Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

La pescuit 2
Autor : ADRYAN0 - 2022-10-28
Citita de 6484 ori - Nota 6.55 (58 voturi)
Noaptea a trecut rapid, eram obosit după o zi plină, pescuit și aventura erotică cu mama și fata.
S-a luminat de ziuă, imbrăcarea urgent și pe baltă. Tot să-l prăpadesc, hi,hi! Cafeaua era pregătită de seara, am umplut termosul și am pornit la treabă.
Ajung în locul ales și mă pun pe pescuit. S-a dovedit o alegere inspirată, ritmul în care trăgeau era bun, pește de calitate, crap și somn, extaz total.
Ca orice minune, a mers treaba vreo 4 ore,apoi s-au rărit trăsăturile, ca după alte două ore să nu mai tragă deloc.
Am scos pachețelul cu micul dejun și cafeaua. In liniștea de pe baltă am recapitulat aventura din seara trecută și încet, încet slipul începea să mă strângă. Un gând nu-mi dădea pace, pedeapsa care o primea mama dacă greșea.Ce greșeală trebuia să facă, cine o biciuia, unde se întâmpla supliciul și multe altele. Normal, imaginația mea concepea scenarii care mai de care mai fanteziste și bineînțeles cu o doză mare de erotism.
Peștele nu mai trăgea, m-am dus în mașină, la umbra să trag un pui de somn.Dau drumul la radio,la climatizare și încerc să adorm fără grijă, aveam paznici vreo 10 câini pe care-i cinstisem din merindele mele, lătrau și dacă bătea vântul mai tare.
Când să mă ia somnul, alarmele încep să latre. Mă uit pe geam, surpriză mare, fata gazdei, cu un coș în mână venea hotărâtă spre mașină.
Cobor să o salut și spre bucuria mea adusese câteva beri reci ca gheața de care m-am apucat cu viteză sporită.Aveam și eu, dar astea brumate m-au ademenit mai tare.
Domișoara era foarte veselă, m-a întrebat dacă mi-a plăcut seară trecută. Fiind un nene cu experiență nu m-am aruncat în polemici prea entuziasmante, din contră, am întrebat-o daca o mai doare fundul. Era îmbrăcată cu pantaloni pescărești trei sferturi și cu un tricou sub care se vedea sutienul de la costumul de baie. Mi-a spus că locul ales e liniștit și, foarte important, ferit de ochi indiscreți. A început să se dezbrace, costumul de baie era de calitate, tanga, gen Mamaia Nord, cu un chiloțel făcut dintr-o batistuță din care derbedeul de croitor furase din material!!
Am rugat-o să se întoarcă cu fundul spre mine, a executat întoarcerea, iar imaginea era superbă. Pe bucile ferme, perfect conturate, se distingeau clar urmele de nuia care se învinețiseră.
Am întrebat-o dacă vrea să facă baie, dar a zis că preferă să facă plajă. Am umflat cu gura salteaua, n-am mai găsit pompa, să nu stea fata să aștepte! Aveam ochii ca farurile de IMS când am terminat de umflat salteaua și limba îmi atârna ca la paznicii mei lătrători! Ca să mă ucidă în chinuri,și-a scos sutienul și s-a întins pe saltea! Maimuțoiul protesta violent în slip, i-am trimis printr-un bobârnac un mesaj să aibă răbdare că poate pică ceva cald la gura izmenelor mai târziu, hi,hi!
Normal fata a observat zbuciumul din nădragii mei și a început să râdă parșivește.M-a chemat să o dau cu cremă de protecție pe spate. În trei secunde eram călare pe biata fată, masam de zor spatele cu cremă. Mi-a spus să-i dau slipul jos că o cam strânge și o deranjează. Pe mine nu mă deranja deloc, așa că ce trebuia să se întâmple, s-a întâmplat. Fata asta era capabilă de un sex pasional, ceva ce rar am avut ocazia să nimeresc.
Era o problemă că n-am mai apucat să pun un prezervativ, dar fata m-a liniștit că nu-i nici un pericol, nici de sarcină nedorită, nici de alte minuni.
Mă duc să fac o baie, apa era caldă și surprinzător de curate, o racorire și o curățare de clasă. Bineînțeles, a venit și fata, m-a rugat să o spăl eu ca să nu-și ude parul. Am spălat conștiincios toate orificiile din zona mediană(sic) cu mare bucurie. M-a rugat să am grijă de fundul ei și m-a întrebat dacă e dureros sexul anal.I-am spus că am oarece experiență, dar nu știu dacă e dureros, deoarece nu mi-a tras-o nimeni până acum. A râs și mi-a propus să încercăm, că doar n-o fi foc! Galop pe mal și hai să vedem ce se poate face! S-a întins pe saltea cu fundul în sus, gata să fie penetrată. Am adus crema, am montat prezervativul pe maimuțoi, am uns-o, apoi i-am băgat degetul ușor în găurica cu pricina, a zis că nu o doare, chiar îi place. Bucile biciuite se încordau și tremurau ușor, i-am mai băgat un deget iar cu cealaltă mână o mângâiam pe lindic. A început să gâfâie și să se miște ușor, moment când am scos degetele și am penetrat-o. A scos un țipăt ușor și a început să se miște in ritmul meu.La fiecare mișcare simțeam cum pulsează, o placere. Am terminat partida, fata a rămas nemișcată o bucată de vreme,după care s-a ridicat și a intrat în apă să se spele. M-a rugat să nu arunc prezervativul pe jos sau în apă, ceea ce am și făcut.
