Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAgonie si extaz
Autor : slingblade - 2017-12-31
Citita de 9428 ori - Nota 7.89 (62 voturi)
Continuare la "Pony race"

Catalina ma stepta in masina ca de obicei
- Sper ca nu te mai dor sanii, spuse ea
- Nu, e ok. Se referea la cursa din ziua precedenta.

Catalina conduse masina la vila unui prieten. Aceasta era de fapt un conac in toata regula intr-o poiana mijlocul unei paduri in afara orasului. Aici urma sa aibe loc o petrecere a clubului bdsm. Imediat ce am coborat din masina am vazut doua femei imbracate ca niste asistente care au inceput sa se apropie de
noi.

- Prietenul meu organizeaza frecvent astfel de evenimente. Cele doua doamne au sa se ocupe de tine. Locul acesta are reguli foarte stricte. Incearca sa le ti minte pe toate. Ne vedem mai tarziu.

Asta era pentru a doua oara cand Catalina ma lua cu ea la o intalnire cu prietenii ei. In mod normal doar gandul de a aparea in public ca sclava m-ar ingrozi. Dar pentru ea as face aproape orice. Orice ca sa fiu in compania ei.

Cele doua femei mi-au facut semn sa le urmez. Ne-am oprit intr-o camera lunga unde erau mai multe dulapuri inguste, ca un fel de vestiar.
- Dezbraca-te in pielea goala. Scoate-ti inclusiv lantul si cerceii.

Mi s-a parut foarte stanjenitor sa ma dezbrac in felul asta in fata unor necunoscute. Am vrut sa spun ceva dar una din femei incepu sa vorbeasca cu o voce calma:

- Stapana ta te-a adus aici pentru ca sa fi educata. Daca te porti asa o sa ai numai de suferit. Vrei sa incepi chiar de acum?

M-am uitat la cele doua femei. Erau mai mici de statura ca mine dar foarte vanjoase. Se putea vedea ca aveau experienta in situatii de astea si nu eram curioasa sa vad ce ar fi facut daca as continua sa nu cooperez. Am inceput sa ma dezbrac ...

- Toate sclavele de aici trebuie sa poarte uniforma asta. Zise una din asistente care se intorcea de la un dulap de unde luase un fel de rochie de culoare gri. Materialul era grosolan cu ate iesind pe la capete. Arata mai degraba ca o carpa care fusese folosita la spalat pe jos decat ceva care se putea imbraca. Materialul dadea o senzatie ciudata pe piele. Partea de sus era mulata pe corp. Mai putin peste sani, care nu erau acoperiti. Rochia se oprea sub ei si era prinsa de o curea care urca printre sani pana la un colar de piele pe care una din asistente mi-l prinsese deja in jurul gatului. Manecile erau deasemenea mulate pana la coate, de unde se largeau foarte mult. Rochia era lunga pana la pamant si materialul atarna greu. In fata si in spate mai avea doua taieturi care urcau pana la talie. Rochia era evident conceputa pentru a avea acces total fara sa fie nevoie sa o dezbrac. Cand m-am uitat intr-o oglinda mi s-a parut ca arat ca sclava din filmele cu haremuri.
Am iesit pe hol iar pe drum au inceput sa imi explice regulile. Ce-a mai importanta era:
- Stapana ta ti-a scos centura de castitate dar asta nu inseamna ca ai voie sa te joci. Asta e o abatere foarte serioasa si Catalina a insistat sa iti amintim lucrul asta. Pedepsele sunt foarte severe. Iti spunem asta pentru ca
pari o fata de treaba si nu am vrea sa suferi. Ai grija si cu restul sclavelor. Nu sunt toate ceea ce pare. Am ajuns.

Stateam in fata unei usi care parea incuiata. Intradevar una din ele scoase o cheie si descuie usa. Am intrat intr-o camera mare cu tavanul inalt si cu ferestre la fel de inalte, cu gratii. Asistentele ramasesera pe hol si incuiara usa in urma mea. In camera mai erau inca 6 fete care incepeau sa vina inspre mine. Am observat ca toate erau imbracate cu acelasi tip de uniforma.

