Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Trio in familie
Autor : emi1975 - 2024-05-05
Citita de 9468 ori - Nota 5.64 (143 voturi)
Din cand in cand mergem in provincie sa ne vizitam parintii. Weekend-ul trecut am plecat sa ii vedem pe parintii sotiei mele.
- Il sun pe Andrei poate vine si el, spuse Manu.
Andrei este fratele sotiei. Are 34 ani si este necasatorit. Doar ce iesise dintr-o relatie si era usor deprimat. Nu ne-a spus motivul despartirii dar banuiam ca ea l-a lasat pe el.
- Suna-l! Raspund eu.
Manu l-a sunat si a zis ca vine. Am trecut sa il luam si pe el de acasa. Se vedea ca inca sufera . Era abatut. Prin masina nu prea a vorbit cu noi.
Am ajuns la ai nostri. Am intrat in camera noastra sa ne schimbam. Manu incepu sa isi dadea sutienul jos sa isi ia ceva mai lejer, de casa cum spunem noi.
- Vali, stai si tu de vb cu frate-miu. Poate iti spune ce s-a intamplat.
- Eh, stii ca nu spune.
- Macar incearca, spuse Manu lasandu-si sanii superbi sa se balangane obraznici in vazul meu si tragandu-si un tricou cam mulat pe ea.
- Bine, incerc. Moment in care il aud pe Andrei cum urca scarile.
Camera noastra era la etaj. Iar camera lui Andrei era langa a noastra. Dau sa ies din camera ma intalnesc cu Andrei in usa. Il vad pe Andrei ca se uita in camera. Ma intorc si o vad pe Manuela care in momentul ala isi daduse pantalonii jos ramanand doar in chiloti.
- Ce faci soro?! Întreba ironic Andrei
- Ce ti se pare ca fac? raspunse Manu jovial. Lasati-ma sa ma antrenez ptr Champions League!
- Aoleu, ai meci diseara? Continua Andrei gluma.
- Poate ca am, ce treaba ai tu?
- Iti trage Vali la poarta?
- Imi trage, desigur. Esti invidios?
- Poate ca sunt, nah. Eu ma antrenez singur de am facut bataturi in palme
- Ha,ha, ha! Si incepem toti sa radem
Eu raman putin interzis de dialog. Ei glumeau mai mereu unul pe seama celuilalt. Eu simteam vinovat ca n-am verificat daca e cineva pe hol inainte sa deschid usa. Ii privesc pe amandoi asteptand dojana Manuelei ptr scapare. Ma citeste imediat ca sunt confuz de situatie.
- Trage si tu usa aia totusi, nu vezi ca ma schimb?
- Te-a gasit rusinea acum, zice Andrei care isi continua drumul catre camera lui sa isi lase bagajul.
Cobor la bucatarie unde ma apuc de discutie cu socrii. Generalitati. Ce mai facem, cum suntem, cu munca, cele pe care le stiti si voi. Coboara si Manu . Ne apucam sa punem masa. Dupa un timp vine si Andrei. Nu apucam sa punem primul dumicat in gura ca suna telefonul. Raspunde socra-mea:
- Da… eu sunt…cum fata acum?… stai sa vb cu Nicu. Te sun inapoi
Si inchide. Noi ne oprim si ne uitam toti la ea asteptand sa ne spuna.
- Era Vio. Ca sa ne ducem la ei la un spritz acum. Ca i-a anuntat Carmen ca e insarcinata si vor sa ciocnim cu ei un pahar. I-am zis sa vb cu tine.
Vio era o prietena buna a soacrei care era si vecina la 2 case. Se vizitau mereu. Cand unii, cand altii. Iar Carmen era fata lor care incerca de ceva vreme sa ramana insarcinata. Ma rog, detalii. Nu asta va intereseaza. In fine, au plecat chipurile ptr doua zeci de minute dar au venit pe la 3 noaptea. Noi am terminat masa. Pana a strans Manu masa noi am terminat sticla de vin rosu pe care o desfacusem. Cum eram obositi de pe drum ne-am ametit rapid si eu si Andrei.
- Urc sa fac dus. Voi mai stati? Intreba Manu
- Adica sa venim si noi la dus? intreba Andrei in gluma dar pe un ton serios.
- Nu desteptule, era o intrebare ptr Vali !
- Urc si eu acum, raspund eu. Sa termin paharul
Manu urca la etaj. Auzim dusul . Strang paharele de pe masa si pe pun in chiuveta.
-Urci? Il intreb pe Andrei
-Da. Si se ridica primul si porni pe scari. Eu in spatele lui. Cand ajungem la etaj o vedem pe Manu in dus prin usa intredeschisa. Ramanem amandoi impietriti pret de cateva secunde. Andrei se intoarce si imi face shhht! sa nu fac zgomot. Eu intru ca un tâmp in jocul lui crezand ca vrea sa o sperie pe Manu. Porneste tiptil catre usa baii iar eu in spatele lui. Il vad ca isi da pantalonii jos ramanand in pula goala.