S-a șters și s-a îmbrăcat, semn că ședința s-a terminat. Stăteam de vorbă cu o bere în mână când o întreb ce greșeală trebuie să facă maică-sa să fie pedepsită. Clar, îmi rămase gândul la mă-sa!
Mi-a spus că cine greșește din diferite motive și ele au ceva de pierdut, va fi pedepsită. Din cauză turiștii din ziua anterioară au plecat, ea a fost considerate vinovată și a fost pedepsită.I-am spus că mi-ar place să asist la o pedeapsă cu biciul. Râzând, a zis că sunt norocos, mă-sa avea o greșeală și urma să fie biciuită când plecam eu, dar se poate executa în avans. I-am cerut detalii, gen cine o biciuiește și câte lovituri de bici primește. Pedeapsa poate ajunge până la 50 de lovituri, dar nu a fost cazul până acum, media este de 20-25 lovituri, din care 10 cu intensitate mărită. Creierul meu lucra mai abitir decât computerele de la NASA și nu prea găseam cuvintele să-i cer s-o pedepsească in seara asta. M-am gândit să-i ofer o sumă de bani pentru spectacol, dar mi-a fost frică să nu o jignesc și să stric totul. Mi-am luat inima în dințișori și am rugat-o să devanseze pedeapsa pentru diseară. Spre uimirea mea mi-a spus că ne vedem la masa de seară și discutăm.
Am încercat să mai pescuiesc câteva ore dar fără success, peștii aveau altceva în program. Am strâns bețele și am sters-o la pensiune. Am ajuns in camera, un duș scurt, răcoare, somnul de frumusețe.
La 7 am început să mă îmbrac, adică am tras niște pantaloni scurți și un tricou și m-am prezentat la masa.Mămica mă aștepta cu bunătățurile pe masa și s-a prefăcut îmbufnată. M-a lăsat să mănânc și am discutat despre pescuit și alte politețuri.
Când am terminat de mâncat, mi-a spus că din cauza mea va fi pedepsită azi. A văzut satisfacția de pe fața mea și mi-a explicat că va primi 25 lovituri de bici, dar rația de lovituri dureroase a fost crescută la 15. A strâns masa în liniște și a plecat să se pregătească. A apărut și fata, am invitat-o la un sprit, nu m-a refuzat.Am băut paharul în liniște, parcă era liniștea dinaintea furtunii!
S-a ridicat fără o vorbă, s-a uitat la mine și a plecat și ea. Nu mai aveam răbdare, dar mi-am dat seama că totul este făcut pentru a crește dorința și plăcerea mea.
După câteva minute, apare mama, îmbrăcată cu o cămașă bărbătească lungă, cu mânecile suflecate și desculță.
S-a asezat fără vorbă pe scun lângă mine așa încât să văd că nu are lenjerie pe sub cămașă. Când a intrat fii-sa, s-a ridicat brusc în picioare. Fata era tot într-o cămașă și desculță. Fără nici o introducere, i-a spus că va fi pusă la stâlp și biciuită goală complet.
I-a cerut să se dezbrace și să meargă la stâlp. Femeia s-a executat rapid, imagine splendidă! Goală s-a dus lângă scară, unde pe stâlp era fixat un inel metalic . De sub scară a scos o funie destul de groasă și unealta de pedeapsă, biciul. Biciul era din piele cu o singură fâșie, exact ca cel de căruțași.Fata s-a apropiat și, fără o vorbă, i-a legat mâinile în față, un fel de nod marinăresc și a trecut funia prin inel . A tras de funie până corpul gol s-a intins bine și stătea pe vârfuri.
Fata mi-a spus să mut scaunul spre lateral, să nu mă lovească și să văd mai bine. Din poziția asta vedeam toată scena!
Surpriza a venit când fata si-a scos cămașa, rămânând la rândul ei goală complet. A luat biciul, a verificat distanța fată de spatele gol și a întrebat-o dacă este gata și să numere loviturile. S-a uitat la mine, parcă aștepta semnalul de începere, dar când a vazut că abia mai respiram, a lovit. Scurt.Biciul a scos un șuierat ușor și s-a lipit de spatele dezgolit. A urmat un țipăt și a spus unu.
Încă 4 lovituri cu aceiași intensitate, 5 dungi roșiatice pe spate. Fata s-a apropiat, a atins-o pe spate, ceea ce i-a produs un țipăt ușor. A informat-o că va urma 3 serii de câte 5 lovituri cu intensitate ridicată. A dat din cap în sem de aprobare. Biciul a șuierat în aer și pleznitura a fost mai sonoră. Țipătul de rigoare, mai tare. A doua lovitură din serie a căzut în cruce față de ea dinainte,pe spatele biciuit începuse să se configureze o grilă de urme roșii. După prima serie de lovituri tari, fata s-a apropiat și i-abăgat mâna între picioare. S-a apropiat de mine și m-a întrebat ce cred, dacă este excitată.
- Cine, am întrebat eu, tu sau maică-ta?
Râzând, mi-a arătat mâna umedă.
- Verifică-mă și pe mine, mi-a spus. S-a apropiat de mine, a desfăcut ușor picioarele iar când am băgat mâna, era udă fleașcă! Bineînțeles, cu țâțele se freca de fața mea, să mă omoare de tot!
Am intrebat-o dacă vrea să facem ceva, eram într-o erecție dureroasă! Fără vorbe, s-a aplecat și mi-a dat pantalonii jos.A văzut că maică-sa se uita la noi, așa că s-a ridicat brusc și i-a aplica...



    Login