imi puteam imagina varianta asta.

Catalina a iesit din camera nu inainte de a ma saruta zambind. Apoi cele doua asistente au intrat sa ma pregateasca pentru cursa.
...................................................................
Stateam dupa linia de sosire si abia respiram. Cursa fusese mult mai rapida decat prima data. Cu toate astea pierdusem! Oana ajunsese prima, cu un avans considerabil. Am intors capul catre Catalina, fara sa pot zice nimic. Se uita la mine si am putut sa citesc o urma de teama in priviri.
- A fost o capcana, spuse ea. Marius stia de la inceput cat de rapida e Oana, dar a pierdut intentionat prima cursa.

Stiam ca este adevarat. Si incidentul anterior cu fetele era tot o parte din acelasi plan diabolic. Se folosisera de mine ca sa o umileasca pe Catalina. Tot nu imi venea sa cred ca totul este adevarat. Cele doua asistente se apropiara de noi si am inceput toate 4 sa mergem catre vestiar. Pe drum au inceput sa ii explice lui Catalina aceleasi reguli care mi le explicasera si mie. Asta nu putea fi adevarat!

In vestiar cele doua asistente au adus o uniforma noua si o trusa demachianta dupa cere au plecat. Catalina ramase in picioare si privea fix peretele din fata. Ma uitam la ea si nu puteam intelege cum avea sa devina o sclava ca mine. Era imbracata business, asa cum ii placea mereu. Avea o camasa alba scumpa peste care se revarsa parul blond si ondulat. Un medalion de argint in forma de unicorn se vedea pe pielea perfect bronzata intre sanii ei mari. Camasa era bagata in niste pantaloni negrii si mulati care ii scoteau in evidenta picioarele frumoase si fundul bombat. Pantofii erau foarte eleganti si intregeau perfect imaginea high class.
- Ce putem face? Am intrebat cu vocea tremuranda.
Catalina nu raspunse. Continua sa priveasca nicaieri, parca se lupta sa inteleaga realitatea. Intr-un final spuse cu o voce sfarsita:
- Singura solutie este sa ne supunem regulilor. Altfem ii vom da lui Marius motive suplimentare. Dupa care incepu sa se dezbrace.

Am vazut din nou corpul ei perfect si gol. In ciuda varstei si acum si fara machiaj era cea mai frumoasa femeie pe care o vazusem vreodata. Era in acelasi timp si atletica si eleganta.

- Ajuta-ma te rog cu colarul, spuse ea.
M-am dus in spatele ei si cu mainile tremurande i-am prins colarul in jurul gatului. Apoi am prins rochia cu cureaua printre sani. Transformarea era completa acum.

- Ascula Alina. De acum in colo eu sunt o sclava la fel ca si tine. Nu ai voie sa te porti cu mine ca si cum as fi in continuare Stapana ta. Cred ca intelegi asta.

Sigur ca intelegeam. Am inceput sa plang. Nu vroiam sa o vad asa. Catalina m-a luat in brate. Ma uimea cum nu a cazut prada disperarii. Era cu adevarat o femeie puternica.

- O sa fie ok. Sa mergem...

Afara ne asteptau cele doua asistente. Impreuna am coborat la subsol. Totul era foarte intunecos si umed. Niste usi vechi dar foarte solide se gaseau de o parte si de alta a holului. Asistenta din fata deschise una din usi si ne-a spus sa intram. Am ajuns intr-un fel de celula cu niste pereti de pe care cadea vopseaua si care avea un singur bec ce atarna de niste fire din tavan. Singurul mobilier erau doua saltele murdare aruncate pe jos. In timp ce priveam oripilate in jur usa se inchise in spatele nostru. Am auzit cum au tras zavorul greu.

- Imi pare rau Catalina ca te-am pus in situatia asta, am zis eu.
- Nu. Este doar vina mea. Tu nu aveai de unde sa sti. Cred ca Marius urmarea de mult asa ceva. Acum ca ne are pe amandoua se va folosi in continuare de tine. Stie ca tin la tine si ca nu as suporta sa iti faca vreun rau.
- Nu am sa il las sa te santajeze.
- Tu nu ai ce sa mai faci acum. Iar eu nu am de ales. Am sa fac tot ce isi doreste el ...
Am lasat privirea in jos intristata. Imediat Catalina imi puse mana sub barbie si imi ridica capul in sus apoi ma saruta prelu...



    Login