Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAbis in necunoscut 4~partea2 (Fem DOM)
Autor : abc15 - 2012-06-04
Citita de 6950 ori - Nota 7.86 (14 voturi)
Am promis o continuare si am scris-o in dimineata asta. Mi-a luat cateva ore bune si la final mi s-a parut incredibil de frumoasa, cea mai buna fantezie de pana acum. Egoismul din mine tipa sa nu o public pe site, ca e prea romantioasa, ca ar trebui sa provoace emotii si nu excitatie, asa ca m-am decis sa va ofer o varianta trunchiata, fara exces de figuri de stil si cu mai multe conotatii potrivite siteului.



Pieptul meu ardea,reusise sa ma ameteasca iar. Il doream atat de mult... si totusi nu puteam ceda. Sa-mi arat eu toate emotiile, dorintele intr-o goliciune de sinceritate? Nu, asta ar fi fost perfect daca eram iubiti, dar in situatia de fata aveam nevoie de putere, de fermitate.

-Ti-a placut postura de submis, uratule?
-A fost ceva total nou in viata mea. Destul de interesant, da.
-Am vazut eu gena maso in tine. Inca de cand ne-am cunoscut, iti placea sa ma provoci, sa tip la tine si sa te lovesc prin vorbe.

Taramul imaginar ma contopise iar, voiam sa incerc cat mai multe in noaptea aceea. El nu avea sa doarma, ca doar urma sa fie cotonagit ca la carte.

Ma dezleg din mainile lui si incep sa caut prin sifonier. Scot o rochita mulata si scurta din saten, care lasa spatele liber. Nu am imbracat-o decat o data, imi ies soldurile late in evidenta prin ea si nu imi place. I-o arunc in cap:
-Imbrac-o.
Ii observ gesturile si parca ar vrea sa protesteze.
-Vei fi fetita mea, ba mai mult decat atat, tarfulita mea. Nu te mai prosti si imbraca-te. Te-ai epilat pe picioare?
Ii ridic un crac de la blugi. Pielea e neteda.
-Am uitat ca pilozitatea ta e aproape inexistenta. In fine, imbraca-te. O sa te machiez, mi-e teama sa te las pe tine sa faci asta, cine stie in ce mascarici te transformi. Uite pantofii astia cu tocuri, poti exersa mersul pe ei pana mananc eu.
Imi era neclar ce o sa faca, daca nu accepta propunerile l-as fi lasat pe balcon, sa doarma in frig. M-am asezat la masa si am inceput sa ciugulesc din mancare. Eram franta de oboseala, dar nu puteam sa ratez ocazia asta. Sansa de a-l umili si de a-l face sa plateasca.

Sa fi trecut vreo 20 de minute. Revin in dormitor, rochia nu-i venea prea rau, el e un slabanog, pacat ca nu are nici macar o sugestie de forme, ar fi fost perfecta. Se straduia sa mearga 2 pasi consecutivi fara sa se impiedice. L-am urmarit putin, pana mi-a simtit privirea. Il amuza postura, abia se abtinea sa nu rada.
-Sunt tare sexy, asa-i?
-Oh, da. Esti cel mai sexy femeie dintre barbati. Vino aici.
Pregatita cu trusa de machiaj am inceput sa-i retusez infatisarea. Nu aveam ce corecta, nu aveam ce sa imbunatatesc. Am dat la caterinca cu putin rimel si luciu de buze.
-Sa fiu a naibii! Ai putea fi fara probleme un model androgin, daca ai sti cum sa mergi elegant pe tocuri. Andrej Pejic e mic copil pe langa tine si el a fost inclus in top 100 cele mai frumoase femei din lume. Ba chiar, daca ma uit mai bine, esti mai frumos ca fata decat ca baiat. Ia defileaza putin pe aici.
Mergea la fel de stangaci ca mai devreme.
-Bai, sa nu-ti rupi vreun picior, ca nu am masina sa te duc la spital. Ia danseaza-mi putin, (dau drumul la muzica, melodia Say something, Laurentiu Cazan). Stiu ca nu e potrivita, dar mie imi place mult.
Se impiedica, da din fund ca un elefant, se impleticeste in picioare si in tocuri. Rad cu lacrimi.
-Apropie-te.
Imi furisez o mana pe sub rochie pe la spate, vreau sa il strang de fund. Fesele lui sunt aproape inexistente si ma lovesc de structura tare a oaselor.
-Aseaza-te pe piciorul meu.
Ma holbez zambind, pare mai inocent si mai dragut decat oricare fecioara din lumea asta. Il sarut pe gat, deschid gura si ii strang pielea cu dintii, apare o vanataie micuta in forma de inima. "O sa ma injure pentru asta maine dimineata, intotdeauna mi-a tinut predica sa nu-i las semne vizibile."El e atat de usor, abia ii simt greutatea care imi preseaza piciorul. Cu mana stanga ii cuprind spatele si cu cealalta ii gadil suprafata genunchilor. Imi sprijin capul pe umarul lui. Parul meu lung cade in cascade pe corpul lui. Respiratia i se intensifica si simt cum ii creste aproape brusc temperatura corpului. Vad o mica umflatura prin rochita.
-Ai erectie? Ti-am dat eu voie?
Bang! Ii trag un pumn in locul potrivit. Cade pe spate si se incolaceste de durere.

Prin minte imi vuia melodia Kylie Minogue - Where the Wild Roses Grow, in special versurile:
From the first day I saw her I knew she was the one
As she stared in my eyes and smiled
For her lips were the colour of the roses
They grew down the river, all blood...



    Login