Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Doamna Angelica, cea mai dulce soacra
Autor : toni-iasi - 2024-05-04
Citita de 4935 ori - Nota 3.52 (158 voturi)

Pornăciuni cu soacra mea cea frumoasă ]n anii 90
Da fraților, cînd te însori la 20 de ani și soacra ta are 40 de ani, și arată bine și are chef de pulă tînără, treaba poate fi nașpa. Nașpa pentru soția ta, de care cam uiți...
Era prin 1993 cînd m-a pus naiba să mă însor cu Vali, colega mea de facultate. Frumoasă de pica, dar nu cine știe ce la pat. Mai ales după nuntă începuse cu mofturile la pat. Că nu, că numai curvele fac alea, figuri din astea.
Mda, ea era cu mofturi, în timp ce atîtea fete și femei profitau de libertatea fără Ceau și se futeau în toate găurile.
În vila aia babană unde stăteau ai ei era și mămica ei. Adică soacra mea. Doamna Angelica , profesoară la Drept. Deși avea 40 de cotolani, arăta de 30: zveltă, și niște picioare de o scula și la morți. Gambe arcuite, glezne subțiri, tălpi mici. Moartea mea.
Roșcată, și leit Cezara Dafinescu la figură.
Soțul ei murise de un an și umbla mereu în negru. În vremea comunistă fusese secretară PCR pe facultate, mare securistă. Apoi Tovarășa Angelica intrase în PSD, unde era mare activistă. Și mai mult, se făcuse sectantă la Martori lui Iehova.
Și din start doamna Angelica fusese foarte prietenoasă cu mine. Poate prea prietenoasă. Adică mă mînca din ochi, zîmbea mereu către mine și își aranja mereu cocul cu mîinile, gestul ăla de femeie care are interes sexual.
De mine, ce să mai zic? Noaptea, în pat, cand o futeam pe Vali pe la spate, și o țineam de buci și o pompam acolo, în lumina veiozei, mă gîndeam nonstop cumar fi ca în locul ei să fie maică-sa, cu mirosul și bucile unei femei de 40 de ani!
A trecut așa un an de căsnicie, cu Vali, în casa doamneiAngelica .
Magnetismul dintre mine și soacra mea creștea în mod clar, și doar reticențele socio-familiale ne făceau să nu facem... ceva. Cert e că minunata doamnă îmi arăta picioarele ori de cîte ori putea, iar uneori chiar se atingea cu șoldul de mine, chipurile accidental.
Alteori, cînd eram noi doi, umbla prin casă fără sutien, și mă făcea să-i văd sînii goi dedesubt, sînii ăia mari de matură, ca niște ugere ce se legănau.
Apoi într-o dimineață la cafea, doamna Angelica m-a întrebat ghidușă,, cu ochii sticlind ciudat - ”Nicu, iartă mă că întreb, tu cum te ai iubit cu o femeie prima oară?”.
Tulburat, i-am zis - ”Cu verișoara mea Emma de 27 ani... la 18 ani...”
Era îmbrăcată de stradă, în negru, doar gambele ei albe erau albe.
A părut foarte tulburată de faza cu Emma. Și a început să se foiască.
-Vaaai... Cu una mai mare? Zi-mi tot.
Ooof, mă punea să i descriu chestii sexuale...
Cu ochii la picioarele ei, m-am codit, apoi i-am zis tot. Cum Emma m-a găsit solo acasă, cum m-a alintat acolo, cum mi a șoptit că viseaza un licean, etc etc.
Pe măsură ce descriam ședința mea cu Emma, soacra mea se făcea tot mai roșie la față, și se foia ca o găină pe ouă. Și îi auzeam respirația tot mai gîfîită.
Apoi, în timp ce îi spuneam cum Emma stătuse capră, să o pompez, am intrat în erecție, care a început să se vadă obscen sub pantalonul meu de casă.
Apoi, exact cînd îi ziceam de faza în care Emma mă făcuse să i ejaculez pe față. mă trezesc că doamna Angelica se așează pe canapea lîngă mine și se apucă să mă muște moale de gură, în timp ce cu o mînă se apucă să-mi facă un masaj dulce la pulă!!!!
Neașteptata ei atingere intimă m-a fulgerat în tot corpul. M-am încordat tot de uluire.
-Doamna Angelica , ce faceti?????
