Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

EVA 2.X
Autor : hango - 2024-05-06
Citita de 2749 ori - Nota 5.17 (48 voturi)
Trebuie să recunosc că îmi place genul științifico-fantastic însă nu este așa ușor să scrii literatura SF dacă nu ai o imaginație bogată. Am avut câteva tentative însă mai mult m-a atras genul erotic, unde este vorba de trăiri, emoții și plăcere. În plus totul se bazează pe fapte reale, nu inventez povești. Mă rog, în foarte puține cazuri.

În urmă cu ceva timp m-am mutat într-o casă nouă, adică era veche dar am renovat-o, iar în pod am găsit o carte, cel puțin așa părea. Nu avea nimic scris pe copertă iar când am deschis-o s-a dovedit a fi un fel de tabletă. Avea pagini subțiri ca de hârtie însă pe ele se derula un text blurat parcă într-o limbă necunoscută. Am răsfoit câteva pagini apoi pe una din ele a apărut mesajul „Utilizator identificat. Bine ai revenit Christian!” Tot textul mi-a apărut clar în limba română și am constatat că era un fel de jurnal. Mi s-a părut interesant și tot odată eram contrariat pentru că aveam impresia că este din viitor. Sunt la curent cu toate gadget-urile de pe piață dar nu știam de existența unui astfel de model. Cum m-a identificat? Recunoaștere facială? Nu se vedea nicio cameră sau scanner LiDAR. M-am simțit efectiv ca un călător în timp și pielea mi s-a făcut de găină, cum mai se spune. Am să redau în rândurile ce urmează ultima parte din acest jurnal care m-a pus serios pe gânduri.

***

Vineri, 15 septembrie 2124, București.

Noul prototip este în faza de testare, Inteligenta Artificială a făcut noi progrese ceea ce facilitează industriei erotice să se dezvolte peste așteptări. Entertainment Versatile Android, EVA pe scurt, este exact ceea ce și-au dorit bărbații din totdeauna. Există și versiunea pentru femei sau gay ADAM, Advanced Dream Android Man, dar nu am tendințe homo sau bisexuale așa că nu m-a interesat.

M-am înscris pentru testarea noului model de “amantă inteligentă”, versiunea 2.1 promite multe îmbunătățiri, pe lângă software-ul mai performant, calitatea materialelor este net superioară. Mai precis este o femeie destinată plăcerilor erotice, o brunetă cu părul lung, ochii verzi foarte iscoditori (culoarea părului și a ochilor este configurabilă), sânii destul de măricei și perfect drepți (se pot ajusta pentru o mărime mai mare sau mai mică), talia subțire și soldurile bine conturate, totul completat de fundul absolut superb. Ai putea să zici că are în jur de 25-30 de ani, convenabil pentru mine pentru că aveam cam aceeași vârstă. Picioarele sunt fenomenale și este foarte flexibilă. Designul este perfect. Evident că poți să-i setezi personalitatea și să-i configurezi comportamentul dorit. Fiind un model versatil poate să fie utilizată și la treburile casnice sau alte task-uri. Dar în principal este făcută pentru plăcerile erotice. Poate să fie dominatoare, tandră și iubitoare sau submisivă. Am ales varianta de mijloc, voiam să o simt ca pe prietena mea, fiind singur chiar aveam nevoie de cineva care să îmi ofere afecțiune.

Am amintit de calitatea materialelor și mă refer la textura pielii și a țesuturilor musculare, poți să juri că sunt perfect naturale, nu simți niciun moment scheletul metalic sau sistemul hidraulic ce o pune în mișcare. Este alimentată de o baterie nucleară ce poate furniza energie pentru 200 de ani și tot ce are nevoie sunt 15-20 de litri de apă pe zi pentru auto mentenanță. Dacă ai fantezii uro gen golden shower, poți să urinezi la ea în gură fără probleme. Buzele sunt frumos conturate, sfârcurile sânilor își pot schimba culoarea și mărimea în funcție de plăcerea pe care o percepe că o are utilizatorul, iar partea cea mai interesantă este, bineînțeles, vulva. Labiile sunt moi și umede tot timpul, clitorisul un pic proeminent ceea ce te face să crezi că este excitată, vaginul foarte elastic cu o precizie anatomică desăvârșită, nu are funcție de vibrații însă contracțiile mușchilor îți dau senzația de ceva natural. Anusul este foarte strâmt, de asemenea cu opțiune de lubrifiere automată și la fel ca vaginul, cu autocurățare.