- Buna, eu sunt Oana, zise una din ele. Prima data aici?
- Da...
- Cum te cheama?
- Alina
- Incantata. Vino, sa stam jos.

Urmatoarea ora am discutat despre conac si despre intalnirile anterioare. Se pare ca era un fel de party unde sclavele erau folosite pe post de servitoare. Si cateodata mai mult. Atmosfera era foarte relaxata si am inceput sa ma simt bine in compania fetelor. Asta si datorita barului dintr-un capat al camerei care era foarte bine aprovizionat. Toate aratau foarte bine. Rochia le scotea in evidenta conturul corpului si sanii si le face sa para vulnerabile. Si accesibile in acelasi timp. La un moment data Oana s-a asezat langa mine.
- Imi place foarte mult parul tau, zise ea. Apoi incepu sa isi plimbe degetele prin el si continua cu o voce scazuna.
- Pari atat de nevinovata. Prima data aici. Sunt atatea lucruri pe care nu le sti.
Degetele ei se mutara pe obraz, apoi pe gat, apoi ...
- Nu cred ca e bine, am zis eu. Dar degetele Oanei is continuara drumul printre sani. Am simtit excitarea. Oana era exact pe gustul meu.
- Opreste-te te rog.
- De ce?
- NU e bine.
- Aici orice e bine. Nu cred ca sti unde te aflii.
- Dar regulile ...
- Ele nu au de unde sa stie.

Oana se pregatea sa ma atinga din nou cand m-am ridicat in picioare.
- Cred ca am baut prea mult amandoua.
Deodata am simtit cum una din fetele din spatele meu imi apuca o mana si pe neasteptate o intoarce dureros la spate.
- Ce faci?!
Alte doua fete se apropiara si ma tineau acum de ambele maini. Oana venea inspre mine foarte incet. Zambea si isi legana soldurile in timp de mergea.
- Cum spuneam, sunt atatea lucruri pe care nu le sti. Crezi ca daca toate purtam rochia asta inseamna ca suntem toate egale? Eu sunt sclava lui Marius, el este cel care organizeaza toata petrecerea.
- Dar..
- Shhh! Ai uitat regulile? Nu trebuie sa vorbesti neintrebata.
- Asta e valabil si pentru tin aaaaahhhh!!!
Una din fete imi intorse si mai mult mana. Durerea era de nesuportat. Acum Oana era exact in fata mea. Incepu sa imi atinga sanii si sa ii sarute. Nu indrazneam sa mai zic ceva. Saruturile ei continuara pe gat. Nu puteam sa scap. Fetele ma tineau pe loc. Una din ele ma apuca de par si imi trase capul
pe spate. Oana ma apuca cu degetele de sfarcuri si incepu sa le stranga. Am inceput sa gem dar durerea de la mana ma opri imediat. Deodata se lipi de mine si ma saruta prelung pe gura. Am simtit limba ei invadandu-mi gura. Sanii ei erau lipiti de ai mei. Ambii erau tari. Cu mana dreapta incepu sa ma atinga intre picioare. Ma simteam ca si cum as fi fost violata. Simteam caldura corpului si dorinta Oanei. Era ceva coplesitor si nu ma puteam opune. Ma apuca cu cealalta mana de colar in timp ce continua sa ma sarute. Deodata am auzit cum cheia este introdusa in usa. Imediat fetele mi-au dat drumul iar Oana s-a
asezat pe canapea ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Cele doua asistente intrara in camera.
- Cine a tipat? Ce faceti aici? Aliniera imediat.
A trebuit sa ne asezam toate in linie cu mainile la ceafa si cu picioarele departate. Una din asistente se apropie de prima fata si o atinse intre picioare. Apoi trecu la urmatoarea. Cand ajunse la mine exclama:
- I-a te uita ce avem aici! Alina este uda! Credeam ca daca esti cea mai noua ar trebui sa iti aduci aminte cel mai bine regul...



    Login