-Hai si noi in dus sa o facem sendvis, imi spuse soptit la ureche.
Ma uit la el cu ochii mari crezand ca glumeste.
-Doar ce i-a trecut ciclul. E nefututa de o saptamana, ii raspund eu prosteste. Pana sa ma dezmeticesc nebunu’ era deja in baie. Alcoolul si situatia mi-au facut pula par instant. Manu era cu spatele la usa si avea sampon in par si ochii inchisi. Usa aia nu se inchidea bine, o stiu. Doar ca nu i-a pus incuietoarea. Il vad pe Andrei cum isi pune mainile pe bucile sapunite ale Manuelei.
- Vali, ce m-ai speriat! Nu te-am auzit.
Andrei isi urca mainile pe corpul sapunit al Manuelei si o apuca de sani.
- Aah, se auzi de la Manu.
In nebunia momentului intru in baie, imi dau pantalonii jos si intru in rol.
- Iti place? O intreb eu din apropiere
- Îhîm…..si inghiti in sec Manu semn ca i se usuca gatul si i se umezeste pizda.
Ma uit la Andrei care avea ditai pula sculata! Si groasa pe deasupra. Cu un cap de pula ca o ciuperca de mare, foarte proeminenta pe margini. Ma uit la el cum isi coboara mainile de pe sani la pizda Manuelei si ii atinge clitorisul din prima
- Aah, aah..
Nici nu apuca Manu sa zica prea multe ca Andrei ii infipse mana in par si o apleca sa o puna capra. Manu fu surprinsa de rapiditatea miscarilor” mele” si se lasa in voie. Nu era prima oara cand o luam asa repede. Iar ei ii place sa o iau prin surprindere.
Andrei ii baga mana la pizda pe la spate sa ii departeze picioarele iar cu cealalta o tinea blocata de par intr-o pozitie sa nu isi intoarca capul. Oricum tinea ochii inchisi de la spuma samponului. Isi prinse pula cu mana dreapta, o dadu peste bucile Manuelei sa ii puna ceva spuma pe ea ca sa alunece la intrare si i-o fixa la intrarea in pizda. Il vad cum isi incordeaza muschii fesieri si i-o impinge usor in pizda.
-Asa aaah, tipa Manu prelung.
I-o baga usor, centimetru cu centimetru.
Manu dadu sa intoarca capul. Andrei o smuci si mai tare de par sa nu se miste
- Fața la perete, strig eu.
Andrei incepu sa futa la ea. Ii baga cam trei sferturi de pula in ea. Isi scoase pula din ea iar cand si-a tras capul afara din pizda o o lingurita de lichid alb si smantos cazu pe jos .Era lichidul de lubrefiere al pizdei Manuelei pe care il elimina doar cand e super excitata. Se juca putin cu capul pulii pe deschiderea pizdei Manuelei sa o excite si mai tare. Aceasta avea interiorul pizdii de un rosu violaceu. Ii baga pula usor si dintr-o data i-o infipse tare in ea.
- Oooh, Doamne! Ooooh, Doamne!
Asa cum era infipt in ea o smuci de par si o scoase cu capul din dus . O apleca de spate sa o lase mai jos si ii dadu drumul la par. O vad pe Manu ca se sprinjina cu mainile pe genunchi si isi departa singura picioarele sa primeasca pula in ea. Voia mai departe. Andrei isi fixeaza pula plina de lichidul Manuelei la intrarea in pizda si incepu sa pompeze usor. Imi face semn cu capul sa i-o dau la muie Manuelei.
Acum, era acum! Aburit de excitatie si alcool o prind pe Manu de cap si imi propii pula de fata ei. Fiind turbata de futai nu a realizat p ce se intampla- imi explicam eu lipsa de reactie a Manuelei. Asteptand sa deschida ochii si sa zbiere dintr-un moment in altul continui sa ii bag pula in gura. O vad ca deschide gura si mi-o suge inauntru instant! Isi ia mainile de sprijin de pe genunchi si cu una imi prinde pula iar cu cealata ma prinde de fesa si ma trage in ea. Ma sugea cu putere ca niciodata! Dusul curgea zgomotos pe dusumeaua baii astupand partitura produsa de bucile ei si de coaiele lasate ale lui fra-su care o loveau cu putere peste pizda uda leoarca de lichidul ce ii curgea necontenit din pizda pe gresia din baie. Balele ii curgeau din gura si o sugea frenetic! Era in delir femeia! Simt ca imi vine sa imi dau drumul. De obicei o anunt sa nu imi dau drumul in gura ei. Nu are mereu chef sa simta sperma in gura. De data asta nu o mai anunt. Simt ca imi pleaca primul jet. Il simte in gat si se opreste. Isi pune mana la spate sa il opreasca si pe Andrei din pompat sa poata inghiti. Acesta se opreste. Dupa ce ia in gura cele 5-6 jeturi ale mele se ridica cu gura deschisa si trase aer puternic fara sa inghita restul de sperma din gura. Andrei o prinde de maini si continua sa pompeze puternic in ea. O vad pe Manu cum se incordeaza puternic, sfarcurile i se incretesc si i se ridica puternic, muschii costali cum se evidentieaza si cum sfarseste apoteotic intr—un orgasm intens. Dupa 2-3 secunde se smulge din pula lui Andrei lasand sa i se scurga din pizda o cantitate imensa de sperma pe gresia neagra din baie.