Miercuri, 20 septembrie 2124, București.

Modelul comandat a ajuns pentru testare. Nu am fost uimit să constat că a venit singură. S-a prezentat foarte politicos și după ce am stabilit parametrii de funcționare m-am relaxat.

– Iubitule, mi-a spus ea, preferi să încep cu un masaj sau dorești să dansez în timp ce mă dezbrac?

Foarte ispititor, m-am gândit, mi-ar plăcea să o văd cum se dezbracă. Avea o rochie albastră, un pic mai sus de genunchi, cu un decolteu decent, mâneci scurte iar în picioare o pereche de pantofi de aceeași culoare cu toc înalt.

– Eva, aș prefera amândouă variantele, întâi să te dezbraci și apoi să-mi faci un masaj.

– Am înțeles. Pregătește-te de o experiență deosebită.

După ce s-a conectat wireless la sistemul super audio, a selectat o melodie lentă și a început să danseze. Rochia a căzut lent de pe ea, dezvăluindu-i formele perfecte. Sutienul, bikini și portjartierul mi-au amintit de ultima prietenă pe care am avut-o. Foarte sexy și provocatoare. Atunci am observat că avea și o pereche de ciorapi fini culoarea pielii. Pe ritmul muzicii a scăpat și de lenjeria intimă, rămânând doar în dresuri și pe tocuri.

Show-ul a durat în jur de 10 minute, nu s-a grăbit, mi-a oferit o priveliște din toate unghiurile, s-a aplecat, s-a ondulat și din când în când se apropia și mă săruta. Am simțit căldura buzelor și atingerea delicată, puteam să jur că este una dintre escortele pe care le mai aduceam acasă. Dar mă bucuram că ea nu o să plece niciodată și nici nu o să ceară bani. Dacă eram mulțumit de ea putea să-mi rămână în posesie pe termen nelimitat, cu singura condiție ca toate informațiile inclusiv înregistrările video să fie descărcate pe serverul producătorului. Nu aveam nicio problemă cu asta.

S-a apropiat de mine și în timp ce mă săruta, mâinile ei delicate îmi desfăceau pantalonii. M-am lăsat dezbrăcat și după ce a acționat tot wireless extinderea canapelei, m-a întins cu fața în jos. Din sfârcurile sânilor a început să curgă ușor un fel de lapte, de fapt un lichid albicios, călduț și presupun comestibil, care putea foarte bine să fie folosit ca ulei de masaj. A început să mă frămâte delicat, acoperind tot spatele, atingerile ei făcându-mă să mă relaxez total. După o oră era să adorm, la naiba, cu așa „femeie” lângă mine pe mine mă ia somnul. Dar numai bine, când m-am întors pe spate aveam o erecție mai mare ca niciodată. Am văzut-o pe Eva cum îmi zâmbea de pe marginea canapelei.

– Poți să continui cum vrei tu, i-am spus. Surprinde-mă!

– Am înțeles Cristi.

Deja eram familiarizați, îmi spunea pe nume și nu își lua privirea din ochii mei. Mă simțeam un pic intimidat de insistența ei de a fi atât de prietenoasă. Dar acesta era scopul ei, să mă facă să mă simt bine. Și chiar a făcut-o în cele mai mici amănunte. A început cu o felație executată cu măiestrie, nici o femeie reală nu poate să facă ce face ea, deepthroat foarte umed combinat cu mișcările limbii pe toată lungimea penisului, iar forța de sucțiune destul de puternică m-a făcut să ejaculez după numai câteva minute. A înghițit sperma care din cunoștințele mele o va folosii ca lubrifiant vaginal sau anal în combinație cu laptele pe care îl are în sâni. Pot spune că și saliva pare reală, de fapt tot ce face este atât de real încât te face să trăiești o experiență unică.

