Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Abis in necunoscut 4~partea1 (Fem DOM)
Autor : abc15 - 2012-06-03
Citita de 5430 ori - Nota 7.43 (7 voturi)
Era vreo 8 seara, maimutoiul de Dragos plecase din casa mea de cateva ore. Aud un ciocanit puternic in usa "Cine-o fi?". O deschid, sa-mi iasa ochii de uimire: era prostul, pe jumatate dezbracat cu ochii mariti si imploratori, stand cu mainile incrucisate la piept si tremurand.
-Imi dai tricoul, te rog? Masina s-a dus de mult, dar fac autostopul si poate reusesc sa ajung la timp in orasul meu. Mi-e foame si mi-e frig, n-am indraznit sa te mai deranjez pana acum, stiam ca ai fi facut scandal.
Il scanez si parca mi se face mila, parca l-as imbratisa si i-as face un ceai. Ia stai putin...sa derulam un pic amintirile : anul 2011 luna februarie, il asteptam de 3 ore si ploua, ai mei nici macar nu stiau unde sunt, eu habar n-aveam cum sa ma intorc acasa, il sunam in disperare si el imi raspundea in bataie de joc, il rugam sa vina si el spunea ca s-a razgandit...
-Zici ca ti-e frig, da? Sa te duci naibii atunci! Se spune ca in iad arde focul vesnic, te incalzesti acolo.
Ii trantesc usa in nas si incui.
Se mai aud cateva batai apoi liniste. Mai astept un sfert de ora si deschid iar usa. Prostul statea in fund pe ciment, chircit si tremura mai tare ca un steag in timpul furtunii. "Sa-l lasa acolo, sa nu-l las..."
-Ridica-te!
El nu raspunde. Mai tip o data, tot nimic. "I s-o fi facut rau."
Ma apropii de el si incerc sa il pun pe picioare, e inert. Corpul lui emana o raceala stranie, ca de moarte. Tremura fara oprire, il asez cumva pe umerii mei si incep sa trag de el. "Nenorocitul, asta imi mai lipsea. Acum il culeg mort ca pe un caine care a gasit adapost pe covorasul din fata usii."
Il arunc in patul meu si in acopar cu paturi. Fug rapid in bucatarie si ii incalzesc un castron de supa si niste ceai. Ma asez pe pat langa el. Delira. Rostea o multime de cuvinte fara sens si se uita in tavan. Il strang la piept ca sa-l incalzesc cumva. Cand incepe sa-si revina ii dau supa si ceaiul "Idiotul, am ajuns sa-l servesc."
-Tricoul...Unde e tricoul meu?
Fir-ar! E pe cale sa intre in soc hipotermic si el se gandeste la porcaria de tricou!
Vad ca ochii incep sa i se limpezeasca, parca e constient acum. Se uita peste tot si nu inceteaza:
-Tricoul, unde e tricoul?
Ma enervez si ii palesc una peste fata.
-Mai prostule, vezi masuta de acolo? Vezi ca e plina de lumanari, da? Ti-am facut toala fasii si am lasat lumanarile sa se topeasca pe ea. Nu mai ai niciun tricou acum, nu mai intreba de el.
-Ce ai facut? Esti nebuna rau! Eu cu ce ma mai imbrac acum?
Creierii imi clocotesc si scot fum pe urechi ca in desene animate.
-Da-te jos din pat! Misca, misca! Ti se face mila de prost si el ti se urca in cap. Jos, am zis!
Trag de el si il trantesc in afara patului.
In cateva secunde il vad stand drept in fata mea si rosu la fata. Incep sa rad, mor de ras, ma tavalesc prin pat.
- Razi ca... Da-mi ceva de imbracat. Trebuie sa plec.
Incep sa-i caut ceva prin sifonier. Gasesc un hanorac unisex de-al meu. I-l intind. Se imbraca si trage de femoar si vad ca la un moment dat se blocheaza. E tare caraghios cu expresia lui incruntata.
-Ce fraier esti, nici sa te imbraci cu un hanorac nu esti in stare. Lasa-ma pe mine.
Fac cativa pasi si sunt chiar langa el. Incerc sa inchid fermoarul, il inchei pana sus. Zambesc si il privesc, prospetimea primaverii, verdele, mii de nuante de la galben spre albastru vad in ochii lui de caprioara. Fetele nostre sunt atat de apropiate incat ii simt fierbinteala respiratiei pe buze, incep sa tremur. "Iar cedez in fata lui, nu se poate asa ceva!". Imi asez mainile pe pieptul lui si strang hanoracul, il zmucesc si il lipesc de perete, se aude o bubuitura in dreptul capului.
- Prostule, cine mi te-a scos in cale? Mai bine imi vedeam de treaba si nu mai aveam dureri de cap. Cate ore te-am asteptat in statii, cate nopti am plans din cauza arogantei tale si acum ai venit desi fata cealalta te iubeste. Tu, tu esti un... Si vreau sa-i dau o palma, dar mana imi cade amortita pe umarul lui. Apas pe buzele lui. Am mintea goala si simt ca ma eliberez de furie, dar nu se poate, cata slabiciune din partea mea... Ma desprind din sarut si ii spun:
-Cu ce sa pleci, ma, la ora asta? Ramai peste noapte si ca sa te faci util, am o treaba pentru tine, urmeaza-ma.
Incep sa caut prin dulap. Gasesc sticla cu acetona.
-Prinde-o! si i-o arunc, o apuca din aer.
Cat timp sta sa citeasca eticheta, gasesc si sticla cu oja. "Hai sa fiu malitioasa putin, numai putin..." si i-o arunc direct in cap. Tresare si ma tintuieste cu verdele aprins, iar incep sa rad.
Ma asez pe pat si imi intind picioarele, le asez pe mainile lui. "Vreau sa imi faci pedichiura, vezi sa iasa frumos." Se uita mai inocent si mai mirat decat un copil de clasa 1 care vede pentru prima oara o ecuatie de gradul al doilea.
-Vai de capul tau, nimic nu stii. Intai iei un smoc de vata si il imbibi cu acetona, stergi toate unghiile, apoi dai cu oja. Sa fie stratul gros si uniform.
Stangaci se apuca de treaba. Cu limba pe sfert scoasa in afara, imi executa ordinele. Treaba nu a iesit cum mi-as fi dorit, dar nu mai am chef sa-l pedepsesc.
-Vino langa mine.
Isi pune capul pe perna, eu ma asez pe pieptul lui si il mangai pe gat, apoi pe fata si incep sa ma joc cu suvitele lui ca taciunele.
-Vreau sa imi dai ceva. Vreau o zona a trupului tau, cat palma mea de mare, pe care sa o folosesc cum vreau si nimeni altcineva sa nu o mai atinga de azi inainte.
Se vede ca e pus in dificultate, se gandeste putin si im...



    Login