- Acum lasati-ma sa ma clatesc, ne spuse ea, confirmand ca a stiut mereu ce se intampla.
Ne-am strans lucrurile de pe jos fara sa spunem nimic si am iesit din baie. Am mers la noi in camera .
- Andrei, ce am facut? Il intreb eu dezmeticit din aburii endorfinelor
- Ce vrei sa spui?
- Este oare moral?
- Ah, ai probleme de genul asta ? Banuiesc ca nu ti-a zis Manuel din moment ce intrebi. Nu e prima oara cand o fut.
- Pai? Raman eu masca nestiind ce sa intreb
Moment in care intra Manuela pe usa goala complet, cu sanii perfect rotunzi si zglobii rasa exemplar la pizda doar cu un prosop tip turban pe cap.
- Va mai las 5 minute si incepem sa tragem scena 1, actul 2!
Eu eram inmarmurit de tupeul extraordinar al Manuelei. Descopeream o noua nevasta, dar care imi placea maxim! In cap derulam diverse scenarii mai ales dupa ce mi-a zis Alex. Faceam o scena si stricam tot, sau urma sa analizez mai tarziu si ma bucuram de moment? B, aleg B imi spun eu in minte.
Ma uit la pizda ei. Era ravasita ca un sendvis cu pastrama de vita(ptr cunoscatori) . Labiile erau complet laxe si mototolite. Nu mai aveau aliniamentul original de mult. Nici cand am cunoscut-o nu pot spune ca avea pasarica de Barby(tot ptr cunoscatori). Voi ce credeti, pizda femeii daca a vazut puli multe arata harcea-parcea sau nu are legatura cu fiziologia organului? Lasati comentatiile la
final de povestire.
Revenind la subiect.
Se aseaza pe spate in pat intre noi razand.
- Hai, baieti! Sariti pe cai! Cine ma fute primul? Ca vin batranii pana va hotarati voi. Apropo, este tardiv de tarziu sa va spun ca nu e nevoie de prezervative ptr ca doar ce mi-a trecut ciclul?!
- Doamne, unde ai fost pana acum? Si o sarut puternic cu limba. Imi suge limba cu putere.
Andrei se coboara sa o ia la limbi. Ridica capul si zice:
- Sor-meo, ai fazut ceva pula de cand nu ne-am mai futut! Pai asa arata pizda asta in tinerete?
- Valentin este de vina! Si incepe sa zambeasca
- Eh, n-am fost chiar singurul.
Andrei se ridica si imi face semn sa mergem intr-un colt de camera sa ne facem un plan.
- Vali, cum vrei sa o futem?
- Pai, ii place mult capra. Si facem cu schimbul la ea.
- Ihi. Ce zici ca ii bagam doua puli in acelasi timp?
- Nu stii daca vrea.
- Incercam.
- Hai odata ca imi trece cheful, striga Manu.
- Soro, ia stai tu in genunchi sa ne sugi pulile. Ca sa avem ce sa infigem in tine
Manu se conforma foarte usor. Ii pun o perna pe jos sa nu o doara genunchii ca un sot grijuliu ce sunt. Ne apuca de puli si incepu sa le suga pe amandoua . Cand pe rand, cand simultan. A invatat ceva din filmele alea sau poate stia deja din practica ei. Prima se ridica a lui Andrei. Acesta o trase de mana de jos si o urca in pat.
- Stai capra!
Manu foarte obedienta se aseja pe pat in patru labe asteptandu-l pe Andrei.
- Vali, hai aici ma striga Manu.
Ma asez pe pat sa ma poata suge Manu cand Andrei o futea pe la spate.
- Aaah, gemu Manu si lasa capul pe spate cand isi baga Andrei pula in ea.
Moment in care incepu sa mi se ridice pula.
Andrei incepu sa loveasca cu putere. Ii admiram printre picioarele Manuelei sacul cu cele doua coaie mari care se balanganeau si ii loveau pizda. La fiecare lovitura Manu scotea un sunet de placere. Scena asta m-a excitat. Ma ridic si ma pun langa pat asteptandu-mi randul la pizda nevestei. Admiram cum pizda Manuelei era framantata de pula groasa a lui Andrei. La intrare labiile ii dispareau inauntru, cand scotea pula labiile ii ieseau in afara scotand spuma pizdii precum trec valurile printre doua pietre din mare cand lovesc tarmul. Andrei se uita la mine si intelege ce vreau. Iese din Manu iar aceasta isi coboara capul in jos extenuata de miscarile l...



    Login