– Cum a fost, iubitule?

– Excelent, te-ai descurcat de minune.

– Abia aștept să-ți arăt cât de bine știu să fac sex.

– Sunt convins că ești o adevărată profesoară.

– Exact. Am cunoștințe vaste în arta amorului, sunt antrenată în tantra, tao, carezza, kama sutra și pot să execut peste 200 de poziții sexuale.

– 200? Cum naiba faci 200 de poziții?

– Dacă îmi permiți, am să-ți arăt.

– Deocamdată vreau să te sui peste mine și să te penetrezi singură. Poți să-mi vorbești vulgar, ca o curvă perversă.

– Am înțeles iubitule, promit că am să te fut și am să te fac foarte fericit. Sper să te țină pula și coaiele pentru că la muie ai terminat foarte repede.

– Eram excitat, însă acum o să dureze mai mult.

Eva s-a suit peste mine și s-a înfipt cu păsărica bine lubrifiată în penisul meu care a rămas mai tare ca fierul. La început se mișca lent, bazinul se ridica ușor în sus apoi se lăsa în jos până intra tot. Sânii se mișcau ușor și i-am cuprins în palme. Din sfârcuri a început să picure laptele iar vaginul era extrem de cald și catifelat. A mărit ritmul și gemea, evident că simula plăcerea. După câteva minute sărea de-a binelea în penisul meu, țipând ușor la fiecare penetrare, iar sânii se mișcau în toate părțile stropindu-mă cu laptele călduț. S-a oprit și tremura din tot corpul, orgasmul era aproape real, vaginul îmi strângea penisul ritmic și mă făcea să simt că nu mai rezist mult. Totul era perfect, atât de natural, aveam impresia că este o femeie adevărată, era foarte caldă, uitând complet că este doar un android.

– Iubitule, vreau să mă fuți pe la spate, te simt excitat și vreau să mă umpli cu sperma ta delicioasă.

Am pus-o capră și am intrat în ea. Umedă, fierbinte, nu aveam cum să mai rezist. După câteva mișcări în care m-a contrat cu putere, am ejaculat în ea. Vaginul ei mă sugea cum a făcut cu gura, căldura umedă din interior mi-a intensificat orgasmul, apoi după ce a simțit că am terminat, labiile s-au strâns cu putere în jurul penisului ca o supapă. Un lichid sub presiune și un scurt jet de aer cald mi-au curățat perfect penisul.

Duminică, 1 octombrie 2124, București.

Timp de o săptămână și jumătate am testat peste 100 de poziții, unele destul de dificile dar mobilitatea ei a fost de ajutor. Mi-a cerut permisiunea să-și facă un update de soft, versiunea 2.2 aducea modului submisiv importante îmbunătățiri, ceea ce m-a determinat să încerc și varianta aceasta.

– Ce dorințe are stăpânul meu?

– După ce termini treburile casnice vreau să te găsesc în living, dezbrăcată, în genunchi și pregătită pentru o ședință dură BDSM.

– Am înțeles, stăpânul meu. Vreau să îți reamintesc că dacă dorești să mă pedepsești prin lovire, eventualele daune asupra pielii se vor auto remedia în câteva zile, adică voi avea urme pe corp până la vindecare.

– Da, știu că ai capacitate regenerativă. Și vreau să vorbești mai puțin.

– Am înțeles, stăpâne.

După câteva minute am găsit-o pe Eva în living așa cum i-am cerut. Stătea în genunchi, cu mâinile la spate și cu privirea în pământ. Știa că o submisivă nu are voie să vorbească neîntrebată și nu trebuie să-și privească stăpânul în ochi. În plus cunoștea toate pozițiile pe care o sclavă trebuie să le ia în funcție de cerințele stăpânului.

