Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAbis in necunoscut 3 (Fem DOM)
Autor : abc15 - 2012-06-03
Citita de 6145 ori - Nota 7.80 (10 voturi)
Subiectul bdsm m-a atras dintotdeauna, chiar de pe vremea cand eram virgina, la inceput au fost inclinatii inconstiente, le-am descoperit cand ma jucam inocent cu fostii mei iubiti si apoi mi-am dat seama ca e ceva in neregula si am pornit in cautari. Google, siteuri, carti, am citit pana am considerat ca detin o doza suficienta de informatii. Postura de DOM mi se parea tare interesanta.

Au trecut aproape 2 luni de cand nu l-am mai vazut pe Dragos, amintirea primei nopti imi fulgera mintea din cand in cand. Sa plang dupa el? Da-l dracului! Mi-am pastrat demnitatea si nu l-am sunat, absolut deloc. In schimb, tremuram de fiecare data cand aparea pe telefon un apel de la el si nu ma puteam abtine sa nu-i raspund. Nu am mai vorbit despre noi, nu era nimic de spus, in schimb, ma anuntase ca s-a combinat cu o tipa. Ciudat, nu eram geloasa, eram doar furioasa si atunci cand imi povestea despre ea si despre ce facea cu ea, prin minte imi derulau numai intrebari "E mai frumoasa?" "Stie mai multe decat mine? "Iti place mai mult?" dar le pastram pentru mine pentru ca, teoretic, o terminasem de mult cu el.
Ieri dimineata, in jur de ora 9, imi beam linistita cafeaua pe balcon, eram singura in casa. Suna telefonul : era el. "Ce naiba mai vrea prostul?!" ii raspund, ii aud vocea calda si imi spune aproape in soapta "Mi-e dor de tine", "DA, de MINE si cu iubita-ta cum ramane, boule?" "Vreau sa te vad, vezi ca ajung pe la 14 acolo" si inchide. Il sun eu si nu raspunde "Tampitul chiar vorbeste serios! Ei las, ca-l satur eu si de dor si de toate"
Imaginatia incepuse sa o ia razna, aveam niste scenarii de nu-mi venea sa cred, voiam sa ma razbun. Dau o raita pe la supermarket si ma inarmez cu ce am considerat ca am nevoie.
Se face 14, boul ma anunta ca a ajuns si ii spun sa vina iar singur ca nu are nevoie de majordon, ii las cheia sub pres si ii spun ca incuie usa dupa ce intra.
Stateam la mine in camera, ascunsa dupa usa, aud cum descuie, intra si incuie. Incepe sa ma strige, il las sa ma caute putin prin celelalte camere si intr-un final ajunge in dormitor, se aseza pe pat si tipa dupa mine. Inchid usa in spatele meu. Aveam lenjerie rosie, sutien cu dantela, tanga si cravata, il privesc poruncitor "Ridica-te " ii spun. Eu sunt miniona, insa tocurile imense pe care le purtam ma faceau sa par mai inalta decat el :
Dragos: -Ce faci..? Ai innebuni....
Eu: -Stai in genunchi!
D: -Dar...
Eu: -In genunchi am zis!
Se aseaza cu privirea plecata in pamant, ma bufneste rasul. Ma aplec asupra lui si il ciupesc de obrazul drept, ma priveste fix in ochi, verdele, verdele acela inchis imi inmoaie picioarele, dar trebuie sa fiu tare, ii trag o palma si pleaca iar capul.
-Da-ti tricoul jos si intinde-te pe spate.
-Aici, pe covor?
-Nu, pe pat. Bineinteles ca aici, prostule!
Imi executa ordinele. Ridic piciorul drept si il pun pe pieptul lui, incep sa-l plimb: de la gat pana la abdomen, ajung deasupra buricului, il infig, el se stramba de durere. Continuu sa-l plimb si ii pun piciorul pe fata:
- Linge tocul.
Limba lui se onduleaza pe modelul tocului, il linge cu patima si parca ii place sa faca asta.
-Suge-l!
Gura lui in forma de floare, cu buzele groase imi curata tocul. Ma simt deasupra lui, simt puterea, e-n mainile mele acum.
-Suficient, poti sa-mi saruti degetele acum.
Le ia pe rand, cu grija, nu am unghiile facute cu oja, asta o sa fie o viitoare sarcina pentru el. Ma gadila si ma plictisesc.
-Ridica-te!
Se apropie de mine, vrea sa ma imbratiseze.
-Ce faci, mai baiatule? N-ai dreptul sa ma atingi cu mainile. Ii mai plesnesc una peste fata si inca una. Sa se invete minte!
Ma asez pe pat.
-Hai acum, saruta-ma pe gat si tine mainile la spate.
Clar umilit se conformeaza.
-Coboara acum.
Vrea sa imi desfaca sutienul, il lovesc cu tocul intre picioare. Scoate un tipat si isi readuce mainile la spate, continua sa imi guste pielea, a trecut de sani, abdomen si ahhh.
- Pot sa renunt la chiloti, doar daca te descurci fara maini.
Ii trage cu dintii, eu strang picioarele ca sa se chinuie si mai tare, trage din toate partile.
-Vezi sa nu cumva sa ii rupi, ca ti-o iei rau.
Trage din toate partile si in cele din urma ii da jos complet.
-Mi-ai promis un oral, iti amintesti? Acum am chef sa iti indeplinesti cuvintele. Incepi de la picioare, de la pantofi.
Imi suge fiecare toc pe rand, apoi degetele, gleznele si urca in ritm alert. Imi incolacesc picioarele in jurul gatului.
-Hai, sa vad ce poti face.
E ciudat sa il vad asa, pletele lui imi mangaie picioarele, eu incep sa urc pe valuri de placere. E mai frumos ca niciodata. Isi ridica din cand superbii ochii si ma priveste fix, imaginea asta ma ingheata, e sub controlul meu si pot sa fac orice imi doresc cu el. Gem si parca sunt cazuta in visare, punctul cel mai incitant se apropie.
-Da-te la o parte!
El continua sa se joace cu limba.
-Da-te, prostule!
Il lovesc cu piciorul peste cap, se deplaseaza si se aseaza langa mine.
-Ce cauti aici? Da-te jos din pat! Hai, repede! in genunchi iar! Stai cu spatele, nu te uita la mine.
Ma asculta, eu ma ridic si iau din farfuria de pe masut...



    Login