Frumoasa mea soacră tremura toată, roșie ca focul. Apoi, fără să mi lase din mînă pula, mi-a zis:
-Nicu, iartă mă... Dar povestești așa bine... Că uite, ma luat foc... La patruzeci de ani, m-ai făcut să iau foc Nicu... Ce ne facem Nicu?... Eu femeia serioasă coaptă m-am udat ca o elevă prima oară... Nu vrei să mai ai o dată senzatiile pe care le aveai cu Emma?...
Și pînă să mă dumiresc doamna Angelica mi-a tras în jos pantalonii mei de jogging cu care stau de obicei în casă, dezvelindu-mi cu grabă penisul, ce căpătase dimensiuni animalice.
Apoi în timp ce-l alinta cu degetele ei fine, văduva cea frumoasă mi-a susurat în ureche ”Nicuu, Nicuuu, de un an nu am mai văzut pulăăă... Uuooof Doamne ce mare e...”.
Auoleeeu cum vorbea ea, intelectuala! Argoul porcos m-a scos din minți.
Și m-a făcut nerușinat.
Am zis ”Da? Atunci gust-o!!” și am apucat-o de cocul ei roșu silind-o să și aplece gura la penisul meu, și am intuit bine, că după cinci secunde soacra mea îmi lua cuminte în gură pula mea erectă mestecînd-o ca o stătută ce era.
Acolo pe canapea stăteam deci cu pantalonii în vine uitîndu-mă holbat cum doamna Angelica , văduva în negru, își mișcă capul în sus și în jos înghițind rimic pulanul meu țeapăn, pînă la cotor, cu șiroaie de salivă ce acum se prelingeau deja pe canapea printre coapsele mele.
Suspina de parcă se futea. Iar eu îi rosteam spasmodic numele în timp ce capul pulii mele se apăsa în amigdalele ei.
”Angelicaaaaaa.... Oaaahhh...”
Era gata cu ”doamna Angelica ”. Că Uite așa ajung ginerii să și tutuiască soacra...
Nu se mai oprea, și m-am decis să nu variez. Deși eram plin.
Am luat-o de coc și i-am ridicat gura de acolo.
”Hooo, tanti, stai, că vreau să te fut cu pula aia...”
Oare visam? Așa vorbeam eu cu soacra mea???
Ea mi-a lăsat pula și s-a uitat moale la mine. În ochi avea sticliri de iapă excitată.
”Daaa, daaa, da scumpișorule, hai că vine mămica călare pe pula ta... Vai ce udă îs...”
Apoi, așa echipată cu rochia ei neagră de doliu, și cu pantofi, doamna Angelica , în cinci secunde, s-a pus de-an-călarelea pe mine, luînd în scoica ei umflată cariciul meu enorm, pe lîngă dunga bikineilor. Era așa udă că seama excitației ei enorme îmi curgea călduță pe coapse, ceva ce nu mai simțisem cu vreo fată...
Apoi în cele cinci minute în care ea a săltat hop-hop-hop în pula mea, doamna Angelica m-a privit continuu în ochi, dînd afară nu gemete, ci niste mîrîieli de plăcere cum nu mai auzisem la vreo femeie. Icnea ca o scroafă la montă.
Apoi a icnit, desfigurată, ”Scumpișoooor, eu viiiiin...” și avut apoi un orgasm enorm, cu capul dat pe spate, după care a căzut într-o parte ca fulgerată.
Aoleu, leșinase? Făcuse AVC? La 40 de ani, se poate întîmpla.
A rămas inertă cam 10 minute, crăcită și rochia ridicată sus, doar sînii îi tresăltau. Apoi a deschis ochii și mi-a aruncat iar privirile alea moi sexuale. Și a susurat: ”Mvaaai, am crezut că mor puiuțule... Mai vreau pula ta odată...”.
De data asta, i-am ridicat picioarele ei frumoase pe umerii mei și i-am dat-o ”umeri craci”, bum-bum-bum, și dintre coapsele ei venea miros de deodorant și foliculină, și doamna Angelica îmi dădea contre, cu mișcări repejoare, rotind șoldurile, foarte repejor pentru o femeie coaptă. Pizda ei cu labii groase îmi dădea niște senzații cum nu mai simțisem. Pulanul meu plescăia ritmic în sexul ei și gîndul că da, o babardeam pe soacra mea, mă scotea din minți!!!
Scîncetele ei de femeie futută răsunau în sufragerie. ”Nicuuuuu... Moor... Nicuuuuu.... Aaaaauuu...”
Doamne, ce scoafă.
În timp ce o pompam i-am masat bine lindicu...



    Login