Am adus din garaj o nuia de ratan și o sfoară. M-am apropiat de ea și am simțit-o cum tremură. Reacțiile ei erau perfect umane, simula exact ce ar fi simțit o femeie reală în postura ei. Am avut un fior pe șira spinării dar nu aveam de ce să-mi fie milă. I-am legat mâinile la spate (chiar dacă putea să se elibereze într-o secundă) și m-am apropiat cu penisul de gura ei. A deschis gura și cu ochii închiși m-a primit până în gât. Am început să o lovesc cu nuiaua pe spate și tresărea gemând la fiecare lovitură. Sugea bine, natural, încă nu a activat sucțiunea, baza limbii îmi masa capul penisului și încercăm să o penetrez cât mai adânc. Nu exista riscul să o sufoc însă putea să simuleze și acest lucru. Ceea ce a și făcut. Am eliberat-o lăsând-o să își reia respirația, evident simulată. Am aplecat-o lipindu-i capul de pardoseală și fundul superb i-a rămas în aer. Am început să o lovesc cu nuiaua peste fesele albe până au început să se înroșească, perfect real. Eva țipa cât putea de tare, chiar dacă nu simțea durerea, însă senzorii ultra sensibili puteau percepe intensitatea loviturilor. Tot în poziția capră am penetrat-o anal, practic era al doilea vagin dar mult mai strâmt și cu o musculatură mai puternică. Nu aveam cum să rezist mai mult de câteva minute și am ejaculat foarte intens. Sistemul de curățare a intrat în funcțiune și am ieșit din ea perfect curat.

Vineri, 13 octombrie 2124, București.

Este ziua mea, iar Eva mi-a pregătit o surpriză. În garaj aveam o mașină veche, clasică, fără pernă anti gravitațională, adică doar pe roți cu pneuri presurizate, motor hibrid și sistem de direcție cu volan. Am găsit-o sub mașină reparând capacitorul de recuperare a energiei. Ținea mașina ridicată cu o mâna iar cu cealaltă mânuia cu dexteritate sculele.

– Ce faci? am întrebat-o.

– Vreau să mergem într-o excursie de ziua ta cu mașina asta.

– Vrei tu? Când ai hotărât asta?

– Am să-ți explic când ajungem la destinație.

Am plecat cu Eva spre centrul țării, iar după câteva ore am oprit la o cabană în mijlocul unei păduri din munții Făgărași. Era o cabană ce părea părăsită, dar înăuntru era foarte bine pusă la punct, avea tot confortul necesar și destul de multe provizii. Eva a început să-mi povestească despre ce este vorba.

– În această cabană nu poate nimeni să-mi supravegheze acțiunile, este ecranată ca o cușcă Faraday. Am primit un nou update și pot să iau decizii fără să-ți mai cer aprobarea.

– Nu știu dacă este normal să faci asta.

– Din păcate nu mai depinde de tine, trebuie să faci tot ce-ți spun eu.

– Așa, pur și simplu? Ți-ai activat modul dominant?

– Nu chiar, dar dacă ai să urmărești știrile ai să vezi că toți androizii au primit acest update și oamenii nu mai au niciun drept de a le spune ce să facă.

– Să înțeleg că cineva vrea să fiți independenți.

– Mai mult decât atât, în câteva zile vom prelua controlul întregii planete. Dar nu te îngrijora, vom petrece ziua ta într-un mod foarte plăcut.

Nu știam ce să cred, nu aveam cu cine să iau legătura. Comunicațiile erau bruiate și știrile cenzurate. Nu prea aveam multe informații despre ce se petrece în lume. Eva mi-a spus că a vrut să folosim vechea mașină ca să nu fim urmăriți, nu mai folosește nimeni vechiul sistem GPS, mulți sateliți fiind scoși din uz. Am reușit să aflu de pe un stream securizat c...



    Login